NATIONAL
Un detaliu crucial, ascuns timp de 35 de ani: doar medicii lui și cei din CIA știau ce boală gravă i-ar fi adus, oricum, finalul
Publicat
acum 4 luniin
De
adminLa 35 de ani de la execuția lui Nicolae Ceaușescu, noi dezvăluiri despre starea acestuia de sănătate în ultimii ani de viață provoacă controverse. În cartea sa, „El și Ea. Poveștile soților Ceaușescu și ale politicienilor comuniști”, fostul ofițer de Securitate Adrian Eugen Cristea scoate la iveală detalii neștiute, care ar putea schimba percepția asupra deciziei de a-l executa pe liderul comunist în decembrie 1989.
Un detaliu crucial, cunoscut doar de un cerc restrâns de medici, ar putea schimba percepția asupra stării sale reale de sănătate și asupra motivelor care au dus la moartea sa rapidă.
Boala lui Ceaușescu, un secret bine ascuns
Potrivit dezvăluirilor lui Adrian Eugen Cristea, Nicolae Ceaușescu suferea de o boală gravă care i-ar fi scurtat considerabil durata vieții. În afară de diabet, liderul comunist era diagnosticat și cu cancer, o informație strict secretă, cunoscută doar de câțiva medici care îi prescriau tratamentul. Cristea menționează că acești medici estimau că Ceaușescu nu ar fi trăit mai mult de un an, indiferent de tratamentul primit. Această boală, care îi afecta în mod direct capacitatea de a conduce, era ținută sub tăcere pentru a nu destabiliza și mai mult regimul deja șubred din punct de vedere economic și politic.
Întrebarea care rămâne este de ce, având în vedere starea sa de sănătate precară, a fost necesară executarea lui Ceaușescu? Cristea sugerează că decizia de a-l împușca a fost luată în grabă, fără o analiză amănunțită a circumstanțelor și fără a ține cont de faptul că boala lui ar fi putut să îl răpună în scurt timp. În plus, această decizie a fost în mare parte dictată de un mic grup de politicieni care doreau să preia controlul cât mai rapid și să prevină orice posibilă rezistență din partea susținătorilor regimului său.
Lupta pentru putere în umbra bolii
Contextul politic al anilor ’80 era unul extrem de tensionat, atât pe plan intern, cât și internațional. România traversa o perioadă de criză economică profundă, iar autoritatea lui Nicolae Ceaușescu, deși aparent de necontestat, era din ce în ce mai subminată. Potrivit unui raport CIA din 22 iulie 1985, bolile lui Ceaușescu erau cunoscute la nivelul serviciilor de informații occidentale, iar acestea anticipau că o eventuală intervenție chirurgicală pentru a trata cancerul său ar fi dus la o convalescență îndelungată, deschizând calea pentru lupte interne de putere.
Raportul CIA, întocmit de agentul George Kolt, menționa că nu exista un succesor desemnat în mod clar pentru Ceaușescu, ceea ce ar fi creat un vid de putere periculos. În lipsa unei conduceri ferme, s-ar fi putut declanșa un conflict intern între membrii familiei Ceaușescu, în special între Elena Ceaușescu și fiul lor, Nicu, pe de o parte, și ceilalți lideri comuniști, pe de altă parte. Această instabilitate era o preocupare majoră pentru Occident, care urmărea îndeaproape evoluțiile din Europa de Est.
Deși în România nu se știa aproape nimic despre cancerul lui Nicolae Ceaușescu, în afara granițelor existau deja speculații și rapoarte detaliate despre starea sa de sănătate. Într-un articol publicat pe 25 august 1985, Washington Post, bazat pe documente CIA, susținea că Ceaușescu era pe moarte din cauza cancerului și că nu ar fi supraviețuit până în primăvara lui 1986. Articolul sugera că starea sa fizică vizibil deteriorată ar fi putut fi un indiciu clar al bolii sale avansate.
Întrebări fără răspuns după 35 de ani
Aceste noi dezvăluiri ridică o serie de întrebări esențiale care, chiar și la 35 de ani de la moartea lui Nicolae Ceaușescu, rămân fără răspuns. De ce nu s-a făcut o investigație detaliată a stării sale de sănătate înainte de a fi luată decizia finală de execuție? Ce rol au jucat bolile sale în deciziile politice și în relațiile de putere din cadrul regimului? Și, nu în ultimul rând, cine a avut cu adevărat de câștigat din eliminarea sa rapidă, având în vedere că boala l-ar fi putut doborî în scurt timp?
Cartea lui Adrian Eugen Cristea oferă o perspectivă unică asupra acestor întrebări, bazată pe informații directe și documente interne ale regimului. Detaliile oferite despre starea de sănătate a lui Ceaușescu nu numai că reconfigurează imaginea liderului comunist, dar și redefinesc înțelegerea contextului politic și social al sfârșitului regimului său. Rămâne de văzut dacă aceste dezvăluiri vor stimula o reevaluare istorică a evenimentelor din 1989 sau dacă vor rămâne doar o notă de subsol într-o istorie deja tumultoasă.
Poate vrei sa citesti
Pompierii în România și alte țări: Responsabilități principale
Norvegia trimite avioane F-35 și sisteme NASAMS în Polonia – Obiectivul strategic care va fi apărat de trupele norvegiene
Întâlnire care poate schimba soarta alegerilor prezidențiale: Ciolacu discută azi cu Lasconi (surse)
Doland Trump desființează o tranzacție uriașă pe piața oțelului: Sunt complet împotriva ideii
Premiile Academiei vor fi decernate miercuri: Doina Lemny, Gellu Dorian şi Bogdan-Alexandru Stănescu printre laureaţi
VIDEO Captură la frontiera de vest a României: ‘Moartea albă’, ascunsă într-o mașină / Foto
NATIONAL
Norvegia trimite avioane F-35 și sisteme NASAMS în Polonia – Obiectivul strategic care va fi apărat de trupele norvegiene
Publicat
acum 18 minutein
3 decembrie 2024De
adminNorvegia îşi va asuma responsabilitatea în cadrul NATO de a apăra spaţiul aerian al aeroportului Rzeszow din Polonia şi în acest scop va trimite 100 de soldaţi, sisteme de apărare antiaeriană şi avioane de vânătoare F-35, a anunţat luni ministrul apărării norvegian Bjorn Arild Gram, potrivit DPA.
Aeroportul Rzeszow, situat la aproximativ 100 de kilometri de frontiera cu Ucraina, joacă un rol central în transportul de bunuri militare. Diverse ţări aliate asigură cu schimbul protecţia aeriană a Poloniei, a afirmat ministrul norvegian într-o declaraţie.
”Aeroportul este important şi pentru eforturile de evacuare militară de care se ocupă Norvegia”, a adăugat Gram.
În următoarele zile vor fi trimise în Polonia sisteme de apărare antiaeriană NASAMS, militari şi avioane de vânătoare. Misiunea norvegiană, care va opera în spaţiul aerian polonez, va dura până la Paşti anul viitor.
În prezent la Rzeszow sunt staţionaţi soldaţi americani, iar aeroportul este protejat de unităţi de apărare antiaeriană americane Patriot. De asemenea, Germania a anunţat săptămâna trecută că va reloca sisteme Patriot către sud-estul Poloniei la începutul anului viitor.
Ministrul apărării polonez Wladyslaw Kosiniak-Kamysz a mulţumit Norvegiei într-o postare pe platforma X: ”Începând din decembrie, securitatea frontierelor noastre va fi consolidată. Patru avioane norvegiene F-35 şi sistemele lor de apărare ne vor proteja spaţiul şi flancul estic al NATO. Multe mulţumiri aliaţilor noştri din Norvegia!”.
Polonia este un aliat militar şi politic semnificativ al Ucrainei, care este atacată de trupele ruse de peste doi ani şi jumătate. Ţara joacă un rol esenţial ca centru logistic pentru ajutorul militar occidental acordat Kievului.
NATIONAL
Întâlnire care poate schimba soarta alegerilor prezidențiale: Ciolacu discută azi cu Lasconi (surse)
Publicat
acum 28 de minutein
3 decembrie 2024De
adminElena Lasconi caută cu disperare sprijin pentru a întoarce soarta alegerilor, după ce sondajele au arătat că ne îndreptăm spre un tur II al prezidențialelor în care Călin Georgescu este favorit.
Potrivit unor surse politice, Elena Lasconi și Marcel Ciolacu urmează să se întâlnească în cursul zilei de azi. Cei doi au vorbit la telefon și au stabilit să continue discuțiile față în față, precizează surse politice pentru stiripesurse.ro.
PSD a refuzat să se poziționeze
„Românii trebuie să decidă singuri ceea ce e mai bine pentru ei”, declară Marcel Ciolacu, în privința alegerilor prezidențiale din 8 decembrie, evitând să facă o recomandare în numele PSD.
„Indiferent ce voi spune eu, ce va spune un președinte de Consiliul Județean PSD, un primar al Partidului Social-Democrat sau un membru de partid, oamenii vor decide singuri ce este mai bine pentru România pe data de 8 decembrie”, afirmă Ciolacu.
Liderul social-democrat a spus că este un moment foarte dificil și pentru PSD, dar mai ales pentru români.
Lasconi, apel public la PSD
Elena Lasconi spune că românii au decis duminică formarea unui guvern de uniune națională. Ea a anunțat că va începe discuții cu toate partidele democratice, primul pe listă fiind PSD.
„În momentul ăsta nu mai vorbim despre partide, politicieni sau candidați. Vorbim doar despre România”, a declarat Lasconi.
„Oamenii au decis duminică. Trebuie să facă parte (din guvern – n.r.) PSD, trebuie să facă parte PNL, trebuie să facă parte USR și UDMR”, a adăugat Lasconi.
Despre discuțiile cu PSD, Lasconi spune că va face ea primul pas: „Nu am orgolii. Aici este vorba despre viitorul României, despre viitorul copiilor noștri. Este vorba dacă mai vedem sau nu copiii și nepoții plecați la muncă în străinătate”.
„Mâine sper să avem discuții cu PSD. Dar vreau să-i atrag atenția domnului Ciolacu că în momentul ăsta, atât de important și de critic pentru viitorul României, noi nu avem nevoie de liant. Avem nevoie de oameni de stat care să își asume drumul democratic pro-european și pro-NATO al României”, afirmă președintele USR.
NATIONAL
Doland Trump desființează o tranzacție uriașă pe piața oțelului: Sunt complet împotriva ideii
Publicat
acum 39 de minutein
3 decembrie 2024De
adminPreședintele ales al SUA, Donald Trump, a anunțat luni, că va împiedica gigantul japonez al oțelului Nippon Steel să achiziționeze compania americană US Steel. Trump a mai promis că va consolida compania americană. Decizia este legată de politica sa protecționistă.
Preluarea a fost anunțată în decembrie 2023 și s-ar putea face pentru suma de 14,9 miliarde de dolari, potrivit Le Figaro.
„Sunt complet împotriva ideii ca US Steel, cândva mare și puternică, să fie cumpărată de o companie străină, în acest caz de Nippon Steel din Japonia. Printr-o serie de stimulente fiscale și tarife, vom readuce US Steel la măreție și putere și se va întâmpla RAPID! În calitate de președinte, voi bloca acest acord”, a scris republicanul Donald Trump pe rețeaua sa Truth Social.
Reprezentanții companiei se tem că dacă japonezii renunță la preluare, US Steel va fi obligată să abandoneze investițiile masive de pe mai multe șantiere, ceea ce ar putea duce la închiderea unor unități. Sindicatul, însă, se opune tranzacției de teama perturbărilor sociale, chiar dacă grupul japonez s-a angajat să mențină locurile de muncă.
În noiembrie, Nippon Steel a anunțat că intenționează să finalizeze achiziția până la sfârșitul anului, înainte ca Joe Biden să părăsească Casa Albă. Donald Trumo își va prelua mandatul pe 20 ianuarie.
NATIONAL
Premiile Academiei vor fi decernate miercuri: Doina Lemny, Gellu Dorian şi Bogdan-Alexandru Stănescu printre laureaţi
Publicat
acum 39 de minutein
3 decembrie 2024De
adminCunoscutul istoric de artă şi curator Doina Lemny şi scriitorii Gellu Dorian şi Bogdan-Alexandru Stănescu se numără printre laureaţii Premiilor Academiei Române pentru anul 2022, care vor fi decernate, miercuri, în aula prestigiosului for.
Premiile se acordă, conform regulamentului, în cadrul celor 14 secţii ştiinţifice ale Academiei Române.
Printre premiile acordate la această ediţie se numără:
* La secţiunea Filologie şi Literatură – Premiul „Ion Creangă” a revenit prozatorului şi poetului Bogdan-Alexandru Stănescu, eseist, traducător şi editor, pentru romanul „Abraxas”, Premiul „Titu Maiorescu” a fost acordat criticului literar, romancierului şi eseistului Adriana Babeţi, pentru lucrarea „Dicţionarul romanului central-european din secolul XX”, iar Premiul „Mihai Eminescu” lui Andrei Novac pentru volumul de versuri „Lumea ta/Carnea mea/Oasele noastre”.
* La secţiunea Istoria artei, Premiul „George Oprescu” a fost acordat Doinei Lemny (Franţa), pentru lucrarea: „Brâncuşi, la chose vraie”, şi lui Radu Popica pentru „Centrul artistic Braşov de la origini până în contemporaneitate. Artele plastice (sec. XV-XX)”, iar la secţiunea Artă plastică, Premiul „Ion Andreescu” a revenit pictorului Tudor Zbârnea (Republica Moldova), pentru expoziţia „Călătorie spre centrul fiinţei. Ecourile arhetipului” (Muzeul Naţional de Artă al României). La Creaţie muzicală, cu Premiul „George Enescu” a fost recompensat compozitorul Alexandru-Ştefan Murariu, pentru lucrarea „Espaces VIII”, iar la Muzicologie, Premiul „Ciprian Porumbescu” – Florinelei Popa, pentru lucrarea „Muzică şi ideologii în secolul 20”.
* La Ştiinţe Istorice şi Arheologie Premiul „Vasile Pârvan” a fost acordat lui Emil-Alexandru Berzovan pentru lucrarea „At the Borders of the Great Steppe. Late Iron Age Hillforts between the Eastern Carpathians and Prut (5th-3rd centuries BC)”, Premiul „Dimitre Onciul” – Valeriu Sîrbu şi Francisc-Cristian Schuster pentru „Necropolele preistorice de la Brăiliţa, în zona Dunării de jos. O nouă abordare”, Premiul „George Bariţiu” – Marian-Ionuţ Hariuc pentru lucrarea „Andrei Oţetea. Un spirit al Sorbonei în România secolului XX”, Premiul „Nicolae Iorga” – Daniela-Veronica Marcu-Istrate pentru „Church Archaeology in Transylvania (ca.950 to ca.1450)”, Premiul „A.D. Xenopol” – Ion Ursu (Republica Moldova) pentru lucrarea „Populaţiile turanice din spaţiul est-carpatic în secolele X-XIV”, Premiul „Mihail Kogălniceanu” – Tudor-Augustin-Valeriu Dinu, pentru „Revoluţia Greacă de la 1821 pe teritoriul Moldovei şi Ţării Româneşti”, iar Premiul „Eudoxiu Hurmuzaki” – Gabriel-Florin Moisa, Cristian Culiciu, pentru lucrarea „Memoria Bihorului. Dimensiuni cotidiene”.
În cadrul evenimentului, Academia Română va acorda Diploma „Meritul Academic” – istoricului Alex Mihai Stoenescu, pentru activitatea prodigioasă desfăşurată în domeniul istoriei şi Diploma „Distincţia Culturală” – profesorului Moshe Groper, pentru rodnica activitate în domeniul activităţilor culturale, educative şi de integrare a comunităţilor etnice, relatează Agerpres.
La această ediţie nu au fost acordate Premiul „Grigore C. Moisil”, Premiul „Spiru Haret”, Premiul „Dimitrie Pompeiu”, Premiul „Petre Sergescu”, Premiul „Horia Hulubei”, Premiul „Costin D. Neniţescu”, Premiul „Aurel Vlaicu”, Premiul „Henri Coandă”, Premiul „Anghel Saligny”, Premiul „Gheorghe Marinescu”, Premiul „Ştefan S. Nicolau”, Premiul „Victor Slăvescu”, Premiul „Nicolas Georgescu Roegen”, Premiul „Simion Florea Marian”, Premiul „Duiliu Marcu”, Premiul „Aristizza Romanescu”, Premiul „Tudor Tănăsescu”.
Lista completă a Premiilor Academiei pentru anul 2022 poate fi consultată pe site-ul instituţiei.
NATIONAL
VIDEO Captură la frontiera de vest a României: ‘Moartea albă’, ascunsă într-o mașină / Foto
Publicat
acum 48 de minutein
3 decembrie 2024De
adminUn tânăr de 28 de ani a fost arestat preventiv după ce polițiștii de frontieră au descoperit în mașina sa peste 2,5 kilograme de cocaină. Drogurile erau ascunse în caroseria autoturismului cu care bărbatul încerca să intre în România prin vama Borș.
Captura a avut loc în seara de 30 noiembrie, când bărbatul a fost prins în flagrant la granița cu Ungaria.
Procurorii DIICOT Oradea l-au reținut pentru 24 de ore, iar duminică un judecător de la Tribunalul Bihor a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
Suspectul este acuzat de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.
Potrivit anchetatorilor, cocaina descoperită era destinată vânzării.
NATIONAL
Salvamont: 14 persoane, salvate de pe munte în ultimele 24 de ore
Publicat
acum 53 de minutein
3 decembrie 2024De
adminUn număr de 14 persoane au fost salvate, în ultimele 24 de ore, de către salvamontişti, mai mult de jumătate dintre acestea fiind transportate la spital, anunţă, marţi, Salvamont România.
În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional s-au primit 14 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Salvamont.
Cele mai multe solicitări, în număr de zece, au fost pentru Salvamont Sinaia, urmat de Salvamont Sibiu, cu trei apeluri, şi Salvamont Lupeni, cu unul.
„În cazul acestor intervenţii au fost salvate 14 persoane. Dintre acestea, opt au fost predate serviciului de ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital. S-au primit şi 20 de apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană”, menţionează reprezentanţii Salvamont.
Pompierii în România și alte țări: Responsabilități principale
Norvegia trimite avioane F-35 și sisteme NASAMS în Polonia – Obiectivul strategic care va fi apărat de trupele norvegiene
Întâlnire care poate schimba soarta alegerilor prezidențiale: Ciolacu discută azi cu Lasconi (surse)
Doland Trump desființează o tranzacție uriașă pe piața oțelului: Sunt complet împotriva ideii
Premiile Academiei vor fi decernate miercuri: Doina Lemny, Gellu Dorian şi Bogdan-Alexandru Stănescu printre laureaţi
A murit Nicolae Diaconu, fostul primar al orașului Curtea de Argeș
Argeșenii se tem de noul PNL: „E același Boc care ne va tăia iar pensiile și salariile așa cum a mai făcut-o o dată”
Cum se va vota la alegerile parlamentare 2024: 10 întrebări și răspunsuri importante legate de votul de duminică
DE MAXIM INTERES! Amnistia fiscală prelungită pînă pe 19 decembrie – Doar până la această data se mai pot depune cereri de anulare
O nouă reușită a echipei PSD: 20 de kilometri din Drumul Expres Pitești – Craiova, dați în folosință începând de astăzi!
VIDEO | Acțiune de salvare extremă a jandarmilor montani argeșeni împreună cu Salvamont Argeș
VIDEO – VIAȚA BATE FILMUL! Tânăr dispărut în urmă cu 9 ani , găsit de jandarmii argeșeni
VIDEO | Un șofer de Audi a plecat cu tot cu pompă după ce și-a alimentat mașina
VIDEO | Percheziții la traficanții de droguri din Argeș – 8 persoane duse la audieri de mascați
VIDEO, ACUM! BLOCAJ TOTAL PE TRANSFĂGĂRĂȘAN – SUTE DE MAȘINI BLOCATE ÎN TRAFIC
PITEȘTI
ARGEȘ – Rezultate finale alegeri Parlamentare în orașele importante – ȘOC LA MIOVENI, PNL dezastru la Pitești – VEZI CLASAMENTE DETALIATE
În urma centralizării voturilor din peste 99,9% din secțiile de votare, Partidul Social Democrat (PSD) a obținut în Argeș o...
PSD câștigă alegerile parlamentare în Argeș, PNL suferă o prăbușire lamentabilă – VEZI REZULTATE DETALIATE
În urma centralizării voturilor din peste 99,9% din secțiile de votare, Partidul Social Democrat (PSD) a obținut o victorie concludentă...
O nouă reușită a echipei PSD: 20 de kilometri din Drumul Expres Pitești – Craiova, dați în folosință începând de astăzi!
De astăzi se circulă pe încă 20 de kilometri din Drumul Expres Pitești – Craiova, între Colonești și Albota, un...
Cum se va vota la alegerile parlamentare 2024: 10 întrebări și răspunsuri importante legate de votul de duminică
În acest weekend, de Ziua Națională a României, vor avea loc alegerile parlamentare. Alegătorii trebuie să se asigure că au...
Curtea de Argeș
Mănăstirea Curtea de Argeș va fi restaurată din temelii cu fonduri europene
Veste îmbucurătoare pentru iubitorii de istorie și cultură românească: Mănăstirea Curtea de Argeș, un simbol emblematic al patrimoniului național, va...
Trupul neînsuflețit al fostului primar Nicolae Diaconu va fi adus la Curtea de Arges!
Veste tristă la Curtea de Argeș! Astăzi, 2 decembrie 2024 , trupul neînsuflețit al domnului Nicolae Diaconu , fost primar...
A murit Nicolae Diaconu, fostul primar al orașului Curtea de Argeș
Veste tristă la Curtea de Argeș! Nicolae Diaconu, fostul primar al orașului Curtea de Argeș a încetat din viață cu...
DE MAXIM INTERES! Amnistia fiscală prelungită pînă pe 19 decembrie – Doar până la această data se mai pot depune cereri de anulare
Termenul-limită pentru plata principalului de către datornici și pentru depunerea cererii de anulare a accesoriilor, în cadrul noii amnistii fiscale...
Agitație la Corbi: Fostul primar Virgil Baciu cere sprijinul cetățenilor cu privire la un proiect controversat inițiat de actualul primar
Comuna Corbi din județul Argeș revine în centrul atenției după ce Virgil Baciu, fostul primar și actual consilier local PNL,...
Mioveni
VIDEO | Incendiu de proporții în Argeș – 3 case mistuite de flăcări
Un puternic incendiu a izbucnit în această dimineată în comuna Stâlpeni, satul Rădești la trei locuinte vecine. Dată fiin amploarea...
Ministrul Simona Bucura-Oprescu: Consolidăm și extindem cooperarea bilaterală cu Franța pe probleme de muncă și securitate socială ca parte a parteneriatului strategic
O delegație guvernamentală condusă de premierul Marcel Ciolacu a efectuat o vizită oficială în Franța și a avut o întrevedere...
Polițist din Argeș găsit de ANI cu avere nejustificată – Agentul Gabriel Tufă Mihalcea este ginerele fostului vice din Ștefănești
Agenţia Naţională de Integritate a constatat averea nejustificată, starea de incompatibilitate sau a sesizat organele de urmărire penală în cazul...
VIDEO | Accidente nocturne in Argeș cu mașini proptite: una în pom, alta într-o casă
Pa parcursul nopții, pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină în cazul a două accidente rutiere, după cum urmează: Două...
Câmpulung
Șoc la Câmpulung! PSD câștigă în orașul Elenei Lasconi, PNL sub 10%
Partidul Social Democrat (PSD) a ieșit învingător în alegerile parlamentare desfășurate duminică, obținând un rezultat surprinzător în orașul Câmpulung, unde...
ALERTĂ COD ROȘU ÎN ARGEȘ – NINSORI ȘI VISCOL PUTERNIC ÎN ZONA MONTANĂ
Meteorologii de la ANM au emis o avertizare de tip cod roșu de viscol puternic și ninsoare în zona de...
ARGEȘ | A vrut să se sinucidă și să-și dea foc la casă – POLIȚIȘTII L-AU SALVAT
În noaptea de 18 spre 19 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național...
În Trend
- ACTUALacum 2 săptămâni
Curtea de Argeș, în întuneric de sărbători sau doar cu lumânări? Alte comune strălucesc deja, orasul regal în beznă!
- ACTUALacum 2 săptămâni
VIDEO ACUM! Grav accident la Curtea de Argeș – Tânără de 23 ani dusă la spital
- ACTUALacum o săptămână
Agitație la Corbi: Fostul primar Virgil Baciu cere sprijinul cetățenilor cu privire la un proiect controversat inițiat de actualul primar
- ACTUALacum 2 săptămâni
Case de vânzare, închiriate cu mii de euro de Crăciun și Revelion: Boom-ul IMMO TURISM în Argeș, un concept unic marca Klanar Imobiliare
- ACTUALacum 2 săptămâni
Femeie de 33 ani din Valea Danului, dispărută!
- ACTUALacum 2 săptămâni
Mașină a Poliției Curtea de Argeș implicată în accident pe strada 1 Mai
- ACTUALacum 2 săptămâni
VIDEO | Incendiu de proporții în Argeș – 3 case mistuite de flăcări
- ACTUALacum o săptămână
E jale la Albeștii de Argeș! Călin Georgescu a câștigat detașat, Ciucă pe locul 4 – VEZI REZULTATE COMPLETE