Conecteaza-te cu noi

AM FOST ACOLO

The Place – Pitești, ca la margine de Costinești! De evitat de cei pretențioși | AM FOST ACOLO

Publicat

in

Echipa AM FOST ACOLO a ajuns ieri spre seară în centrul Piteștiului, în zona Teatrului Davilla. Atrași de numele localului, am decis sa luam masa la The Place.

Ghinion! Înca de la intrare am avut impresia ca am ajuns undeva la marginea orașului. Într-un colț întunecos un angajat înfuleca ciolfăind enervant. Am decis sa parasim interiorul mult prea trist si cu o aroma de izână si am iesit pe terasă. Să mâncăm. După ce am vazut prețurile și am comparat cu ce aveau pe platouri cei câțiva clienți, am renunțat si am decis sa bem o racoritoare, o cafea și desert.

Prima concluzie, personal deloc prietenos. Au venit băuturile răcoritoare si cafelele și am tras nu una, ci mai multe concluzii. Nu cumva am ajuns la un local de la margine de Costinești? Și prima concluzie: localul cu pretenții din centru și nume englezesc, îți servește o cafea oribilă, ca la restaurantul gării din Lehliu, inclusiv paletina ieftina ambalata prost și așezată lângă cești de porțelan ieftin. Clar nu au angajat un barista ci doar tineri care n-au mai apucat vreun loc de ospătar pe litoralul românesc.

La răcoritoare e jale. Concluzia ar fi, aici, că zgârcenia celor de la The Place e la rang de spumant Moët. Limonada e o apă chioară, fără îndulcitor și însoțită de ieftinul pai care se rupe imediat. Probabil folosesc acelasi sirop concentrat de lime luat de la Auchan , asemeni birturilor de la Costinești. Jalnic dar incredibil: să ai în ofertă spumant Moët dar să o servești, ca-n restaurantul gării din Lehliu, alături de o cafea ca la dozator si limonadă pentru diebetici.

Desertul a fos cel mai jenant si arată halul de pregătire al patronilor în aceasta industrie. Ei bine, o compoziție total vâscoasă, cleioasă și lipicioasă ne-a fost servită pe post de celebrul desert franțuzesc Mille feuille. Nu tu cele 3 straturi de aluat de foietaj umplute cu 2 straturi de crema de patiserie. Nu tu textura crocanta a foilor… Cât despre crema fină si matasoasa…. vai și -amar! E clar ca au luat congelate la kilogram si le servesc drept specialit[ți franțuzești.

Am plecat dezamăgiți că trebuie să le dăm o notă mică celor de la The Place. Nota 2 cu indulgență și cu recomandarea sa evitați acest local dacă aveți pretenția să vă relaxați la un local care îți respectă clienții, numele, și amplasarea centrală.

N.B. Pe riscul nostru, vom reveni aici sa testam și mancarea dar și o noapte de club. Deh, de ce să mai batem drumul pînă la marginea Costineștiului sau pînă la birtul garii din Lehliu dacă avem aici, în centru, bre, ceva asemănător.

AM FOST ACOLO

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

BUSSINES

Interviu exclusivist cu Ion Coporan, proprietarul Restaurantului Atmosphere

Publicat

in

Restaurantul Atmosphere din București, creat de Ion Coporan, combină muzica live cu gastronomia de excepție, oferind o experiență unică. Ambianța elegantă și serviciul de calitate transformă fiecare seară într-o celebrare a culturii și distracției. Ion Coporan dezvăluie într-un interviu viziunea sa despre acest proiect, care nu este doar un restaurant, ci o odisee a simțurilor, unde muzica, mâncarea și atmosfera vibrantă se unesc armonios.

Jurnalist: Ce te-a motivat să deschizi Restaurantul Atmosphere?

Ion Coporan: Am deschis Atmosphere pentru a îmbina două dintre pasiunile mele: muzica live de petrecere și gastronomia de clasă. Ideea a venit din dorința de a oferi oamenilor un spațiu unde se pot relaxa și bucura de o atmosferă unică în București. Vreau ca oamenii să asocieze Atmosphere cu cele mai bune experiențe de viață, un loc unde muzica și mâncarea creează amintiri memorabile. Este o provocare, dar și o oportunitate extraordinară de a aduce ceva nou și vibrant în peisajul gastronomic și de divertisment din capitală.

Jurnalist: Cum descrii conceptul Atmosphere?

Ion Coporan: Atmosphere este un loc unde muzica live de petrecere, dinamismul și calitatea sunetului se combină cu o bucătărie rafinată, creând o experiență completă. Noi oferim nu doar mâncare sau muzică, ci o călătorie culturală și senzorială. Conceptul se bazează pe ideea de a aduce împreună diferite forme de artă sub un singur acoperiș. Fiecare element al restaurantului, de la designul interior până la meniul nostru, este gândit să completeze și să intensifice experiența muzicală, creând un loc unde poți să te bucuri de viață în toată plenitudinea ei.

Jurnalist: Ce face Atmosphere diferit de alte restaurante din București?

Ion Coporan: Atmosphere se distinge prin combinația unică de muzică live de petrecere și fine dining. Nu oferim doar un loc unde să mănânci, ci o experiență completă, un spectacol pentru simțuri. Muzica live este aleasă cu grijă pentru a asigura cea mai înaltă calitate, iar meniul nostru este creat de chefi talentați, care aduc pe masă preparate inovatoare. În plus, atmosfera și designul interior sunt gândite pentru a reflecta un amestec de modern și confort, oferind clienților un mediu elegant, dar și relaxant.

Jurnalist: Poți să ne spui mai multe despre muzica live de petrecere oferită la Atmosphere?

Ion Coporan: La Atmosphere, ne mândrim cu selecția noastră de muzică live de petrecere, care aduce în prim-plan cei mai talentați și apreciați artiști ai genului. Muzica este esența petrecerii și ne dorim să oferim clienților un spectacol de neuitat, în fiecare seară. Artiștii noștri sunt aleși nu doar pentru talentul lor, ci și pentru capacitatea de a se conecta cu publicul, creând o atmosferă vibrantă, plină de energie. Este important pentru noi ca muzica să fie nu doar fundalul, ci sufletul petrecerii, făcând din fiecare seară la Atmosphere o experiență unică.

Jurnalist: Care sunt felurile de mâncare cele mai apreciate de clienții Atmosphere?

Ion Coporan: Meniul nostru este variat, dar unele dintre cele mai apreciate preparate sunt cele care combină tradiția cu inovația. De exemplu, reinterpretările noastre moderne ale unor clasice românești sunt foarte populare. Clienții sunt încântați de felul în care chefi noștri reușesc să păstreze esența gusturilor tradiționale, aducând în același timp un suflu nou și creativ. Fiecare preparat este gândit să fie nu doar un festin pentru papilele gustative, dar și un spectacol vizual, complementând perfect atmosfera muzicală vibrantă a restaurantului.

Jurnalist: Cum alegi artiștii care cântă la Atmosphere?

Ion Coporan: Selectarea artiștilor este un proces atent și meticulos. Căutăm interpreți care nu doar că au un talent excepțional, dar care și înțeleg și se potrivesc cu energia și atmosfera Atmosphere. Este important pentru noi ca fiecare artist să aducă ceva unic pe scenă, fie că este vorba de un stil vocal distinct, o prezență scenică magnetică sau abilitatea de a conecta cu publicul. Vrem ca muzica live de la Atmosphere să fie nu doar divertisment, ci o experiență autentică și memorabilă pentru toți cei care ne trec pragul.

Jurnalist: Ce tip de experiență îți dorești să oferi clienților?

Ion Coporan: Viziunea mea pentru Atmosphere este de a oferi o experiență completă și inegalabilă. Vreau ca fiecare client să simtă că a participat la ceva special, de la momentul în care intră în restaurant până când pleacă. Scopul este de a combina armonios muzica de calitate, mâncarea excelentă și un serviciu ireproșabil, astfel încât fiecare seară petrecută la Atmosphere să fie nu doar o cină sau o ieșire, ci o sărbătoare a vieții și a bucuriei de a fi împreună. Dorim să creăm amintiri care să rămână cu clienții noștri mult timp după ce au plecat.

Jurnalist: Care este viziunea ta pentru viitorul Atmosphere?

Ion Coporan: Viziunea mea pentru viitorul Atmosphere este să-l transform într-un simbol al vieții de noapte și al culturii culinare din București. Vreau ca restaurantul să fie nu doar un loc de întâlnire pentru cei care iubesc muzica și mâncarea bună, dar și un punct de atracție pentru turiști și pentru cei care caută o experiență unică în oraș. Pe termen lung, mă gândesc chiar la extinderea conceptului Atmosphere în alte orașe sau chiar la nivel internațional, pentru a aduce spiritul nostru vibrant și unic în cât mai multe colțuri ale lumii.

Jurnalist: Cum menții un echilibru între atmosfera de petrecere și un serviciu de înaltă clasă?

Ion Coporan: Echilibrarea atmosferei de petrecere cu un serviciu de clasă înaltă este o artă. Totul se bazează pe o echipă bine pregătită și dedicată, care înțelege importanța detaliilor și a unui serviciu atent. Personalul nostru este instruit să fie atent la nevoile clienților, asigurându-se că fiecare experiență la Atmosphere este fără cusur, indiferent de efervescența din jur. În plus, ne asigurăm că designul și layout-ul restaurantului facilitează atât o atmosferă vibrantă de petrecere, cât și zone mai intime, unde clienții se pot relaxa și bucura de mâncarea lor.

Jurnalist: Ce feedback ai primit de la clienți până acum?

Ion Coporan: Feedback-ul primit de la clienți a fost extraordinar și motivant. Mulți dintre ei au subliniat cât de unică este combinația dintre muzica de calitate și mâncarea excelentă. Ne-au mărturisit că Atmosphere le oferă exact ceea ce căutau: un loc unde se pot destinde, pot dansa și se pot bucura de preparate culinare deosebite, toate în același loc. De asemenea, am primit aprecieri pentru atmosfera și designul restaurantului, care adaugă o notă de eleganță întregii experiențe. Aceste feedback-uri ne validează eforturile și ne inspiră să continuăm să inovăm și să îmbunatatim in fiecare zi.

Jurnalist: Având în vedere succesul Atmosphere, te gândești la extinderea brandului în alte orașe sau chiar țări?

Ion Coporan: Într-adevăr, succesul Atmosphere ne-a deschis ușa spre posibilități de extindere. Deși momentan ne concentrăm pe perfecționarea experienței în București, nu excludem posibilitatea de a deschide noi locații în viitor, atât în alte orașe din România, cât și în străinătate.

Jurnalist: Cum ai descrie publicul țintă al restaurantului Atmosphere?

Ion Coporan: Atmosphere atrage o varietate de clienți, de la tineri care doresc să continue distracția după o seară de club, până la grupuri de prieteni și familii care caută o experiență culinară deosebită, însoțită de muzică live de calitate. Ne adresăm tuturor celor care apreciază o combinație de muzică bună și mâncare excelentă, într-un cadru elegant.

Jurnalist: Care sunt planurile tale pentru menținerea interesului și atracției față de Atmosphere?

Ion Coporan: Plănuim să introducem noi acte muzicale și să actualizăm periodic meniul, pentru a oferi clienților noștri ceva nou și interesant la fiecare vizită. De asemenea, luăm în considerare organizarea unor evenimente tematice și serate speciale.

Jurnalist: Cum te-ai adaptat la schimbările aduse de tehnologie în industria ospitalității?

Ion Coporan: Tehnologia joacă un rol crucial în modul în care interacționăm cu clienții noștri. De la sistemul de rezervări online până la promovarea pe rețelele de socializare, ne asigurăm că suntem prezenți și accesibili în mediul digital.

Jurnalist: Cum gestionezi feedbackul negativ, dacă există?

Ion Coporan: Tratăm orice feedback negativ cu seriozitate și îl folosim ca oportunitate de a îmbunătăți. Ascultăm cu atenție preocupările clienților noștri și ne străduim să rezolvăm orice problemă în cel mai scurt timp posibil.

Jurnalist: Ai avut vreun moment deosebit sau o întâmplare memorabilă la Atmosphere pe care ai vrea să o împărtășești?

Ion Coporan: Fiecare seară la Atmosphere este specială, dar un moment care mi-a rămas în minte a fost când un client a cerut mâna partenerei sale în casatorie chiar aici. A fost o seară magică, plină de emoție și bucurie.

Jurnalist: În final, ce reprezintă Atmosphere pentru tine personal?

Ion Coporan: Atmosphere este nu doar un business, ci o pasiune. Este locul unde am putut să îmbin dragostea pentru muzică, mâncare de calitate și oaspeți fericiți. Pentru mine, este visul devenit realitate.

Jurnalist: Mulțumesc mult pentru timpul acordat și pentru răspunsurile tale detaliate, Ion Coporan. Îți urăm mult succes în continuare cu Atmosphere!

Ion Coporan: Mulțumesc și eu! Sunt încântat să văd oameni noi descoperind Atmosphere și sper să ne revedem curând!

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

LIFESTYLE

Top exerciții pentru tonifierea musculaturii atunci cand mergi la sala de fitness

Publicat

in

Tonifierea musculaturii este un aspect important al oricărui program de fitness. Indiferent dacă vă urmăriți un aspect mai definit sau doriți să vă sporiți forța și rezistența, alegerea exercițiilor potrivite este esențială. În acest articol, vă vom prezenta exerciții eficiente pentru tonifierea musculaturii în sala de fitness.

Indiferent dacă ești începător sau un sportiv experimentat, tonifierea musculaturii este un obiectiv esențial în orice rutină de antrenament. Sala de fitness oferă o gamă variată de echipamente și posibilități pentru a-ți atinge aceste obiective. Iată câteva dintre cele mai eficiente exerciții pentru a-ți tonifia corpul:

Top Exerciții pentru Tonifierea Musculaturii atunci cand mergi la Sala de Fitness 

    1. Genuflexiuni

Genuflexiunile reprezintă un exercițiu fundamental pentru întărirea muschilor picioarelor. Vizează mușchii coapselor, feselor și cei ai spatelui inferior pentru un efect de tonifiere impresionant.

    2. Flotari sau Push-up-uri

Flotările sunt un exercițiu complex care nu numai că îți întărește pieptul, ci și umerii și tricepsul. Acestea pot fi adaptate la nivelul tău de performanță individual și sunt esențiale pentru definirea mușchilor superiori.

    3. Antrenamente cu gantere

Lucrul cu greutăți libere, precum ganterele, aduce beneficii extraordinare pentru tonifierea și definirea musculaturii. În plus, ele permit o gamă variată de exerciții, astfel încât să puteți targeta diverse grupe musculare.

Folosirea greutăților libere, cum ar fi ganterele, are mari beneficii  pentru tonifierea și definirea mușchilor. În plus, oferă o gamă largă de exerciții, astfel încât să puteți viza diferite grupe musculare.

    4. Tracțiuni 

Tracțiunile sunt excelente pentru lucrarea mușchilor spatelui și a bicepșilor. Dacă nu poți face tracțiuni standard, folosește un aparat asistat sau utilizează benzi de rezistență pentru sprijin.

    5. Exerciții Abdominale Variate

Abdomenul este nucleul puterii și stabilității corpului. Include exerciții precum crunch-urile, bicicleta abdominală și planșe laterale în rutina ta pentru a lucra toate părțile mușchilor abdominali.

Acestea sunt doar câteva exemple, dar variațiile și combinațiile sunt nesfârșite. Pentru rezultate optime, vă recomandăm să consultați un antrenor profesionist. Puteți să creați un program personalizat care să se potrivească obiectivelor și nevoilor dvs.

Pentru mai multe sfaturi și informații utile despre antrenamentul în sala de fitness, nu ezitați să vizitați BeLive Fitness.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend