Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Transformă ideile în artă: seturi de desen și pictură de la Editura Diana

Publicat

in

Ești un creator pasionat, un suflet artistic mereu în căutarea expresiei perfecte?

Atunci, să îmbrățișezi creativitatea și să-ți transformi ideile în artă autentică este acum mai ușor ca niciodată, cu seturile de desen și pictură de la Editura Diana!

      În fiecare cutie a acestor seturi vei găsi nu doar materiale, ci și o poartă către lumea minunată a artei. Cu pensule fine și culori vii, un astfel de set de pictură îți oferă o paletă vastă pentru a-ți exprima viziunea artistică în mod liber. Fie că ești un începător curios sau un mic artist experimentat în căutare de noi provocări, aceste seturi sunt ghidul sigur în călătoria ta creativă.

      Cu ajutorul pastelurilor fine și a creioanelor de calitate superioară, vei putea captura emoții și detalii subtile, transformând hârtia albă într-un teritoriu al imaginației tale. Indiferent dacă îți dorești să creezi portrete realiste, peisaje impresionante, pictură pe numere sau lucrări abstracte pline de culoare, aceste seturi de desen și pictură îți pun la dispoziție instrumentele necesare pentru a face din fiecare creație o operă de artă autentică.

      E de menționat faptul că în afară de calitatea superioară a materialelor, Editura Diana se angajează să ofere inspirație nelimitată prin intermediul ghidurilor și tutorialelor incluse. Astfel, descoperi tehnici noi, sfaturi de la artiști consacrați și idei inovatoare pentru a-ți perfecționa abilitățile artistice și a da aripi creativității tale.

      Mai mult decât simplu material de desen, aceste seturi sunt portaluri către lumea ta interioară, unde visele prind viață și gândurile devin culori vibrante pe pânza albă. Indiferent dacă vrei să-ți transformi spațiul de lucru într-un atelier de artă sau să oferi un cadou memorabil copilului tău, seturile de desen și pictură de la Editura Diana sunt alegerea ideală.

      Aceste seturi sunt concepute pentru a-ți oferi instrumentele perfecte pentru a-ți exprima creativitatea. Fiecare din ele conține câte un set de creioane colorate și o gamă variată de pensule fine și culori acrilice vibrant colorate, care te vor încuraja să-ți transformi ideile în adevărate capodopere artistice.

      Așadar, lasă-ți imaginația să zboare și transformă-ți ideile în artă autentică cu aceste seturi de desen și pictură. Explorează lumea frumuseții și creativității, transformă fiecare lucrare într-o poveste unică spusă cu pensula și culorile vibrante de la Editura Diana. Începe călătoria ta artistică astăzi și lasă-ți creațiile să-ți spună povestea!

Citeste mai mult

ACTUAL

ALERTĂ! AU REAPĂRUT VIPERELE! Vremea caldă a trezit tîrîtoarele

Publicat

in

De

Vremea neobișnuit de caldă din această perioadă a scos mulți iubitori de munte pe traseele montane. Totuși, temperaturile ridicate au trezit mai devreme și viperele, crescând riscul de a fi mușcat de un șarpe veninos.

Specialiștii avertizează că viperele au ieșit deja din hibernare și pot fi întâlnite în mai multe zone din țară. Turiștii sunt sfătuiți să evite zonele cu multe pietre și să fie precauți în cazul unei întâlniri cu o viperă.

“Acum vine perioada de împerechere,” declară Sabin Cornoiu, președintele Salvamont România. “Cei care merg pe munte trebuie să fie foarte atenți pe potecă, deoarece viperele pot sta la soare pentru a se încălzi, în zonele cu mai puțină vegetație.”

Ce să faci dacă ești mușcat de viperă:

  • Păstrează-ți calmul și nu te panica.
  • Nu face eforturi fizice intense, care pot accelera răspândirea veninului.
  • Rămâi la umbră și aplică o compresă rece pe zona mușcăturii.
  • Sună imediat la 112 și nu încerca să te tratezi singur.

Serul antiviperin trebuie administrat cât mai curând posibil după mușcătură pentru a crește șansele de supraviețuire.

Este important să fim precauți și să ne informăm temeinic înainte de a porni la drumeții montane, mai ales în această perioadă cu temperaturi ridicate, pentru a ne bucura de natură în siguranță.

Citeste mai mult

ACTUAL

RAZIE ÎN TÂRGUL SĂPTĂMÂNAL DE LA DOMNEȘTI! AMENZI LA GREU ȘI DOSARE PENALE!

Publicat

in

De

La sfârșitul de săptămânii trecute, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, împreună cu polițiștii celorlalte structuri, au acționat pentru verificarea legalității actelor de comerț, efectuând controale inopinate la societăți comerciale cu obiecte de activitate restaurant/bar/terasă, dar și comercializarea articolelor vestimentare și a produselor de încălțăminte.

Astfel, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș și din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au acționat pentru prevenirea și combaterea infracționalității la regimul bunurilor contrafăcute și a celor neconforme cu standardul unor branduri de renume, precum și respectarea obligației agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscal, la Târgul săptămânal organizat în localitatea Domnești și la operatorii economici din municipiul Curtea de Argeș.
Au fost efectuate verificări la sediile/punctele de lucru a 13 operatori economici, polițiștii aplicând 6 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 74.000 lei, conform O.U.G. 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.
De asemenea, a fost confiscată suma nejustificată de 1.006 de lei.
Totodată, au fost identificate (expuse spre vânzare) și ridicate peste 300 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și detergenți purtând însemnele, desenele și modelele mărcilor înregistrate, toate susceptibile a fi contrafăcute.
În cauză au fost întocmite două dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similar, conform art. 102, alin. 1, lit. b din Legea 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, prejudiciul cauzat urmând a fi comunicat de tituarii mărcilor.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend