Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Președintele USR, Cătălin Drulă, ieșire furibundă: ‘Aceste pensii speciale nu au apărut din neant, nu au picat din cer, ci au fost introduse exact de PSD și de PNL’

Publicat

in

Cătălin Drulă, președintele USR, a declarat că Guvernul PSDPNL nu intenționează să elimine pensiile speciale.

Cătălin Drulă a afirmat că PSD și PNL tot încearcă să-i păcălească pe români și pe cei de la Comisia Europeană cu reforme pe care, în fapt, nu intenționează să le facă, sperând să scape de nota de plată a proastei guvernări.

Dl Ciolacu nu poate să încheie acest capitol și nici nu dorește pentru că, de altfel, aceste pensii speciale nu au apărut din neant, nu au picat din cer, ci au fost introduse exact de PSD și de PNL și de clientela dumnealor de partid.

Ei sunt beneficiarii acestor pensii sfidătoare și nu doresc să le elimine sub nicio formă. Vor doar să ducă românii cu vorba. Dacă vă gândiți, se fac aproape nouă luni de când au trimis o așa-zisă lege de eliminare a pensiilor speciale în Parlament, era în ultimele zile ale lui 2022. Și suntem în septembrie 2023 și pensiile speciale sunt bine-mersi la locul lor și de la dl Ciolacu auzim în continuare doar vorbe”, a declarat liderul USR.

Drulă: PSD și PNL au luat de la români ca să dea la clientela de partid

De altfel, aceasta este caracteristica acestei guvernări și dl Ciolacu nu e la guvernare din iunie – deși și de atunci a trecut ceva timp și nu s-a întâmplat nimic – e la guvernare de doi ani. de când a început această guvernare a Blocului pseudodemocractic sau cum și-au spus cei de la PNL și PSD.

E o guvernare care a adâncit deficitul fiscal, a luat de la români ca să dea clientelei de partid.

Pentru PSD și PNL, a atinge clientela de partid înseamnă să comită un sacrilegiu în sistemul lor de valori. Nu vor face nimic cu pensiile speciale sau ca să-i decupleze de la bani pe cei care nu merită, toată această clientelă de partid băgată în poziții, sinecuri de zeci de mii de euro pe lună, nu-i vor decupla pe cei cu contractele, ci vor ameți cât vor putea această situație a României, vor încerca să-i amețească pe români, pe cei de la Comisia Europeană, sperând că până în alegeri nu le va veni nota de plată.

Va veni nota de plată și e cea mai bine meritată după Revoluție”, a mai declarat Cătălin Drulă, conform b1tv.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

892 de persoane ce făcea obiectul unor semnalări introduse în SIS, depistate de polițiștii români și partenerii Schengen

Publicat

in

892 de persoane ce făcea obiectul unor semnalări introduse în SIS au fost depistate de polițiștii români și partenerii Schengen, informează IGPR.

Potrivit Poliției Române, au fost localizate pe teritoriul țării noastre 635 de persoane care fac obiectul unor semnalări în Sistemul Informatic Schengen.

În perioada 29 noiembrie – 7 decembrie 2023, polițiștii români și partenerii de pe teritoriul statelor membre Schengen au depistat 892 de persoane, 63 de autovehicule și 72 de documente ce făceau obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen.

Astfel, au fost localizate pe teritoriul țării noastre 635 de persoane care fac obiectul unor semnalări în S.I.S. (Sistemul Informatic Schengen), în urma schimbului suplimentar de informaţii prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliţiştii români au pus în aplicare 12 mandate europene de arestare, au depistat 88 de persoane semnalate de către statele membre ca având refuzul intrării sau șederii pe teritoriul Schengen, 257 de persoane care erau căutate în vederea participării la o procedură judiciară și 9 persoane care erau semnalate ca dispărute de partenerii din statele Schengen.

De asemenea, de pe teritoriul României, au fost ridicate 47 de documente, fiind găsite 60 de autovehicule căutate de partenerii din spaţiul Schengen, pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cadrul procedurilor judiciare.

Totodată, 257 de persoane căutate de autorităţile române au fost identificate de partenerii străini pe teritoriul lor, în urma schimbului de informaţii prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Dintre acestea, 23 erau urmărite de Poliţia Română, în baza unor mandate europene de arestare, 19 erau semnalate de statele membre ca având refuzul intrării sau șederii pe teritoriul Schengen, alte 29 de persoane erau căutate pentru participarea la o procedură judiciară, iar 12 erau semnalate dispărute de către autorităţile române.

Totodată, partenerii străini au descoperit pe teritoriul lor 25 de documente și 3 autovehicule căutate de autoritățile române, în vederea indisponibilizării sau pentru a fi folosite ca probe în cadrul procedurilor penale”.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO | Accident grav în Argeș – Un BMW s-a înfipt într-un stâlp

Publicat

in

Alertă în această dimineață! Două echipaje de pompieri de la Detașamentul Mioveni au intervenit îl localitatea Davidești în cazul unui accident rutier. Un autoturism marca BMW a părăsit partea carosabilă și a lovit puternic un stâlp de beton. Soferul masinii are nevoie de primul ajutor calificat.
Se asigură măsurile specifice de prevenire ale incendiilor, precum și monitorizarea victimei.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend