Conecteaza-te cu noi

Alegeri 2012

USL pe val in Arges:Pendiuc: 75%, Nicolescu peste 60% – Vezi toti noii primari din localitatile din judet

Publicat

in

USL a câştigat la un scor zdrobitor şi în Argeş, înscriindu-se în linia naţională. Argeşenii au dorit continuitate la nivel judeţean şi au şi ieşit la vot. Tudor Pendiuc a câştigat primăria muncipiului Piteşti cu o cifră estimată de peste 75%, iar Constantin Nicolescu a mai câştigat un mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean.

La Merişani şi la Băiculeşti, scorul este strâns, fiind vorba de doar câteva voturi diferenţă, astfel că azi noapte, numărătoarea a fost reluată.
Ieri seară, câteva zeci de simpatizanţi ai USL şi-au manifestat bucuria pentru rezultatul obţinut lângă Galeria de Artă, peste drum de sediul PDL. Democrat- liberalii au sunat la 112, astfel că imediat au sosit câteva echipaje de poliţie şi o dubă de mascaţi, dar grupul de uselişti deja se spărsese fără niciun incident. La sediul PSD Argeş, încordarea s-a menţinut pe toată durata serii.
Argeşul s-a clasat pe locul 20, la finalul zilei de votare de ieri, cu o medie de 58,34% prezenţă la vot. Dacă ne-am clasat în a doua jumătate a clasamentului, în privinţa prezenţei la vot în mediul urban – 48,37%, la prezenţa în mediul rural suntem clasaţi pe locul 15, cu 68,26%.

IATA REZULATETE PARTIALE PENTRU FIECARE LOCALITATE:
USL câștiga 81 de primarii, PDL aproximativ 20,  PP-DD 3 primării, UNPR 1
Preşedinte CJ Argeş- Constantin Nicolescu
Piteşti – Tudor Pendiuc USL (PSD)
Curtea de Argeş – Nicolae Diaconu USL (PSD)- ;
Cîmpulung – Călin Andrei USL (PNL-);
Mioveni – Ion Georgescu USL (PSD- );
Topoloveni – Gheorghiţă Boţârcă USL (PSD- );
Ştefăneşti – Dorin Bărbuceanu USL (PNL-);
Albeştii de Argeş – Sava Vasile USL (PSD);
Albeştii de Muscel – Ion Năftănăilă (PDL);
Albota – Ion Dumitru USL (PSD);
Aninoasa – Neagoe Benone (PP-DD);
Bîrla – Ion Neacşu USL (PSD);
Bascov – Gheorghe Stancu (PSD);
Băbana – Ivan Vasile USL (PNL);
Băiculeşti – Dragnea Niculae USL (PNL);
Bălileşti – Ion Voican USL (PSD);
Beleţi-Negreşti – Dorin Cătănea USL (PSD);
Bogaţi – Ion Gîrleanu USL (PNL);
Boteni – Vasile Leau USL (PSD);
Bradu – Florin Frătică (PDL);
Brăduleţ – Alecu Evlampie USL (PSD);
Călineşti – Ionescu Gheorghe USL (PNL);
Căteasca – Liviu Năstase (AAM);
Cetăţeni – Ion Toader PSD;
Coşeşti – Elisaveta Tudose USL (PSD);
Cotmeana – Dragoş Vişan USL (PSD);
Cuca – Cernătescu Gheorghe USL (PSD);
Dîmbovicioara – Secăreanu Dumitru PSD;
Dîrmăneşti – Emilian Ciolan USL (PSD);
Domneşti – Smădu Nicolae USL (PSD);
Dragoslavele – Tarbă Mihai USL (PSD);
Godeni – Ion Pădureanu USL (PSD);
Hîrtieşti – Petre Andrei USL (PSD);
Hîrseşti – Moloiu Ionuţ USL (PSD);
Lereşti – Berevoianu Ion USL (PSD);
Lunca Corbului – Drăgan Gheorghe (PDL);
Mălureni – Cristescu Alexandru USL (PSD);
Mărăcineni – Nicolae Dascălu- PP-DD;
Miceşti – Voicu Dumitru USL (PSD);
Mihăeşti – Gheorghe Matei USL (PSD);
Moşoaia – Ene Florea USL (PSD);
Valea Danului – Dina Nicolae (PP-DD)

ACTUAL

Nicolae Dinică: “Echipa PSD are soluții pentru salvarea României!”

Publicat

in

Primar al comunei Corbeni, licențiat în Teologie, Nicolae Dinică este și masterand în Administraţie Publică și Putere Executivă. Afirmă că principala sa preocupare în Parlament va fi îmbunătățirea vieții românilor.
“Acum când trăim într-o perioadă delicată generată atât de criza sanitară, cât și de cea de guvernământ, trebuie să ne preocupe mai mult ca oricând găsirea oportunităților pentru bunăstarea semenilor. În ceea ce mă privește, am ales să servesc oamenii în cele mai altruiste moduri, atât ca îndrumător spiritual și sprijin pentru suflete, cât și ca prim-gospodar al așezării Corbeni, iar acum în onoranta ipostază de a face parte din cea mai performantă echipă a PSD Argeș care candidează pentru Parlamentul României. Pentru mine și colegii mei oamenii sunt pe primul loc! Echipa PSD are soluția pentru salvarea României! Avem cele mai eficiente măsuri pentru Dezvoltarea Regională, vom susține simplificarea procedurilor pentru accesarea Fondurilor UE și instituirea Registrului Național al Investițiilor publice, iar educația, sănătatea, păstrarea și crearea locurilor de muncă, soluții eficiente pentru activitățile HORECA, modernizarea infrastructurii medicale, modernizarea localităților prin utilități și infrastructură rutieră vor fi mereu în prim-planul preocupărilor noastre.”, declară Nicolae Dinică.

Realizat de KLANAR IMOB TOUR srl la comanda PSD – Organizatia Județeană Argeș, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020

Citeste mai mult

ACTUAL

CUȚU, CUȚU! Traseiștii teraselor și partidelor, Șerban și Păunescu, ȘI-AU ADUS AMINTE DE CETĂȚENI!

Publicat

in

După ce au hibernat mai bine de trei sferturi in actualul mandat de consilieri locali tocind scaunele teraselor de pe bulevard și visând că se vor pripăși pe la vreun partid mai acătări decât PAM-ul care le-a oferit scaune in sala mare a Primăriei, Ion Șerban și Ionel Păunescu au revenit pe cai mari in atentia argesenilor. Nu cu vreun proiect de hotarare in beneficiul oamenilor, nu cu vizite prin cartierele marginase acolo unde abunda problemele ci la impărtit de gogoși electorale pentru care spera ca vor primi un ciolan, un os de ros… Cuțu, cuțu, băieți! Problema este că oamenii au mirosit mitocania orfanilor politici Serban si Păunescu si că, brusc, le-a venit cheful de a se interesa de soarta orasului abia in campania electorala. Fost membru PSD și aghiotant al deputatului penal Mircea Draghici, Păunescu a părărsit partidul care l-a făcut consilier si s-a atașat de Pro România fostului premier Victor Ponta. Acum, dupa 4 ani de mandat in care a tot blocat oamenii care ii cereau ajutorul sau parcarea vecinilor, se vrea primar. A mai vrut o data, dar a luat doar 7 voturi in comuna natala, Valea Iasului. Cum afacerile nu prea mai merg ca pe vremea cand zugravea mult si prost pe la Spitalul din Curtea de Arges, Păunescu vrea să-și revină, acum, pe ambele planuri, politice si de afaceri. Acesta este motivul pentru care s-a atașat de Pro Romania unde sprea sa prinda functia cea mai mare. Asa de mare incat, in eventualitatea unei curvasareli/fuziuni/colaborari cu PSD , să poată obine felia cea mai mare din tortul funcțiilor si al avantajelor. Cuțu, cuțu, Ionele !

Celălalt PARAM -PAMp-ist, Ion Șerban, și-a incercat norocul in ultimul an mai pe la toate partidele dar a fost refuzat si de PNL și de PMP si altele mai micuțe care l-au scos in suturi afara, pe usa partidului. Dezavantajul lui ar fi ca l-au cam mirosit toti ca e un traseist politic, unul de mana a saptea, iar asta nu mai da deloc bine in ochii electoratului. Si cum toti traseistii viseaza sa ajunga la PSD, si pensionarul Serban s-a alipit taman de acest partid si de cel pe care il tot injura in ultimii 4 ani: Panturescu. Avantajul lui Serban ar fi ca intotdeauna a bagat la mijloc interesul cetățenilor dar, din păcate, a făcut-o doar la nivel declarativ, de gargaragiu de pe Valea Topologului. Acelasi om care anunta periodic ca demisioneaza din Consilul Local, fără a pune niciodata in practica acest act de moralitate politica, se roaga acum de cetateani sa vina sa stea de vorba cu el promițând ceea ce nu a putut face in ultimii 20 ani de cand ocupă locul uni tanar in Consiliul Local : rezolvarea problemelor din oras. Acum vrea si el un os bun de ros si familia lui, un ciolan chiar. Cuțu, cuțu, Șerbane !

Ori, mai băieti, și tu ghiolbane Șerban si tu răpănosule Păunescu, nici dracu nu va mai crede după ce ati stat in hibernare in ultimii ani sau, daca ar incerca cineva sa va creada, oamenii v-ar intreba: ” da` de ce nu ati rezolvat problemele până acum și v-ați trezit taman in campania electorală?”. Bună intrebarea dar, ce te faci, ca ei promit ceva ce chiar nu pot face. Nu ca n-ar vrea, dar nu prea au forța și parghiile administrative necesare. Totuși, cei doi, rămân cei mai vocali consilieri locali din Curtea de Arges de pe terasele de pe bulevard dar, oare , pentru interesul cetatenilor? Spunem asta pentru ca tocmai cei doi, spIon Șerban și spIonel Păunescu, au fost singurii consilieri locali care au dat presa afara de la sedintele pubice ale legislativului local, sau, mai pe scurt, au privat cetatenii de a afla din transmisiile televizate in direct ce mare branza fac ei in Consiliu Local. Acum, ambii vor ciolanul, osul de ros. Cuțu, cuțu, traseiștilor!

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend