Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Raiffeisen Digital Bank anunță promoția cu 100 de lei cashback

Publicat

in

Raiffeisen Digital Bank AG (RDB) a lansat o promoție prin care clienții noi pot primi 100 de lei cashback la utilizarea cardului virtual RDB pentru plăți la comercianți. Raiffeisen Digital Bank este o instituție de credit cu sediul în Austria și operează pe piața din România în mod complet independent, ca subsidiară a Raiffeisen Bank International (RBI). În contextul unei nevoi tot mai mari de servicii bancare online, banca oferă clienților persoane fizice avantajul unui cont curent gratuit, 100% digital. Cardul de debit virtual stocat în portofelul digital le permite clienților să efectueze tranzacții oriunde în lume.

Noii clienți Raiffeisen Digital Bank care semnează un contract de cont curent în perioada 1 – 30 septembrie 2023 pot primi un bonus de 100 de lei la utilizarea cardului de debit virtual pentru plăți la comercianți. Pentru a beneficia de acest bonus sunt necesare minimum două tranzacții cu cardul de debit la comercianți, la POS (în magazin) sau online, cu o valoare însumată minimă de 200 de lei în perioada promoției. Promoția este limitată la primii 2.000 de clienți care își deschid contul în luna septembrie și îndeplinesc criteriile de eligibilitate. Bonusul va fi plătit de bancă în conturile clienților până la data de 16 octombrie 2023.

„În luna mai am lansat prima versiune a contului nostru curent digital, care vine cu zero costuri percepute de bancă și o aplicație mobilă ușor de utilizat. În septembrie, suntem bucuroși să oferim nu doar un cont curent gratuit, ci și un bonus pentru primii 2.000 de clienți, pe care aceștia îl pot folosi cum doresc. Sperăm ca această promoție să îi convingă pe clienți să încerce serviciile noastre în funcție de nevoile lor, fie că este vorba de călătorii fără comisioane, de comerț electronic sigur, de un cont curent gratuit fără condiționări sau pur și simplu de plăți rapide, pentru cei  mereu în mișcare”, spune Sorin Stanciu, Country Manager pentru România la Raiffeisen Digital Bank.

„Am pornit Raiffeisen Digital Bank cu o misiune simplă: să facem produsele și serviciile bancare accesibile oricui, oriunde, în mod complet digital. Obiectivul nostru este să devenim alegerea clienților ca o bancă rapidă, simplă și de încredere. Facem pași pentru a construi un portofoliu semnificativ de clienți în România și continuăm să dezvoltăm idei noi pentru a crea mai multă valoare pentru clienții noștri”, spune Alexey Kapustin, Chief Executive Officer la Raiffeisen Digital Bank.

Mai multe informații despre bancă, oferta de cont curent și termenii și condițiile promoției sunt disponibile pe site.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

892 de persoane ce făcea obiectul unor semnalări introduse în SIS, depistate de polițiștii români și partenerii Schengen

Publicat

in

892 de persoane ce făcea obiectul unor semnalări introduse în SIS au fost depistate de polițiștii români și partenerii Schengen, informează IGPR.

Potrivit Poliției Române, au fost localizate pe teritoriul țării noastre 635 de persoane care fac obiectul unor semnalări în Sistemul Informatic Schengen.

În perioada 29 noiembrie – 7 decembrie 2023, polițiștii români și partenerii de pe teritoriul statelor membre Schengen au depistat 892 de persoane, 63 de autovehicule și 72 de documente ce făceau obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen.

Astfel, au fost localizate pe teritoriul țării noastre 635 de persoane care fac obiectul unor semnalări în S.I.S. (Sistemul Informatic Schengen), în urma schimbului suplimentar de informaţii prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliţiştii români au pus în aplicare 12 mandate europene de arestare, au depistat 88 de persoane semnalate de către statele membre ca având refuzul intrării sau șederii pe teritoriul Schengen, 257 de persoane care erau căutate în vederea participării la o procedură judiciară și 9 persoane care erau semnalate ca dispărute de partenerii din statele Schengen.

De asemenea, de pe teritoriul României, au fost ridicate 47 de documente, fiind găsite 60 de autovehicule căutate de partenerii din spaţiul Schengen, pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cadrul procedurilor judiciare.

Totodată, 257 de persoane căutate de autorităţile române au fost identificate de partenerii străini pe teritoriul lor, în urma schimbului de informaţii prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Dintre acestea, 23 erau urmărite de Poliţia Română, în baza unor mandate europene de arestare, 19 erau semnalate de statele membre ca având refuzul intrării sau șederii pe teritoriul Schengen, alte 29 de persoane erau căutate pentru participarea la o procedură judiciară, iar 12 erau semnalate dispărute de către autorităţile române.

Totodată, partenerii străini au descoperit pe teritoriul lor 25 de documente și 3 autovehicule căutate de autoritățile române, în vederea indisponibilizării sau pentru a fi folosite ca probe în cadrul procedurilor penale”.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO | Accident grav în Argeș – Un BMW s-a înfipt într-un stâlp

Publicat

in

Alertă în această dimineață! Două echipaje de pompieri de la Detașamentul Mioveni au intervenit îl localitatea Davidești în cazul unui accident rutier. Un autoturism marca BMW a părăsit partea carosabilă și a lovit puternic un stâlp de beton. Soferul masinii are nevoie de primul ajutor calificat.
Se asigură măsurile specifice de prevenire ale incendiilor, precum și monitorizarea victimei.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend