Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Mister rezolvat: un specialist explică de ce românii se ceartă cu partenerii în vacanțe

Publicat

in

Românii se ceartă în vacanță deoarece, brusc, petrec mai mult timp cu partenerul, este concluzia psihoterapeutului Beatrice Popescu. Potrivit specialistului, românii au așteptări prea mari atunci când pleacă în vacanță, iar conflictele pornesc frecvent încă din faza planificării deoarece fiecare are propria viziune asupra concediului, scrie Mediafax.

NATIONAL

Javier Milei a oprit coloana de mașini, după depunerea jurământului de președinte, pentru a saluta un golden retriever pierdut

Publicat

in

Noul președinte al Argentinei, Javier Milei, care și-a clonat câinele și care se referă la patrupezii săi ca la „copiii săi cu patru picioare”, a ordonat în mod neașteptat ca mașina în care se afla, după ce a preluat mandatul duminică, pentru a saluta un fan canin: un golden retriever pierdut, relatează Reuters.

Javier MileiFoto: Luis ROBAYO / AFP / Profimedia

Libertarianul de dreapta, care a zdruncinat politica argentiniană cu idei economice radicale și mitinguri teatrale, a coborât din mașina care îl ducea la palatul guvernului Casa Rosada de la Congres și și-a petrecut un minut mângâind câinele care părea că s-a pierdut de stăpânul său.

Milei are cel puțin patru câini mastiff clonați, pe care i-a pomenit în repetate rânduri în timpul campaniei prezidențiale și cărora le-a dedicat obținerea locului întâi la alegerile primare din august.

Economistul ultra-liberal în vârstă de 53 de ani a plătit 50.000 de dolari pentru a-și clona câinele original, Conan, pe care l-a adoptat în 2004 și care a murit în 2017. El a spus odată presei locale că Conan este unul dintre cei mai apropiați confidenti ai săi și și-a numit câinii clonați consilieri.

Potrivit companiei care a clonat câinii, cel puțin patru „nepoți” au apărut în urma lui Conan: Murray, Milton, Robert și Lucas, numiți după economiștii preferați ai lui Milei, printre care și Milton Friedman.

Devierea de la protocol pentru a-l saluta pe golden retriever a survenit după ce Milei a depus jurământul în calitate de președinte în Congres, avertizând țara despre vremurile grele care urmează și o terapie de șoc dureroasă pentru a remedia economia.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

David Popovici și promisiunea făcută după ce a cucerit bronzul în proba de 100 m liber la CE de Înot în bazin scurt

Publicat

in

David Popovici a câștigat medalia de bronz în proba de 100 metri liber, la Campionatele Europene de Înot în bazin scurt de la Otopeni și le-a făcut o promisiune rivalilor săi.

David PopoviciFoto: Gian Mattia D’Alberto – LaPresse / Shutterstock Editorial / Profimedia

David Popovici, convins că va veni și rândul său să cucerească medalia de aur

David Popovici a încheiat sâmbătă finala probei de 200 m liber pe locul 4, însă s-a revanșat duminică în finala celei de 100 m liber, unde a reușit să ia bronzul.

În bazinul de la Otopeni, sportivul legitimat la CS Dinamo București a avut un început slab de cursă, dar a recuperat extraordinar în ultimul tur și a completat podiumul.

La final, românul s-a declarat mulțumit de rezultatele obținute la Campionatele Europene de Înot în bazin scurt de la Otopeni și a avut o promisiune pentru adversarii săi.

„Au fost multe valuri. Asta râdeam şi cu câţiva înotători. Cu cel englez şi cu portughezul. Au fost valuri, dar a fost frumos. A fost o cursă rapidă şi mă bucur că am reuşit să urc pe podium.

E tot ceea ce s-a putut astăzi şi în continuare italianul şi francezul sunt mai buni decât mine. Ei m-au bătut şi la Campionatul Mondial în bazin scurt. Dar din fericire o să mai fie o mulţime de concursuri şi de abia aştept să fiu acolo, în faţa lor, când va veni vremea.

Publicul a fost ca întotdeauna, superb! Adică am spus asta şi ieri, cred că e visul oricărui sportiv să concureze acasă şi să aibă atât de mulţi fani. Mă bucur, sper că şi ieri au plecat oamenii fericiţi, pentru că eu unul am plecat fericit aseară. Chiar dacă nu am reuşit să ating podiumul, am reuşit să am un timp foarte bun de care am fost mulţumit. Ăsta e sportul, uneori câştigi, alteori înveţi!” – a declarat David Popovici, potrivit as.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend