Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO | PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ LA PERSOANE ACUZATE DE TRAFIC DE MINORI

Publicat

in

La data de 25 octombrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești, au efectuat 5 percheziții domiciliare, în județul Argeș, într-o cauză având ca obiect comiterea infracțiunii de trafic de minori.

În cauză, s-a reținut că, începând cu luna mai a anului 2022, mai multe persoane, din județul Argeș, ar fi recrutat patru minore, dintre care trei aflate sub măsuri de protecție socială, pe care le-ar fi obligat, prin violență și amenințări, să practice prostituția, în județele Argeș și Vâlcea, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a acestora.

De asemenea, una dintre persoanele bănuite de săvârșirea faptelor ar fi organizat petreceri private, unde ar fi administrat victimelor droguri, după care acestea ar fi fost obligate să întrețină relații sexuale, contra cost, cu diferite persoane care participau la eveniment.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 4 telefoane mobile, 4 dispozitive de memorie, un mini-cântar și un card bancar cu urme de substanță albă pulverulentă.

Astfel, la datele de 25 și 26 octombrie a.c., procurorii D.I.I.C.O.T.- S.T. Pitești au dispus reținerea a trei persoane, ulterior, față de acestea, fiind dispusă măsura arestării preventive.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Persoanelor vătămate le-au fost asigurate măsuri de sprijin și protecție de către reprezentanții Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane.

Citeste mai mult

ACTUAL

“Gospodarul” Ionuț Moșteanu, omul cu digitalizarea, face de râs USR Argeș – Site-ul partidului este neactualizat de 4 ani

Publicat

in

De

Deși peste tot pe unde se preumblă fără folos se laudă că militeaza să accelereze procesul de digitalizare a administrației publice, am descoperit zilele acestea site-ul USR Arges (https://arges.usr.ro) este neactualizat de 4 ani, mai exact din 6 decembrie 2020. Culmea este că nici măcar sigla partidului nu a fost modificată. Același lucru este valabil si pentru site-ul sau de politiciann, lafel, neactualizat de 4 ani. Păi, și-atunci, îl întrebăm noi pe marele “gospodar” și promoter al digitalizării, cu ce tupeu vine să candideze la Pitești? Pentru o astfel de situație penibilă care face de râs nu doar pe turistul la Pitești Ionuț Moșteanu ci întreaga organizașie județeană, nu ar trebui, mai bine, să-și dea demisia?

CLICK AICI sa vezi hal de site al unui partid condus de deputat care promovează digitalizarea.

Citeste mai mult

ACTUAL

USR-istul Bogdan Marina face jocurile PSD!?! Abonat la contracte pe bani publici, aranjamente de culise, notorietate ioc

Publicat

in

De

Alianta Dreapta Unită formată din USR, Forța Dreptei și PMP nu functionează prea bine in multe localități din Argeș și asta datorită pretențiilor unor politicieni mărunți, străini de problemele cumnităților și apropiați de PSD. Unul dintre orașele unde Alianța nu este funcțională este și Curtea de Argeș. Liderii Forta Dreptei susțin că în orașul basarabilor lucrurile au stat prost înca de la inceputul negocierilor, de cand USR-istul Bogdan Marina nici măcar nu a vrut să audă de o alianță al cărei candidat să fie cel mai bine cotat dintre liderii celor trei partide, susținând că doar el va trebui să fie candidatul unic. “Cu așa pretenții de bucureștean de la periferie – căci domnul Marina, am aflat cu stupoare, nici macar nu avea domiciuliul in Curtea de Argeș, ci pe undeva pe la marginea capitalei- nu poți face o echipă care să se lupte împotriva PSD. Nu aveam cum sa facem să funcționeze o alianță cu un astfel de candidat care ne-ar fi tras inapoi pe noi, tocmai pe cei care trăim aici, ne cunoaște lumea si cunoastem cu adevarat problemele orasului. Si noi si PMP am refuzat categoric sa sustinem un candidat fără notorietate și realizari dar cu multe contracte cu statul prin intermediul unor primarii. Da, da, domnul Marina este unul dintre abonatii la contracte pe bani publici…. Ia si de la PSD în Argeș, ia si de la USR la Bucuresti din palma lui Nicușor Dan. Ar fi fost penibil sa iesim cu un candidat care acum 4 ani abia astrans aproape 1000 de voturi, care a stat după aceea pitit pe la București iar acum să vină cu pretenții de candidat. Sa rămână la USR că și așa înțelegem că nici măcar colegii lui de partid nu il mai sprijină.”, susțin liderii Forța Dreptei Argeș. Ziarul nostru scria inca din luna februarie ca Marina a avut contracte cu o primărie PSD dar și cu primăria Capitalei prin intermediul Teatrului Bulandra. Acesta din urma este in derulare iar asta spune multe despre candidatul Marina. Altfel spus, dacă e sa ne luam după cei de la Forta Dreptei, Marina e un pesedist mai marunt.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend