Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Sablast.ro – Performanta Optima in Instalatii de Sablare

Publicat

in

In lumea tehnica si industrializata de astazi, sablarea s-a impus ca o metoda esentiala de tratare a suprafetelor. Aceasta tehnologie presupune curatarea, netezirea sau sculptarea unei suprafete prin bombardarea acesteia cu particule abrazive lansate la mare viteza. Pentru a obtine rezultate optime, sablarea necesita echipamente de inalta precizie si fiabilitate

Unul dintre liderii in acest domeniu este Sablast SRL, o companie ce comercializeaza instalatii de sablare de calitate superioara, oferind in acelasi timp servicii profesionale de instalare si mentenanta pentru aceste echipamente.

Oferta Sablast este variata si completa, acoperind toate nevoile si cerintele din domeniul sablarii. Printre produsele oferite se numara instalatiile de sablare sub presiune, cabinele de sablare, instalatiile de sablare prin injectie, instalatiile de sablare automate, precum si o gama larga de consumabile. In plus, Sablast se preocupa de viata de lunga durata a echipamentelor comercializate, asigurand service de calitate, mentenanta si piese de schimb pentru toate tipurile de echipamente de sablare.

In cadrul ofertei Sablast, instalatiile de sablare sub presiune de origine germana se disting prin performanta inalta, fiabilitate, productivitate sporita si un consum redus de abraziv. Acestea sunt solutia ideala pentru proiectele care necesita un grad inalt de precizie in sablare, asigurand in acelasi timp o eficienta deosebita.

In ceea ce priveste produsele comercializate si instalate de Sablast.ro, vom prezenta in continuare cateva modele emblematic:

Instalatia de sablare sub presiune DBS-25/RC – DBS-50/RC CTR Germania:

Instalatia de sablare sub presiune DBS-25/RC – DBS-50/RC CTR Germania este un model de referinta in industria sablarii, renumit pentru eficienta si durabilitate. Designul tehnic superior include un rezervor de presiune cu capacitate de 25 sau 50 de litri, asigurand un debit constant de sablare. Acest sistem performant permite ajustarea presiunii si a debitului de abraziv pentru o sablare de precizie. Constructia solida si rezistenta la coroziune face acest model atractiv pentru profesionisti, iar intretinerea este usoara, garantand o durata lunga de functionare. Dotat cu valva de reglare, aceste instalatii permit operarea la presiuni variabile, adaptandu-se perfect la cerintele specifice ale fiecarei aplicatii.

 Instalatia de sablare sub presiune DBS-200/RC CONTRACOR Germania

Instalatia de sablare sub presiune DBS-200/RC CONTRACOR Germania este o solutie premium in industria sablarii, caracterizata prin performanta exceptionala si capacitatea mare de 200 de litri. Proiectata pentru sarcini de mare amploare, aceasta instalatie asigura eficienta remarcabila a procesului de sablare, avand capacitatea de a face fata celor mai solicitante proiecte. Dotata cu o valva speciala pentru reglarea debitului de abraziv si presiune, permite adaptarea perfecta la specificatiile fiecarui proiect. Robustetea si fiabilitatea sunt doua trasaturi cheie ale acestui model, asigurand o durata lunga de viata chiar si in conditii de utilizare intensa. Facilitatea in utilizare si intretinere, alaturi de performanta de top, o face alegerea ideala pentru profesionistii in domeniul sablarii.

Cabina de sablare Blaster CAB PRESSURE

 Cabina de sablare Blaster CAB PRESSURE reprezinta solutia perfecta pentru operatiunile de sablare de precizie. Constructia sa include o camera de lucru spatioasa, optim iluminata, ce permite o vizualizare clara si detaliata a procesului de sablare. Unul dintre principalele sale avantaje este sistemul de aspiratie si filtrare a prafului generat in timpul sablarii, mentinand astfel un mediu de lucru curat si sigur. Designul ergonomic al cabinei permite operatorului sa lucreze confortabil, crescand astfel productivitatea. Cabina de sablare Blaster CAB PRESSURE este construita pentru a rezista in timp, usor de intretinut si capabila sa fie folosita pentru o gama larga de materiale si aplicatii. Aceasta cabina de sablare combina functiile avansate cu durabilitatea si confortul, oferind o solutie eficienta pentru orice nevoi de sablare de precizie.

 Echipamentele de sablare, precum cele oferite de Sablast, sunt adesea expuse la uzura intensa datorita utilizarii de materiale abrazive in timpul functionarii. Pentru a contracara aceasta uzura si pentru a asigura functionarea continua si eficienta a acestor echipamente, consumabilele si piesele de schimb joaca un rol crucial. 

Printre consumabilele oferite de Sablast, se numara duzele de sablare, care sunt concepute pentru a rezista la uzura intensa si a asigura o sablare precisa. Sunt de asemenea disponibile furtunuri de sablare, vitale pentru functionarea echipamentelor de sablare, in diverse dimensiuni si specificatii pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecarui proiect.

 Pentru protejarea operatorilor in timpul proceselor de sablare, Sablast ofera casti de sablare de inalta calitate si echipamente de protectie. Acestea sunt create pentru a asigura atat siguranta operatorilor, cat si confortul lor in timpul operatiunilor de sablare.

 Sablast furnizeaza si cuple de sablare, precum si suporturi pentru duze de sablare, componente indispensabile pentru conectarea si sustinerea echipamentelor de sablare si pentru asigurarea functionarii corespunzatoare a acestora. 

Oferind o gama variata de abrazivi pentru sablare, Sablast poate satisface nevoile specifice ale diferitelor tipuri de materiale si aplicatii de sablare. Aceasta diversitate de abrazivi asigura ca fiecare proiect de sablare va beneficia de cel mai potrivit abraziv pentru a obtine cele mai bune rezultate.

 In plus, Sablast ofera filtre pentru echipamentele de sablare, contribuind la mentinerea unui mediu de lucru curat si sigur. Acestea sunt esentiale pentru filtrarea prafului si a altor particule generate in timpul procesului de sablare, protejand atat operatorul, cat si echipamentul de sablare.

Un aspect care distinge Sablast.ro pe piata este serviciul de instalare si mentenanta oferit pentru echipamentele de sablare. Profesionistii Sablast se asigura ca fiecare echipament functioneaza la capacitate maxima si contribuie la succesul proiectelor clientilor.

 In concluzie, alegerea Sablast SRL inseamna alegerea unui partener de incredere in domeniul sablarii. Fie ca aveti nevoie de o instalatie de sablare sub presiune DBS-25/RC sau DBS-50/RC de la CTR Germania, o cabina de sablare Blaster CAB PRESSURE sau de consumabile de calitate, Sablast este garantia succesului pentru toate nevoile dvs. de sablare. Cheia succesului in industria de sablare consta in utilizarea echipamentului potrivit si a unei echipe dedicate. Alegeti Sablast SRL pentru performanta, eficienta si servicii profesionale. Impreuna, putem aduce finisajele dvs. la nivelul urmator.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

ACUM! Mașină răsturnată la Curtea de Argeș, pe strada Marina

Publicat

in

Un echipaj cu o autospecială de intervenție asigură măsuri specifice de prevenire ale incendiilor în cazul unui autoturism răsturnat pe strada Marina din municipiul Curtea de Argeș.
La fața locului sunt scurgeri de lichide combustibile. Evenimentul rutier nu s-a produs acum, nu sunt victime.

foto sugestiv

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Nicolae Ciucă îndeamnă la ‘prudență’ pe problema Schengen! Și Rareș Bogdan a atras atenția, într-un interviu acordat Bugetul.ro, că trebuie să ne păstrăm rezervele

Publicat

in

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a reacționat la informația că ministrul de Interne al Austriei, Gerhard Karner, este de acord cu ridicarea granițelor aeriene pentru România și Bulgaria.

Deși a salutat decizia lui Karner, șeful PNL a ținut să sublinieze că trebuie să ne păstrăm „în chenarul prudenței și al negocierilor”.

Într-un interviu pe care mi l-a acordat în această dimineață, și Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a atras atenția că trebuie să ne păstrăm rezervele pe problema aderării României la Schengen.

Mesajul lui Nicolae Ciucă:

„Salutăm declarațiile ministrului de interne austriac care dovedesc o flexibilizare a poziției partenerilor austrieci.

Ceea ce a făcut ministrul Karner, a fost o declarație publică încurajatoare în care a pus și unele condiții care se vor discuta și analiza în perioada următoare. Decizia o așteptăm la consiliul extraordinar JAI organizat la finalul anului de președinția spaniolă la UE. Madridul a dovedit implicare în identificarea unor soluții constructive într-o optică europeană.

Pentru că au apărut și în spațiul public românesc primele declarații, consider că o eventuală reușită este consecința conlucrării tuturor forțelor politice, a instituțiilor statului, în mod deosebit

Președinție și Guvern, și în special activitatea profesionistă a ministerului de interne și a ministerului de externe. Până la posibila decizie în ceea ce privește Schengen apreciem deschiderea colegilor de la Viena.

Așteptăm să vedem și rezultatul votului olandez și rezultatele discuțiilor cheie ale miniștrilor de interne prezenți în Slovenia luni 11 Decembrie. Există o dinamică cu un ton mai pozitiv dar care deocamdată rămâne în chenarul prudenței și al negocierilor”.

Rareș Bogdan, pentru Bugetul.ro, despre aderarea la Schengen: „Trebuie să așteptăm o condiționalitate esențială, despre care noi nu vorbim, ministrul austriac, nici atât”

Eugen Dinu: Sunt șanse reale pentru intrarea României în Schengen?

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL: Cum spuneam și săptămâna trecută pentru presa austriacă, pentru Der Standard și Die Presse, s-a întâmplat un lucru și pentru dumneavoastră presa din România: culoarele diplomatice, în momentul ăsta, sunt total dezghețate și sunt reluate la nivelul tuturor instituțiilor statului, cu puterea de la Viena.

Și acest lucru se vede, inclusiv în declarația ministrului de Interne, Karner, care trebuie salutată. E una îmbucurătoare. Însă trebuie să ne păstrăm rezervele, să nu considerăm declarația mai mult decât este.

De asemenea, să așteptăm o condiționalitate esențială, despre care noi nu vorbim, ministrul austriac, nici atât. Este vorba de votul pe care Bulgaria trebuie să-l ia în Parlamentul de la Haga, în parlamentul olandez, vot pe care România îl are încă din urmă cu un an și jumătate, încă din iunie 2022, vot care ar urma să oficializeze susținerea Olandei pentru Bulgaria.

„Noi suntem în demers cu Schengen alături de Bulgaria, nu putem să ne desprindem de bulgari”

Noi suntem în demers cu Schengen alături de Bulgaria, nu putem să ne desprindem de bulgari și, practic, în momentul acesta, înainte de orice declarație și de orice negocieri care se vor întâmpla în Slovenia și negocierile care vor continua în afară de a analiza și a studia, și a da răspuns la condiționalitățile pe care ministrul de Interne austriac le pune pentru ridicarea, pentru început, a granițelor pe zona de aerian, deci pe aeroporturi – ceea ce sigur e un lucru important, care ține de self respect, care ține de modalitatea în care românii nu doar că vor circula, dar se vor simți în Europa comună -, trebuie să așteptăm acest vot, care e unul complicat. El trebuia să aibă loc pe 6 decembrie pentru Bulgaria.

Parlamentul olandez a amânat votul, prin vocea lui Frans Timmermans, fostul comisar și vicepreședintele al Comisiei Europene, pentru data de 14. Deci, săptămâna viitoare. Asta în cazul în care se va realiza o majoritate, pentru că, după cum știți, au avut loc alegeri în Olanda.

„În cazul în care Wilders va reuși să construiască această majoritate, e foarte puțin probabil ca această nouă majoritate să acorde votul pentru Bulgaria”

În cadrul alegerilor, Geert Wilders, președintele Partidului Libertății, a ajuns să dețină cel mai mare număr de parlamentari, 37, și acum a anunțat că încearcă să construiască o majoritate cu trei partide de dreapta.

În cazul în care Wilders va reuși să construiască această majoritate, e foarte puțin probabil ca această nouă majoritate să acorde votul pentru Bulgaria. De aceea, există o emoție pe vot, în ceea ce privește votul de la Haga, pentru Bulgaria. După care, urmează să stăm de vorbă pe subiectul României și al condiționalităților pe care le pune Wilders, pentru acceptarea pentru prima dată a ridicării granițelor în zona aeroportuară.

E.D.: Putem spune că Olanda s-ar putea transforma într-o nouă Austrie pentru România?

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL: Pentru România, nu! Pentru Bulgaria, trebuie să așteptăm și să nu ne grăbim.

Dar e îmbucurător și trebuie salutat ceea ce s-a întâmplat. Asta este indiscutabil. Trebuie salutat și trebuie să ne bucurăm de schimbarea de atitudine a puterii de la Viena, dar până la Schengen mai e o cale și negocierile trebuie să continue.

„Important este că zona diplomatică și-a făcut treaba, că în această zonă diplomatică sunt trei persoane în legătură directă cu PNL care au avut un rol important: președintele României, ministrul de Externe, ministrul de Interne”

Important este că zona diplomatică și-a făcut treaba, că în această zonă diplomatică sunt trei persoane în legătură directă cu PNL care au avut un rol important: președintele României, ministrul de Externe, ministrul de Interne și sigur că, până la urmă, e un plus al puterii de la București, atât de blamată în ultimele două săptămâni, că din nou s-a ratat Schengen-ul.

Eu am explicat, am ieșit public. Cred că am fost singurul. Primul, în mod sigur, cred că și singurul care am spus că a fost o retragere strategică de pe ordinea de zi a Consiliului JAI de pe data de 5 decembrie. Sigur că unii au crezut, alții n-au crezut. Acum se vede că a fost, pur și simplu, o decizie a noastră, pentru că Bulgaria nu avea acest acord al puterii de la Haga și riscam să avem o respingere foarte facilă a cererii de extindere a spațiului Schengen.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend