Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Transformă ideile în artă: seturi de desen și pictură de la Editura Diana

Publicat

in

Ești un creator pasionat, un suflet artistic mereu în căutarea expresiei perfecte?

Atunci, să îmbrățișezi creativitatea și să-ți transformi ideile în artă autentică este acum mai ușor ca niciodată, cu seturile de desen și pictură de la Editura Diana!

      În fiecare cutie a acestor seturi vei găsi nu doar materiale, ci și o poartă către lumea minunată a artei. Cu pensule fine și culori vii, un astfel de set de pictură îți oferă o paletă vastă pentru a-ți exprima viziunea artistică în mod liber. Fie că ești un începător curios sau un mic artist experimentat în căutare de noi provocări, aceste seturi sunt ghidul sigur în călătoria ta creativă.

      Cu ajutorul pastelurilor fine și a creioanelor de calitate superioară, vei putea captura emoții și detalii subtile, transformând hârtia albă într-un teritoriu al imaginației tale. Indiferent dacă îți dorești să creezi portrete realiste, peisaje impresionante, pictură pe numere sau lucrări abstracte pline de culoare, aceste seturi de desen și pictură îți pun la dispoziție instrumentele necesare pentru a face din fiecare creație o operă de artă autentică.

      E de menționat faptul că în afară de calitatea superioară a materialelor, Editura Diana se angajează să ofere inspirație nelimitată prin intermediul ghidurilor și tutorialelor incluse. Astfel, descoperi tehnici noi, sfaturi de la artiști consacrați și idei inovatoare pentru a-ți perfecționa abilitățile artistice și a da aripi creativității tale.

      Mai mult decât simplu material de desen, aceste seturi sunt portaluri către lumea ta interioară, unde visele prind viață și gândurile devin culori vibrante pe pânza albă. Indiferent dacă vrei să-ți transformi spațiul de lucru într-un atelier de artă sau să oferi un cadou memorabil copilului tău, seturile de desen și pictură de la Editura Diana sunt alegerea ideală.

      Aceste seturi sunt concepute pentru a-ți oferi instrumentele perfecte pentru a-ți exprima creativitatea. Fiecare din ele conține câte un set de creioane colorate și o gamă variată de pensule fine și culori acrilice vibrant colorate, care te vor încuraja să-ți transformi ideile în adevărate capodopere artistice.

      Așadar, lasă-ți imaginația să zboare și transformă-ți ideile în artă autentică cu aceste seturi de desen și pictură. Explorează lumea frumuseții și creativității, transformă fiecare lucrare într-o poveste unică spusă cu pensula și culorile vibrante de la Editura Diana. Începe călătoria ta artistică astăzi și lasă-ți creațiile să-ți spună povestea!

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Liderul PMP, Eugen Tomac: Cred în polul de dreapta, iar noi îl vom construi pentru români, pentru România!

Publicat

in

Eugen Tomac, președintele PMP, lansează un mesaj războinic adresat celor care se luptă să acapareze partidul, într-o formă sau alta. 

„PSD a încercat să rupă PMP în zeci de bucăți, dar nu a reușit. I-a păcălit doar pe câțiva oameni ce vânau funcții cu orice preț.

PNL a dorit o fuziune și și-a imaginat că, afișându-se cu un discurs de vulpe șireată, va înghiți din mers o nucă tare. Nu i-a mers.

Din interior, o grupare ce are carențe mari în a înțelege noțiuni elementare de democrație și care disprețuiește acest partid, s-a aliat cu toate formațiunile și toate instituțiile care ne pot hărțui, dar nu le va merge. Mă și amuză deja când îi întâlnesc pe holurile instanțelor din București, disperați, neputincioși și plini de ură. Oameni slabi, lipsiți de caracter.

Sunt convins că Adevărul va triumfa, noi am rezistat și ne vom lua revanșa. România are nevoie de un partid al dreptății, de un partid care să ducă mai departe stindardul dreptei curajoase, de un partid vertical și capabil să reziste, așa cum PMP o face de zece ani.

Ne-au tăiat resursele, ne amenință cu dosare, ne târăsc prin tribunale, ne lovesc în stil bolșevic. Nimic însă nu ne va opri. Vom continua să muncim pentru a oferi românilor o alternativă reală de dreapta.

Ratații din politică nu au loc lângă noi. Lângă PMP și aliații noștri vor rămâne doar cei care știu să respecte democrația, prețuiesc dreptatea și iubesc România!

Am fost calm și atent la orice provocare, s-a depășit însă o linie roșie. O spun direct și asumat. Nu mai tolerez, cei care au încercat să ne distrugă vor primi ceea ce merită. Exact ce ne-au dorit nouă vor primi înzecit. De mâine, nimic nu va mai fi la fel!

Românii vor avea în 2024 cel mai de succes proiect politic de dreapta pe care să-l voteze cu încredere și mândrie.

Cred în polul de dreapta, iar noi îl vom construi pentru români, pentru România!”, scrie Eugen Tomac pe Facebook.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Specialiștii trag semnalul de alarmă- Toți proprietarii sunt vizați

Publicat

in

Taxele locale sunt indexate anual cu rata inflației. Pentru anul viitor, acest lucru reprezintă o creştere de 13,8%.

Românii vor plăti impozite mai mari pentru clădiri rezidențiale, terenuri şi mijloacele de transport sub 12 tone.

Cât vor scoate românii în plus din buzunar de la 1 ianuarie

”Daca la Timișoara, în anul 2023, contribuabilul plătea pentru un apartament de 2 camere 157 de lei, în 2024 va plăti un impozit de 179 de lei”, a declarat Carmina Nițescu, director Executiv Direcţia Fiscală Timişoara.

Cu rata inflaţiei vor fi indexate și taxele locale ale constănţenilor.

Banii vor rotunji bugetul statului, mai ales acum, în plină perioadă de austeritate.

”Primăriile au nevoie de bani care de aer, în condițiile în care peste 80% dintre ele au bugete de salarii mai mari decât încasările din taxe si impozite.

Creșterea taxelor cu rata inflației, 13,8%, vine ca o mană cerească în condițiile în care primarii se vor angrena anul viitor și într-o serie de proiecte electorale”, a declarat Adrian Negrescu, analist economic.

Pentru plata impozitelor până la 31 martie se acordă o reducere de 10%.

Pentru a evita cozile de la început de an, autoritățile recomanda ca taxele sa se plătească online, pe ghiseul.ro.

Cum cresc impozitele după majorarea cu rata inflației

BUCUREȘTI

– Imobile:

Apartament cu 3 camere, 75 mp, Zona A

Impozit 2023: 292 lei

Impozit 2024: 332 lei

+ 40 lei

– Autoturisme:

Autoturism 1600 CMC

Impozit 2023: 176 lei

Impozit 2024: 200 lei

+ 24 lei

TIMIȘOARA

– Imobile:

Apartament cu 2 camere, 45,62 mp, an constructie 1980

Impozit 2023: 157 lei

Impozit 2024: 179 lei

+ 22 lei

– Autoturisme:

Autoturism 1900 CMC

Impozit 2023: 320 lei

Impozit 2024: 365 lei

+ 45 lei

SUCEAVA

– Imobile:

Apartament cu 4 camere, 75 mp

Impozit 2023: 307 lei

Impozit 2024: 349 lei

+ 42 lei

– Autoturisme:

Autoturism 2600 CMC

Impozit 2023: 1313 lei

Impozit 2024: 1495 lei

+ 182 lei

CONSTANȚA

– Imobile:

Apartament cu 4 camere, 75 mp

Impozit 2023: 129 lei

Impozit 2024: 150 lei

+ 21 lei

– Autoturisme:

Autoturism 1700 CMC

Impozit 2023: 207 lei

Impozit 2024: 235 lei

+ 28 lei

BUZĂU

– Imobile:

Apartament cu 3 camere, 70 mp

Impozit 2023: 270 lei

Impozit 2024: 307 lei

+ 37 lei

– Autoturisme:

Autoturism 1600 CMC

Impozit 2023: 75 lei

Impozit 2024: 85 lei

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend