Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

OPINIE Decizia de-un chintal ce atârnă de gâtul ICCJ: Scapă printre degete `un guler alb călător` sau îl judecă încarcerat la Târgșor?

Publicat

in

NATIONAL

Derby-ul CFR Cluj – FCSB va fi arbitrat de Sebastian Colţescu

Publicat

in

Arbitrul Sebastian Colţescu va conduce la centru meciul CFR Cluj – FCSB, care va avea loc, duminică, de la ora 20.00, în etapa a 19-a a Superligii.

El va fi ajutat de Radu Ghunguleac şi Daniel Mitruţi.

Rezervă va fi Florin Andrei, iar în Camera VAR se vor afla George Găman şi Adrian Popescu.

Observatori vor fi Iosif Olah şi Claudiu Boaru.

Meciul FC Hermannstadt – Universitatea Craiova, programat la ora 14.00, va fi arbitrat de Cătălin Popa.

Partida Farul Constanţa – Petrolul Ploieşti, care se va disputa de la ora 17.00, va fi condusă la centru de Andrei Chivulete.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Mâna greblă se făcu! Încă un fugar adus în țară – Ministrul Justiției: ‘Nu există zi din calendar în care să nu aducem cel puţin un condamnat!’

Publicat

in

Mâna greblă se făcu! Încă un fugar adus în țară Ministrul Justiției: ‘Nu există zi din calendar în care să nu aducem cel puţin un condamnat!’

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, anunţă, sâmbătă, că a fost adus în ţară, din Republica Dominicană, Cristian Baicu.

”Nu există zi din calendar în care să nu aducem cel puţin un condamnat fugar înapoi în ţară. Ca să vedeţi că nu uită nimeni de ei, chiar dacă au fugit de ani de zile”, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă Alina Gorghiu, informează News.ro.

Ministrul a precizat că a fost adus în ţară, fiind deja în custodia autorităţilor, Cristian Baicu.

”A fost extrădat în România şi a fost adus în ţară, astăzi este în custodia autorităţilor române, Baicu Cristian. A fost condamnat în 2014, acum aproape 10 ani de zile la o pedeapsă de 4 ani închisoare pentru infracţiuni de iniţiere şi constituire de grup infracţional organizat, aderare şi spprijinire a unui asemenea grup şi punerea în circulaţie de valori falsificate. A săvârşit infracţiuni începând cu 2011 prin intermediul sistemelor şi reţelelor informatice sau de comunicaţii şi infracţiuni de spălare a banilor”, a afirmat ministrul.

Potrivit lui Gorghiu, ”acest caz este emblematic pentru efortul statului român de a întoarce fugari în România”.

”Este o persoană care a fugit din ţară de ani bunişi cu toate acestea statul român a continuat să îl urmărească, să îl identifice ca locaţie, să deruleze procesul de extrădare astfel încât legea să îi ajungă din urmă pe toţi cei care cred că pot să scape de Justiţie”, a mai afirmat Gorghiu.

Aceasta a precizat că următul a fost adus tocmai din Republica Dominicană.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend