Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Thelma și Louise… sau halul în care a ajuns presa pesedistă din Argeș

Publicat

in

Zi de sâmbătă, ieri…. Zi cam săracă în știri care să-ți mențină traficul sus. Dar zi bună pentru putorile din presă de a se agăța de orice se poate transforma într-o știre de impact. De regulă moartea cuiva e varianta ideală pentru ei, mai ales dacă au și o poză „șutită” de pe nu stiu unde căci, deh, o poză bună face cât o mie de cuvinte… proaste, chiar viclene! Zi de sâmbătă, ieri, și … QED: au și apărut o stirile despre moartea jurnalistului Adi Ilinca. De departe, grație imaginii atașate, cea de pe Jurnalul de Arges se dorea, vezi Doamne, a fi un necrolog facut cu respect pentru un coleg de breasla doborât de o boala incurabila. Dar, nu cumva, poate fi și necrologul presei pesediste din Argeș? Asta pentru că vorbim de aceiași jurnaliștii șefi ai acestui ziar deveniși cunoscuți și grație dedicațiilor pe bani date șefilor PSD Argeș pe la diverse chefuri sau ale afacerilor cu păduri ale unora dintre ei. De exemplu… Fara sa facem apologia raposatului, un jurnalist in viata de la această publicație inca reuseste sa comita de dragul audientei obediente un act reprobabil care incalca la superlativ orice deontologie profesionala. Oricat sos de rosii ai fi mancat de-a lungul anilor bransat fiind la perfuzia socialista si oricat de caprofag ai fi fost nu poti accepta sa linsezi mediadic un muribund fara sa ceri acceptul familiei. Poza cu doua doamne care pozeaza langa trofeul unei fiinte umane care si-ar fi dorit cu siguranta demnitate reprezinta gradul infinit al scursurii jurnalistice pe care un cotidian si-l poate asuma. Uite ca se poate… Thelma si Louise pun fiecare cate o mana pe umerii unui jurnalist aflat la capatul vietii de dragul unei poze de grup menita sa stoarca o lacrima si un like pentru exclusivitate. Cati dintre muribunzi nu si-ar dori o poza cu cei care i-au ingrijit inainte de rigor mortis si mai ales cati dintre cei alesi sa moara avand o reputatie nu si-o vor publicata pentru castingul de final… Mustele jurnalistice simt inainte de decesul unei persoane ca trebuie sa-si depuna ouale inainte ca acel corp sa se fi racit. Si uite ca ajung inaintea hienelor pentru ca stau ascunse intre paginile unor mizerabile publicatii asteptand un pic de audienta, iar cititorii lor se bucura ca in sfarsit au ceva bun de admirat…Acesta este ultimul drum al Thelmei si al Luisei inainte de a spune ca inainte de a scapa de justitia bunui simt au distrus orice urma de onoare jurnalistica…

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Noul logo al Facebook, subiect de ironii si glume

Publicat

in

Schimbarea – ca si inexistenta – decisa de compania Meta pentru Facebook este subiect de critici, glume si ironii. Practic, logo-ul e la fel, s-a schimbat doar putin nuanta de albastru si litera f, insa modificarile sunt insesizabile. Expertii in marketing sunt de parere ca Meta ar fi trebuit sa treaca sub tacere aceasta asa-zisa schimbare de logo, care, practic nu e vizibila. Dar compania condusa de Mark Zuckerberg a vrut sa iasa in evidenta si a trimis un comunicat de presa pentru a explica aceasta schimbare. In plus, internautii din toate colturile lumii au ironizat “noua” sigla Facebook, inclusiv cu meme haioase. Toate informatiile aici https://smartfuture.ro/facebook-si-a-schimbat-logo-ul/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ce avere are Dumitru Buzatu. Încasa venituri ca președinte al CJ Vaslui, venituri din pensie, indemnizație de la Parlament pentru limită de vârstă, care anul trecut au totalizat peste 330.000 de lei

Publicat

in

Preşedintele CJ Vaslui Dumitru Buzatu, prins vineri seară în flagrant de DNA în timp ce lua o mită de peste un milion de lei, încasa venituri ca preşedinte de CJ, venituri din pensie şi indemnizaţie de la Parlament pentru limită de vârstă, care anul trecut au totalizat peste 330.000 de lei, conform celei mai recente declaraţii de avere.

Buzatu are mai multe terenuri în localitatea Zapodeni, din Judeţul Vaslui, achiziţionare în 2018: 33.614 metri pătraţi de teren agricol, 708 metri pătraţi încadraţi la ”alte categorii de terenuri extravilane dacă se află în circuitul civil” şi 709 metri pătraţi de teren intravilan, la modul de dobândire fiind trecută menţiunea ”altele”.

El mai deţine proprietăţi imobiliare în judeţul Suceava, la Şaru Dornei – peste 60.000 de metri pătraţi de teren agricol, mari suprafeţe de pădure, dobândite prin cumpărare în anii 2008 şi 2018, unele deţinute în co-proprietate.

În 2006, a mai devenit proprietarul a peste 1000 de metri pătraţi de teren agricol şi a 580 de metri pătraţi de teren intravilan, în localitatea Ştefan cel Mare, din judeţul Vaslui, la modul de dobândire fiind trecută tot menţiunea ”altele”.

Are cinci construcţii în Zapodeni, cele mai mari având 520 de metri pătraţi, 386 de metri pătraţi şi 196 de metri pătraţi, iar celelalte fiind sub 100 de metri pătraţi.

Buzatu are un autoturism Lada fabricat în 2008, o şalupă fabricată în 2010, o rulotă Buerstner tip 4752 din 1984 şi un Mercedes Benz din 1979.

În 2022 i-a donat fiului său Tudor Buzatu teren agricol, teren intravilan şi o casă de locuit.

Buzatu are acţiuni la SC Acip Perla SR, Lîn valoare de 200 de lei.

El are trei conturi bancare în lei deschise în 2010 şi 2011, totalizând aproximativ 100.000 de lei şi o datorie de 205.202 lei la SC RALFI IFN SA, creditul fiind contractat în 2021 şi scadent în 2026.

În ultimul an fiscal, Dumitru Buzatu a încasat – 164.268 de lei reprezentând indemnizaţia de preşedinte de CJ, pensie pentru limită de vârstă de 95820 lei şi 73372 reprezentând ”indemnizaţie limită de vârstă” de la Parlamentul României, acestea totalizând 333.460 de lei, conform news.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend