Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Miliardarul Elon Musk, declarații uluitoare: ‘Ucraina rămâne neutră. Crimeea devine formal parte din Rusia, așa cum a fost încă din 1783, până la greșeala lui Hrușciov’

Publicat

in

Miliardarul Elon Musk, CEO-ul Tesla, a făcut pe Twitter mai multe declaraţii uluitoare. Acesta a afirmat că Peninsula Crimeea aparţine Rusiei, a propus refacerea referendumurilor de anexare a regiunilor din Ucraina, dar sub supravegherea ONU.

Miliardarul a venit cu un sondaj către urmăritorii său, în care a scris că „cel mai probabil aşa se va termina totul, se mai pune doar problema numărului de morţi până atunci„.

Pacea dintre Rusia şi Ucraina:

– Refacerea alegerilor din regiunile anexate sunt supravegherea ONU. Rusia se retrage dacă asta e dorinţa oamenilor.

– Crimeea devine formal parte din Rusia, aşa cum a fost încă din 1783, până la greşeala lui Hruşciov.

– Alimentarea cu apă în Crimeea, asigurată.

– Ucraina rămâne neutră”, s-a arătat în tweetul lui Elon Musk, în care acesta şi-a invitat urmăritorii să răspundă cu DA sau NU la propunerile sale.

Rezultatele votului până la ora publicării materialului sunt covârşitoare. Din peste 1,2 milioane de voturi, 36,8% au fost cu DA, iar 63,2% cu NU.

Ulterior, Elon Musk a revenit pe Twitter şi a spus că „să încercăm altfel. Voinţa oamenilor din Donbas şi Crimeea ar trebui să decidă dacă aceste regiuni sunt parte din Ucraina sau Rusia.

Rusia face acum mobilizare parţială. Vor trece la mobilizare totală, dacă vor simţi că Crimeea este în pericol. Numărul morţilor de ambele părţi va fi uriaş. Rusia are de trei ori populaţia Ucrainei, aşa că victoria Ucrainei este greu de obţinut. Dacă vă pasă de oamenii din Ucraina, căutaţi pacea„.

Citeste mai mult

ACTUAL

Tărăboi la târla regală! Tovarășul Moisescu l-a penalizat dur pe ciobanul Petrescu: SĂ FACĂ CIOCUL MIC!

Publicat

in

Tărăboiul regal de la curtea primarului PIC pare a nu se mai sfârși nici după afișarea rezultatului votului de dumincă 9 iunie. Astfel, astazi dimineață, consilierul PSD Marius Moisescu, cel căruia îi place să fie alintat cu apelativul “tovarășul” a semnat, in calitate de președinte de ședință, Procesul Verbal al ședinței cu scântei de dinaintea alegerilor. Informația ne-a fost furnizată chiar de tovarășul Moisescu, cel care ne-a dat asigurari că, din această lună, nu va mai permite scandaluri în plenul ședințelor. “Gata cu scandalurile celor care orăcăie fără să spună nimic concret, inteligibil. L-am sancționat cu avertisment pe domnul Daniel Petrescu și, de asemenea, i-am interzis să mai ia cuvantul la următoarele ședințe. Să facă ciocul mic și să zică merci că a prins la limită încă un mandat de consilier local. O să vedeți ce mielușel va fi”, ne-a declarat consilierul Marius Moisescu.

Citeste mai mult

ACTUAL

SCANDALUL LIFTURILOR LA SPITALUL JUDEȚEAN ARGEȘ – CONDUCEREA SJU VINE CU CLARIFICARI

Publicat

in

În urma unor informații false difuzate în cadrul unei pagini de social media, conducerea Spitalului Județean de Urgență Pitești (SJU Piteşti) transmite următoarele clarificări:

Din respect pentru pacienţii noştri şi pentru toţi cetăţenii argeşeni, revenim, pentru a informa corect opinia publică, aşa cum am făcut-o şi într-un comunicat anterior.

Astfel, precizăm că în 29.05.2024, după reluarea procedurilor, a fost încheiat Contractul de reparații capitale și pentru ultimele 2 ascensoare de 6 persoane, care necesitau acest lucru, fiind vorba despre ascensoarele destinate exclusiv aparținătorilor, contract în valoare de 194.652,37 lei (inclusiv T.V.A.), finanțat integral din bugetul județului Argeș.

Menționăm că, în acest moment, în cadrul SJU Piteşti, funcționează 3 lifturi mari, atât pentru pacienţi, cât şi pentru aparţinători, având în vedere că reparația capitală/ punerea în funcțiune a 2 lifturi mari a fost realizată la sfârșitul anului 2023.

După finalizarea reparației capitale la cele 2 lifturi destinate, exclusiv, aparținătorilor, vor fi funcționale toate cele 5 lifturi.

Conform contractului încheiat de SJU Piteşti, executarea lucrărilor se va efectua în 75 de zile lucrătoare, având ordin de începere a lucrărilor, din data de 05.06.2024.

Informăm, pe această cale, pacienţii şi aparţinătorii, că există o preocupare permanentă de a remedia, în cel mai scurt timp, toate problemele care apar şi vă asigurăm că depunem toate eforturile, în acest sens.

Toate schimbările pe care le generăm la nivelul Spitalului

Judeţean de Urgenţă Piteşti vin pentru argeşeni şi nu numai, iar, prin ceea ce facem, ţinem cont de nevoile şi părerile acestora.

Creşterea calităţii serviciilor medicale furnizate şi asigurarea

condiţiilor necesare a reprezentat și reprezintă o prioritate, atât pentru SJUP, cât și pentru Consiliul Județean Argeș.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Pitești

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend