Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Președintele USR, Cătălin Drulă, ieșire furibundă: ‘Aceste pensii speciale nu au apărut din neant, nu au picat din cer, ci au fost introduse exact de PSD și de PNL’

Publicat

in

Cătălin Drulă, președintele USR, a declarat că Guvernul PSDPNL nu intenționează să elimine pensiile speciale.

Cătălin Drulă a afirmat că PSD și PNL tot încearcă să-i păcălească pe români și pe cei de la Comisia Europeană cu reforme pe care, în fapt, nu intenționează să le facă, sperând să scape de nota de plată a proastei guvernări.

Dl Ciolacu nu poate să încheie acest capitol și nici nu dorește pentru că, de altfel, aceste pensii speciale nu au apărut din neant, nu au picat din cer, ci au fost introduse exact de PSD și de PNL și de clientela dumnealor de partid.

Ei sunt beneficiarii acestor pensii sfidătoare și nu doresc să le elimine sub nicio formă. Vor doar să ducă românii cu vorba. Dacă vă gândiți, se fac aproape nouă luni de când au trimis o așa-zisă lege de eliminare a pensiilor speciale în Parlament, era în ultimele zile ale lui 2022. Și suntem în septembrie 2023 și pensiile speciale sunt bine-mersi la locul lor și de la dl Ciolacu auzim în continuare doar vorbe”, a declarat liderul USR.

Drulă: PSD și PNL au luat de la români ca să dea la clientela de partid

De altfel, aceasta este caracteristica acestei guvernări și dl Ciolacu nu e la guvernare din iunie – deși și de atunci a trecut ceva timp și nu s-a întâmplat nimic – e la guvernare de doi ani. de când a început această guvernare a Blocului pseudodemocractic sau cum și-au spus cei de la PNL și PSD.

E o guvernare care a adâncit deficitul fiscal, a luat de la români ca să dea clientelei de partid.

Pentru PSD și PNL, a atinge clientela de partid înseamnă să comită un sacrilegiu în sistemul lor de valori. Nu vor face nimic cu pensiile speciale sau ca să-i decupleze de la bani pe cei care nu merită, toată această clientelă de partid băgată în poziții, sinecuri de zeci de mii de euro pe lună, nu-i vor decupla pe cei cu contractele, ci vor ameți cât vor putea această situație a României, vor încerca să-i amețească pe români, pe cei de la Comisia Europeană, sperând că până în alegeri nu le va veni nota de plată.

Va veni nota de plată și e cea mai bine meritată după Revoluție”, a mai declarat Cătălin Drulă, conform b1tv.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Noul logo al Facebook, subiect de ironii si glume

Publicat

in

Schimbarea – ca si inexistenta – decisa de compania Meta pentru Facebook este subiect de critici, glume si ironii. Practic, logo-ul e la fel, s-a schimbat doar putin nuanta de albastru si litera f, insa modificarile sunt insesizabile. Expertii in marketing sunt de parere ca Meta ar fi trebuit sa treaca sub tacere aceasta asa-zisa schimbare de logo, care, practic nu e vizibila. Dar compania condusa de Mark Zuckerberg a vrut sa iasa in evidenta si a trimis un comunicat de presa pentru a explica aceasta schimbare. In plus, internautii din toate colturile lumii au ironizat “noua” sigla Facebook, inclusiv cu meme haioase. Toate informatiile aici https://smartfuture.ro/facebook-si-a-schimbat-logo-ul/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ce avere are Dumitru Buzatu. Încasa venituri ca președinte al CJ Vaslui, venituri din pensie, indemnizație de la Parlament pentru limită de vârstă, care anul trecut au totalizat peste 330.000 de lei

Publicat

in

Preşedintele CJ Vaslui Dumitru Buzatu, prins vineri seară în flagrant de DNA în timp ce lua o mită de peste un milion de lei, încasa venituri ca preşedinte de CJ, venituri din pensie şi indemnizaţie de la Parlament pentru limită de vârstă, care anul trecut au totalizat peste 330.000 de lei, conform celei mai recente declaraţii de avere.

Buzatu are mai multe terenuri în localitatea Zapodeni, din Judeţul Vaslui, achiziţionare în 2018: 33.614 metri pătraţi de teren agricol, 708 metri pătraţi încadraţi la ”alte categorii de terenuri extravilane dacă se află în circuitul civil” şi 709 metri pătraţi de teren intravilan, la modul de dobândire fiind trecută menţiunea ”altele”.

El mai deţine proprietăţi imobiliare în judeţul Suceava, la Şaru Dornei – peste 60.000 de metri pătraţi de teren agricol, mari suprafeţe de pădure, dobândite prin cumpărare în anii 2008 şi 2018, unele deţinute în co-proprietate.

În 2006, a mai devenit proprietarul a peste 1000 de metri pătraţi de teren agricol şi a 580 de metri pătraţi de teren intravilan, în localitatea Ştefan cel Mare, din judeţul Vaslui, la modul de dobândire fiind trecută tot menţiunea ”altele”.

Are cinci construcţii în Zapodeni, cele mai mari având 520 de metri pătraţi, 386 de metri pătraţi şi 196 de metri pătraţi, iar celelalte fiind sub 100 de metri pătraţi.

Buzatu are un autoturism Lada fabricat în 2008, o şalupă fabricată în 2010, o rulotă Buerstner tip 4752 din 1984 şi un Mercedes Benz din 1979.

În 2022 i-a donat fiului său Tudor Buzatu teren agricol, teren intravilan şi o casă de locuit.

Buzatu are acţiuni la SC Acip Perla SR, Lîn valoare de 200 de lei.

El are trei conturi bancare în lei deschise în 2010 şi 2011, totalizând aproximativ 100.000 de lei şi o datorie de 205.202 lei la SC RALFI IFN SA, creditul fiind contractat în 2021 şi scadent în 2026.

În ultimul an fiscal, Dumitru Buzatu a încasat – 164.268 de lei reprezentând indemnizaţia de preşedinte de CJ, pensie pentru limită de vârstă de 95820 lei şi 73372 reprezentând ”indemnizaţie limită de vârstă” de la Parlamentul României, acestea totalizând 333.460 de lei, conform news.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend