Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Sablast.ro – Performanta Optima in Instalatii de Sablare

Publicat

in

In lumea tehnica si industrializata de astazi, sablarea s-a impus ca o metoda esentiala de tratare a suprafetelor. Aceasta tehnologie presupune curatarea, netezirea sau sculptarea unei suprafete prin bombardarea acesteia cu particule abrazive lansate la mare viteza. Pentru a obtine rezultate optime, sablarea necesita echipamente de inalta precizie si fiabilitate

Unul dintre liderii in acest domeniu este Sablast SRL, o companie ce comercializeaza instalatii de sablare de calitate superioara, oferind in acelasi timp servicii profesionale de instalare si mentenanta pentru aceste echipamente.

Oferta Sablast este variata si completa, acoperind toate nevoile si cerintele din domeniul sablarii. Printre produsele oferite se numara instalatiile de sablare sub presiune, cabinele de sablare, instalatiile de sablare prin injectie, instalatiile de sablare automate, precum si o gama larga de consumabile. In plus, Sablast se preocupa de viata de lunga durata a echipamentelor comercializate, asigurand service de calitate, mentenanta si piese de schimb pentru toate tipurile de echipamente de sablare.

In cadrul ofertei Sablast, instalatiile de sablare sub presiune de origine germana se disting prin performanta inalta, fiabilitate, productivitate sporita si un consum redus de abraziv. Acestea sunt solutia ideala pentru proiectele care necesita un grad inalt de precizie in sablare, asigurand in acelasi timp o eficienta deosebita.

In ceea ce priveste produsele comercializate si instalate de Sablast.ro, vom prezenta in continuare cateva modele emblematic:

Instalatia de sablare sub presiune DBS-25/RC – DBS-50/RC CTR Germania:

Instalatia de sablare sub presiune DBS-25/RC – DBS-50/RC CTR Germania este un model de referinta in industria sablarii, renumit pentru eficienta si durabilitate. Designul tehnic superior include un rezervor de presiune cu capacitate de 25 sau 50 de litri, asigurand un debit constant de sablare. Acest sistem performant permite ajustarea presiunii si a debitului de abraziv pentru o sablare de precizie. Constructia solida si rezistenta la coroziune face acest model atractiv pentru profesionisti, iar intretinerea este usoara, garantand o durata lunga de functionare. Dotat cu valva de reglare, aceste instalatii permit operarea la presiuni variabile, adaptandu-se perfect la cerintele specifice ale fiecarei aplicatii.

 Instalatia de sablare sub presiune DBS-200/RC CONTRACOR Germania

Instalatia de sablare sub presiune DBS-200/RC CONTRACOR Germania este o solutie premium in industria sablarii, caracterizata prin performanta exceptionala si capacitatea mare de 200 de litri. Proiectata pentru sarcini de mare amploare, aceasta instalatie asigura eficienta remarcabila a procesului de sablare, avand capacitatea de a face fata celor mai solicitante proiecte. Dotata cu o valva speciala pentru reglarea debitului de abraziv si presiune, permite adaptarea perfecta la specificatiile fiecarui proiect. Robustetea si fiabilitatea sunt doua trasaturi cheie ale acestui model, asigurand o durata lunga de viata chiar si in conditii de utilizare intensa. Facilitatea in utilizare si intretinere, alaturi de performanta de top, o face alegerea ideala pentru profesionistii in domeniul sablarii.

Cabina de sablare Blaster CAB PRESSURE

 Cabina de sablare Blaster CAB PRESSURE reprezinta solutia perfecta pentru operatiunile de sablare de precizie. Constructia sa include o camera de lucru spatioasa, optim iluminata, ce permite o vizualizare clara si detaliata a procesului de sablare. Unul dintre principalele sale avantaje este sistemul de aspiratie si filtrare a prafului generat in timpul sablarii, mentinand astfel un mediu de lucru curat si sigur. Designul ergonomic al cabinei permite operatorului sa lucreze confortabil, crescand astfel productivitatea. Cabina de sablare Blaster CAB PRESSURE este construita pentru a rezista in timp, usor de intretinut si capabila sa fie folosita pentru o gama larga de materiale si aplicatii. Aceasta cabina de sablare combina functiile avansate cu durabilitatea si confortul, oferind o solutie eficienta pentru orice nevoi de sablare de precizie.

 Echipamentele de sablare, precum cele oferite de Sablast, sunt adesea expuse la uzura intensa datorita utilizarii de materiale abrazive in timpul functionarii. Pentru a contracara aceasta uzura si pentru a asigura functionarea continua si eficienta a acestor echipamente, consumabilele si piesele de schimb joaca un rol crucial. 

Printre consumabilele oferite de Sablast, se numara duzele de sablare, care sunt concepute pentru a rezista la uzura intensa si a asigura o sablare precisa. Sunt de asemenea disponibile furtunuri de sablare, vitale pentru functionarea echipamentelor de sablare, in diverse dimensiuni si specificatii pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecarui proiect.

 Pentru protejarea operatorilor in timpul proceselor de sablare, Sablast ofera casti de sablare de inalta calitate si echipamente de protectie. Acestea sunt create pentru a asigura atat siguranta operatorilor, cat si confortul lor in timpul operatiunilor de sablare.

 Sablast furnizeaza si cuple de sablare, precum si suporturi pentru duze de sablare, componente indispensabile pentru conectarea si sustinerea echipamentelor de sablare si pentru asigurarea functionarii corespunzatoare a acestora. 

Oferind o gama variata de abrazivi pentru sablare, Sablast poate satisface nevoile specifice ale diferitelor tipuri de materiale si aplicatii de sablare. Aceasta diversitate de abrazivi asigura ca fiecare proiect de sablare va beneficia de cel mai potrivit abraziv pentru a obtine cele mai bune rezultate.

 In plus, Sablast ofera filtre pentru echipamentele de sablare, contribuind la mentinerea unui mediu de lucru curat si sigur. Acestea sunt esentiale pentru filtrarea prafului si a altor particule generate in timpul procesului de sablare, protejand atat operatorul, cat si echipamentul de sablare.

Un aspect care distinge Sablast.ro pe piata este serviciul de instalare si mentenanta oferit pentru echipamentele de sablare. Profesionistii Sablast se asigura ca fiecare echipament functioneaza la capacitate maxima si contribuie la succesul proiectelor clientilor.

 In concluzie, alegerea Sablast SRL inseamna alegerea unui partener de incredere in domeniul sablarii. Fie ca aveti nevoie de o instalatie de sablare sub presiune DBS-25/RC sau DBS-50/RC de la CTR Germania, o cabina de sablare Blaster CAB PRESSURE sau de consumabile de calitate, Sablast este garantia succesului pentru toate nevoile dvs. de sablare. Cheia succesului in industria de sablare consta in utilizarea echipamentului potrivit si a unei echipe dedicate. Alegeti Sablast SRL pentru performanta, eficienta si servicii profesionale. Impreuna, putem aduce finisajele dvs. la nivelul urmator.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Noul logo al Facebook, subiect de ironii si glume

Publicat

in

Schimbarea – ca si inexistenta – decisa de compania Meta pentru Facebook este subiect de critici, glume si ironii. Practic, logo-ul e la fel, s-a schimbat doar putin nuanta de albastru si litera f, insa modificarile sunt insesizabile. Expertii in marketing sunt de parere ca Meta ar fi trebuit sa treaca sub tacere aceasta asa-zisa schimbare de logo, care, practic nu e vizibila. Dar compania condusa de Mark Zuckerberg a vrut sa iasa in evidenta si a trimis un comunicat de presa pentru a explica aceasta schimbare. In plus, internautii din toate colturile lumii au ironizat “noua” sigla Facebook, inclusiv cu meme haioase. Toate informatiile aici https://smartfuture.ro/facebook-si-a-schimbat-logo-ul/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ce avere are Dumitru Buzatu. Încasa venituri ca președinte al CJ Vaslui, venituri din pensie, indemnizație de la Parlament pentru limită de vârstă, care anul trecut au totalizat peste 330.000 de lei

Publicat

in

Preşedintele CJ Vaslui Dumitru Buzatu, prins vineri seară în flagrant de DNA în timp ce lua o mită de peste un milion de lei, încasa venituri ca preşedinte de CJ, venituri din pensie şi indemnizaţie de la Parlament pentru limită de vârstă, care anul trecut au totalizat peste 330.000 de lei, conform celei mai recente declaraţii de avere.

Buzatu are mai multe terenuri în localitatea Zapodeni, din Judeţul Vaslui, achiziţionare în 2018: 33.614 metri pătraţi de teren agricol, 708 metri pătraţi încadraţi la ”alte categorii de terenuri extravilane dacă se află în circuitul civil” şi 709 metri pătraţi de teren intravilan, la modul de dobândire fiind trecută menţiunea ”altele”.

El mai deţine proprietăţi imobiliare în judeţul Suceava, la Şaru Dornei – peste 60.000 de metri pătraţi de teren agricol, mari suprafeţe de pădure, dobândite prin cumpărare în anii 2008 şi 2018, unele deţinute în co-proprietate.

În 2006, a mai devenit proprietarul a peste 1000 de metri pătraţi de teren agricol şi a 580 de metri pătraţi de teren intravilan, în localitatea Ştefan cel Mare, din judeţul Vaslui, la modul de dobândire fiind trecută tot menţiunea ”altele”.

Are cinci construcţii în Zapodeni, cele mai mari având 520 de metri pătraţi, 386 de metri pătraţi şi 196 de metri pătraţi, iar celelalte fiind sub 100 de metri pătraţi.

Buzatu are un autoturism Lada fabricat în 2008, o şalupă fabricată în 2010, o rulotă Buerstner tip 4752 din 1984 şi un Mercedes Benz din 1979.

În 2022 i-a donat fiului său Tudor Buzatu teren agricol, teren intravilan şi o casă de locuit.

Buzatu are acţiuni la SC Acip Perla SR, Lîn valoare de 200 de lei.

El are trei conturi bancare în lei deschise în 2010 şi 2011, totalizând aproximativ 100.000 de lei şi o datorie de 205.202 lei la SC RALFI IFN SA, creditul fiind contractat în 2021 şi scadent în 2026.

În ultimul an fiscal, Dumitru Buzatu a încasat – 164.268 de lei reprezentând indemnizaţia de preşedinte de CJ, pensie pentru limită de vârstă de 95820 lei şi 73372 reprezentând ”indemnizaţie limită de vârstă” de la Parlamentul României, acestea totalizând 333.460 de lei, conform news.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend