Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ministrul Bogdan Aurescu: ‘Efortul nostru trebuie să meargă mai departe. Aderarea României la spațiul Schengen va fi un avantaj inclusiv pentru mediul de afaceri olandez din România’

Publicat

in

Votul de abținere pe care l-au dat eurodeputații din partidul premierului Mark Rutte, marți, în Parlamentul European, arată de fapt că Olanda nu se opune aderării României la Schengen, însă nu înseamnă nici că este „pentru” în acest moment, a declarat ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu.

Bogdan Aurescu (MAE), despre aderarea României la Schengen și poziția Olandei

Șeful diplomației române consideră că rezoluția adoptată marți de Parlamentul European „este în sine un semnal politic foarte bun”.

„Rezoluția este o rezoluție politică, nu este cu efecte legislative obligatorii, dar este un semnal care arată exact radiografia din momentul acesta a susținerii politice în Europa pentru aderarea României și a Bulgariei la spațiul Schengen. Demersurile noastre, evident, continuă pe lângă Olanda, pentru că până la urmă decizia se ia în Consiliul JAI, prin urmare demersurile la nivel guvernamental continuă”, a explicat oficialul.

„Acest vot de abținere pe care parlamentarii din partidul domniei sale (premierul olandez Mark Rutte, n.r.) l-au dat în Parlamentul European, ieri, de abținere, este un vot care arată de fapt că, exact cum a spus și primul-ministru Rutte, Olanda nu se opune acestei aderări. Nu înseamnă nici că este pentru în acest moment, asta înseamnă că procesul decizional continuă, dar este clar că efortul nostru trebuie să meargă mai departe”, a continuat el.

Bogdan Aurescu susține că în 2022 „s-au realizat o serie de progrese importante în acest proces de susținere a aderării României la spațiul Schengen”.

„E vorba despre o susținere foarte clară exprimată la cel mai înalt nivel de către Franța, la vizita pe care președintele Macron a făcut-o în România, fără condiții, de asemenea o susținere foarte clară exprimată de cancelarul Scholz, deci de Germania, la Praga, într-un discurs european foarte relevant, de asemenea Finlanda, într-o discuție pe care am avut-o cu omologul meu în luna iulie, mi-a confirmat că nu se mai opune. Finlanda, la un moment dat, în timp, acum câțiva ani, era unul dintre statele reticente față de aderarea României la spațiul Schengen și cred că a contat foarte mult și seria de demersuri pe care noi le-am făcut, inclusiv eu personal, pe lângă partea turcă pentru susținerea aderării Finlandei și Suediei la NATO”, a adăugat ministrul.

Întrebat ce se poate face în acest moment ca să convingem Olanda, Bogdan Aurescu a explicat, printre altele, că:

„Există multe demersuri care se pot face. Contează foarte mult, de exemplu, demersurile pe care mediul de afaceri le face, pentru că unul dintre argumentele principale este legat de faptul că aderarea României la spațiul Schengen va fi un avantaj inclusiv pentru mediul de afaceri olandez din România”, conform b1tv.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Ultimele probe la Târgul de Crăciun din Capitală: ‘Se deschide oficial mâine. Totul arată spectaculos’

Publicat

in

Primăria Municipiului București (PMB) anunță deschiderea oficială a Târgului de Crăciun din Piața Constituției.

Târgul de Crăciun din Capitală se deschide joi, începând cu ora 16:00.

Anunțul PMB:

„Am făcut aseară probe de lumini în Piața Constituției și totul arată spectaculos.

Târgul de Crăciun se deschide oficial mâine la ora 16:00, iar la ora 18:00 aprindem luminile în Piață simultan cu iluminatul festiv din oraș.

Bradul de 30 de metri e împodobit, iar Căsuța lui Moș Crăciun e gata să-i primească pe copii”.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Kituri complete de perne auxiliare pentru autoturismul tău

Publicat

in

Pernele auxiliare au devenit o adevărată necesitate pentru fiecare autoturism. Acestea sunt extrem de utile pentru a îmbunătăți suspensia și pentru a oferi un confort sporit la deplasarea pe drumurile neuniforme. La noi în țară aceste drumuri sunt destul de des întâlnite, iar mașina poate avea de suferit dacă există un traseu pe care îl faci zilnic pe aceste drumuri. În acest caz, pernele auxiliare sunt o adevărată necesitate. Cu o investiție minimă poți salva suspensia mașinii și îi poți prelungi durata de viață. Totodată, cu ajutorul pernelor de aer poți menține în siguranță elementele inferioare ale mașinii, deoarece nivelul acesteia de la sol se ridică. 

Online poți comanda kituri complete de perne auxiliare pentru autoturismul tău. Pe site-ul perneauxiliare.ro ai la dispoziție perne aer Passat B6, cât și o mulțime de alte modele. Pentru a alege modelul corespunzător mașinii tale, este necesar să selectezi din listă marca și modelul acesteia, cât și anii de fabricație. În acest fel comanzi produsul potrivit, fără să fie necesară vreo ajustare a mașinii. Montarea și demontarea lor se face foarte repede, fără să fie necesară ridicarea sau demontarea elementelor de suspensie. Pernele pneumatice se montează în interiorul arcurilor de suspensie din spate, iar instalarea este posibilă dacă amortizoarele standard sunt structurate în afara cavității arcului. 

Pernele auxiliare vin în kituri complete ce cuprind pernele auxiliare, bucșe pentru poziționare, spray de silicon, kit de pompare și instrucțiunile de montare. Montarea lor se face foarte rapid, la fel și demontarea, fără să fie necesare costuri mari. De asemenea, prețul unor astfel de perne este unul scăzut și accesibil pentru orice șofer, așadar cu siguranță merită suspensia mașinii o investiție modică.

Specificațiile tehnice ale pernelor auxiliare

Pernele auxiliare AirPower sunt foarte rezistente la ulei și combustibil. Calitatea lor este una superioară, iar durata de folosire se întinde pe o perioadă lungă de timp. Sunt capabile să reziste în condiții diverse, în contact cu apa, soluții slabe de acizi, soluții alcaline și în alte medii agresive. Proprietățile lor fizice și mecanice sunt ridicate, având o rezistență mare la comprimare, frecare sau vibrații. 

Aceste perne auxiliare sunt potrivite pentru orice autoturism, fiind disponibile o mulțime de modele pe site-ul Perneauxiliare.ro. Pernele au o rezistență crescută la căldură și la îngheț, funcționând perfect în diverse zone climatice. Așadar, fie că mergi cu mașina într-un loc călduros sau la munte, în orice situație acestea vor funcționa fără probleme și vor continua să protejeze mașina. 

Pernele AirPower vin cu o serie de avantaje!

Montarea pernelor aduce confort sporit la deplasarea pe drumurile neuniforme și ridică nivelul mașinii față de sol. Acestea nu sunt singurele avantaje de care poți beneficia în momentul în care au fost montate pernele, ci te poți bucura și de o echilibrare perfectă a mașinii pentru încărcăturile masive. 

Montarea și demontarea sunt simple și rapide, iar la momentul în care se conduce cu o remorcă, stabilitatea se mărește. Cu alte cuvinte, aceste perne nu doar că oferă confort și protejează mașina, ci oferă și siguranță. 

Contact:

0744 870 142

office.perneauxiliare.ro@gmail.com

H

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend