Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Silviu Mânăstire îl pune la punct pe Florin Cîțu: ‘Fii bărbat! Când te lași călcat în picioare public, să fi sigur că nu te va mai respecta nimeni, din partide, din media, societatea în general’

Publicat

in

Jurnalistul Silviu Mânăstire a reacționat extrem de dur la adresa lu Florin Cîțu, ”Cum te simți, omenește vorbind, să nu-ți fie rușine de situația în care te afli, să fi totuși premier și să te vadă o țara întreagă, și să te ascunzi nevenind la o banala ședința alături de colegii tai?”.

‘Ieri după ce Voiculescu și-a tinut conferința de presa plângăcioasă concomitent cu a lui Cîțu, într-un gest de sfidare sau prostie de categorie grea, premierul încă al României trebuia sa facă actele de demitere și să le trimită la Cotroceni.

Când te lași călcat în picioare public, cum îi permite Cîțu lui Voiculescu, să fi sigur că nu te va mai respecta nimeni, din partide, din media, societatea în general. Un premier lipsit de încredere și nerespectat (indiferent de motive) este un om politic care nu poate construi nimic. Încrederea este liantul dintre clasa politica și cetățeni, iar dispariția ei te pune în situația în care oamenii vor respinge sau vor privi cu suspiciune tot ceea ce faci.

Cîțu trebuie să înțeleagă că nu este la un concurs de bunăvoința (să fie bun cu Voiculescu sau USR, de dragul alianței), un premier slab și nerespectat își proiectează slăbiciunea asupra țării, înafara ei și înăutru.

Un premier nerespectat, deci necredibil, nu contează în Europa. Apropos, niciun lider european important nu a venit la București în aceste patru luni, și nu este din cauza pandemiei, stai liniștiti. Lumea geopolitică se mișca, încă prea mult în aceste zile, iar România este nebăgată în seamă.

Citu, dacă ar fi fost bărbat de stat, s-ar fi dus în ședința de azi a PNL și ar fi spus răspicat: sunteți alături de mine, vreau sa fac o serie de remanieri, Voiculescu, niște secretari de stat, pe Arafat?!

Cu partidul în spate, cu mandatul de premier din care nu-l poate scoate nimeni fără demisie sau moțiune, Cîțu are obligația să fie curajos pentru țară, în primul rând.

Cum te simți, omenește vorbind, să nu-ți fie rușine de situația în care te afli, să fi totuși premier și să te vadă o țara întreagă, și să te ascunzi nevenind la o banala ședința alături de colegii tai?

PS: Lucian Isar îi poate explica prietenului Cîțu puțină politică: USR nu va ieși deocamdată de la guvernare, indiferent de câte remanieri face, useriștii au început să roadă din ciolan, le place, iar Barna nu poate scoate partidul de la guvernare înainte de congres. Cîțule, fii bărbat!”, a scris Silviu Mânăstire pe pagina Dosar de Politican( Facebook)

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Loteria Română are o nouă identitate vizuală! ‘Noroc pentru toți românii’, noul slogan al Loteriei

Publicat

in

Loteria Română are o nouă identitate vizuală pe care o lansează la aniversarea celor 117 ani de activitate și tradiție, pentru a marca noua etapă de modernizare și digitalizare în care se află unul dintre cele mai cunoscute branduri românești.

Noua identitate vizuală a Loteriei Române este construită în jurul sloganului NOROC PENTRU TOȚI ROMÂNII. Loteria Română este a tuturor românilor, o loterie modernă de nivel european.

Noul logo cuprinde elemente care se integrează perfect în noul concept, respectă simbolistica culorilor care definesc atât sentimentul de identitate natională, roșu, galben și albastru cât și verdele specific loteristic.

Trifoiul cu patru foi, simbolul tradițional al norocului, bilele de la extragerile loto, momentul cel mai așteptat de catre jucători, precum și doza de speranță și optimism, se metamorfozează într-o nouă identitate vizuală a companiei.

Noua identitate vizuală definește misiunea noastră pentru prezent și pentru viitor. Identitatea companiei rămâne în strânsă legatură cu valorile societății românesti pe care le respectăm și le prețuim. Schimbarea fundamentală prin modernizarea tuturor mijloacelor care ne fac viața mai frumoasă și mai ușoară reprezintă și pentru Loteria Româna o provocare continuă căreia îi răspundem în fiecare zi mulțumită încrederii generațiilor trecute și viitoare.”- Ionuț-Valeriu Andrei, Director General C.N. “Loteria Română” S.A.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

O polițistă a gustat din fructul interzis! A fost prinsă în timp ce se iubea cu un tânăr arestat la domiciliu

Publicat

in

O polițistă de 24 de ani a fost prinsă de superiori, în timp ce trăia o poveste de dragoste cu un bărbat arestat la domiciliu.

Acum, la ordinul șefilor, tânăra polițistă este cercetată disciplinar.

Cum s-a aflat de amorul interzis?

Întreaga poveste de dragoste a ieşit la lumină în momentul în care un vecin ar fi aflat totul şi ar fi sunat la 112. Vecinul a informat autoritățile că bărbatul arestat la domiciliu ar fi părăsit locuinţa, iar politiştii au mers la casa lui.

Au găsit-o acolo pe colega lor, o poliţistă proaspăt angajată în MAI, în vârstă de 24 de ani. Astfel, colegii femeii au aflat că între poliţistă şi între bărbatul arestat la domiciliu, cercetat pentru tentativa de omor, există o poveste de dragoste, scrie Observatornews.ro.

Ca atare, superiorii poliţistei au dispus cercetarea disciplinară în cazul acesteia.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend