Conecteaza-te cu noi

DIVERSE

Tepe turistice la Christian Tour – operatorul practica publicitatea falsa spre disperarea clientilor ANPC A FOST SESIZAT

Publicat

in

Christian Tour 1In ultima perioada nemultumirile la adresa agentiilor de turism din Romania s-au inmultit insa ANPC-ul nu pare a fi asa interesat in a face ordine.  Zilele trecute redactorii ziarului nostru au simti pe pielea lor ce inseamna sa ratezi un concediu datorita unei agentii e turism. Vorbim aici nu de o agentie oarecare ci de una foarte cunoscuta si care se recomanda a fi un lider al pietei de profil din Romania, Christian Tour.

Astfel, pe percursul a catorva zile, unul dintre ziaristi a facut o rezervare pe site-ul celor de la Christian Tour pentru a pleca in concediu in Grecia. Acesta a ales una din ofertele promovate pe site si, constiincios, s-a apucat sa completeze formularele online. Dupa trimiterea acestora nimeni de la Christian Tour nu a mai dat vreun semn de viata asa ca ziaristul a mai facut o alta rezervare cu aceeasi bataie de cap a completarii unor formulare de date.. Nici la acesta nu a primit vreo lamurire iar a doua zi a sunat la agentia Christian Tour pentru a cere detalii. Surpriza, o domnisoara de la sediul central, Andreea Hoidrag, a precizat ca ofertele de pe site sunt astfel construite incat sa traga clientii, in realitate ele nefiind reale. Ba mai mult, aceasta a sustinut ca acesta ar fi si motivul pentru care romanii mai fraieri stau si asteapta chiar si jumatate de an pana primesc lamuriri de la agentia Christian Tour.

Angajatul Christian Tour, Anreea Hoidrag confirma cele reclamate de clienti: toate ofertele din pagina de promotii saptamanale sunt false si nu pot fi onorate.

Angajatul Christian Tour, Anreea Hoidrag confirma cele reclamate de clienti: toate ofertele din pagina de promotii saptamanale sunt false si nu pot fi onorate. CLICK PE FOTO PENTRU A MARI…

Bataia de joc pare a fi politica acestei agentii de turism. Spunem asta pentru ca aceeasi domnisoara ne-a recomandat sa facem rezervare pentru o alta data, decalata cu 7 zile fata de cea solicitata initial. ” Este oferta si pe site !” ne-a asigurat aceasta. Redactorul ziarului nostru a intrat de nou, pentru a treia oara in mai putin de 24 ore, si a gasit ca fiind promovata si de actualitate oferta celor de la Christian Tour. Si tot pentru a treia oara in 24 ore, constiincios, redactorul nostru a purces la completarea formularelor de rezervare. La scurt timp a fost informat ca oferta este valabila si ca trebuie sa trimita avizul pentru a se putea emite documentele de plata. Numai ca, imediat dupa ce s-a trimis confirmarea ca e vorba de o rezervare ferma, aceiasi angajati ai Christian Tour s-au grabit sa anunte redactorul nostru ca in doar 2 minute, oferta a picat . Culmea nesimtirii estea ca aceeasi domnisoara ne-a indrumat sa intram iar pe site si sa facem o rezervare, a 4 a in 24 ore, pentru o alta data, decalata, culmea, tot cu 7 zile.

Sa mai precizam ca solicitand un nume si date de contact al unui director al agentiei Christian Tour, secretarele de acolo nu au fost in stare sa ne ofere aceasta informatie.

Cum reclamatiile de acest gen la adresa Christian Tour curg garla de la inceputul verii, redactorii PROFIT au solicitat un punct de vedere al ANPC care ne-au spus ca avem de a face cu publicitate falsa, aspect nepermis de legile europene, inclusiv din Romania. Aceeasi reprezentanti ai ANPC au dat asigurari ca vor verifica modul in care Christian Tour ofera servicii de agentie de turism prin intermediul site-ului lor.

Asadar, pana ce ANPC va face ordine in haosul numit Christian Tour, daca nu vreti sa ratati concediul din aceasta vara, evitati sa apelati la serviciile acestei agentii

 

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Ursul a dat buzna la Valea Danului – A fost emis mesaj RO-ALERT

Publicat

in

Locuitorii din comuna Valea Danului, județul Argeș, au fost alertați prin mesaje RO-Alert privind prezența unui urs în comună. Ursul a fost văzut într-o zonă locuită din localitate, foarte aproape de gospodăriile oamenilor.

Localnicii trebuie să păstreze distanța și sunt rugați să nu se fotografieze cu animalul și să nu-l hrănească. Ei ar trebui să evite zona și să rămână în locuințe.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM! Mașină răsturnată la Curtea de Argeș, pe strada Marina

Publicat

in

Un echipaj cu o autospecială de intervenție asigură măsuri specifice de prevenire ale incendiilor în cazul unui autoturism răsturnat pe strada Marina din municipiul Curtea de Argeș.
La fața locului sunt scurgeri de lichide combustibile. Evenimentul rutier nu s-a produs acum, nu sunt victime.

foto sugestiv

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend