Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

VIDEO Apple a lansat un ceas rezistent pentru cei care fac sport foarte des. Watch Ultra costă 800 de dolari

Publicat

in

​La șapte ani de la primul Apple Watch, generația a 8-a aduce un model așteptat de mulți oameni care fac sport foarte des: un ceas rezistent, cu ecran mai mare și cu multe funcții. Apple a lansat Watch Ultra, care o pune în luptă cu Garmin, dar este și cel mai scump model de serie al companiei.

Apple Watch UltraFoto: Captura YouTube

Un Watch series 8 convențional costă de la 399 dolari, în timp ce Watch SE costă 249 dolari. Compania a anunțat însă și un model pentru cei care fac sport frecvent, în ploaie, pe zăpadă, în praf sau în apă: Watch Ultra.

Are ecran de 1,92 inci, cântărește 61 de grame, este ultra-rezistent și promite o autonomie de 36 de ore, dublă față de un Apple Watch obișnuit. Watch Ultra are și un buton „de acțiune”, gândit pentru a fi apăsat ușor în timpul mișcării, chiar și dacă porți mănuși.

Cu acest nou model, Apple ajunge să concureze pentru prima oară cu companii cunoscute (spre exemplu Garmin) pentru lansarea de ceasuri destinate celor care fac în mod serios sport.

Apple Watch a fost lansat în 2015 și s-a vândut în peste 100 de milioane de unități, având 30% cotă pe piața smartwatch-urilor.

Citeste mai mult
Click si comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NATIONAL

Piedone îi trimite pe Clotilde Armand și Radu Mihaiu la o cură la băi: ‘N-ați însemnat nimic pentru oraș! Nimeni nu vă va duce dorul!’

Publicat

in

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, se declară fericit că primarii USR de la Sectoarele 1 și 2, Clotilde Armand și Radu Mihaiu, au pierdut alegerile. Piedone le recomandă celor doi câte o cură în stațiuni cu băi terapeutice și le transmite un mesaj dur: „N-ați însemnat nimic pentru oraș! Nimeni nu vă va duce dorul!”

„Când hulești Biserica și îl renegi pe Dumnezeu, praful se alege! Și s-a ales praful! Că prea mult praf ați făcut în jurul vostru!

Madame, domnule, mă bucur că ați pierdut! De fapt, sunt fericit!

Până când o să vă găsiți servici, vă recomand Sovata, Amara, Căciulata. Nămol, izvoare, vitamine, minerale. Emoțional, o să vă ajute. Încercați o cură, două, trei…

Avem o țară frumoasă, cu oameni buni! V-ar prinde bine-n viață s-o descoperiți, să-i înțelegeți oamenii! Să pricepeți că aroganța, batjocura și lenea nu sunt ingrediente apreciate în casă de gospodar. Degeaba le procesați, degeaba le livrați! Provoacă dezgust! Nu plac!

Plecați liniștiți! N-ați însemnat nimic pentru oraș! Nimeni nu vă va duce dorul!

Noi, rămânem să facem treabă pentru oameni! George și Rareș vor curăța praful și pulberea de pe urmele voastre! Apoi, vă vor arăta cum trebuia să munciți și, mai ales, ce așteptau oamenii de la voi!

Pa! Cale bătută! Dumnezeu e mare!”, scrie Piedone pe Facebook.

USR cere renumărarea!

Clotilde Armand a piedut alegerile în Sectorul 1 înmpotriva candidatului PSD-PNL, George Tuță. La sectorul 2, primarul Radu Mihaiu a pierdut alegerile împotriva candidatului PSD-PNL, Rareș Hopincă. Ambii primari USR susțin că există suspiciuni și chiar dovezi că procesul de numărare a voturilor a fost viciat și solicită renumărarea voturilor, în condițiile în care diferența dintre primii doi clasați, în ambele sectoare, este de doar câteva sute de voturi.

Citeste mai mult

NATIONAL

Dominic Fritz i-a prins în ofsaid pe Ciucă și Geoană: Unul are aere de tehnocrat, altul e marea dragoste a lui Ciolacu

Publicat

in

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a declarat joi că Nicolae Ciucă, liderul PNL, evident nu e o alternativă reală la PSD ci este partenerul şi dragostea politică mare a domnului Ciolacu. El a precizat că încă există aceaastă opţiune deschisă ca PNL să spună că nu vo să se rupă de PSD, văd că au făcut o greşeală şi vor să facă parte dintr-o construcţie reformatoare.

”E o responsabilitate mare (..) să dăm o alternativă reală la PSD. Domnul Ciucă evident nu e o alternativă reală la PSD, este partenerul şi dragostea politică mare a domnului Ciolacu şi de aceea dl Ciucă este cel responsabili pentru faptul că PNL a pierdut mutle judeţe”, a spus primarul Timişoarei în emisiunea România Politică de la Prima News.

”Spun în acelaşi timp, însă, că încă există această opţiune deschisp ca PNL să spună: Noi vrem să ne rupemde PSD, vedem că am făcut o greşeală şi vrem să facem parte dintr-o construcţie reformatoare şi venim cu un candidat care are o credibilitate reformatoare”, a continuat Fritz.

El a precizat că ”nu poţi să duci o campanie la prezidenţiale în care te contracandidezi şi în acelaşi timp să fii într-un guvern, împreună. ”Eu nu cred că prin asta vor câştiga vreun vot al cuiva care vrea o alternativă la PSD”, a completat Dominic Fritz.

Fritz s-a luat și de Mircea Geoană

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a declarat joi despre Mircea Geoană că nu este o alternativă la PSD şi că i se pare că această independenţă este ”doar un mijloc tactic pentru negocieri cu PNL, cu PSD.

”Avem responsabilitatea să dăm ţării un preşedinte reformist, adevărat, care este o alternativă la PSD. Domnul Geoană nu este o alternativă la PSD. E clar că domnul Geoană a făcut de mult în viaţă o alegere şi acum ar trebui să fie şi în stare să se lupte pentru această alegere”, a spus primarul Timişoarei, în emisiunea România Politică de la Prima News.

Fritz a precizat că i se pare că această independenţă este ”doar un mijloc tactic pentru negocieri cu PNL, cu PSD”.

”De aceea nu cred că până la urmă va convinge, deşi el are acest aer cumva de tehnicrat din afara ţării dar cred că şi din cauză că nu a început campania”, a completat Dominic Frutz.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend