NATIONAL
Procuror: România va deveni o uriașă ladă de gunoi. Transferurile de deşeuri au ajuns mai bănoase decât drogurile

Publicat
acum 3 aniin
De
admin
Transferurile ilegale de deşeuri au devenit mai profitabile decât traficul de droguri, iar transporturile de gunoaie şi deşeuri către România vor creşte și mai mult în următoarea perioadă, ceea ce ar putea transforma ţara noastră „într-o uriaşă ladă de gunoi”, a avertizat Teodor Niţă, procuror specializat în combaterea infracţiunilor de mediu de la Parchetul Curții de Apel Constanţa.
- „Transferurile ilicite de deşeuri, care constituie o preocupare din ce în mai serioasă a tuturor autorităţilor din UE, au devenit mai bănoase decât drogurile în multe locuri.
- Pentru că droguri consumă mai mulţi sau mai puţini, dar deşeuri produc toţi. Omul poluează, prin esenţa lui produce deşeuri”, a spus, într-o intervenție la Digi 24, procurorul Teodor Niţă.
Procurorul a avertizat că aceste transferuri de deşeuri către România vor creşte și mai mult „cât de curând” pentru că sunt foarte bănoase.
De ce? Depozitarea tonei de gunoi este între 17 și 35 de euro în România, în timp ce în Marea Britanie este 500 de lire sterline, iar în Italia este 500 de euro. China şi-a închis în 2016 frontierele pentru deşeuri, iar Turcia a închis, de asemenea, frontierele pentru deşeurile din plastic.
- „Unde credeţi că vor veni toate deşeurile Europei dacă nu se iau măsuri? Fix la noi”, a spus procurorul Teodor Niţă, care consideră ă că o măsură pentru combaterea acestui fenomen ar fi limitarea punctelor vamale de frontieră.
Săptămânal, în Portul Constanța sunt descoperite containere cu zeci de tone de deșeuri provenite din Italia, Franța sau Marea Britanie, polițiștii de frontieră descoperind inclusiv bucăți de tractoare aduse în România pentru a fi distruse.
Afacerile cu deşeuri, un business de aproape jumătate de miliard de euro
De la materiale plastice, cauciucuri, metale, substanţe chimice, resturi de la şantiere de construcţie la haine, încălţăminte şi alte produse second-hand, sunt zeci de mii de tone de deşeuri importate anual şi care, pe fondul lacunelor legislative, transformă România într-o adevărată groapă de gunoi a Occidentului.
Potrivit sursei citate, „comerţul cu ridicata al deşeurilor” şi resturilor şi „omerţul cu amănuntul al bunurilor de ocazie” sunt cele mai folosite CAEN-uri sub care peste 3.000 de firme din România fac afaceri cu gunoaie.
Analiza mai arată că este un business care a generat un interes tot mai mare în ultimii zece ani, dovadă că numărul firmelor a crescut de la 1.333 în 2010 la 3.395 în 2020.
Conform datelor de la Registrul Comerţului şi Ministerul Finanţelor, consultate de Frames, afacerile acestora au depăşit 425 milioane de euro în 2020 (2,09 miliarde lei), în creştere cu 175 milioane de euro (860 milioane de lei) faţă de 2016 (1,23 miliarde lei). „Şi profitabilitatea acestora a evoluat spectaculos, de la 47,3 milioane de lei în 2010 la 182,1 milioane lei în 2020”, spun autorii analizei.
Frames estimează că afacerile din acest sector vor atinge, în 2021, nivelul de 510 milioane de euro, evoluţie influenţată de reluarea activităţii economice după pandemia COVID, de creşterea inflaţiei şi focusul tot mai puternic pus, în ţările de origine, pe activităţile nepoluante.
Un business care a profitat de lacunele legislative din România
„Vorbim de un business care a profitat de lacunele legislative şi care a adus în România cantităţi uriaşe de deşeuri, sub formă de <<produse second-hand>> şi <<materie primă pentru reciclare>>. Descoperirile făcute de autorităţi în Portul Constanţa, în localităţile limitrofe Bucureştiului şi celorlalte mari oraşe din ţară vin să confirme dimensiunea acestui business care a crescut exponenţial în ultimii ani”, mai arată Frames.
Conform studiului citat, vârful cifrei de afaceri a fost atins în 2011, când firmele specializate raportau venituri de 736 milioane euro. Experții spun că o dovadă că multe dintre ele se ocupă exclusiv cu importul deşeurilor o reprezintă statistica, aceasta arătând că 3.303 din cele 3.395 de firme înregistrate legal au până la 10 angajaţi şi numai patru funcţionează cu mai mult de 100 de angajaţi.
Potrivit sursei citate, o dovadă în plus a modului în care se face business în acest sector o reprezintă dimensiunea stocurilor, care a evoluat de la 234,7 milioane de lei în 2010 la 453,3 milioane lei în 2020. Altfel spus, multe dintre firme aduc deşeuri şi le stochează, fără să le valorifice ulterior.
Cele mai multe companii din acest sector activează în Bucureşti-Ilfov (382), Hunedoara (225), Cluj (159), Dolj (151), Bihor (126), Gorj (119), Timiş (117), Bistriţa-Năsăud (116), Mureş (113), Argeş (108), Buzău (107) şi Constanţa (87).
Dincolo de datele oficiale, cele comunicate de companii la Ministerul Finanţelor, compania de consultanţă estimează că business-ul din sectorul gunoaielor ar fi, în realitate, la un nivel cel puţin dublu.
„Evaziunea fiscală în acest sector este una foarte mare, fapt confirmat de autorităţi. Subevaluarea transporturilor este o practică des întâlnită. În plus, pe lanţul de import al deşeurilor apar o mulţime de firme fantomă menite să facă pierdută urma acestora. Dovadă că, dintre cele 3395 de firme înregistrate legal, marea majoritate (2314) raportează afaceri de până în 100 de mii de lei. 721 au afaceri între 100.000 – 500.000 de lei şi numai 200 au afaceri de peste 1 milion de lei”, mai arată analiza.
De unde provin cele mai multe deșeuri ajunse în România
Cele mai multe deşeuri importate vin din UE, din ţări precum Germania, Belgia, Olanda, Italia sau Marea Britanie, dar în ultima vreme au fost descoperite cazuri de importuri inclusiv din Japonia, China, Arabia Saudită şi Hong Kong.
În majoritatea cazurilor este vorba de deşeuri pentru care distrugerea sau reciclarea lor reprezintă un proces costisitor, de la resturi metalice, la uleiuri, alte produse chimice, componente de calculator şi automobile. Pentru cei care le exportă şi pentru intermediarii din România este un business profitabil, profitul pentru un singur container, cu 10 tone de deşeuri, fiind de până la 100.000 euro, afirmă analiştii.
Cele mai multe deşeuri intră în ţară profitând de lacunele legislative din zona comerţului cu produse second-hand. Altfel spus, în acte, dincolo de haine şi încălţăminte, apar ca bunuri second-hand şi calculatoarele distruse, resturile metalice etc.
În plus, autorităţile nu dispun de suficiente scanere care să monitorizeze marfa din containere, astfel că este o misiune aproape imposibilă să descoperi şi să stopezi toate importurile.
„Cel mai des este trecut în acte termenul de materie primă pentru reciclare. În realitate, peste 70-80% din marfă este imposibil de reciclat şi ajunge în gropile ilegale ce au apărut în multe zone din ţară. În esenţă, se fac gropi uriaşe în care sunt îngropate materiale toxice, elemente metalice, carcase de calculatoare etc. Dacă s-ar fi reciclat, ar fi costat peste 1200 de euro pe tonă. Aşa, exportându-le, costurile sunt mai mici, plăteşti numai 200-250 de euro pe tonă şi le aduci în România”, mai arată analiza.
Poate vrei sa citesti
VIDEO Probleme cu ‘strânsul lațului’ pentru armata chineză! Un avion militar s-a prăbuşit în timpul unui zbor de antrenament
VIDEO Protest de amploare în Belgrad: președintelui Vucic i se cere demisia / Baricade instalate de huligani pentru protecția președintelui
Întorsătură spectaculoasă la BEC: după ce i-au înregistrat candidatură, au sesizat procurorii pentru listele de semnături
Mircea Lucescu a convocat noi jucători pentru primele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale din 2026
Ilie Bolojan, mesaj pentru comunitatea maghiară: ‘Să ne opunem ferm ideologiilor care alimentează disensiunile și neîncrederea’
Un șofer de autobuz, atacat brutal. A încercat să-l dea jos din mijlocul de transport pentru consum de alcool, dar a ajuns la spital
NATIONAL
VIDEO Probleme cu ‘strânsul lațului’ pentru armata chineză! Un avion militar s-a prăbuşit în timpul unui zbor de antrenament

Publicat
acum 38 de minutein
15 martie 2025De
admin

Un avion militar chinez s-a prăbuşit în sudul provinciei Hainan, sâmbătă după-amiază, în timpul unui zbor de antrenemant, dar pilotul s-a praşutat în siguranţă, potrivit Marinei Armatei Populare de Eliberare, citată de Reuters.
NEW: Chinese J-15 fighter jet crashed during a training accident.
The pilot ejected safely.
J-15 is a Chinese twin-engine, all-weather, carrier-based multirole fighter for the People’s Liberation Army Naval Air Force (PLANAF). pic.twitter.com/JiPXBGobC5
— Clash Report (@clashreport) March 15, 2025
Imaginile distribuite pe reţelele de socializare arată cum avionul militar se prăbuşeşte şi ia foc.
Pilotul a reuşit să se paraşuteze în siguranţă, fiind preluat de la faţa locului de către localnici.
”Nu au existat victime la locul accidentului”, a transmis Comandamentul teatrului de sud al Marinei PLA.
Armata chineză avertiza că va strânge „laţul” în jurul Taiwanului în cazul în care separatismul din această ţară va deveni mai puternic, îndemnându-i pe susţinătorii independenţei Taiwanului să se ferească de „prăpastie”.
„Cu cât separatiştii pentru independenţa Taiwanului devin mai invazivi, cu atât se strânge laţul în jurul lor şi se ascute sabia deasupra capului lor”, a declarat purtătorul de cuvânt al armatei chineze, Wu Qian, în faţa delegaţilor la evenimentul politic anual «Două sesiuni», citat de agenţia China News.
NATIONAL
Gaziantep, la care sunt legitimaţi Deian Sorescu şi Alexandru Maxim, a învins Kayserispor, în etapa a 28-a a campionatului Turciei

Publicat
acum 48 de minutein
15 martie 2025De
admin

Echipa Gaziantep, la care sunt legitimaţi Deian Sorescu şi Alexandru Maxim, a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, formaţia Kayserispor, în etapa a 28-a a campionatului Turciei, conform news.ro.
Sorescu, intrat pe teren la pauză, a contribuit la golul lui Okereke, din minutul 52.
Alexandru Maxim a fost titular, fiind căpitanul echiăei, şi a fost înlocuit în minutul 62.
În clasament, Gaziantep ocupă locul 6, cu 38 de puncte, iar Kayserispor este pe 17, cu 27 de puncte.
NATIONAL
VIDEO Marcel Ciolacu anunță momentul în care va avea loc adevărata revoluție a sistemului bugetar

Publicat
acum 50 de minutein
15 martie 2025De
admin

Reorganizarea de fond a sistemului bugetar din România va avea loc după finalizarea procesului de digitalizare a instituţiilor publice, a declarat, sâmbătă, la Alexandria, premierul Marcel Ciolacu.
El a afirmat, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la finalul unei vizite efectuate la Spitalul Judeţean Teleorman, că reorganizarea sistemului bugetar nu trebuie făcută „cu barda”, ci „prin dialog cu partenerii şi instituţiile”.
„Normal că trebuie şi o reorganizare a sistemului bugetar, lucru care se va face. Nu poţi să îl faci cu barda. Trebuie să îl faci prin discuţii cu partenerii şi cu instituţiile. Când se va termina şi sistemul de digitalizare, lucrurile vor fi mult mai facile pentru fiecare, pentru noi şi automat că va fi şi o reorganizare de fond, nu de formă”, a adăugat premierul Ciolacu.
Şeful Executivului a arătat, de asemenea, că rolul administraţiei centrale este de a se concentra pe creşterea nivelului de trai al populaţiei, prin susţinerea investiţiilor.
„În ultima perioadă, de fapt cred că vreun an de zile vorbim numai de politică, vorbim de alegeri, chiar dacă-s locale, chiar dacă-s europarlamentare, prezidenţiale, generale, iarăşi prezidenţiale. Rostul nostru este, totuşi, să îmbunătăţim nivelul de trai al românilor şi să ne aplicăm foarte mult pe investiţii. Sunt discuţiile celebre cu deficitul. Foarte important este că anul acesta am prevăzut din buget 7,8% pentru investiţii, e un record absolut, şi un deficit de 7%. Deci … vom depăşi 0,8% deficitul numai în zona de investiţii”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.
Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a efectuat, sâmbătă, o vizită la Spitalul Judeţean Teleorman, după care a susţinut o declaraţie de presă.
NATIONAL
FOTO Un șofer vitezoman și-a băgat soția la înaintare ca să scape. S-a ales cu dosar penal

Publicat
acum 53 de minutein
15 martie 2025De
admin
Un șofer din județul Iași și-a complicat situația juridică după ce a fost surprins gonind cu 84 km/h prin localitatea Cristești. În loc să accepte amenda pentru depășirea cu 24 km/h a limitei legale, bărbatul a recurs la o schemă care l-ar putea costa scump.
Când polițiștii au cerut declararea oficială a identității șoferului, proprietarul vehiculului a furnizat datele soției sale, încercând astfel să transfere responsabilitatea contravenției.
Ce nu a luat în calcul este că sistemul radar TruCAM II nu doar măsoară viteza, ci capturează și imagini video de înaltă rezoluție. Analizând înregistrarea, polițiștii au stabilit imediat că la volan se afla un bărbat, nu o femeie.
Pe lângă sancțiunea pentru viteză, șoferul este cercetat penal pentru fals în declarații.
NATIONAL
Îl va egala pe Messi. Antoine Griezmann, atacantul echipei Atletico Madrid, va disputa duminică al 520-lea său meci în campionatul de fotbal al Spaniei

Publicat
acum o orăin
15 martie 2025De
admin

Internaţionalul francez Antoine Grizemann, atacantul echipei Atletico Madrid, va disputa duminică al 520-lea său meci în campionatul de fotbal al Spaniei, în derby-ul cu FC Barcelona, şi îl va egala astfel pe fostul star al clubului catalan, argentinianul Lionel Messi, jucătorul străin ce cele mai multe partide în La Liga, informează mass-media spaniolă, conform Agerpres.
Fostul portar spaniol Andoni Zubizaretta este fotbalistul cu cele mai multe meciuri în liga spaniolă (622), la egalitate cu compatriotul său Joaquin Sanchez.
Cei doi sunt urmaţi de alţi şase jucători spanioli, Raul Garcia (609), Raul Gonzalez (550), Eusebio Sacristan (543), Francisco Buyo (542), Sergio Ramos (536) şi Manolo Sanchis (523), în timp ce Lionel Messi (520) şi Antoine Griezmann (519) încheie Top 10, conform clasamentului publicat de OK Diario.
Antoine Griezmann, în vârstă de 33 de ani, a mai evoluat în cursul carierei sale la alte două echipe spaniole, Real Sociedad şi FC Barcelona. El este legat prin contract de Atletico Madrid până în iunie 2026, însă circulă zvonuri tot mai intense despre posibila sa plecare din La Liga la finalul acestui sezon, pentru a-şi încerca norocul în Major League Soccer (MLS), competiţie în care joacă în prezent şi Lionel Messi, la echipa Inter Miami.
NATIONAL
VIDEO Negocieri de pace cu degetul pe trăgaci: Rusia și Ucraina lansează atacuri aeriene / Peste 100 de drone în ambele tabere

Publicat
acum o orăin
15 martie 2025De
admin

Rusia și Ucraina au schimbat atacuri aeriene intense în noaptea de vineri spre sâmbătă, ambele părți raportând peste 100 de drone inamice deasupra teritoriilor lor, transmite The Associated Press (AP), relatează Mediafax.BREAKING:
Ukraine launches another massive drone swarm attack against Russia.
More than 130 suicide drones were launched, with majority targeting the Volgograd region of Russia.
This video shows a fire at an oil refinery in Volgograd. pic.twitter.com/yBXXI4APzQ
— Visegrád 24 (@visegrad24) March 15, 2025
BREAKING:
Ukraine launches another massive drone swarm attack against Russia.
More than 130 suicide drones were launched, with majority targeting the Volgograd region of Russia.
This video shows a fire at an oil refinery in Volgograd. pic.twitter.com/yBXXI4APzQ
— Visegrád 24 (@visegrad24) March 15, 2025
- Atacul a avut loc la mai puțin de 24 de ore după ce președintele rus Vladimir Putin s-a întâlnit cu trimisul american Steve Witkoff pentru a discuta detalii despre propunerea SUA privind un armistițiu de 30 de zile în războiul cu Ucraina.
Guvernatorul regiunii Volgograd, Andrei Bocharov, a confirmat că resturile unei drone doborâte au provocat un incendiu în districtul Krasnoarmeiski al orașului, în apropierea unei rafinării de petrol Lukoil, dar nu a oferit detalii suplimentare.
Aeroporturile din apropiere și-au suspendat temporar zborurile, au raportat surse locale. Nu au fost înregistrate victime.
Rafinăria din Volgograd a fost vizată de forțele ucrainene în mai multe rânduri de la începutul invaziei ruse în Ucraina, în urmă cu mai bine de trei ani, cel mai recent atac cu drone având loc pe 15 februarie.
Ministerul rus al Apărării a anunțat că a doborât 126 de drone ucrainene, dintre care 64 în regiunea Volgograd. Alte drone au fost interceptate deasupra regiunilor Voronej, Belgorod, Briansk, Rostov și Kursk, au precizat oficialii.
Reacția Ucrainei
Între timp, forțele aeriene ale Ucrainei au raportat sâmbătă că Rusia a lansat un atac masiv cu 178 de drone și două rachete balistice asupra țării în timpul nopții. Raidul a inclus drone de atac de tip Shahed și drone de diversiune, menite să inducă în eroare apărarea antiaeriană. Aproximativ 130 de drone au fost doborâte, în timp ce alte 38 s-au pierdut pe traseu înainte de a-și atinge țintele.
Rusia a atacat infrastructura energetică a Ucrainei, provocând daune semnificative, a anunțat compania privată ucraineană DTEK.
Potrivit unui comunicat emis sâmbătă, atacurile rusești au lovit instalații energetice în regiunile Dnipropetrovsk și Odesa, lăsând unii locuitori fără electricitate.
„Pagubele sunt semnificative. Echipele de intervenție lucrează deja la fața locului. Facem tot posibilul pentru a restabili alimentarea cu energie electrică cât mai curând posibil”, a precizat compania energetică.

VIDEO Probleme cu ‘strânsul lațului’ pentru armata chineză! Un avion militar s-a prăbuşit în timpul unui zbor de antrenament

Gaziantep, la care sunt legitimaţi Deian Sorescu şi Alexandru Maxim, a învins Kayserispor, în etapa a 28-a a campionatului Turciei

VIDEO Marcel Ciolacu anunță momentul în care va avea loc adevărata revoluție a sistemului bugetar

FOTO Un șofer vitezoman și-a băgat soția la înaintare ca să scape. S-a ales cu dosar penal

Îl va egala pe Messi. Antoine Griezmann, atacantul echipei Atletico Madrid, va disputa duminică al 520-lea său meci în campionatul de fotbal al Spaniei

Tranzacție imobiliară record la Curtea de Argeș: Cunoscută pensiune vândută la preț de hotel

ACUM! Accident grav la Curtea de Argeș – Femeie de 40 ani dusa la spital

ACUM! Tentativă de omor la Oeștii-Pământeni, în Argeș

VIDEO | Scandal monstru la petrecerea de 8 Martie pe Valea Argeșului: Un fost polițist, gelos, a provocat o altercație la un cunoscut restaurant

DREPT LA REPLICĂ – KARCHER CLARIFICĂ RAPORTURILE CONTRACTUALE cu AETA SA (fosta ElectroArgeș SA) și litigiul ajuns în fața instanțelor germane

VIDEO | Incendiu violent la Poienarii de Argeș – Casă făcută scrum

VIDEO | Acțiune de salvare extremă a jandarmilor montani argeșeni împreună cu Salvamont Argeș

VIDEO – VIAȚA BATE FILMUL! Tânăr dispărut în urmă cu 9 ani , găsit de jandarmii argeșeni

VIDEO | Un șofer de Audi a plecat cu tot cu pompă după ce și-a alimentat mașina

VIDEO | Percheziții la traficanții de droguri din Argeș – 8 persoane duse la audieri de mascați
PITEȘTI


Primar din Argeș trimis în jdecată de procurori: a refuzat reangajarea a doi funcționari concediați abuziv, nerespectând o hotărâre judecătorească
Primarul de la Țițești, liberalul Gheorghe Savu, a fost trimis, miercuri, în judecată după ce a refuzat să reangajeze la...


S-A SEMNAT! La Pitești se va construi un centru de colectare deșeuri prin aport voluntar
Astăzi, 14 martie 2025, a fost semnat contractul de execuție a lucrărilor aferente proiectului „Construire centru de colectare deșeuri prin...


VIDEO | Pecheziții în Argeș la braconieri – ACȚIUNEA OGARUL
Polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, au continuat verificările în cadrul acțiunii ,,Ogarul” 2025, ce are ca obiectiv...


VIDEO | Macara în flăcări la Băiculești, pe porțiunea nouă de autostradă
Un violent incendiu a izbucnit în urmă cu putin timp pe portiunea de autostradă Pitesti-Curtea de Argeș la o automacara...
Curtea de Argeș


VEȘTI BUNE! Hidroelectrica va permite din nou accesul turiștilor la ”Statuia lui Prometeu” de la Vidraru
Vești bune pentru argeșeni dar și pentru toți cei care vor călători anul acesta pe Transfagărășan. Astfel, conform unui promisiuni...


DREPT LA REPLICĂ – KARCHER CLARIFICĂ RAPORTURILE CONTRACTUALE cu AETA SA (fosta ElectroArgeș SA) și litigiul ajuns în fața instanțelor germane
Am primit la redacție următorul drept la replică al Grupului Karcher față de articolul publicat de ziarul nostru la data...


ACUM! Accident grav la Curtea de Argeș – Femeie de 40 ani dusa la spital
În urma cu putin timp, pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș au fost solicitați să intervină în municipiul Curtea...


ACUM! Tentativă de omor la Oeștii-Pământeni, în Argeș
Polițiștii din Curtea de Argeș au fost sesizați prin 112, cu privire la faptul că un bărbat din comuna Oeștii-Pământeni,...


ATENȚIE! Polițiștii acționează cu sistemul radar E-Sigur în județul Argeș
Începând cu luna martie a.c., sistemul E-Sigur a devenit operațional și în județul Argeș, având ca scop principal creșterea siguranței...
Mioveni


VIDEO | Argeșean de 35 ani găsit mort în apele unui râu, la Micești
Pompierii de la Detașamentul Mioveni au fost solicitați să intervină, în urmă cu puțin timp, în comuna Micești, satul Purcăreni,...


VIDEO | Accident groaznic în Argeș provocat de un șofer beat – 3 victime la spital
Un grav accident rutier provocat de un șofer beat în urma căruia au rezultat trei victime, dintre care una în...


Vandalism în Mioveni: Stații de autobuz, ținta huliganilor
Mioveni se confruntă cu o problemă recurentă. la fel ca si la Pitești: vandalismul stradal. În ultimele zile, stațiile de...


Cine sunt noii parlamentari de ARGEȘ, lista completă
În urma votului exprimat duminică, 1 decembrie, Argeșul va trimite în Parlamentul României 13 deputați și senatori. Iată care sunt...
Câmpulung


VIDEO | Accident groaznic în Argeș, la Rucăr – LA UN PAS DE TRAGEDIE
Un grav accident a avut loc în urmă cu puțin timp în comuna Rucăr din Argeș. Este vorba despre un...


VIDEO | Percheziții în Argeș – Uluitor ce ascundea un bărbat de 68 ani
În dimineața zilei de 20 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciul Investigații Criminale Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă...


VIDEO | Tânăr din Argeș reținut de polițiști – A vrut să violeze o bătrână de 86 ani
În ziua de 19 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu Golești au identificat în cel mai...
În Trend
- NATIONALacum 2 săptămâni
Revoltător! CAZUL ELECTROARGEȘ – Cum un gigant german și-a bătut joc de statul român: 500 de angajați lăsați pe drumuri, 6 milioane de euro pierduți
- NATIONALacum 2 săptămâni
Ca la proști: În Argeș, două transporturi agabaritice au rămas imobilizate pe șosea și au blocat traficul rutier
- ACTUALacum 6 zile
Tranzacție imobiliară record la Curtea de Argeș: Cunoscută pensiune vândută la preț de hotel
- ACTUALacum 2 săptămâni
L-AU CĂPTUȘIT! Ciobanul Dan Petrescu, amendat de jandarmerie la protestele din Piața Victoriei
- ACTUALacum 3 zile
ACUM! Accident grav la Curtea de Argeș – Femeie de 40 ani dusa la spital
- ACTUALacum 4 zile
ACUM! Tentativă de omor la Oeștii-Pământeni, în Argeș
- ACTUALacum o săptămână
VIDEO | Accident mortal la Mălureni, in Argeș – Moarte groaznică pentru un bărbat de 37 ani din Mușătești
- ACTUALacum 6 zile
VIDEO | Scandal monstru la petrecerea de 8 Martie pe Valea Argeșului: Un fost polițist, gelos, a provocat o altercație la un cunoscut restaurant