Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Vrei un nou job? Vineri începe bursa locurilor de muncă în Argeș – VEZI DETALII

Publicat

in

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Munca Argeș organizează vineri, 12 mai 2023BURSA GENERALA A LOCURILOR DE MUNCAeveniment care se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă care doresc să se angajeze sau celor care doresc să își schimbe locul de muncă, potrivit unui comunicat al instituției.

”Bursa generala a locurilor de munca se va desfășura in Pitesti la Sala Sporturilor, str.  Stadionului, nr. 43, ( lângă Stadionul F.C. Argeș), in Câmpulung la sediul ALOFM Câmpulung,  B-dul Ion Mihalache, nr. 119, cat  si in Curtea de Argeș la sediul ALOFM Curtea de Argeș, str. Albești, nr.1,  cu începere de la ora  09:30.

Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Munca il reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de munca, oferind posibilitatea interacțiunii directe dintre solicitant si angajator.

Evenimentul va avea loc la nivel national si reprezinta o oportunitate pentru angajatori cat si pentru toti solicitantii de locuri de munca interesati  de a cunoaste mai bine piata muncii, ofertele de locuri de munca disponibile sau, in ultima instanta, sa se re(orienteze) profesional spre ocupatii cu posibilitati mai mari de angajare pe termen mediu si lung.

Agentii economici interesati, pot confirma participarea pana in data de 10.05.2023, ora 15 si pot transmite  oferta de locuri de  munca  disponibile – Anexa 1A  ( cu specificatia  Pentru  Bursa) astfel:

– pentru Pitești – la secretariatul sediului   AJOFM  Argeș din Pitesti,  str. Republicii, nr. 11, sau electronic prin: e-mail  claudian.baciu.ag@anofm.gov.ro    sau   ajofm.ag@anofm.gov.ro; persoana de contact Claudian Baciu 0761/103332; 0248/222415;

– pentru Câmpulung – la sediul ALOFM Câmpulung, B-dul Ion Mihalache, nr. 119, sau electronic prin mail: paul.petrescu.ag@anofm.gov.ro;  persoana de contact  Paul Petrescu – telefon 0761/103334; 0248/512249;

– pentru Curtea de Arges – la sediul ALOFM Curtea de Arges, str. Albesti, nr.1, sau electronic prin mail:  romica.floroiu.ag@anofm.gov.ro;  persoana de contact  Romica Floroiu – telefon 0761/103343; 0248/724300”, se arată în comunicatul AJOFM Argeș.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

892 de persoane ce făcea obiectul unor semnalări introduse în SIS, depistate de polițiștii români și partenerii Schengen

Publicat

in

892 de persoane ce făcea obiectul unor semnalări introduse în SIS au fost depistate de polițiștii români și partenerii Schengen, informează IGPR.

Potrivit Poliției Române, au fost localizate pe teritoriul țării noastre 635 de persoane care fac obiectul unor semnalări în Sistemul Informatic Schengen.

În perioada 29 noiembrie – 7 decembrie 2023, polițiștii români și partenerii de pe teritoriul statelor membre Schengen au depistat 892 de persoane, 63 de autovehicule și 72 de documente ce făceau obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen.

Astfel, au fost localizate pe teritoriul țării noastre 635 de persoane care fac obiectul unor semnalări în S.I.S. (Sistemul Informatic Schengen), în urma schimbului suplimentar de informaţii prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliţiştii români au pus în aplicare 12 mandate europene de arestare, au depistat 88 de persoane semnalate de către statele membre ca având refuzul intrării sau șederii pe teritoriul Schengen, 257 de persoane care erau căutate în vederea participării la o procedură judiciară și 9 persoane care erau semnalate ca dispărute de partenerii din statele Schengen.

De asemenea, de pe teritoriul României, au fost ridicate 47 de documente, fiind găsite 60 de autovehicule căutate de partenerii din spaţiul Schengen, pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cadrul procedurilor judiciare.

Totodată, 257 de persoane căutate de autorităţile române au fost identificate de partenerii străini pe teritoriul lor, în urma schimbului de informaţii prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Dintre acestea, 23 erau urmărite de Poliţia Română, în baza unor mandate europene de arestare, 19 erau semnalate de statele membre ca având refuzul intrării sau șederii pe teritoriul Schengen, alte 29 de persoane erau căutate pentru participarea la o procedură judiciară, iar 12 erau semnalate dispărute de către autorităţile române.

Totodată, partenerii străini au descoperit pe teritoriul lor 25 de documente și 3 autovehicule căutate de autoritățile române, în vederea indisponibilizării sau pentru a fi folosite ca probe în cadrul procedurilor penale”.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO | Accident grav în Argeș – Un BMW s-a înfipt într-un stâlp

Publicat

in

Alertă în această dimineață! Două echipaje de pompieri de la Detașamentul Mioveni au intervenit îl localitatea Davidești în cazul unui accident rutier. Un autoturism marca BMW a părăsit partea carosabilă și a lovit puternic un stâlp de beton. Soferul masinii are nevoie de primul ajutor calificat.
Se asigură măsurile specifice de prevenire ale incendiilor, precum și monitorizarea victimei.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend