Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Tendințe la decorațiuni în 2023: Obține gratuit inspirație pentru decorarea casei!

Publicat

in

Dacă ești în căutare de idei pentru abordări proaspete despre casă, decorațiuni interioare și exterioare, îți sugerăm să vezi pentru început noile tendințe ale modei din 2023. Acestea includ idei de decor atemporale dar și stiluri noi, sfaturi utile și trucuri la îndemână pentru a-ți amenaja locuința așa cum ți-ai dorit.

Tendințele la decorațiuni din 2023 te vor ajuta să-ți creezi o casă plină de eleganță și stil personal și te învață cum să folosești mobilierul de interior, mobilierul de grădină, nuanțele de culori, decorul în avantajul tău.

În acest an, designerii recomandă tendințe care nu își vor pierde farmecul foarte mult timp:

  • Sunt apreciate țesăturile texturate la mobilierul tapițat, cum este velurul la canapele și fotolii
  • Stilul minimalist este înlocuit cu stilul chic și casual la decorarea unui apartament
  • Tapetul din panouri de perete tip piele este la modă și pe gustul proprietarilor de apartamente, vile elegante și case rustice
  • În locuințele mici, cum sunt garsonierele, se recomandă mobilierul făcut la comandă
  • În spațiile mari se pune accent pe eleganță și confort de aceea se aleg produse de mobilier de calitate ce reflectă stilul personal din casă
  • Stilul scandinav cu mobilierul din lemn este la modă și țesăturile texturate cu efect vintage
  • Se pune accent pe mobilierul plăcut la atingere, cu textură naturală, care este simplu, cu forme mai concise
  • Mobilierul ecologic din materiale reciclate, mobilierul de grădină din lemn, ratan, răchită, iută și mobilierul de terasă și balcon în stil contemporan
  • Sunt preferate elementele de decor realizate din materiale organice în culori de gri, bej, maro și vernil.

În ceea ce privește iluminatul, sunt în top soluțiile de iluminat durabile, cu un consum mic de energie, ce reduc și amprenta de carbon. Sunt indicate: corpuri de iluminat aurii sau din alamă, cu un design atractiv și îmbunătățiri artistice, obiecte de iluminat ciudate, candelabre moderne din cristal, pandative în diferite forme suspendate deasupra mesei, piese de iluminat din sticlă suflată care au forme și dimensiuni unice și altele. De asemenea, sunt la modă și sistemele inteligente de iluminat care pot fi programate să se aprindă sau să se stingă la diferite ore.

Nuanțele de culori în trend sunt mai complexe; asta înseamnă că paleta de culori nu se reduce doar la nuanțe de alb și gri, sau nuanțe neutre. Sunt apreciate tonurile inspirate din mirodenii precum nucșoară, turmeric, scorțișoară sau boia de ardei iute. De asemenea, designerii recomandă culorile vii, nuanțele de chihlimbar, roșu carmin, verde mentă, verde kaki, dar și culoarea anului 2023 numită magenta.

Cumpărăturile din gama decorațiuni exterioare cu elemente pentru terasa sau grădina casei au luat amploare în ultimii ani, deoarece acestea creează o atmosferă plăcută, relaxantă și confortabilă de care oamenii au nevoie mai ales în timpul liber.

Poți găsi de asemenea sfaturi utile, gratuite și inspirație în magazinul online SHOBA.ro care oferă decorațiuni de casă, terasă și grădină, articole de mobilier, covoare, lenjerii de pat, perdele, corpuri de iluminat, produse de feronerie, panouri pereți, garduri, pardoseli, sisteme de irigație, utilaje de grădină, etc. Toate aceste produse sunt în tendințele modei din 2023 și o modalitate bună de a obține idei și inspirație pentru design interior și decor.

Acest magazin este cea mai bună alegere dacă vrei să-ți schimbi aspectul în locuință și să-ți amenajezi grădina. Este unul dintre cele mai apreciate magazine online cu decorațiuni pentru casă, pentru că are toate elementele de bază, la care te poți gândi. Nu lipsesc nici obiectele decorative care sunt frumos lucrate și merită investiția, covoarele și accesoriile pentru casă.

Când achiziționezi noi piese de decor alături de preț, marcă, trend ține cont și de calitatea materialelor și fii mai conștient de sustenabilitate. Îți sugerăm să nu faci cheltuieli inutile, să-ți limitezi consumul, să nu-ți încarci excesiv casa, să cumperi doar ceea ce ai nevoie și îți place. De obicei atunci când se apelează la tendințe, apare și așa numitul consum excesiv.

În astfel de cumpărături pentru casă, există riscul să trăiești fiorul cumpărăturilor ce reprezintă un sentiment stimulator de dopamină, mai ales când vezi astfel de produse superbe și de calitate cum sunt pe site-ul magazinului online SHOBA.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Noul logo al Facebook, subiect de ironii si glume

Publicat

in

Schimbarea – ca si inexistenta – decisa de compania Meta pentru Facebook este subiect de critici, glume si ironii. Practic, logo-ul e la fel, s-a schimbat doar putin nuanta de albastru si litera f, insa modificarile sunt insesizabile. Expertii in marketing sunt de parere ca Meta ar fi trebuit sa treaca sub tacere aceasta asa-zisa schimbare de logo, care, practic nu e vizibila. Dar compania condusa de Mark Zuckerberg a vrut sa iasa in evidenta si a trimis un comunicat de presa pentru a explica aceasta schimbare. In plus, internautii din toate colturile lumii au ironizat “noua” sigla Facebook, inclusiv cu meme haioase. Toate informatiile aici https://smartfuture.ro/facebook-si-a-schimbat-logo-ul/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ce avere are Dumitru Buzatu. Încasa venituri ca președinte al CJ Vaslui, venituri din pensie, indemnizație de la Parlament pentru limită de vârstă, care anul trecut au totalizat peste 330.000 de lei

Publicat

in

Preşedintele CJ Vaslui Dumitru Buzatu, prins vineri seară în flagrant de DNA în timp ce lua o mită de peste un milion de lei, încasa venituri ca preşedinte de CJ, venituri din pensie şi indemnizaţie de la Parlament pentru limită de vârstă, care anul trecut au totalizat peste 330.000 de lei, conform celei mai recente declaraţii de avere.

Buzatu are mai multe terenuri în localitatea Zapodeni, din Judeţul Vaslui, achiziţionare în 2018: 33.614 metri pătraţi de teren agricol, 708 metri pătraţi încadraţi la ”alte categorii de terenuri extravilane dacă se află în circuitul civil” şi 709 metri pătraţi de teren intravilan, la modul de dobândire fiind trecută menţiunea ”altele”.

El mai deţine proprietăţi imobiliare în judeţul Suceava, la Şaru Dornei – peste 60.000 de metri pătraţi de teren agricol, mari suprafeţe de pădure, dobândite prin cumpărare în anii 2008 şi 2018, unele deţinute în co-proprietate.

În 2006, a mai devenit proprietarul a peste 1000 de metri pătraţi de teren agricol şi a 580 de metri pătraţi de teren intravilan, în localitatea Ştefan cel Mare, din judeţul Vaslui, la modul de dobândire fiind trecută tot menţiunea ”altele”.

Are cinci construcţii în Zapodeni, cele mai mari având 520 de metri pătraţi, 386 de metri pătraţi şi 196 de metri pătraţi, iar celelalte fiind sub 100 de metri pătraţi.

Buzatu are un autoturism Lada fabricat în 2008, o şalupă fabricată în 2010, o rulotă Buerstner tip 4752 din 1984 şi un Mercedes Benz din 1979.

În 2022 i-a donat fiului său Tudor Buzatu teren agricol, teren intravilan şi o casă de locuit.

Buzatu are acţiuni la SC Acip Perla SR, Lîn valoare de 200 de lei.

El are trei conturi bancare în lei deschise în 2010 şi 2011, totalizând aproximativ 100.000 de lei şi o datorie de 205.202 lei la SC RALFI IFN SA, creditul fiind contractat în 2021 şi scadent în 2026.

În ultimul an fiscal, Dumitru Buzatu a încasat – 164.268 de lei reprezentând indemnizaţia de preşedinte de CJ, pensie pentru limită de vârstă de 95820 lei şi 73372 reprezentând ”indemnizaţie limită de vârstă” de la Parlamentul României, acestea totalizând 333.460 de lei, conform news.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend