Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO! O turmă de mistreți a dat năvală într-o comună din Argeș

Publicat

in

Ieri seara, o turmă de mistreți a dat buzna la intrarea in comuna Leresti din judetul Arges. Imaginile au fost surprinse de un localnic la marginea comunei si surprinde momentul in care turma, formata din peste 10 porci mitreți, incearca sa treaca de gardurile de sarma care imprejmuiesc proprietatile oamenilor din zona. Neașteptata întîlnire a avut loc aseară, vineri 11 spetembrie, si a luat prin susprindere pe cei cativa oameni aflati in zona. Intrucat animalele nu au reusit sa treaca de gardurile de sarma ghimpata si s-au reintors in padure, oamenii nu au alertat autoritatile.

Citeste mai mult

ACTUAL

Viceprimarul Evlampie de la Brăduleț și-a pierdut actele la un mall din Pitești – ACUM S-A AFLAT CE STUDII ARE LIBERALUL

Publicat

in

De

Fostul primar PSD al comunei Brăduleț, actual viceprimar PNL al aceleiași comune s-a emotionat așa de tare ieri, după o discuție aprinsă cu noii săi șefi de partid, că și-a uitat actele intr-un centru comercial din Pitești. Un tanar le-a gasit si le-a postat pe facebook pentru ca uitucul liberal sa știe unde le gaseste. Printre multe documente care erau intr-un plic A4, se afla si diploma de licență a viceprimarului care atesta că omul s-a școlit la aproape de 50 de ani la o facultate privată. Este vorba Universitatea Bioterra, acolo unde unde o diplomă se CUMPĂRA cu 1.000 de euro exact in perioada in care Alecu Evlampie studia… la bătânețe.

Citeste mai mult

ACTUAL

ACCIDENT GRAV ÎN ARGEȘ – Un TIR plin cu marfă s-a răsturnat

Publicat

in

De

La putin timp după miezul nopții, pompierii argeseni au fost solicitați să intervină la un accident rutier în care un cap tractor cu remorcă s-a răsturnat în comuna Cotmeana, satul Lintești.
La fata locului au acționat pompierii pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere ale incendiilor, întrucât existau scurgeri de motorină din rezervor, precum și pentru acordărea primul ajutor calificat unei persoane de sex masculin în vârstă de 30 de ani, care s-a rănit la membrul superior stâng, însă nu a avut nevoie de transport la spital.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend