NATIONAL
Sare pe rană, după umilința Schengen: OMV e prima companie care a scumpit carburanții în România, în 2023
Publicat
acum 2 aniin
De
adminLiderul pieţei distribuitoare de carburanţi, OMV Petrom, a făcut prima majorare de preţuri după cea din noaptea Anului Nou, scumpind sâmbătă atât benzina, cât şi motorina cu 5 bani/l. Mişcarea anulează ieftinirile operate în urmă cu o săptămână, când compania cu acţionariat austriac a fost nevoită să ieftinească benzina şi mototina în urma unei decizii similare luată de unul dintre concurenţii săi, Lukoil, relatează Profit.ro.
Poate vrei sa citesti
Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2024. Zodiile care vor avea parte de surprize în plan personal
Alexandru Muraru (PNL): ‘Atacul neinspirat al lui Marcel Ciolacu la adresa lui Nicolae Ciucă arată că îi este teamă’
Rusia lansează de aproape 10 ori mai multe drone kamikaze de la un an la altul, susține Zelenski
Trump, atac monstru asupra presei: Jurnaliștii, descriși drept scuturi umane, în plină campanie
Primărie obligată la despăgubiri de sute de mii de euro pentru o femeie care nu a apucat să fie văduvă; autoritățile au prelucrat tardiv cererea
Decizia radicală a Suediei: Proiecte eoliene suspendate pentru siguranța națională
NATIONAL
Alexandru Rafila explică de ce spitalele din România nu au finanțări la nivelul UE: Blocajul pleacă de la PIB
Publicat
acum 40 de minutein
5 noiembrie 2024De
adminAlexandru Rafila, ministrul Sănătății, explică motivele pentru care România nu poate crește fondurile alocate sistemului sanitar, deși există un consens general că acest lucru este necesar: „este posibil în momentul în care toate mecanismele financiare sunt funcționale”.
Rafila a afirmat, luni, la conferința de presă „România inovatoare: stat membru rezilient și competitiv în UE și OCDE”, organizată de ARPIM și Calea Europeană, că sustenabilitatea sistemului sau industriei farmaceutice este „o mare preocupare”.
„România știți că are în jur de 20 de fabrici importante de medicamente, la una singură statul român este acționar majoritar. De curând s-a deschis o nouă facilitate de producție în județul Cluj, la Turda, o investiție de în jur de 70 de milioane de euro, și acea beneficia de ajutor de stat, ceea ce demonstrează, până la urmă, că există preocupare la nivelul guvernului pentru dezvoltarea acestui sector. Trebuie să înțelegem că, dincolo de faptul că industria farmaceutică produce venituri, statul român oferă locuri de muncă, dar oferă și acces la medicamente pacienților”, afirmă ministrul.
Potrivit lui Rafila, asta trebuie să fie discuția de la care se pleacă atunci când se fac referi la industria farmaceutică: „Eu m-am uitat pe pliantul dvs, care-i foarte frumos de altfel, iar acolo scrie așa: media Uniunii Europene, în alocarea bugetelor pentru sănătate, este de 9%. Și România, 4,5%. Acum, acel 9% nu vine doar fonduri publice. Noi ne apropiem de 6% fonduri publice, plus ceea ce plătesc oameni. Sunt în jur de 23% din banii de sănătate, sunt banii pe care îi plătesc oamenii pentru medicamente compensate, pentru servicii medicale private. Cam 23%, acolo suntem. Așa că la 4,5% mai trebuie să adăugăm 1 și ceva. Ne apropiem de ceea ce vă spuneam eu, 6%, dar este puțin”.
La întrebarea „De ce în România se alocă 6%?”, Rafila răspunde: „pentru că România a ajuns în momentul de față la paritatea puterii de cumpărare raportat cu PIB-ul mediu de la nivelul Uniunii Europene”.
Referindu-se apoi la colectarea banilor, Rafila a spus că media Uniunii Europene este de 40%: „Cred că ăsta este răspunsul. Adică trebuie să putem să alocăm bani. Cred că suntem de acord cu toții că trebuie mai mulți bani în sectorul de sănătate. Dar acest lucru este posibil în momentul în care toate mecanismele financiare sunt funcționale, iar această raportare la Uniunea Europeană are în vedere toate elementele. Nu doar la alocarea pentru sănătate, ci și la PIB-ul unei țări, cum e România, în raport cu PIB-ul mediu-european, și la colectarea la buget a veniturilor care trebuie să se apropie de media Uniunii Europene. Și sunt convins, pentru că dacă vă uitați, la o colectare de 40%, 9%, înseamnă, de fapt, aproape un sfert. La noi, la 27%, 6%, înseamnă aproape un sfert. Deci este clar că singura posibilitate de creștere a alocării pentru sănătate este legată de modul de colectare a veniturilor la bugetul de sănătate”.
NATIONAL
Premier League: Fulham a revenit în prelungiri de la 0-1 şi a dispus de Brentford cu 2-1
Publicat
acum 54 de minutein
5 noiembrie 2024De
adminEchipa engleză Fulham a învins luni seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Brentford, într-un meci din etapa a 10 a Premier League. Gazdele au revenit în prelungiri, de la 0-1, informează news.ro.
Vitaly Janelt a înscris primul gol al meciului de pe Craven Cottage, din pasa decisivă a lui Christian Norgaard. Era minutul 24 şi Brentford deschidea scorul la Londra, cu Fulham. Însă inspiraţia antrenorului Marco Silva i-a salvat pe cei de la Fulham. Antrenorul londonezilor l-a aruncat în luptă pe Harry Wilson, în minutul 82, şi acesta a schimbat soarta meciului. A egalat în minutul 90+2, din pasa lui Adama Traore, pentru ca în minutul 90+7 să înscrie golul victoriei gazdelor.
Fulham a reuşit a patra victorie stagională şi a urcat pe locul 9, cu 15 puncte. Brentford e pe 12, cu 13 puncte.
NATIONAL
Dezvlăuire incredibilă: Oamenii cu IQ extrem de ridicat rezolvă mai greu probleme complexe
Publicat
acum o orăin
5 noiembrie 2024De
adminCreierele cu IQ ridicat au o conectivitate funcțională mai mare, dar acest lucru are un efect neașteptat în lumea reală, arată un nou studiu. Oamenii inteligenți au nevoie de mai mult timp pentru a rezolva probleme dificile decât cei cu un IQ mai scăzut, potrivit PsyBlog. Motivul pare să fie acela că persoanele cu un IQ mai ridicat evită să tragă concluzii pripite, ceea ce înseamnă că au mai multe șanse să ajungă la răspunsul corect.
Cu toate acestea, în cazul problemelor mai simple, persoanele cu un IQ ridicat răspund într-adevăr mai repede.
Concluziile provin dintr-un studiu realizat pe 650 de persoane care au avut de rezolvat o serie de probleme logice, care deveneau din ce în ce mai dificile.
Pe baza unei combinații de scanări ale creierului și simulări ale activității cerebrale, cercetătorii au constatat că creierul persoanelor mai inteligente avea nevoie de mai mult timp pentru a rezolva problemele dificile.
Creierele cu IQ ridicat au o conectivitate funcțională mai mare și o sincronizare mai ridicată. Aceste proprietăți permit creierului mai inteligent să „reziste” în timp ce sunt procesate informații complexe.
Autorul principal al studiului, Michael Schirner, a declarat: „Sincronizarea, adică formarea de rețele funcționale în creier, modifică proprietățile memoriei de lucru și, astfel, capacitatea de a îndura perioade prelungite fără o decizie”.
„În cazul sarcinilor mai dificile, trebuie să stocați progresele anterioare în memoria de lucru în timp ce explorați alte căi de soluționare și apoi le integrați unele în altele”, spune Schirner.
Pentru a ajunge la concluziile lor, cercetătorii au folosit simulări ale activității cerebrale, personalizate pentru fiecare dintre cele 650 de persoane care au participat la studiu.
Simulările au arătat că persoanele cu un IQ mai scăzut nu așteaptă până când toate zonele diferite ale creierului își termină etapele de procesare înainte de a „sări la concluzii”.
În schimb, sincronizarea mai mare din creierele cu un IQ ridicat a permis tuturor regiunilor creierului să își completeze procesarea și să ofere un răspuns care avea mai multe șanse de a fi corect. Studiul a fost publicat în revista Nature Communications.
NATIONAL
A fost descoperită ‘casa amintirilor’ din creier. Cum funcționează și ce boli ar putea să fie vindecate acum?
Publicat
acum o orăin
5 noiembrie 2024De
admin“Casa” amintirilor a fost identificată în creier: este localizată în cortexul entorinal lateral și aici are loc atât formarea amintirilor, cât și apelul lor la memorie. Rezultatul se datorează studiului internațional publicat în revista “Cell Reports”, condus de Italia cu Institutul de Neuroștiințe al Consiliului Național de Cercetare și de Şcoala Normală Superioară din Pisa. Înțelegerea acestor mecanisme fundamentale va permite să se ia din nou în considerare lupta împotriva diferitelor boli neurodegenerative, cum ar fi Alzheimer, scrie ANSA, relatează Rador Radio România.
Memoria episodică este o funcție fundamentală a creierului, deoarece ne permite să creăm și să facem apel la amintiri complexe, care integrează informații despre ceea ce s-a întâmplat, când și unde. Cercetătorii coordonați de Nicola Origlia de la CNR-IN au reușit să clarifice rolul cortexului entorinal în acest proces, demonstrând că un număr mai mare de neuroni activi în această zonă este asociat cu formarea de noi amintiri.
“În plus, am putut verifica că aceiași neuroni sunt reactivați în timpul recuperării memoriei experienței specifice, în timp ce tăcerea lor inhibă capacitatea de a face apel la memoria însăși”, spun primii autori ai studiului, Francesca Tozzi și Stefano Guglielmo de la Şcoala Normală Superioară din Pisa.
Cortexul entorinal, printre altele, este una dintre primele zone ale creierului care este afectată de deteriorarea cognitivă ușoară, considerată ca o stare de tranziție între îmbătrânirea normală și demență, și este constant alterată în boala Alzheimer. “Deteriorarea memoriei episodice este unul dintre primele semnale ale bolilor neurodegenerative”, adaugă Origlia: “Cunoașterea proceselor neurobiologice, care stau la baza formării și recuperării amintirilor, va putea oferi noi elemente utile pentru a combate dezvoltarea acestor boli”.
NATIONAL
Grevă la The New York Times, chiar înaintea alegerilor cruciale de marți
Publicat
acum o orăin
5 noiembrie 2024De
adminSindicatul echipei tehnice de la prestigioasa publicație The New York Times a anunțat luni dimineață că a intrat oficial în grevă, acuzând practici incorecte de muncă, cu doar o zi înainte de alegerile prezidențiale decisive din SUA, relatează NBC News.
Sindicatul a explicat, într-un mesaj publicat pe rețeaua de socializare X, că a dat conducerii „luni de preaviz cu privire la termenul nostru de grevă”, dar, în cele din urmă, „compania a decis că membrii noștri nu sunt suficient de valoroși astfel încât (conducerea) să fie de acord cu un contract echitabil și să înceteze să comită practici de muncă neloiale”.
We are on ULP strike. We gave @nytimes management months of notice of our strike deadline, we made ourselves available around the clock, but the company has decided that our members aren’t worth enough to agree to a fair contract and stop committing unfair labor practices. pic.twitter.com/jYlANW1ruw
— New York Times Tech Guild (@NYTGuildTech) November 4, 2024
Sindicatul Tech Guild este alcătuit din peste 600 de lucrători din domeniul tehnologiei, cum ar fi ingineri software și analiști de date, care „construiesc și întrețin infrastructura critică din spatele New York Times”, conform site-ului sindicatului. Acesști angajați lucrează la mai multe produse ale publicației NYT, inclusiv jocuri, rețete, podcasturi și acoperirea alegerilor, potrivit site-ului.
NYT afirmă că aceștia lucrează pe latura comercială a companiei.
Purtătoarea de cuvânt a NYT, Danielle Rhoades Ha, a declarat luni pentru NBC News că, în timp ce compania respectă „dreptul sindicatului de a se angaja în acțiuni protejate (de lege), suntem dezamăgiți dacă în acest moment colegii noștri ar face grevă, ceea ce este atât inutil, cât și în contradicție cu misiunea noastră”.
„Așteptăm cu nerăbdare să continuăm să lucrăm cu Tech Guild pentru a ajunge la un contract echitabil care să ia în considerare faptul că ei sunt deja printre cei mai bine plătiți colaboratori individuali din companie, iar jurnalismul este prioritatea noastră principală”, a precizat Ha.
The Times a mai afirmat că are „planuri solide pentru a se asigura că suntem capabili să ne îndeplinim misiunea și să ne servim cititorii”.
Sindicaliștii de la Tech Guild și conducerea NYT au negociat până duminică târziu, potrivit unui articol publicat chiar de The New York Times. Printre problemele discutate s-au numărat prevederea unei „cauze justificate” în contractul colectiv, creșterile salariale și echitatea salarială, precum și politicile de revenire la birou.
Sindicatul a anunțat că cei aflați în grevă vor picheta în fața sediului NYT din Times Square în fiecare zi, între orele 9.00 și 18.00, și solicită publicului să îi sprijine evitând să folosească jocurile sau aplicațiile de gătit ale NYT.
Katie Robertson, reporter la New York Times, a afirmat, într-un mesaj publicat pe rețeaua de socializare X, că sindicatul redacției NYT le-a transmis luni membrilor săi că există o clauză de interzicere a grevei în contract, dar că membrii redacției îi pot sprijini pe angajații din domeniul tehnologiei aflați în grevă „refuzând să le facă treaba, dacă li se cere acest lucru de către conducere”.
NATIONAL
Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2024. Zodiile care vor avea parte de surprize în plan personal
Publicat
acum 2 orein
5 noiembrie 2024De
adminLuna noiembrie aduce provocări în dragoste, precum și situații care necesătă a fi încheiate. Mulți nativi trebuie să-și asume responsabilitatea pentru acțiunile lor și să meargă mai departe. De asemenea, La un moment, comunicarea poate fi deficitară pentru unele zodii.
Pentru cei care au planuri îndrznețe se anunță perioada perfectă. Dacă există intenția de a face cereri în căsătorie, acum este momentul oportun. E important ca nativii să se gândească la ceea ce își doresc cu adevărat. Își explorează vulnerabilitățile și își reconfigurează relațiile de suflet.
Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2024
Berbec:
Nativii Berbec învață cum să se comporte în cuplu toată această perioadă. Dacă până acum credeau că este vorba doar despre pasiune, iată că află despre înțelegere și comunicare. Chiar dacă vor renunța la control și la provocări, vor învăța cum să-și deschidă sufletul în fața celor dragi. E important ca ceilalți să-i vadă vulnerabili.
Taur:
Nativii Taur sunt sfătuiți să se reîntoarcă la nevoile de bază și să nu se mai lase împinși de către cei din jur. Știu singuri ce au de făcut și cât efort trebuie să depună pentru a ajunge acolo unde își doresc.
Chiar dacă de cele mai multe ori depășesc limitele, se vor simți de fiecare dată eliberați. E important să lasă în urmă fricile și incertitudinea.
Gemeni:
Pentru nativii Gemeni, luna noiembrie este o perioadă de reflecție. Știu să comunice și reușesc să o facă într-un mod extrem de profund. Relațiile lor de îmbunătățesc pe măsură ce totul devine mai clar. Se gândesc la autenticitate și adevăr, dar și la cum vor să-și trăiască viața de acum înainte, înainte, spune Astrology.com. Vor fi susținuți în cea mai mare parte de către cercul de prieteni.
Rac:
În luna noiembrie, nativii Rac testează vechile iubiri. Vor să observe dacă există noi conștientizări legate de sentimente din trecut. Va fi o perioadă în care se vor înțelege la un nivel profund. Vor deveni mai vulnerabili și nu se vor teme că noi capitole din viața lor nu le mai servesc anumitor scopuri. E important să știe când să renunțe atunci când este cazul.
Leu:
Nativii Leu sunt provocați de către astre să intre în adâncul celor mai intense dorințe ale lor. E important să se înțeleagă și să vadă care sunt schimbările prin care trebuie să treacă. Va fi un termen lung până să ajungă acolo unde vor cu adevărat. Stabilitatea emoțională este cea mai importantă într-o relație.
Fecioară:
Nativii Fecioară se află într-un spațiu destul de clar. Romantismul dispare din viața lor în această perioadă. Aceștia vor să-și găsească sensul autentic și să fie foarte disciplinați în relații. Au fost testați de multe ori și acum știu cum anume să se conecteze la nivel profund cu ceilalți, arată Yourtango.com. E important ca schimbul de energie să fie unul pozitiv.
Balanță:
Nativii Balanță trec printr-o perioadă extrem de echilibrată. Își dau seama că iubirea nu este doar un dans grațios, ci are și părțile sale dificile. Încearcă să găsească modalitatea perfectă de a crea armonie. Vor fi câteva săptămâni încărcate de aparențe și decizii luate în grabă.
Scorpion:
Nativii Scorpion se află în relații bine definite. Renunță la control și se bucură de ceea ce simt cu adevărat. Își permit să renunțe la relațiile toxice și să arate că tot ceea ce trăiesc este adevărat. Devin mai stabili ca niciodată și au capacitatea de a nu se întoarce acolo unde au avut parte de suferință.
Săgetător:
Nativii Săgetător redefinesc iubirea în această perioadă. Simt o nevoie acută de a explora și de a-și arăta puterea în relații. Chiar dacă nu se integrează atât de repede în grupul de prieteni, reușesc să creeze mai multe legături amoroase interesante. Își vor descoperi autenticitatea într-un mod extrem de interesant.
Capricorn:
Nativii Capricorn au parte de profunzime în gânduri și sentimente. Caută să ofere în relații ceea ce ar vrea și ei să primească la rândul lor. Sunt pregătiți să-și ajusteze așteptările în funcție de persoanele care intră în viața lor. Reușesc să construiască ceva durabil doar prin muncă și devotament.
Vărsător:
Relațiile nativilor Vărsător vor fi marcate de o nevoie de libertate. E important să-și traseze limitele și să spună atunci când nu-și doresc anumite situații în viața lor. E timpul pentru un proces de reevaluare. De asemenea, trebuie să înțeleagă faptul că iubirea le oferă un spațiu de creștere, atât în viața personală cât și în cea profesională.
Pești:
Pentru nativii Pești, iubirea reprezintă un spațiu de inspirație, dar și un loc unde pot să-și exprime cu adevărat sentimentele. Caută cât mai multe conexiuni și înțelegere. Simt că ceea ce trăiesc în relație cu partenerul îi transformă și reușesc să capete esența realității,
Alexandru Rafila explică de ce spitalele din România nu au finanțări la nivelul UE: Blocajul pleacă de la PIB
Premier League: Fulham a revenit în prelungiri de la 0-1 şi a dispus de Brentford cu 2-1
Dezvlăuire incredibilă: Oamenii cu IQ extrem de ridicat rezolvă mai greu probleme complexe
A fost descoperită ‘casa amintirilor’ din creier. Cum funcționează și ce boli ar putea să fie vindecate acum?
Grevă la The New York Times, chiar înaintea alegerilor cruciale de marți
Un serial Netflix a „prevestit” inundațiile catastrofale din Valencia și fenomenul DANA
ANUNȚ DE ANGAJARE ÎN CURTEA DE ARGEȘ!
O mașină a Poliției Argeș implicată într-un grav accident
TRAGEDIE ÎNTR-O FAMILIE DIN ARGEȘ – A murit strivit de propria mașină
VIDEO Coreea de Nord sperie întreaga planetă: Au lansat arma care a doborât toate recordurile
VIDEO | Acțiune de salvare extremă a jandarmilor montani argeșeni împreună cu Salvamont Argeș
VIDEO – VIAȚA BATE FILMUL! Tânăr dispărut în urmă cu 9 ani , găsit de jandarmii argeșeni
VIDEO | Un șofer de Audi a plecat cu tot cu pompă după ce și-a alimentat mașina
VIDEO | Percheziții la traficanții de droguri din Argeș – 8 persoane duse la audieri de mascați
VIDEO, ACUM! BLOCAJ TOTAL PE TRANSFĂGĂRĂȘAN – SUTE DE MAȘINI BLOCATE ÎN TRAFIC
PITEȘTI
Polițist din Argeș găsit de ANI cu avere nejustificată – Agentul Gabriel Tufă Mihalcea este ginerele fostului vice din Ștefănești
Agenţia Naţională de Integritate a constatat averea nejustificată, starea de incompatibilitate sau a sesizat organele de urmărire penală în cazul...
ACUM, ARDE O VILĂ ÎN ARGEȘ
Un puternic incendiu a izbucnit, in urma cu putin timp într-o gospodărie din comuna Rătești, satul Pătuleni. Arde generalizat acoperișul...
VIDEO | Incendiu violent la Brăduleț – Casă făcută scrum
Pe parcursul nopții, pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o...
TRAGEDIE ÎNTR-O FAMILIE DIN ARGEȘ – A murit strivit de propria mașină
Decedat ca urmare a unui accident produs în timp ce încerca să-și repare propriul autoturism În data de 2 noiembrie...
Curtea de Argeș
Semafoare noi la Lidl: Un pas înainte pentru siguranța rutieră în Curtea de Argeș
Începând de astăzi, 4 noiembrie, șoferii și pietonii din Curtea de Argeș se pot bucura de o nouă intersecție semaforizată....
NU RATA OCAZIA! PĂSTRĂVĂRIA ZĂVOI face angajări!
Angajăm Ajutor de Bucătar pentru Weekend! Vrei să faci parte din echipa noastră și să lucrezi într-un mediu plăcut doar...
ANUNȚ DE ANGAJARE!
PĂSTRĂVĂRIA ZĂVOI angajează Livrator Part-Time! Căutăm o persoană serioasă și punctuală pentru livrări locale. Program flexibil, part-time. Pentru detalii, contactează-ne...
ANUNȚ DE ANGAJARE ÎN CURTEA DE ARGEȘ!
Angajăm Ajutor Bucătar la Păstrăvăria Zăvoi! Căutăm o persoană pasionată de bucătărie, experiența nu este obligatorie!Salariu: 3.000-3.500 lei Dacă îți...
NU RATA OCAZIA! PĂSTRĂVĂRIA ZĂVOI ANGAJEAZĂ!
Ești atentă la detalii și îți place să lucrezi într-un mediu plăcut? Alătură-te echipei noastre! Detalii post: Oferim un salariu...
Mioveni
VIDEO | Accidente nocturne in Argeș cu mașini proptite: una în pom, alta într-o casă
Pa parcursul nopții, pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină în cazul a două accidente rutiere, după cum urmează: Două...
VIDEO! ACUM! Arde o casă la Mioveni!
In urmă cu puțin timp pompierii au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit într-o gospodărie din orașul Mioveni,...
ITM ARGEȘ, ANUNȚ DE MAXIM INTERES: CUM PUTEȚI INTRA ÎN POSESIA CARNETELOR DE MUNCĂ – VEZI DETALII
Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş anunţă angajatoriide pe raza judeţului Argeş că se pot prezenta la instituția noastră situată în...
OFICIAL! Ministrul Simona Bucura-Oprescu, deschide lista candidaților PSD Argeș pentru Parlament – Vezi lista finală pentru Senat și camera Deputaților
PSD Argeș a depus astăzi la Biroul Electoral Județean listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie 2024. Alături...
Câmpulung
VIDEO | Acțiune de salvare extremă a jandarmilor montani argeșeni împreună cu Salvamont Argeș
Salvamontiştii și jandarmii montani din Argeş au intervenit, sâmbătă seară, pentru a recupera trei persoane care s-au despărţit de grupul...
Președintele Klaus Iohannis a decorat un colegiu și două școli din Argeș – „Zinca Golescu”, Școala din Rucăr și „Tudor Vladimirescu”
Președintele României, Klaus Iohannis, a acordat Colegiului Național ”Zinca Golescu” din Pitești Ordinul „Meritul pentru Învăţământ” în grad de Ofiţer,...
VEȘTI BUNE! Au “bubuit” salariile in Argeș! Salariul mediu brut a ajuns la 1800 Euro – Un argeșean ia 1000 euro în mână
Salariile din Argeș, în creștere semnificativă, dar încă sub media națională potrivit datelor oficiale O veste bună pentru angajații din...
În Trend
- NATIONALacum 2 săptămâni
FOTO Misterioasa creatură cu patru picioare surprinsă într-o filmare lasă experții perplecși: Nimeni nu știe ce este bestia ‘hibridă’
- ACTUALacum o săptămână
VIDEO ! Înotul românesc ar putea avea un nou star! Sașa Dincă din Curtea de Argeș, pe urmele lui David Popovici
- NATIONALacum o săptămână
Meteorologii anunță schimbarea radicală a vremii: Lovesc furtunile și temperaturile scad brusc
- ACTUALacum 2 săptămâni
VIDEO, ACUM! Incendiu violent la Albești
- NATIONALacum 2 săptămâni
Pericol pentru Dacia – Marca românească a atins o bornă istorică, dar riscă să rateze țintele pentru 2024
- ACTUALacum 2 săptămâni
CONTROVERSE | Se pregătește înființarea Poliției Locale la Curtea de Argeș – Nume vehiculat pentru șefia polițiștilor subordonați direct primarului
- ACTUALacum 5 zile
Un serial Netflix a „prevestit” inundațiile catastrofale din Valencia și fenomenul DANA
- ACTUALacum 2 săptămâni
ACUM! Accident grav – Autoturism răsturnat la Merișani
Pentru a oferi cea mai bună experiență, Ziarul PROFIT foloseste tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.