Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO | INCENDIU DEVASTATOR ÎN ARGEȘ – CASĂ ȘI MAȘINĂ FĂCUTE SCRUM

Publicat

in

Un puternic incendiu a izbucnit, noaptea trectă, la o locuință din comuna Slobozia. Potrivit ISU Argeș a ars pe o suprafață de circa 250 mp casă și anexe, flăcările extinzându-se și la un autoturism.
În urma evenimentului au ars o cameră și acoperișul casei pe o suprafață de circa 120 mp, o anexă pe o suprafață de aproximativ 120 mp, un autoturism, 500 kg de plante furajere și un gard de aproximativ 40 mp.
Flăcările s-au extins cu repeziciune și la asteriala casei vecinului, iar prin intervenția operativă a pompierilor, s-a reușit limitarea acestora, deteriorându-se circa 40 mp.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost aparat electric lăsat sub tensiune.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Ursul a dat buzna la Valea Danului – A fost emis mesaj RO-ALERT

Publicat

in

Locuitorii din comuna Valea Danului, județul Argeș, au fost alertați prin mesaje RO-Alert privind prezența unui urs în comună. Ursul a fost văzut într-o zonă locuită din localitate, foarte aproape de gospodăriile oamenilor.

Localnicii trebuie să păstreze distanța și sunt rugați să nu se fotografieze cu animalul și să nu-l hrănească. Ei ar trebui să evite zona și să rămână în locuințe.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM! Mașină răsturnată la Curtea de Argeș, pe strada Marina

Publicat

in

Un echipaj cu o autospecială de intervenție asigură măsuri specifice de prevenire ale incendiilor în cazul unui autoturism răsturnat pe strada Marina din municipiul Curtea de Argeș.
La fața locului sunt scurgeri de lichide combustibile. Evenimentul rutier nu s-a produs acum, nu sunt victime.

foto sugestiv

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend