Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ovidiu Cioflan: Viziune și Inovație în Strategia de Promovare a EKO Group

Publicat

in

Într-o lume a afacerilor unde inovația nu mai este un lux, ci o necesitate, EKO Group se afirmă ca un pionier al transformării digitale în România. Conducerea inspirată a dlui. Ovidiu Cioflan, Business Developer Manager, a redefinit paradigmele tradiționale ale promovării, îmbrățișând cu entuziasm puterea și potențialul Inteligenței Artificiale. Acest articol își propune să exploreze cum viziunea strategică a dlui. Cioflan a contribuit la consolidarea poziției EKO Group ca lider incontestabil pe piața de promovare indoor și outdoor, deschizând noi orizonturi prin promovarea pe rețelele de socializare și dincolo de acestea.

Inovația și succesul merg mână în mână în lumea afacerilor de astăzi. Companiile de top știu că pentru a progresa este nevoie de viziune, dinamism și dorință de a face lucrurile altfel. EKO Group, unul din liderii pieței de promovare indoor si outdoor din România, are norocul de a se bucura de toate aceste calități întruchipate de Ovidiu Cioflan, Business Developer Manager Ai al companiei.

Dl. Cioflan este arhitectul unei transformări remarcabile în cadrul EKO Group, propulsând compania la noi standarde de inovație și excelență. Cu o experiență vastă în marketing digital și promovare online pe baza Inteligentei Artificiale, dl. Cioflan a adus un suflu proaspăt business-ului, implementând strategii îndrăznețe bazate pe cele mai noi tendințe și tehnologii, integrand cu success Inteligenta Artificiala in campaniile de marketing ale companiei.

Una dintre inițiativele sale cele mai îndrăznețe a fost extinderea gamei de servicii printr-o suită de soluții bazate pe Inteligenta Artificiala. Astfel, EKO Group a devenit primul provider local care oferă clienților servicii la cele mai inalte standarde. Acestea nu doar că atrag atenția publicului prin efecte vizuale spectaculoase, ci și livrează informații și mesaje memorabile pentru brand.

Prin aceste experiențe imersive, consumatorii pot interacționa cu produsele și serviciile promovate într-un mod cu totul nou.

Viziunea inovatoare a dlui. Cioflan a adus companiei contracte importante cu branduri de top din toate industriile de business din Romania. Acestea au apreciat nu doar soluțiile multimedia revoluționare, ci și capacitatea echipei EKO Group de a livra campanii integrate sustenabile, cu impact maxim.

Când vine vorba despre cultura organizațională în cadrul companiei, dl. Cioflan promovează un mediu de lucru stimulativ, unde colegii lui se simt apreciați și împuterniciți să-și urmeze pasiunile. EKO Group se mândrește cu o rată mică a fluctuației de personal datorită beneficiilor generoase și a numeroaselor oportunități de dezvoltare profesională susținute de management.

Viitorul companiei este unul luminos sub bagheta dlui. Cioflan. Dotat cu spirit antreprenorial, energie debordantă și dorință de inovare continuă, dl. Cioflan va ghida EKO Group spre noi arii de expansiune și creștere. Fie că este vorba despre investiții în tehnologii emergente precum inteligența artificială sau despre extinderea pe piețe externe, dl. Cioflan are viziunea și curajul necesar pentru a transforma planurile ambițioase în realitate.

În concluzie, Ovidiu Cioflan reprezintă mai mult decât un simplu angajat pentru EKO Group. Prin flerul său managerial, spiritul inovativ și dăruirea pentru companie și clienții săi, dl. Cioflan este liantul care unește trecutul de succes al companiei cu un viitor și mai strălucit. EKO Group are norocul de a-l avea în fruntea echipei sale și cu siguranță va continua să prospere sub îndrumarea domniei sale.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Ministrul Energiei: Am solicitat atât oficial, cât şi public ANRE să verifice modul în care furnizorii de pe piaţa de gaze şi energie electrică respectă prevederile

Publicat

in

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, afirmă că instituţia pe care o conduce nu are drept de control asupra furnizorilor din energie, dar a cerut ANRE, încă din vară, să facă acest lucru.

”Ministerul Energiei nu are drept legal de control asupra furnizorilor din energie, dar – în calitate de ministru – am solicitat atât oficial, cât şi public ANRE să verifice modul în care furnizorii de pe piaţa de gaze şi energie electrică respectă prevederile OUG27/2022. Avem un dialog constant şi pozitiv cu Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) privind modul în care furnizorii de pe piaţa de gaze şi energie electrică respectă legislaţia în vigoare, ANRE fiind singura instituţie abilitată să efectueze aceste verificări. De altfel, sesizările pe care le primim de la persoane fizice şi juridice privind astfel de situaţii le înaintăm în atenţia ANRE. Cu respectarea mandatului instituţional al fiecărei instituţii, ANRE efectuează verificările sumelor pe care furnizorii le solicită în cadrul schemei de compensare-plafonare, doar cererile de decontare validate de ANRE ajungând să fie decontate de către Ministerul Energiei, respectiv de către Ministerul Muncii, în limita sumelor puse la dispoziţie de către Ministerul de Finanţe”, a transmis, vineri, ministrul Energiei, Sebastian Burduja.

Acesta a precizatr că, în luna august, a transmis o solicitare către ANRE, în calitate de ministru al Energiei, să verifice dacă în special furnizorii de gaze respectă prevederile plafonării preţurilor prin OUG 27/2022, având în vedere că această OUG menţionează că producătorii de gaze sunt obligaţi să vândă la preţ reglementat gazele naturale necesare pentru consumul consumatorilor casnici şi pentru producţia de energie termică.

”Vă reamintesc că ANRE nu se află în subordinea Ministerului Energiei, ci a Parlamentului, iar Ministerul Energiei nu are drept de control asupra ANRE. Ministerul Energiei susţine prin toate pârghiile instituţionale pe care le are la dispoziţie demersurile Guvernului României de a solicita respectarea plafonării preţurilor de către furnizorii de gaze”, a mai precizat ministrul.

Reprezentanţii instituţiei au transmis, totodată, că Ministerul Energiei este iniţiatorul OUG 27/2022, ”datorită căreia facturile românilor la curent electric şi gaze au fost plafonate încă de anul trecut.

”De asemenea, Ministerul Energiei a depus şi depune eforturi constante atât pentru respectarea legislaţiei în vigoare de către furnizori, cât şi pentru decontarea sumelor restante către aceştia, într-un termen cât mai scurt, pentru a asigura funcţionarea optimă a sistemului energetic naţional”, au mai transmis oficialii ministerului.

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut, vineri, ministrului Energiei, Sebastian Burduja, să se uite cu atenţie la ceea ce se întâmplă în privinţa preţului la gaze, el arătând că a văzut că au apărut situaţii de furnizori care au crescut nefundamentat preţurile, de vreme ce în toată Europa acestea au scăzut şi adăugând că speră că şi ANRE se va sesiza.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Anunț important al Ministrului Marcel Cioloș- Vor avea loc majorări de salarii și accize

Publicat

in

Veniturile profesorilor vor creste în două etape: 13%, de la 1 ianuarie și 7%, din august. Ministrul Boloș susține că anul 2024 este „anul educației”, care ajunge la 4,1% din PIB, cea mai importantă creștere din toate domeniile.

Pilonul 2 de pensii:

„Exact cum scrie în lege în momentul de față. 4,75% contribuția la Pilonul 2 de pensii va intra în vigoare și va produce efecte pentru toți cei care au calitatea de asigurat la fondurile private de pensii. Nu este nicio schimbare, legea își urmează cursul firesc, a fost jalon prevăzut în PNRR. Din acest punct de vedere, lucrurile merg mai departe așa cum erau.”

Accize

„Accizele, conform legii existente în vigoare, actualizarea cu prețul de consum este prevăzută de lege și an de an s-a întâmplat acest lucru. Se vor actualiza cu prețul de consum de la 1 ianuarie așa cum prevede articolul 342 din Codul fisca. Dacă va fi impactul prea mare pentru populație, poate fi o variantă de lucru, dar trebuie discutat în coaliție.”

Despre impactul bugetar al creșterii salariilor la stat:

„Nu pot să dau aceste cifre, dar sigur, cheltuielile cu salariile sunt mari în momentul de față în sectorul public și de aceea trebuie să avem prudență pentru cheltuielile cu salariile, pentru că sunt cheltuieli pe care trebuie să le onorăm lună de lună și crează presiunile de rigoare pe buget. Sumele sunt prinse în buget. Avem obligația legată ca să prevedem aceste cheltuieli în buget.”

Despre creșterea etapizată a salariilor în Educație:

„Domnul prim-ministru, în cursul zilei de luni, va mai avea o discuție cu reprezentanții sindicatelor și așteptăm acea întâlnire pentru definitivarea discuțiilor. Însă noi bugetul trebuie să îl elaborăm conform sarcinii pe care am primit-o de la domnul prim-ministru.”

Cine primește cei mai mulți bani:

„Anul 2024 este anul educației aș putea să spun, în care avem un buget record propus și creștere de 61%. Este anul cu cel mai bogat buget din istoria educației. Sper să îl poată cheltui în folosul educației și al tinerei generații. 4,1% din PIB.”

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend