Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO | Fost manager al ADEVARUL HOLDING și acționar HOTNEWS: „Robert Turcescu este un exemplu de degradare a presei. Șansa lui de scăpare vine doar de la nevastă-sa!”

Publicat

in

Jurnalistul Robert Turcescu pare să fi supărat rău câțiva dintre foștii săi colegi și prieteni de breaslă, urmare a ieșirilor sale publice care ar trăda un partizanat fățiș față de AUR și mișcarea putinistă. Aseară, în emisiunea VERDE-N FAȚĂ de la postul de televiziune PROFI 24 TV, Grigore Cartianu și Răzvan Cornețeanu au lansat un atac dur la adresa lui Robert Turcescu. Nu a scăpat nici Ion Cristoiu sau Radu Moraru. Cartianu și Cornețeanu, realizatorii emisunii Verde-n Față de la PROFI 24 TV, au alocat aseară circa 20 minute lui Robert Turcescu. Cel mai vehement a fost Răzvan Cornețeanu, fost manager al Adevarul Holding și acționar HotNews, care a prezentat în direct si un schimb de mesaje cu Robert Turcescu, incheiat de ultimul cu indemnul „Răzvane, du-te-n p***a mea!”.

” Robert Turcescu este un exemplu de degradare a presei. Se autodistruge alături de Ion Cristoiu, cel care a devenit o fosilă. Turcescu mai are doar o șansă de scăpare, totuși, iar șansa asta vine de la nevastă-sa”, a afirmat, printre altele, Răzvan Cornețeanu.

VIDEO COMPLET, MAI JOS

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Pfizer a fost data in judecata pentru inducerea in eroare a publicului american

Publicat

in

Procurorul-General al statului Texas vrea sa aduca firma Pfizer in fata justitiei pentru vaccinul anti-COVID, sau, dupa cum arata plangerea in instanta „miracolul care trebuia sa fie, dar n-a mai fost”. Ken Paxton, Procurorul-General texan, acuza firma Pfizer de inducerea in eroare a publicului american, prin vehicularea multor neadevaruri, de exemplu, privind eficacitatea serului COVID-19. Procurorul-General din Texas considera ca Pfizer le-a indus americanilor ideea ca vaccinul este eficient in proportie de 95 la suta, dar datele ulterioare au aratat ca eficienta a fost de sub 1 la suta, la nivel statistic. De asemenea, desi Pfizer dadea asigurari ca serul sau e „foarte, foarte eficient impotriva variantei Delta”, s-a dovedit ca, de fapt, eficienta a lipsit aproape cu desavarsire. Parti importante din plangerea anti-Pfizer aici https://newsin.ro/noi-minciuni-din-timpul-vaccinarii-firma-pfizer-data-in-judecata-de-procuratura-din-texas/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Militantismul homosexualilor si lesbienelor, interzis in Rusia

Publicat

in

Dupa o dezbatere de cinci ore, Curtea Suprema a Rusiei a decis scoaterea in afara legii a miscarii LGBT – curent international care reuneste homosexuali, lesbiene, bisexuali si transgenderi. Solicitarea a venit din partea ministerului Justitiei de la Moscova. Astfel, potrivit deciziei, persoanele care fac propaganda LGBT sunt pasibile de inchisoare pana la 10 ani. Presedintele Vladimir Putin se considera gardianul societatii traditionale rusesti si a spus adesea ca nu va permite ca in Rusia copiii sa fie bombardati cu mesaje ale minoritatilor sexuale. Cercurile minoritatilor sexuale din Rusia si din strainatate sunt revoltate. Mai multe citeste aici https://www.ucoz.ro/rusia-scoate-miscarea-lgbt-in-afara-legii/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend