Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Tendințe la decorațiuni în 2023: Obține gratuit inspirație pentru decorarea casei!

Publicat

in

Dacă ești în căutare de idei pentru abordări proaspete despre casă, decorațiuni interioare și exterioare, îți sugerăm să vezi pentru început noile tendințe ale modei din 2023. Acestea includ idei de decor atemporale dar și stiluri noi, sfaturi utile și trucuri la îndemână pentru a-ți amenaja locuința așa cum ți-ai dorit.

Tendințele la decorațiuni din 2023 te vor ajuta să-ți creezi o casă plină de eleganță și stil personal și te învață cum să folosești mobilierul de interior, mobilierul de grădină, nuanțele de culori, decorul în avantajul tău.

În acest an, designerii recomandă tendințe care nu își vor pierde farmecul foarte mult timp:

  • Sunt apreciate țesăturile texturate la mobilierul tapițat, cum este velurul la canapele și fotolii
  • Stilul minimalist este înlocuit cu stilul chic și casual la decorarea unui apartament
  • Tapetul din panouri de perete tip piele este la modă și pe gustul proprietarilor de apartamente, vile elegante și case rustice
  • În locuințele mici, cum sunt garsonierele, se recomandă mobilierul făcut la comandă
  • În spațiile mari se pune accent pe eleganță și confort de aceea se aleg produse de mobilier de calitate ce reflectă stilul personal din casă
  • Stilul scandinav cu mobilierul din lemn este la modă și țesăturile texturate cu efect vintage
  • Se pune accent pe mobilierul plăcut la atingere, cu textură naturală, care este simplu, cu forme mai concise
  • Mobilierul ecologic din materiale reciclate, mobilierul de grădină din lemn, ratan, răchită, iută și mobilierul de terasă și balcon în stil contemporan
  • Sunt preferate elementele de decor realizate din materiale organice în culori de gri, bej, maro și vernil.

În ceea ce privește iluminatul, sunt în top soluțiile de iluminat durabile, cu un consum mic de energie, ce reduc și amprenta de carbon. Sunt indicate: corpuri de iluminat aurii sau din alamă, cu un design atractiv și îmbunătățiri artistice, obiecte de iluminat ciudate, candelabre moderne din cristal, pandative în diferite forme suspendate deasupra mesei, piese de iluminat din sticlă suflată care au forme și dimensiuni unice și altele. De asemenea, sunt la modă și sistemele inteligente de iluminat care pot fi programate să se aprindă sau să se stingă la diferite ore.

Nuanțele de culori în trend sunt mai complexe; asta înseamnă că paleta de culori nu se reduce doar la nuanțe de alb și gri, sau nuanțe neutre. Sunt apreciate tonurile inspirate din mirodenii precum nucșoară, turmeric, scorțișoară sau boia de ardei iute. De asemenea, designerii recomandă culorile vii, nuanțele de chihlimbar, roșu carmin, verde mentă, verde kaki, dar și culoarea anului 2023 numită magenta.

Cumpărăturile din gama decorațiuni exterioare cu elemente pentru terasa sau grădina casei au luat amploare în ultimii ani, deoarece acestea creează o atmosferă plăcută, relaxantă și confortabilă de care oamenii au nevoie mai ales în timpul liber.

Poți găsi de asemenea sfaturi utile, gratuite și inspirație în magazinul online SHOBA.ro care oferă decorațiuni de casă, terasă și grădină, articole de mobilier, covoare, lenjerii de pat, perdele, corpuri de iluminat, produse de feronerie, panouri pereți, garduri, pardoseli, sisteme de irigație, utilaje de grădină, etc. Toate aceste produse sunt în tendințele modei din 2023 și o modalitate bună de a obține idei și inspirație pentru design interior și decor.

Acest magazin este cea mai bună alegere dacă vrei să-ți schimbi aspectul în locuință și să-ți amenajezi grădina. Este unul dintre cele mai apreciate magazine online cu decorațiuni pentru casă, pentru că are toate elementele de bază, la care te poți gândi. Nu lipsesc nici obiectele decorative care sunt frumos lucrate și merită investiția, covoarele și accesoriile pentru casă.

Când achiziționezi noi piese de decor alături de preț, marcă, trend ține cont și de calitatea materialelor și fii mai conștient de sustenabilitate. Îți sugerăm să nu faci cheltuieli inutile, să-ți limitezi consumul, să nu-ți încarci excesiv casa, să cumperi doar ceea ce ai nevoie și îți place. De obicei atunci când se apelează la tendințe, apare și așa numitul consum excesiv.

În astfel de cumpărături pentru casă, există riscul să trăiești fiorul cumpărăturilor ce reprezintă un sentiment stimulator de dopamină, mai ales când vezi astfel de produse superbe și de calitate cum sunt pe site-ul magazinului online SHOBA.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

892 de persoane ce făcea obiectul unor semnalări introduse în SIS, depistate de polițiștii români și partenerii Schengen

Publicat

in

892 de persoane ce făcea obiectul unor semnalări introduse în SIS au fost depistate de polițiștii români și partenerii Schengen, informează IGPR.

Potrivit Poliției Române, au fost localizate pe teritoriul țării noastre 635 de persoane care fac obiectul unor semnalări în Sistemul Informatic Schengen.

În perioada 29 noiembrie – 7 decembrie 2023, polițiștii români și partenerii de pe teritoriul statelor membre Schengen au depistat 892 de persoane, 63 de autovehicule și 72 de documente ce făceau obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen.

Astfel, au fost localizate pe teritoriul țării noastre 635 de persoane care fac obiectul unor semnalări în S.I.S. (Sistemul Informatic Schengen), în urma schimbului suplimentar de informaţii prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliţiştii români au pus în aplicare 12 mandate europene de arestare, au depistat 88 de persoane semnalate de către statele membre ca având refuzul intrării sau șederii pe teritoriul Schengen, 257 de persoane care erau căutate în vederea participării la o procedură judiciară și 9 persoane care erau semnalate ca dispărute de partenerii din statele Schengen.

De asemenea, de pe teritoriul României, au fost ridicate 47 de documente, fiind găsite 60 de autovehicule căutate de partenerii din spaţiul Schengen, pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cadrul procedurilor judiciare.

Totodată, 257 de persoane căutate de autorităţile române au fost identificate de partenerii străini pe teritoriul lor, în urma schimbului de informaţii prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Dintre acestea, 23 erau urmărite de Poliţia Română, în baza unor mandate europene de arestare, 19 erau semnalate de statele membre ca având refuzul intrării sau șederii pe teritoriul Schengen, alte 29 de persoane erau căutate pentru participarea la o procedură judiciară, iar 12 erau semnalate dispărute de către autorităţile române.

Totodată, partenerii străini au descoperit pe teritoriul lor 25 de documente și 3 autovehicule căutate de autoritățile române, în vederea indisponibilizării sau pentru a fi folosite ca probe în cadrul procedurilor penale”.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO | Accident grav în Argeș – Un BMW s-a înfipt într-un stâlp

Publicat

in

Alertă în această dimineață! Două echipaje de pompieri de la Detașamentul Mioveni au intervenit îl localitatea Davidești în cazul unui accident rutier. Un autoturism marca BMW a părăsit partea carosabilă și a lovit puternic un stâlp de beton. Soferul masinii are nevoie de primul ajutor calificat.
Se asigură măsurile specifice de prevenire ale incendiilor, precum și monitorizarea victimei.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend