Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Monica Badea și Ioana Pintea – Duo-ul dinamic care revoluționează lumea publicității în România

Publicat

in

În lumea publicității, există nume care rămân în memoria colectivă datorită impactului lor semnificativ. Monica Badea și Ioana Pintea sunt două astfel de nume, care, împreună, au format cea mai puternică echipă de vânzări de advertising din România. Aceste două tinere profesioniste au reușit să redefinească modul în care publicitatea este percepută și vândută în țara noastră, aducând un suflu nou și inovator într-un domeniu în continuă schimbare.

Un tandem de succes

Monica și Ioana nu sunt doar colege, ci și parteneri de încredere, care își completează reciproc abilitățile și cunoștințele. Monica, cu pasiunea ei arzătoare pentru publicitate și cu o abilitate naturală de a comunica și negocia, a reușit să se claseze pe primul loc în industria competitivă a vânzărilor de advertising. Pe de altă parte, Ioana, cu transformarea sa remarcabilă de la asistent manager la unul dintre cei mai buni oameni de vânzări de publicitate, a adus o perspectivă unică și inovatoare echipei.

Revoluționând piața publicității sub îndrumarea CEO-ului Eko Group, Eduard Petrescu

Sub îndrumarea CEO-ului Eko Group, Eduard Petrescu, Monica și Ioana au încheiat contracte de anvergură care au schimbat fața publicității în România. Cu o viziune clară și o strategie bine definită, duo-ul a negociat cu succes acorduri cu mari companii din România pentru amplasarea de totemuri digitale în lobby-urile locațiilor. Aceste totemuri, cu un design modern și tehnologie de ultimă generație, au devenit puncte de atracție în locațiile în care au fost amplasate, oferind o vizibilitate maximă brandurilor care au ales să se promoveze prin intermediul lor. Mai mult, promovarea digitală pe totemurile Eko Group din locațiile premium din București a adus o valoare adăugată imensă, consolidând rețeaua Eko Group ca fiind una dintre cele mai căutate pentru promovare în locații premium.

Dedicare și profesionalism

Ceea ce diferențiază cu adevărat această echipă de vânzări este dedicarea lor necondiționată. Monica și Ioana nu sunt doar profesioniste, ci și pasionate de ceea ce fac. Oricine le-a întâlnit poate confirma faptul că muncesc cu pasiune, că le place ceea ce fac și că sunt mereu în căutare de noi oportunități și soluții pentru clienții lor. Ele nu văd obstacole, ci doar provocări pe care sunt gata să le depășească.

Pentru Monica și Ioana, fiecare client este unic și merită o abordare personalizată. Ele înțeleg nevoile și cerințele clienților și sunt mereu pregătite să ofere soluții personalizate care să aducă valoare adăugată brandurilor pe care le reprezintă.

Monica Badea și Ioana Pintea sunt fără îndoială două dintre cele mai strălucite minți din lumea publicității din România. Prin profesionalismul, pasiunea și dedicarea lor, ele au reușit să aducă Eko Group în prim-planul industriei publicitare, stabilind noi standarde de excelență și inovație. Cu fiecare contract încheiat și cu fiecare totem digital amplasat, ele demonstrează că succesul nu vine doar din talent, ci și din muncă asiduă, determinare și o viziune clară asupra viitorului.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Noul logo al Facebook, subiect de ironii si glume

Publicat

in

Schimbarea – ca si inexistenta – decisa de compania Meta pentru Facebook este subiect de critici, glume si ironii. Practic, logo-ul e la fel, s-a schimbat doar putin nuanta de albastru si litera f, insa modificarile sunt insesizabile. Expertii in marketing sunt de parere ca Meta ar fi trebuit sa treaca sub tacere aceasta asa-zisa schimbare de logo, care, practic nu e vizibila. Dar compania condusa de Mark Zuckerberg a vrut sa iasa in evidenta si a trimis un comunicat de presa pentru a explica aceasta schimbare. In plus, internautii din toate colturile lumii au ironizat “noua” sigla Facebook, inclusiv cu meme haioase. Toate informatiile aici https://smartfuture.ro/facebook-si-a-schimbat-logo-ul/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ce avere are Dumitru Buzatu. Încasa venituri ca președinte al CJ Vaslui, venituri din pensie, indemnizație de la Parlament pentru limită de vârstă, care anul trecut au totalizat peste 330.000 de lei

Publicat

in

Preşedintele CJ Vaslui Dumitru Buzatu, prins vineri seară în flagrant de DNA în timp ce lua o mită de peste un milion de lei, încasa venituri ca preşedinte de CJ, venituri din pensie şi indemnizaţie de la Parlament pentru limită de vârstă, care anul trecut au totalizat peste 330.000 de lei, conform celei mai recente declaraţii de avere.

Buzatu are mai multe terenuri în localitatea Zapodeni, din Judeţul Vaslui, achiziţionare în 2018: 33.614 metri pătraţi de teren agricol, 708 metri pătraţi încadraţi la ”alte categorii de terenuri extravilane dacă se află în circuitul civil” şi 709 metri pătraţi de teren intravilan, la modul de dobândire fiind trecută menţiunea ”altele”.

El mai deţine proprietăţi imobiliare în judeţul Suceava, la Şaru Dornei – peste 60.000 de metri pătraţi de teren agricol, mari suprafeţe de pădure, dobândite prin cumpărare în anii 2008 şi 2018, unele deţinute în co-proprietate.

În 2006, a mai devenit proprietarul a peste 1000 de metri pătraţi de teren agricol şi a 580 de metri pătraţi de teren intravilan, în localitatea Ştefan cel Mare, din judeţul Vaslui, la modul de dobândire fiind trecută tot menţiunea ”altele”.

Are cinci construcţii în Zapodeni, cele mai mari având 520 de metri pătraţi, 386 de metri pătraţi şi 196 de metri pătraţi, iar celelalte fiind sub 100 de metri pătraţi.

Buzatu are un autoturism Lada fabricat în 2008, o şalupă fabricată în 2010, o rulotă Buerstner tip 4752 din 1984 şi un Mercedes Benz din 1979.

În 2022 i-a donat fiului său Tudor Buzatu teren agricol, teren intravilan şi o casă de locuit.

Buzatu are acţiuni la SC Acip Perla SR, Lîn valoare de 200 de lei.

El are trei conturi bancare în lei deschise în 2010 şi 2011, totalizând aproximativ 100.000 de lei şi o datorie de 205.202 lei la SC RALFI IFN SA, creditul fiind contractat în 2021 şi scadent în 2026.

În ultimul an fiscal, Dumitru Buzatu a încasat – 164.268 de lei reprezentând indemnizaţia de preşedinte de CJ, pensie pentru limită de vârstă de 95820 lei şi 73372 reprezentând ”indemnizaţie limită de vârstă” de la Parlamentul României, acestea totalizând 333.460 de lei, conform news.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend