Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Septembrie si semificatiile sale pentru fiecare semn zodiacal

Publicat

in

Echilibrul este definitia zodiacala a lunii septembrie, pentru majoritatea nativilor. Dar, bineinteles ca exista si exceptii. Incepand cu 3 septembrie, Venus – planeta iubirii, abundentei si frumusetii – isi reia miscarea directa. Iesirea din retrograd impacteaza toate zodiile. Se pot resimti deblocari pe relatia de cuplu, pe bani sau pe sanatate (un tratament incepe sa dea rezultate). Luna Noua in Fecioara, pe 14 septembrie, inseamna un nou ciclu, un nou inceput. Acesta se poate manifesta pe orice plan. Detalii concrete despre fiecare zodie in parte, pentru perioada urmatoare, citeste aici https://indexstiri.ro/ce-aduce-prima-luna-de-toamna-fiecarei-zodii/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Ursul a dat buzna la Valea Danului – A fost emis mesaj RO-ALERT

Publicat

in

Locuitorii din comuna Valea Danului, județul Argeș, au fost alertați prin mesaje RO-Alert privind prezența unui urs în comună. Ursul a fost văzut într-o zonă locuită din localitate, foarte aproape de gospodăriile oamenilor.

Localnicii trebuie să păstreze distanța și sunt rugați să nu se fotografieze cu animalul și să nu-l hrănească. Ei ar trebui să evite zona și să rămână în locuințe.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM! Mașină răsturnată la Curtea de Argeș, pe strada Marina

Publicat

in

Un echipaj cu o autospecială de intervenție asigură măsuri specifice de prevenire ale incendiilor în cazul unui autoturism răsturnat pe strada Marina din municipiul Curtea de Argeș.
La fața locului sunt scurgeri de lichide combustibile. Evenimentul rutier nu s-a produs acum, nu sunt victime.

foto sugestiv

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend