Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Va fi jale! Fost ministru al Economiei: ‘Ne îndreptăm cu pași rapizi și siguri către o criză economică de proporți. Cheltuielile statului pe primele patru luni ale anului au crescut cu 15,6% față de anul trecut’

Publicat

in

Deputatul USR Claudiu Năsui a declarat luni, în plen, că situaţia economică a ţării noastre este ”foarte gravă”, iar România se îndreaptă „cu paşi rapizi şi siguri” către o criză „de proporţii”.

„Situaţia economică a ţării este foarte gravă. Ne îndreptăm cu paşi rapizi şi siguri către o criză economică de proporţii în care nu intrăm numai nepregătiţi, ci masiv îngreunaţi din cauza unui stat mamut care nu face decât să crească, să îşi crească cheltuielile, să îşi crească agenţiile, să îşi crească sinecurile, sporurile şi toate privilegiile pe care le are pentru o clasă politică care nu se mai satură. Cifrele vorbesc de la sine – cheltuielile statului pe primele patru luni ale anului au crescut cu 15,6% faţă de anul trecut, cheltuielile de personal despre care liderii dumneavostră au spus că vor să strângă cureaua, de fapt, au crescut cu 1,3 miliarde de lei.

Pensiile speciale, această cheltuială ruşinoasă pe care o are România, cresc anul acesta la luna aprilie cu încă 12% faţă de anul trecut. Nu vă mai ajung posturile pentru activul de partid şi rezolvaţi şi problema aceasta înfiinţând tot felul de agenţii de stat, pe lângă sutele de agenţii care există deja”, a susţinut Năsui, la „Ora Guvernului”, la care este invitat ministrul de Finanţe, Adrian Câciu.

Potrivit deputatului USR, numărul salariaţilor la stat a crescut cu aproape 17.000 din martie 2021 până în martie 2022.

”Lucrurile nu se opresc aici. În fiecare săptămână se anunţă noi creşteri de activ de partid, noi angajaţi la stat. 7.880 de noi posturi la MAI şi ni se spune că avem nevoie de ele pentru că iese lumea la pensie. Dacă iese lumea la pensie, lasă postul liber. Iese cineva, intră altcineva, numărul de posturi ar trebui să rămână constat, nu 7.880 de noi posturi cu pensii speciale. (…) Nu vă mai săturaţi să cheltuiţi banul public”, a afimat Năsui.

El a adăugat că, în acest context, Guvernul pregăteşte terenul pentru creşterea taxelor.

„Întrebarea noastră pentru domnul ministru este: Ce va face Guvernul ca să reducă cheltuielile, ce cheltuieli vor fi reduse?”, a completat Claudiu Năsui, informează agerpres.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Ultimele probe la Târgul de Crăciun din Capitală: ‘Se deschide oficial mâine. Totul arată spectaculos’

Publicat

in

Primăria Municipiului București (PMB) anunță deschiderea oficială a Târgului de Crăciun din Piața Constituției.

Târgul de Crăciun din Capitală se deschide joi, începând cu ora 16:00.

Anunțul PMB:

„Am făcut aseară probe de lumini în Piața Constituției și totul arată spectaculos.

Târgul de Crăciun se deschide oficial mâine la ora 16:00, iar la ora 18:00 aprindem luminile în Piață simultan cu iluminatul festiv din oraș.

Bradul de 30 de metri e împodobit, iar Căsuța lui Moș Crăciun e gata să-i primească pe copii”.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Kituri complete de perne auxiliare pentru autoturismul tău

Publicat

in

Pernele auxiliare au devenit o adevărată necesitate pentru fiecare autoturism. Acestea sunt extrem de utile pentru a îmbunătăți suspensia și pentru a oferi un confort sporit la deplasarea pe drumurile neuniforme. La noi în țară aceste drumuri sunt destul de des întâlnite, iar mașina poate avea de suferit dacă există un traseu pe care îl faci zilnic pe aceste drumuri. În acest caz, pernele auxiliare sunt o adevărată necesitate. Cu o investiție minimă poți salva suspensia mașinii și îi poți prelungi durata de viață. Totodată, cu ajutorul pernelor de aer poți menține în siguranță elementele inferioare ale mașinii, deoarece nivelul acesteia de la sol se ridică. 

Online poți comanda kituri complete de perne auxiliare pentru autoturismul tău. Pe site-ul perneauxiliare.ro ai la dispoziție perne aer Passat B6, cât și o mulțime de alte modele. Pentru a alege modelul corespunzător mașinii tale, este necesar să selectezi din listă marca și modelul acesteia, cât și anii de fabricație. În acest fel comanzi produsul potrivit, fără să fie necesară vreo ajustare a mașinii. Montarea și demontarea lor se face foarte repede, fără să fie necesară ridicarea sau demontarea elementelor de suspensie. Pernele pneumatice se montează în interiorul arcurilor de suspensie din spate, iar instalarea este posibilă dacă amortizoarele standard sunt structurate în afara cavității arcului. 

Pernele auxiliare vin în kituri complete ce cuprind pernele auxiliare, bucșe pentru poziționare, spray de silicon, kit de pompare și instrucțiunile de montare. Montarea lor se face foarte rapid, la fel și demontarea, fără să fie necesare costuri mari. De asemenea, prețul unor astfel de perne este unul scăzut și accesibil pentru orice șofer, așadar cu siguranță merită suspensia mașinii o investiție modică.

Specificațiile tehnice ale pernelor auxiliare

Pernele auxiliare AirPower sunt foarte rezistente la ulei și combustibil. Calitatea lor este una superioară, iar durata de folosire se întinde pe o perioadă lungă de timp. Sunt capabile să reziste în condiții diverse, în contact cu apa, soluții slabe de acizi, soluții alcaline și în alte medii agresive. Proprietățile lor fizice și mecanice sunt ridicate, având o rezistență mare la comprimare, frecare sau vibrații. 

Aceste perne auxiliare sunt potrivite pentru orice autoturism, fiind disponibile o mulțime de modele pe site-ul Perneauxiliare.ro. Pernele au o rezistență crescută la căldură și la îngheț, funcționând perfect în diverse zone climatice. Așadar, fie că mergi cu mașina într-un loc călduros sau la munte, în orice situație acestea vor funcționa fără probleme și vor continua să protejeze mașina. 

Pernele AirPower vin cu o serie de avantaje!

Montarea pernelor aduce confort sporit la deplasarea pe drumurile neuniforme și ridică nivelul mașinii față de sol. Acestea nu sunt singurele avantaje de care poți beneficia în momentul în care au fost montate pernele, ci te poți bucura și de o echilibrare perfectă a mașinii pentru încărcăturile masive. 

Montarea și demontarea sunt simple și rapide, iar la momentul în care se conduce cu o remorcă, stabilitatea se mărește. Cu alte cuvinte, aceste perne nu doar că oferă confort și protejează mașina, ci oferă și siguranță. 

Contact:

0744 870 142

office.perneauxiliare.ro@gmail.com

H

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend