Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

SCANDALUL FELICITĂRILOR ÎN ZADAR! Primarul Iatagan de la Șuici, foc și pară pe primarul Enescu de la Valea Iașului – M-A PLAGIAT, A COPIAT MUNCA MEA!

Publicat

in

Bieții primari de comune, directori de școli sau alte instituții sunt asaltați zilele acestea de telefoanele unor jurnalisti care se roaga cu cerul și pamantul să le dea și lor o felicitare de Paști, Florii, Sfantul Martalogu sau Sfantul Așteaptă. Unii primari, obișnuiți cu asaltul milogilor din presă, nu raspund la telefoane sau se dau plecați prin delegații. Alții însă cad pradă cerșetorilor din presă și după ce platesc 2, 3 sute de lei constată că opera lor de două parale a fost plagiată de un alt omolog din altă comună. Este și cazul primarului Iatagan de la Tigveni. Potrivit unor angajați ai primăriei, acesta a răbufnit azi dimineață când a văzut ca scrierea sa numită „Felicitare-n zadar de 200 lei” publicată de institutiilestatului.ro, un minuscul site finanțat de PSD, și pentru care s-a scremut să o compună o noapte întreagă, a fost șparlită de primarul de la Valea Iașului, Cristian Enescu. ” Nu poci crede așa ceva. După ce că am pierdut nopți plîngând și scriind cu gandul la ai mei semeni, după ce am avut coșmaruri cu jurnalista cu voce metalică care mă tot soma să felicit, să felicit, să felicit…. iată, lucrarea mea a fost plagiată de primarul Enescu de la Valea Iașului. Eu știam că Enescu a fost un mare compozitor…. de manele, sârbe, nu-mi mai aduc bine aminte. Așa ceva nu se poate, m-a plagiat, a plagiat mandra mea comuna și aspirațiile semenilor mei care vor crede acum că ui l-am plagiat pe Enescu de la Valea Iașului”, s-ar fi văicărit primaul Iatagan de la Tigveni.

.

.

.

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Ultimele probe la Târgul de Crăciun din Capitală: ‘Se deschide oficial mâine. Totul arată spectaculos’

Publicat

in

Primăria Municipiului București (PMB) anunță deschiderea oficială a Târgului de Crăciun din Piața Constituției.

Târgul de Crăciun din Capitală se deschide joi, începând cu ora 16:00.

Anunțul PMB:

„Am făcut aseară probe de lumini în Piața Constituției și totul arată spectaculos.

Târgul de Crăciun se deschide oficial mâine la ora 16:00, iar la ora 18:00 aprindem luminile în Piață simultan cu iluminatul festiv din oraș.

Bradul de 30 de metri e împodobit, iar Căsuța lui Moș Crăciun e gata să-i primească pe copii”.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Kituri complete de perne auxiliare pentru autoturismul tău

Publicat

in

Pernele auxiliare au devenit o adevărată necesitate pentru fiecare autoturism. Acestea sunt extrem de utile pentru a îmbunătăți suspensia și pentru a oferi un confort sporit la deplasarea pe drumurile neuniforme. La noi în țară aceste drumuri sunt destul de des întâlnite, iar mașina poate avea de suferit dacă există un traseu pe care îl faci zilnic pe aceste drumuri. În acest caz, pernele auxiliare sunt o adevărată necesitate. Cu o investiție minimă poți salva suspensia mașinii și îi poți prelungi durata de viață. Totodată, cu ajutorul pernelor de aer poți menține în siguranță elementele inferioare ale mașinii, deoarece nivelul acesteia de la sol se ridică. 

Online poți comanda kituri complete de perne auxiliare pentru autoturismul tău. Pe site-ul perneauxiliare.ro ai la dispoziție perne aer Passat B6, cât și o mulțime de alte modele. Pentru a alege modelul corespunzător mașinii tale, este necesar să selectezi din listă marca și modelul acesteia, cât și anii de fabricație. În acest fel comanzi produsul potrivit, fără să fie necesară vreo ajustare a mașinii. Montarea și demontarea lor se face foarte repede, fără să fie necesară ridicarea sau demontarea elementelor de suspensie. Pernele pneumatice se montează în interiorul arcurilor de suspensie din spate, iar instalarea este posibilă dacă amortizoarele standard sunt structurate în afara cavității arcului. 

Pernele auxiliare vin în kituri complete ce cuprind pernele auxiliare, bucșe pentru poziționare, spray de silicon, kit de pompare și instrucțiunile de montare. Montarea lor se face foarte rapid, la fel și demontarea, fără să fie necesare costuri mari. De asemenea, prețul unor astfel de perne este unul scăzut și accesibil pentru orice șofer, așadar cu siguranță merită suspensia mașinii o investiție modică.

Specificațiile tehnice ale pernelor auxiliare

Pernele auxiliare AirPower sunt foarte rezistente la ulei și combustibil. Calitatea lor este una superioară, iar durata de folosire se întinde pe o perioadă lungă de timp. Sunt capabile să reziste în condiții diverse, în contact cu apa, soluții slabe de acizi, soluții alcaline și în alte medii agresive. Proprietățile lor fizice și mecanice sunt ridicate, având o rezistență mare la comprimare, frecare sau vibrații. 

Aceste perne auxiliare sunt potrivite pentru orice autoturism, fiind disponibile o mulțime de modele pe site-ul Perneauxiliare.ro. Pernele au o rezistență crescută la căldură și la îngheț, funcționând perfect în diverse zone climatice. Așadar, fie că mergi cu mașina într-un loc călduros sau la munte, în orice situație acestea vor funcționa fără probleme și vor continua să protejeze mașina. 

Pernele AirPower vin cu o serie de avantaje!

Montarea pernelor aduce confort sporit la deplasarea pe drumurile neuniforme și ridică nivelul mașinii față de sol. Acestea nu sunt singurele avantaje de care poți beneficia în momentul în care au fost montate pernele, ci te poți bucura și de o echilibrare perfectă a mașinii pentru încărcăturile masive. 

Montarea și demontarea sunt simple și rapide, iar la momentul în care se conduce cu o remorcă, stabilitatea se mărește. Cu alte cuvinte, aceste perne nu doar că oferă confort și protejează mașina, ci oferă și siguranță. 

Contact:

0744 870 142

office.perneauxiliare.ro@gmail.com

H

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend