Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO | Ursul a făcut ravagii la Cicănești, Argeș, și a omorât porcii dintr-o gospodărie – Atenție! Imagini care va pot afecta emoțional

Publicat

in

Un urs a coborât joi dimineața, în jurul orei patru, în comuna Cicănești din județul Argeș. Animalul sălbatic a intrat în mai multe gospodării și a distrus cotețe și adaposturi pentru animalele domesticeÎntr-un ursul s-a oprit în gospodăria unui localnic din Cicănești și i-a omorât unul dintre porci. Zgomotele au fost auzite de sătean dar a fost prea tarziu. Ursul omorase un porc si, după zogomotele facute de staean si alti vecini, a l-a abandonat.

Atenție! Detalii și imagini care va pot afecta emoțional.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Ursul a dat buzna la Valea Danului – A fost emis mesaj RO-ALERT

Publicat

in

Locuitorii din comuna Valea Danului, județul Argeș, au fost alertați prin mesaje RO-Alert privind prezența unui urs în comună. Ursul a fost văzut într-o zonă locuită din localitate, foarte aproape de gospodăriile oamenilor.

Localnicii trebuie să păstreze distanța și sunt rugați să nu se fotografieze cu animalul și să nu-l hrănească. Ei ar trebui să evite zona și să rămână în locuințe.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM! Mașină răsturnată la Curtea de Argeș, pe strada Marina

Publicat

in

Un echipaj cu o autospecială de intervenție asigură măsuri specifice de prevenire ale incendiilor în cazul unui autoturism răsturnat pe strada Marina din municipiul Curtea de Argeș.
La fața locului sunt scurgeri de lichide combustibile. Evenimentul rutier nu s-a produs acum, nu sunt victime.

foto sugestiv

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend