Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Ziua cea mai lungă pentru Darius Vâlcov – ICCJ poate da decizia privind cursul judecății dosarului în care a luat opt ani cu executare

Publicat

in

Un complet de cinci judecători al ICCJ este așteptat, luni, să pronunțe după a doua amânare, o soluție privind cursul judecării apelurilor din dosar, respectiv dacă vor continua sau dacă decizia inițială se desființează iar tot cazul se rejudecă de la zero.

NATIONAL

Romania’s Todoni, Mitu progress to Naparis Trophy singles QFs

Publicat

in

Romanian tennis players Anca Todoni and Andreea Mitu on Thursday progressed to the women’s singles quarter-finals of the Naparis Trophy W25 ITF tournament in Slobozia, Romania, prize pool USD 25,000, told Agerpres.

Seventh-seeded Anca Alexia Todoni, 18, world number 261, prevailed over compatriot Georgia Andreea Craciun, 24, world number 558, 6-1 7-5, in an hour and 42 minutes.

Her next opponent will be third seed Greek Valentini Grammatikopoulou , 26, world number 241.

Andreea Mitu, 31, world number 296, defeated compatriot Ilinca Dalina Amariei, 21, world number 368 in the round of 16, 7-5 6-2, in an hour and 47 minutes.

In the quarter-finals, Mitu will face second seed Russian Ekaterina Makarova, 27, world number 240.

Thursday’s results:

Singles round of 16

Aneta Kucmova (Czech Republic) beat Oana Gavrila 6-0 6-3

N.8 Lucija Ciric Bagaric (Croatia) beat Anastasia Konstantinovna Soboleva (Ukraine) 1-6 6-3 6-4

Valeriia Olianovskaia (Russia) beat Diana Marcinkevica (Latvia) 6-4 6-2

N.5 Ella Seidel (Germany) beat Pia Lovric (Slovenia) 6-2 6-4

N.7 Anca Alexia Todoni beat Georgia Andreea Craciun 6-1 7-5

N.3 Valentini Grammatikopoulou (Greece) beat Viktoria Dema (Ukraine) 4-6 6-2 6-3

Cristina-Andreea Mitu beat Ilinca Dalina Amariei 7-5 6-2

N.2 Ekaterina Makarova (Russia) beat Ilona Georgiana Ghioroaie 6-4 6-3

Doubles round of 16

Alexandra Iordache (Romania)/Viktoria Dema (Ukraine) beat Alexandra Irina Anghel/Stefana Lazar 6-2 6-0

Quarter-finals

N.1 Oana Gavrila (Romania)/ Valeriya Strakhova (Ukraine) beat Iulia Andreea Ionescu/Anastasia Safta 6-4 6-1

N.4 Marie Benoit (Belgium)/Ella Seidel (Germany) beat Weronika Jasmina Forys (Poland)/ Valeriia Olianovskaia (Russia) 6-0 6-1

N.2 Ilona Georgiana Ghioroaie/Andreea Prisacariu beat Anastasiya Konstantinovna Soboleva / Anastasiya Zaparyniuk (Ukraine) 6-3 6-4.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Diana Şoşoacă către George Simion: `Dacă fetița aceea ar fi fost a mea, te distrugeam!`

Publicat

in

Senatorul Diana Şoşoacă, preşedintele partidului S.O.S. România, s-a dezlănţuit împotriva lui George Simion pe tema violului de la şcoala de vară AUR:

”Simioaneeeeee, Iudăăăăăăă! Imoraluleeeee! Calci pe cadavreee! Puteam să iert câteva derapaje, aș fi putut să accept cât de cât chestii politice, limitat și alea, (exclusiv pt interesul țării), dar să dai într-o fetiță pe care javrele tale nenorocite, brutele tale interlope de care te-ai înconjurat ducând în derizoriu ideea de patriotism, naționalism, luptă contra sistemului și partidul pe care ți l-am băgat în Parlament cu Rețeaua Profesioniștilor (eu te-am băgat, eu te scot), asta nu ți-o voi ierta niciodată”, a scris Diana Șoșoacă pe facebook ca reacție la dezvăluirile făcute de victima violului de la Școala de Vară AUR.

Președintele S.O.S. România l-a atacat frontal pe liderul AUR:

”Să susții niște pedofili, violatori care timp de 2 zile și-au bătut joc de o fetiță cuminte, care ți-a ajutat partidul voluntar, și să dai într-un copil căruia i-ai curmat inocența, punând mai presus niște lichele și un partid pe care îl umpli de mafioți,  este că și când tu ai fi fost protagonistul violului”.

”Nemerniculeeee, trei – 3- brute, animale pe care le aperi, au violat o fetiță inocentă care a crezut în ține, mizerie umană ce denoți a fi, au îmbătat-o și sigur au drogat-o, și tu  în loc să îți ceri iertare, să ajuți familia, urli că îți denigrează tinicheaua??? Tu denigrezi politica și îi îndepărtezi pe oameni de luptă,  luând exemplu de la javrele fsniste, globaliste, lgbtiste, distrugi ideea de familie și copii. Nu a fost de ajuns că ți-ai bătut joc de nuntă tradițională românească, ți-ai bătut joc de copiii României,  ducându-i pe drumul pierzaniei, ca al tău,  un trântor și un pierde-vară care a demonstrat că nici Dumnezeu nu mai are!”, a continuat Diana Șoșoacă.

Președintele S.O.S. România i-a amintit lui Simion că și el va avea un copil:

”Da-ți-ar Dumnezeu copii numai fete, pe care să le ferească Dumnezeu de roata care se întoarce, deși la ce ai în jurul tău, nu le văd bine”, a mai scris ea.

”Sunt mamă. Am 2 fete și un băiat. Sunt soră. Am două surori și trei frați. Mi-am apărat surorile ca o leoaică și fetele la fel. Dacă fetița aceea ar fi fost a mea, te distrugeam. Ceea ce o să și fac. Atitudinea ta este inacceptabilă, abominabilă, criminală,  amorală, ai depășit cu mult conceptul de imoralitate”, i-a transmis Diana Șoșoacă liderului AUR.

Vezi si: Liderul AUR, George Simion, se pregătește să devină tată

”În loc să aperi copilul ăla și să îți asumi, pui mai de preț imaginea unui partid și funcțiile tale politice?

Imaginea partidului tău și a ta sunt de rahat oricum, susții pedofilia și violul, susții trădarea și mizeria politică. Ești în stare să îți negociezi și familia, ceea ce ai și făcut anul trecut. Ai negociat România și poporul român la ambasada Israelului,  Iudaaaaaa! Din acest moment a început să îți bată ceasul plății! Pentru atitudinea ta de favorizare a infractorului, de terfelire a unei minore și promovarea interlopilor, nu mă las până nu vei plăti. La pușcărie,  Simioane! Ia labele de pe copii! Ia labele de pe România, Iudă!”, i-a mai transmis Diana Șoșoacă lui George Simion.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend