Conecteaza-te cu noi

LIFESTYLE

Russian Lips – Frumusețea buzelor bine conturate şi voluminoase

Publicat

in

Buzele fac parte din anatomia facială a omului, fiind partea vizibilă a gurii. Buzele sunt moi şi mobile, servesc pronunţării sunetelor şi deschiderii cavităţii orale, cu scopul de a inspira şi de a consuma alimente sau lichide. Buzele sunt formate din artere, vene şi nerv, pot fi caracterizate de particularități de formă şi sunt în strânsă legătură cu activitatea hormonală a corpului. Odată cu înaintarea în vârstă, volumul şi forma acestora pot suferi modificări.

Forma şi volumul buzelor

Pe lângă aspectul strict anatomic, buzele sunt cele care pun amprenta asupra chipului, sporesc feminitatea şi scot în evidenţă frumuseţea. Sunt buze cu colţurile deschise, cu partea inferioară mai generoasă, sunt buze foarte subţiri sau foarte pline. Indiferent de forma caracteristică, sunt contexte când se doreşte obţinerea unui aspect russian lips, tocmai pentru a scoate în evidenţă farmecul feminin. Vizita într-o clinică de dermatologie, îţi dă şansa de a fi consultată şi ghidată de către medicii specialişti, în vederea alegerii celei mai bune proceduri cu ajutorul căreia poţi obţine buze pline, frumoase şi întinerite.

Mărirea buzelor cu acid hialuronic

Acidul hialuronic este reprezentat de o moleculă alcătuită din zaharuri, aflată în componenţa ţesuturilor conjunctive, epiteliene şi nervoase. Rolul principal pe care îl îndeplineşte în organismul uman, este acela de a menţine hidratarea le nivelul ţesuturilor. Nivelul şi calitatea acidului hialuronic sunt afectate de demararea procesului de îmbătrânire, dar şi de factori precum aerul rece, mult prea uscat sau poluat, afecţiunile dermatologice, fumatul excesiv sau îngrijirea incorectă a pielii. Terapiile cu acid hialuronic vizează diferite arii şi deţin diferite caracteristici. Atunci când alegi marire buze acid hialuronic, este recomandat să soliciţi suportul şi sfaturile dermatologilor, doar astfel având garanţia că rezultatul obţinut va fi cel dorit şi potrivit ţie.

Beneficiile oferite de procedura russian lips

Procedura russian lips presupune infectarea de acid hialuronic, cu scopul de mărire a buzelor. A apela la serviciile puse la dispoziţie de o clinică de dermatologie, va reprezenta garanţia faptului că procedura se va efectua folosind tehnici de injectare de ultimă generaţie, precum şi substanţe de cea mai bună calitate, acreditate şi aprobate de ANMDM. Procedura este nedureroasă, presupune anestezie locală, permite alegerea tehnicii care ţi se va potrivi cel mai bine, precum şi cantitatea optimă de substanţă injectată. Alegând procedura russian lips Bucuresti, personalizată şi adaptată strict nevoilor şi dorinţelor tale,  vei obţine întotdeauna rezultatul scontat.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Federaţia Sanitas a declanşat procesul împotriva Guvernului României: Dorim să recuperăm toate veniturile salariale pe care Executivul le datorează membrilor noştri pentru ultimii trei ani

Publicat

in

Federaţia Sanitas a declanşat procesul împotriva Guvernului României, precizând că dorește să recupereze toate veniturile salariale pe care Executivul le datorează membrilor pentru ultimii trei ani.

”Am declanşat procesul împotriva Guvernului României. Aproape 75.000 de membri SANITAS s-au alăturat iniţiativei şi au venit lângă noi pentru a da Guvernul în judecată”, au anunţat, miercuri, sindicaliştii SANITAS.

Aceştia cer aplicarea integrală a Legii salarizării bugetarilor (Legea 153/2017) pentru toţi membrii SANITAS care fac parte din toate categoriile de angajaţi din Sănătate şi Asistenţă Socială.

”Am demarat procedurile de mai bine de două luni, liderii SANITAS locali şi judeţeni au strâns semnăturile, am vorbit cu societatea de avocatură şi procesul a început (…) Dorim să recuperăm toate veniturile salariale pe care Guvernul le datorează membrilor noştri pentru ultimii trei ani”, au mai transmis sindicaliştii.

Aceştia precizează că sunt afectate de neaplicarea legii toate categoriile de personal din sistem – personal medical, personal nemedical (TESA), infirmiere, îngrijitoare, brancardieri, personal contractual sau funcţionari publici din DSP, salariaţi de toate specialităţile din Asistenţă Socială, scrie news.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

Sanatate

Plătești pentru 1, beneficiază 2 – abonamentele medicale inovatoare lansate de Clinica Medikali la un an de la inaugurare

Publicat

in

Clinica Medikali din București, un standard de excelență în serviciile medicale private, marchează un an de la inaugurare prin lansarea unui pachet inovator de abonamente de sănătate individuale, cu servicii ce pot fi extinse pentru a acoperi nevoile medicale a două persoane – fără costuri suplimentare.

Noile produse puse la dispoziția pacienților Medikali, abonamentele medicale individuale, acoperă o gamă largă de servicii și investigații, la costuri lunare accesibile, și au o particularitate care le face unice pe piața din România: posibilitatea adultului titular de a-și include în abonament un copil cu vârsta până la 18 ani, caz în care serviciile accesate se pot împarti, dar costul rămâne același.

Tipuri de abonamente de sănătate Medikali și avantajele lor

Abonamentele medicale individuale Medikali au fost create în acord cu nevoile pacienților și acoperă servicii și investigații din toate specialitățile disponibile în clinică. Trei tipuri de abonamente pot fi accesate la Medikali începând de la doar 71 de lei pe lună – Medikare, Medikare Plus și Medikare Premium. Toate, cu avantajul de a asigura consultații oferite de medici dedicați și empatici, investigații și analize efectuate cu aparatură de ultimă generație, programări rapide, acces permanent la dosarul medical personal, care este disponibil online, medic concierge dedicat și ghidare în găsirea celor mai bune soluții medicale.

Pe oricare din aceste abonamente, adultul titular își poate include un copil de până la 18 ani. În acest caz, adultul va beneficia de consultațiile, investigațiile și analizele integrate abonamentului, iar copilul, de servicii și investigații pediatrice. Această împartire a serviciilor nu duce la o modificare a prețului abonamentului – practic, nu presupune niciun extra cost pentru părinte. În aceasta constă și inovația cu care vine Medikali pe piață: 2 abonamente în 1, două persoane care beneficiază de servicii medicale private plătite pentru o singură persoană.

Am urmărit crearea unor produse care să redea întocmai dorința noastră de a îmbunătăți sistemul medical. Acest lucru înseamnă și creșterea accesului la servicii de calitate, iar prin aceste abonamente tocmai asta facem: oferim acces extins la servicii și investigații, fără a crește costurile. Este un concept nou pe piața românească, un concept cu care ne mândrim și pe care ne bucurăm că l-am putut lansa la un an de la inaugurarea Clinicii Medikali”, a declarat Dr. Adina Negoiță, medic fondator Clinica Medikali.

Medikali: servicii și investigații la cele mai înalte standarde

Clinica Medikali, situată în zona Pallady și inaugurată în urmă cu un an, a fost creată din dorința de a oferi oamenilor servicii medicale private la standarde internaționale. Funcționează într-un spațiu ultramodern, în care designul și funcționalitatea se îmbină armonios, iar infrastructura medicală și ambianța au fost gândite ca un tot menit să asigure nu doar servicii medicale optime, ci și un confort sporit pentru pacienți.

Totul, la Medikali, este adaptat nevoilor pacienților. În zona de pediatrie au fost amenajate spații de joacă, pentru a crea experiențe cât mai plăcute pentru cei mici. Pe etajul dedicat recuperării medicale se află și zona de kinetoterapie pediatrică care include elemente de dinamism, pentru a le induce celor mici pofta de a face mișcare, iar zona de fizioterapie și masaj dedicată adulților a fost gândită în jurul ideii de relaxare.

Printr-o investiție de 2,8 milioane de euro, clinica a fost dotată cu cele mai noi tehnologii, incluzând un centru de radiologie și imagistică medicală, dar și un centru de recuperare medicală. Echipa Medikali, formată din peste 120 de profesioniști în domeniu, din care 70% sunt medici, acoperă peste 25 de specialități medicale. Misiunea lor: îmbunătățirea continuă a serviciilor oferite, prin concentrarea asupra pacientului și necesităților acestuia.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend