Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ȘOCANT! Un băiețel de 10 ani ar fi fost bătut crunt și amenințat de un șef de la Jandarmeria din Curtea de Argeș. Copilul a ajuns la spital

Publicat

in

Caz revoltător în Argeș! Un jandarm din Curtea de Argeș, șef din cadrul Jandarmeriei Argeș, se află în vederea polițiștilor după ce sâmbătă, 9 septembrie, ar fi bătut și umilit un băiețel de 10 ani, în fața altor copii într-un parc din oraș. Victima a ajuns de urgență la spital. În același timp, agresorul ar fi încercat să-l convingă pe tatăl băiatului să nu depună plângere la Poliție.

Potrivit informațiilor, jandarmul și-a dus sâmbătă fiul într-un loc de joacă din Curtea de Argeș. Acesta se afla la masa unui bar din apropiere, supraveghindu-și copilul,  moment în care a avut impresia că un altul l-ar fi scuipat pe fiul său. Bărbatul s-ar fi ridicat nervos de la masă, chiar dacă fiul lui i-ar fi repetat că nu a existat niciun conflict între cei doi. Agresorul s-ar fi năpustit asupra băiatului și ar fi început să-l lovească cu pumnii în cap, după care l-ar fi prins și ridicat de gât. În timp ce agresorul îl ținea în aer, l-ar fi înjurat și amenințat că va mânca toată viața cu paiul.

Înainte să plece, i-ar fi dat drumul copilului și i-ar fi aplicat o nouă lovitură în cap, cu pumnul. Băiatul purta cască de biciclist, motiv pentru care a reușit să scape doar cu vânătăi. Copilul, speriat, nu i-a spus nimic tatălui său din cele întâmplate, însă, la scurt timp a început să se simtă rău.

În urma incidentului, tatăl victimei a mărturisit pentru Gândul că:  „Băiatul meu era înțepenit în zona gâtului și nu mai putea să întoarcă capul. Trebuia să se întoarcă cu totul. L-am dus la spital, la Curtea de Argeș, iar medicii care l-au consultat au anunțat imediat Poliția. A fost nevoie să venim cu el la București, la Spitalul dr. Bagdasar Arseni, unde i-am făcut RMN. Din fericire, nu are nimic de ordin fizic, dar a rămăs cu sechele și necesită consiliere psihogică”.

După ce copilul a ajuns la spital, medicii au fost cei care au anunțat Poliția. Tatăl copilului a depus plângere la Poliția Curtea de Argeș, iar anchetatorii ar fi luat deja imaginile cu incidentul, surprins pe camerele de supraveghere din zonă și ar fi audiat mai mulți martori.

„Individul care mi-a agresat fiul, despre care am auzit că este cadru militar, ofițer cu funcție de conducere în cadrul Jandarmeriei, a încercat deja să mă contacteze, prin intermediul mai multor persoane, care mi-au transmis că mă roagă să-l iert. Din păcate pentru el, este vorba despre copilul meu, așa că plângerea își va urma cursul. În curând va fi depus la dosar și certificatul medico-legal”, a mai spus tatăl copilului bătut.

Reacția Jandarmeriei Române în urma scandalului

Cu privire la incident, Jandarmeria Română a remis urmatorul comunicat:  „Vă confirmăm faptul că pe data de 10.09.2023, la Poliția Curtea de Argeș a fost depusă o plângere pe numele unui cadru militar din Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș cu privire la o presupusă implicare a acestuia într-un caz de agresiune a unui minor. Jandarmeria Argeș a sprijinit întotdeauna orice demers al autorităților statului pentru aflarea adevărului. Și în acest context ne reafirmăm disponibilitatea de sprijin necondiţionat pentru instituțiile statului român și ori de câte ori ni se vor cere informații care pot elucida astfel de situații, vom pune la dispoziție, în regim de urgență, toate datele solicitate”.

foto: Gândul

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Noul logo al Facebook, subiect de ironii si glume

Publicat

in

Schimbarea – ca si inexistenta – decisa de compania Meta pentru Facebook este subiect de critici, glume si ironii. Practic, logo-ul e la fel, s-a schimbat doar putin nuanta de albastru si litera f, insa modificarile sunt insesizabile. Expertii in marketing sunt de parere ca Meta ar fi trebuit sa treaca sub tacere aceasta asa-zisa schimbare de logo, care, practic nu e vizibila. Dar compania condusa de Mark Zuckerberg a vrut sa iasa in evidenta si a trimis un comunicat de presa pentru a explica aceasta schimbare. In plus, internautii din toate colturile lumii au ironizat “noua” sigla Facebook, inclusiv cu meme haioase. Toate informatiile aici https://smartfuture.ro/facebook-si-a-schimbat-logo-ul/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ce avere are Dumitru Buzatu. Încasa venituri ca președinte al CJ Vaslui, venituri din pensie, indemnizație de la Parlament pentru limită de vârstă, care anul trecut au totalizat peste 330.000 de lei

Publicat

in

Preşedintele CJ Vaslui Dumitru Buzatu, prins vineri seară în flagrant de DNA în timp ce lua o mită de peste un milion de lei, încasa venituri ca preşedinte de CJ, venituri din pensie şi indemnizaţie de la Parlament pentru limită de vârstă, care anul trecut au totalizat peste 330.000 de lei, conform celei mai recente declaraţii de avere.

Buzatu are mai multe terenuri în localitatea Zapodeni, din Judeţul Vaslui, achiziţionare în 2018: 33.614 metri pătraţi de teren agricol, 708 metri pătraţi încadraţi la ”alte categorii de terenuri extravilane dacă se află în circuitul civil” şi 709 metri pătraţi de teren intravilan, la modul de dobândire fiind trecută menţiunea ”altele”.

El mai deţine proprietăţi imobiliare în judeţul Suceava, la Şaru Dornei – peste 60.000 de metri pătraţi de teren agricol, mari suprafeţe de pădure, dobândite prin cumpărare în anii 2008 şi 2018, unele deţinute în co-proprietate.

În 2006, a mai devenit proprietarul a peste 1000 de metri pătraţi de teren agricol şi a 580 de metri pătraţi de teren intravilan, în localitatea Ştefan cel Mare, din judeţul Vaslui, la modul de dobândire fiind trecută tot menţiunea ”altele”.

Are cinci construcţii în Zapodeni, cele mai mari având 520 de metri pătraţi, 386 de metri pătraţi şi 196 de metri pătraţi, iar celelalte fiind sub 100 de metri pătraţi.

Buzatu are un autoturism Lada fabricat în 2008, o şalupă fabricată în 2010, o rulotă Buerstner tip 4752 din 1984 şi un Mercedes Benz din 1979.

În 2022 i-a donat fiului său Tudor Buzatu teren agricol, teren intravilan şi o casă de locuit.

Buzatu are acţiuni la SC Acip Perla SR, Lîn valoare de 200 de lei.

El are trei conturi bancare în lei deschise în 2010 şi 2011, totalizând aproximativ 100.000 de lei şi o datorie de 205.202 lei la SC RALFI IFN SA, creditul fiind contractat în 2021 şi scadent în 2026.

În ultimul an fiscal, Dumitru Buzatu a încasat – 164.268 de lei reprezentând indemnizaţia de preşedinte de CJ, pensie pentru limită de vârstă de 95820 lei şi 73372 reprezentând ”indemnizaţie limită de vârstă” de la Parlamentul României, acestea totalizând 333.460 de lei, conform news.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend