Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO | Scandal la spital! O doctoriță se joacă pe telefon în loc să consulte pacienții – Femeia s-a răstit la un bolnav care aștepta pe hol „Poți să aștepți și trei ore”

Publicat

in

O doctoriță din Vaslui a preferat să se joace pe telefon în loc să consulte pacienții. Aceștia așteptau de câteva ore pe hol, fără să fie preluați de cineva și fără să primească vreo informație.

Încercând să întrebe când va fi preluat de cineva, aceasta a început să urle la el să și să îi spună că trebuie să aștepte. Alături de bărbat, mai era o pacientă care aștepta la consult și care era acolo înainte ca bărbatul să fi venit. 

„Voi nu ascultați aicea, că vă trimit acuș la alt spital? Trebuie să așteptați. Și eu când mă duc, aștept și sunt medic, da? Da’ poți să aștepți și trei ore. Eu am plecat la șapte și am intrat la patru dimineața. Tu poți să mori? Imediat în chemăm pe domnul doctor Vasile și o să te vadă”, a spus femeia. Se pare că aceasta venise pentru un pacient care prezenta o situație mai gravă de sănătate, dar nu știa despre cine e vorba. În momentul scandalului, doctorița a făcut și o referință la culoarea pielii pacientului, spunându-i că e de culoare, potrivit unor clipuri postate pe Facebook.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Ursul a dat buzna la Valea Danului – A fost emis mesaj RO-ALERT

Publicat

in

Locuitorii din comuna Valea Danului, județul Argeș, au fost alertați prin mesaje RO-Alert privind prezența unui urs în comună. Ursul a fost văzut într-o zonă locuită din localitate, foarte aproape de gospodăriile oamenilor.

Localnicii trebuie să păstreze distanța și sunt rugați să nu se fotografieze cu animalul și să nu-l hrănească. Ei ar trebui să evite zona și să rămână în locuințe.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM! Mașină răsturnată la Curtea de Argeș, pe strada Marina

Publicat

in

Un echipaj cu o autospecială de intervenție asigură măsuri specifice de prevenire ale incendiilor în cazul unui autoturism răsturnat pe strada Marina din municipiul Curtea de Argeș.
La fața locului sunt scurgeri de lichide combustibile. Evenimentul rutier nu s-a produs acum, nu sunt victime.

foto sugestiv

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend