Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Tragedie la Curtea de Argeş – copil de 14 ani spânzurat în casă

Publicat

in

DSCF0570Tragedie într-o familie de argeşeni din Curtea de Argeş. Astăzi de dimineaţă, fiica mijlocie, Maria Adelina Ioniţă, în vârstă de 14 ani, a ales să-şi puncă capăt zilelor şi s-a spânzurat de clanţa de la uşa dromitorului.

Trupul neînsufleţit al fetei a fost găsit de sora sa mai mică. Aceasta a anunţat imediat medicii însă, conform declaraţiilor celor de la ambulanţă, fata decedase. “Ne-am prezentat imediat la faţa locului (având în vedere că locuinţa fetei este la cinci metri de sediul ambulanţei) şi conform procedurii am făcut manevre de resuscitare timp de 37 de minute. Din păcate nu s-a mai putut face nimic decât să se constate decesul”, a declarat medicul Viorel Cârstea.

DSCF0565Un copil care nu ieşea în evidenţă

Fata care a ales să-şi pună capăt zilelor era elevă în clasa a VIII-a la Şcoala Gimnazială Carol I iar directorul instituţiei de învăţământ a rămas uimit când a aflat, de la presă, de tragedia produsă. “Era o elevă liniştită, cuminte, nu se evidenţia în nici un fel, nu a avut probleme..” a declarat răvăşită Sorina Ştirboiu, directorul şcolii.

Diriginta fetei, profesor de engleză, nu a putut spune nici un cuvânt, intrând practic în stare de şoc imediat după aflarea veştii.

Nici colegilor nu le-a venit să creadă de ce Adelina nu a fost astăzi la şcoală. Unii dintre ei au povestit că fata a acuzat dureri de cap şi era destul de tristă vineri însă nu a dat de înţeles despre gestul la care avea să recurgă.

Maria Adelina Ionita

Maria Adelina Ionita era elevă în clasa a VIII-a la Şcoala Gimnazială Carol I din Curtea de Arges

Colegii mai spun că adolescenta era într-o trupă de dans din municipiul Curtea de Argeş, fiind o fată plină de viaţă.  Provenea dintr-o familie modestă, mama fiind vânzătoare la un magazin din oraş iar tatăl plecat în Tenerfie pentru a munci şi a asigura confortul familiei sale.

Oamenii legii au demarat o acnhetă pentru a stabili cu exactitate motivele pentru care fata, la doar 14 ani, şi-a luat viaţa. Trupul neînsufleţit a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Argeş în vederea efectuării necropsiei.

Citeste mai mult
Click si comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUAL

Sărbătoare la Călinești! Ion Mînzînă și echipa PSD alături de locuitorii comunei

Publicat

in

Comuna Călinești a marcat ieri o zi dublă de sărbătoare: 636 de ani de la prima atestare documentară și cea de-a doua ediție a “Festivalului Florilor de Mai”. Evenimentul a reunit locuitorii comunei, dar și oaspeți din localitățile învecinate, într-o atmosferă de bucurie și voie bună.

Sărbătoare cu tradiție și muzică populară

Festivalul a debutat cu o paradă a costumelor populare, urmată de spectacole susținute de artiști locali și renumiți din zonă. Nu au lipsit momentele dedicate dansurilor tradiționale și muzicii populare, care au adunat publicul numeros în jurul scenei.

Ion Mînzînă: “Sprijin constant pentru comunitatea din Călinești”

Prezent la eveniment, Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a transmis un mesaj de felicitare locuitorilor comunei și a reiterat sprijinul său pentru proiectele de dezvoltare locală: “Este un moment de bucurie în care ne întâlnim cu toții pentru a sărbători comunitatea din Călinești. Vă asigur că veți avea permanent în mine, în Consiliul Județean și în parlamentarii noștri un sprijin constant și consistent, ca și până acum. Vă doresc tuturor multă sănătate și să dea Dumnezeu să ne revedem cu bine de fiecare dată. La mulți ani!”.

Oaspeți din Republica Moldova

La sărbătoare au participat și oaspeți din Republica Moldova, semn al relațiilor strânse de colaborare dintre cele două regiuni. Festivalul Florilor de Mai a reconfirmat statutul de eveniment important în calendarul cultural al județului Argeș, oferind o atmosferă de bucurie și relaxare pentru toți participanții.

Sărbătoarea din Călinești a demonstrat încă o dată coeziunea comunității locale și dorința de a păstra tradițiile și valorile specifice zonei. Sprijinul constant al autorităților județene și locale este esențial pentru ca astfel de evenimente să se poată desfășura cu succes și să contribuie la promovarea județului Argeș.

Material publicat de către Uta Media Network SRL la comanda Partidului Social Democrat – Organizatia Arges, cod mandatar financiar 21240002

Citeste mai mult

ACTUAL

Cel care l-a impuscat pe premierul Fico a avut complici?

Publicat

in

Ministrul de Interne din Slovacia afirma ca nu e exclusa ipoteza existentei unei celule sau a unei grupari in spatele tentativei de asasinat a premierului Robert Fico. Seful guvernului slovac a fost impuscat, de la mica distanta, pe 15 mai. A fost intre viata si moarte zile intregi, dar acum se simte mai bine. Atacatorul este un poet amator, in varsta de 71 de ani, care si-a recunoscut fapta. El spune ca l-a impuscat pe Fico fiindca e nemultumit de politica guvernului. S-a vorbit initial despre Juraj Cintula ca despre un „lup singuratic”. Acum insa anchetatorii iau in calcul si varianta existentei unei grupari care sa fi dorit moartea premierului Fico. Ministrul de Interne din Slovacia a venit cu explicatii in acest sens. Le puteti citi aici https://newsin.ro/atacatorul-premierului-slovac-ar-putea-face-parte-dintr-o-grupare/

 

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend