Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Raiffeisen Digital Bank anunță promoția cu 100 de lei cashback

Publicat

in

Raiffeisen Digital Bank AG (RDB) a lansat o promoție prin care clienții noi pot primi 100 de lei cashback la utilizarea cardului virtual RDB pentru plăți la comercianți. Raiffeisen Digital Bank este o instituție de credit cu sediul în Austria și operează pe piața din România în mod complet independent, ca subsidiară a Raiffeisen Bank International (RBI). În contextul unei nevoi tot mai mari de servicii bancare online, banca oferă clienților persoane fizice avantajul unui cont curent gratuit, 100% digital. Cardul de debit virtual stocat în portofelul digital le permite clienților să efectueze tranzacții oriunde în lume.

Noii clienți Raiffeisen Digital Bank care semnează un contract de cont curent în perioada 1 – 30 septembrie 2023 pot primi un bonus de 100 de lei la utilizarea cardului de debit virtual pentru plăți la comercianți. Pentru a beneficia de acest bonus sunt necesare minimum două tranzacții cu cardul de debit la comercianți, la POS (în magazin) sau online, cu o valoare însumată minimă de 200 de lei în perioada promoției. Promoția este limitată la primii 2.000 de clienți care își deschid contul în luna septembrie și îndeplinesc criteriile de eligibilitate. Bonusul va fi plătit de bancă în conturile clienților până la data de 16 octombrie 2023.

„În luna mai am lansat prima versiune a contului nostru curent digital, care vine cu zero costuri percepute de bancă și o aplicație mobilă ușor de utilizat. În septembrie, suntem bucuroși să oferim nu doar un cont curent gratuit, ci și un bonus pentru primii 2.000 de clienți, pe care aceștia îl pot folosi cum doresc. Sperăm ca această promoție să îi convingă pe clienți să încerce serviciile noastre în funcție de nevoile lor, fie că este vorba de călătorii fără comisioane, de comerț electronic sigur, de un cont curent gratuit fără condiționări sau pur și simplu de plăți rapide, pentru cei  mereu în mișcare”, spune Sorin Stanciu, Country Manager pentru România la Raiffeisen Digital Bank.

„Am pornit Raiffeisen Digital Bank cu o misiune simplă: să facem produsele și serviciile bancare accesibile oricui, oriunde, în mod complet digital. Obiectivul nostru este să devenim alegerea clienților ca o bancă rapidă, simplă și de încredere. Facem pași pentru a construi un portofoliu semnificativ de clienți în România și continuăm să dezvoltăm idei noi pentru a crea mai multă valoare pentru clienții noștri”, spune Alexey Kapustin, Chief Executive Officer la Raiffeisen Digital Bank.

Mai multe informații despre bancă, oferta de cont curent și termenii și condițiile promoției sunt disponibile pe site.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Noul logo al Facebook, subiect de ironii si glume

Publicat

in

Schimbarea – ca si inexistenta – decisa de compania Meta pentru Facebook este subiect de critici, glume si ironii. Practic, logo-ul e la fel, s-a schimbat doar putin nuanta de albastru si litera f, insa modificarile sunt insesizabile. Expertii in marketing sunt de parere ca Meta ar fi trebuit sa treaca sub tacere aceasta asa-zisa schimbare de logo, care, practic nu e vizibila. Dar compania condusa de Mark Zuckerberg a vrut sa iasa in evidenta si a trimis un comunicat de presa pentru a explica aceasta schimbare. In plus, internautii din toate colturile lumii au ironizat “noua” sigla Facebook, inclusiv cu meme haioase. Toate informatiile aici https://smartfuture.ro/facebook-si-a-schimbat-logo-ul/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ce avere are Dumitru Buzatu. Încasa venituri ca președinte al CJ Vaslui, venituri din pensie, indemnizație de la Parlament pentru limită de vârstă, care anul trecut au totalizat peste 330.000 de lei

Publicat

in

Preşedintele CJ Vaslui Dumitru Buzatu, prins vineri seară în flagrant de DNA în timp ce lua o mită de peste un milion de lei, încasa venituri ca preşedinte de CJ, venituri din pensie şi indemnizaţie de la Parlament pentru limită de vârstă, care anul trecut au totalizat peste 330.000 de lei, conform celei mai recente declaraţii de avere.

Buzatu are mai multe terenuri în localitatea Zapodeni, din Judeţul Vaslui, achiziţionare în 2018: 33.614 metri pătraţi de teren agricol, 708 metri pătraţi încadraţi la ”alte categorii de terenuri extravilane dacă se află în circuitul civil” şi 709 metri pătraţi de teren intravilan, la modul de dobândire fiind trecută menţiunea ”altele”.

El mai deţine proprietăţi imobiliare în judeţul Suceava, la Şaru Dornei – peste 60.000 de metri pătraţi de teren agricol, mari suprafeţe de pădure, dobândite prin cumpărare în anii 2008 şi 2018, unele deţinute în co-proprietate.

În 2006, a mai devenit proprietarul a peste 1000 de metri pătraţi de teren agricol şi a 580 de metri pătraţi de teren intravilan, în localitatea Ştefan cel Mare, din judeţul Vaslui, la modul de dobândire fiind trecută tot menţiunea ”altele”.

Are cinci construcţii în Zapodeni, cele mai mari având 520 de metri pătraţi, 386 de metri pătraţi şi 196 de metri pătraţi, iar celelalte fiind sub 100 de metri pătraţi.

Buzatu are un autoturism Lada fabricat în 2008, o şalupă fabricată în 2010, o rulotă Buerstner tip 4752 din 1984 şi un Mercedes Benz din 1979.

În 2022 i-a donat fiului său Tudor Buzatu teren agricol, teren intravilan şi o casă de locuit.

Buzatu are acţiuni la SC Acip Perla SR, Lîn valoare de 200 de lei.

El are trei conturi bancare în lei deschise în 2010 şi 2011, totalizând aproximativ 100.000 de lei şi o datorie de 205.202 lei la SC RALFI IFN SA, creditul fiind contractat în 2021 şi scadent în 2026.

În ultimul an fiscal, Dumitru Buzatu a încasat – 164.268 de lei reprezentând indemnizaţia de preşedinte de CJ, pensie pentru limită de vârstă de 95820 lei şi 73372 reprezentând ”indemnizaţie limită de vârstă” de la Parlamentul României, acestea totalizând 333.460 de lei, conform news.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend