Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

„Maestru al Aromelor: Descoperă Secretul din Spatele Celor Peste 40 de Narghilele Excepționale de la Loka Lounge”

Publicat

in

Orice capitală europeană cu o amprentă culturală semnificativă se mândrește cu locurile ei iconice, unde elitele societății se adună pentru a savura momente de neegalat. În București, punctul culminant al rafinamentului și eleganței este, fără îndoială, Loka Lounge. Sub direcția inspirată a lui Costin Rusu, CEO-ul acestei destinații prestigioase, lounge-ul a devenit nu numai un reper pentru locuitorii orașului, dar și destinația predilectă a celebrităților și un simbol al exclusivității.

Costin Rusu este nu doar un exemplu strălucit al liderilor care îmbină pasiunea cu experiența, ci și un arhitect al experiențelor de neuitat. Prin adoptarea unei abordări progresiste și o înțelegere profundă a culturii, el a transformat Loka Lounge într-un sanctuar pentru elite, unde tradiția întâlnește modernitatea. O dovadă clară a dedicării sale este investiția considerabilă de peste 30.000 de euro în narghilele de calitate superioară. Mai mult, lounge-ul se mândrește cu o persoană dedicată exclusiv narghilelei, un specialist care nu doar aprofundează aromele, ci și combină cu măiestrie aceste esențe pentru a oferi experiențe personalizate. Acest maestru al narghilelei se ocupă personal de fiecare client, asigurându-se că fiecare ședință de narghilea este unică și memorabilă.

Fiecare colț al Loka Lounge vorbește despre atenție la detaliu. De la designul interior minuțios până la selecția de băuturi și serviciile personalizate, fiecare element este gândit pentru a satisface cele mai înalte așteptări. Aici, într-o atmosferă captivantă, vedetele și elitele Bucureștiului se pot relaxa într-un mediu plin de grație și opulență.

Experiența culinară la Loka Lounge este o celebrare a fineței, o călătorie care începe cu alegerea celor mai fine ingrediente și culminează cu o degustare care lasă o impresie de neșters.

Însă, ceea ce cu adevărat distinge Loka Lounge este capacitatea sa de a găzdui evenimente memorabile. Lansări de produse, petreceri private, evenimente caritabile – toate poartă semnătura inconfundabilă a lui Costin Rusu, transformând fiecare ocazie într-o afirmație de lux, grandor și rafinament.

În concluzie, Loka Lounge, cu Costin Rusu la cârma acestui bastion al eleganței, nu este doar un lounge. Este o declarație de stil, rafinament și exclusivitate în inima capitalei României, marcând Bucureștiul ca un oraș unde eleganța se combină cu tradiția într-un mod excepțional.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Sacrificarea porcului în gospodărie de Sărbători poate aduce probleme! Regulile care trebuie respectate 

Publicat

in

Direcţia Sanitara Veterinara si pentru Siguranţa Alimentelor recomandă cetăţenilor să respecte unele reguli înainte, și după sacrificarea porcului din gospodărie.

„Direcţia Sanitara Veterinara si pentru Siguranţa Alimentelor Dâmboviţa (DSVSA) recomandă cetăţenilor să cumpere produse alimentare numai din unităţi sau spaţii autorizate/înregistrate sanitar veterinar, astfel, vor avea certitudinea că atât carnea, cât şi alte produse de origine animală sau non-animală au fost supuse controlului sanitar-veterinar şi pentru siguranţa alimentelor şi nu constituie un pericol pentru sănătatea publică”, se arată în comunicatul DSV Dâmbovița

După cumpărare, în cel mai scurt timp posibil, alimentele de origine animală se introduc în frigider unde se păstrează conform indicațiilor de pe etichetă.

Sacrificarea porcului din gospodărie şi consumarea acestuia în familie, fără controlul sanitar veterinar al stării de sănătate a animalului şi a salubrităţii cărnii obţinute, poate avea consecinţe grave, mai spune sursa citată

DSVSA spune că, carnea și produsele din carne provenite de la porcul din gospodărie sunt interzise a fi comercializate!

„De asemenea, este interzisă comercializarea porcilor, cărnii și produselor din carne provenite din zonele de restricție, ca urmare a evoluției virusului Pestei Porcine Africane (PPA)”

Solicitaţi vizita medicului veterinar înainte de sacrificarea porcului, pentru a:
– verifica starea de sănătate a animalului înainte de sacrificare;
– da sfaturi utile privind probele ce trebuie luate la sacrificare şi analizele ce trebuie făcute pentru a nu vă pune sănătatea în pericol;
– asomarea porcul înaintea sacrificării, pentru a scuti animalul de suferinţă şi a respecta cerinţele de bunăstare a animalelor.

Deținătorul animalelor are obligația de a preda medicului veterinar de liberă practică împuternicit crotaliile auriculare ale animalelor sacrificate, în termen de maxim 7 zile de la sacrificare, pentru actulizarea Bazei Naționale de Date (BND).

Nu consumaţi carnea şi nu o preparaţi, până nu obţineţi de la medicul veterinar rezultatul examinării pentru Trichinella spp., cu rezultat negativ.

„În situaţia în care medicul veterinar constată că porcul dumneavoastră este bolnav, nu riscați sacrificarea şi consumul cărnii. Veţi fi despăgubit de stat la valoarea de piaţă a animalului, numai dacă acesta este identificat și înregistrat.
Examinarea cărnii provenite de la porcii sacrificaţi în vederea examinării pentru Trichinella spp. este obligatorie și se efectuează pe probe provenite atât de la porcii identificați și introduși în BND, cât și de la porci neidentificați, care nu figurează în BND”, se arată în comunicat

Probele se recoltează din musculatura intercostală, pilierii diafragmatici, , partea musculară a diafragmei situate în apropierea costelor sau a sternului.

Este interzisă introducerea cărnii și a produselor din carne (toate speciile: porc, oaie, vită, pasăre, etc.) dintr-o țară terță în Uniunea Europeană, respectiv în România, prin bagajele personale ale călătorilor. Interdicția se aplică și în sens invers, din România într-un stat membru sau țară terță.

Este recomandat ca ouăle și alte produse alimentare care se consumă în mod tradiţional în această perioadă, cum sunt: cozonacii, prăjiturile, legumele de sezon etc. să fie achiziţionate din spaţii amenajate,autorizate/înregistrate sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor, aflate sub controlul personalului de specialitate.

De asemenea, înainte de achiziţionarea alimentelor de origine animală din locuri specializate în acest sens, asiguraţi-vă că vânzătorul este echipat corespunzător, iar manipularea alimentelor neambalate o realizează cu mâinile acoperite de mănuşi curate sau de unică folosinţă.

„Având în vedere intensificarea comerțului on-line în această perioadă, cu alimente de toate tipurile, cum ar fi produse alimentare proaspete, refrigerate, congelate, preparate, uneori împreuna cu produse nealimentare, recomandăm consumatorilor să urmarească cu atenție sporită, atunci când cumpară produse alimentare prin comerțul on-line, cerințele privind comanda, livrarea și transportul, data expedierii alimentelor (în special pentru produsele alimentare ușor alterabile), precum și respectarea condițiilor prescrise de păstrare și consum ale acestora”, a conchis sursa citată

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Europarlamentar român: Este oficial, România nu intră în Schengen în acest an

Publicat

in

Este oficial, România nu intră în Schengen în acest an, a transmis miercuri seara pe facebook, europarlamentarul Eugen Tomac, precizând că pe 5 decembrie se va discuta doar despre accesul nostru în Schengen, dar nu se va vota.

„Este oficial, România nu intră în Schengen în acest an.
Pe 5 decembrie se va discuta doar despre accesul nostru în Schengen, dar nu se va vota”, spune Tomac

Eugen Tomac subliniază faptul că Nehammer ne umilește din nou într-un mod absolut scandalos!

„Sunt profund revoltat să văd cum această putere ratează în fiecare zi acest obiectiv de grad zero pentru România.

Altele sunt prioritățile lor, vizite prin Africa, Dubai și măriri de taxe și impozite.
Locul nostru este în UE, dar aici trebuie să muncești pentru fiecare obiectiv și să fii credibil atunci când ceri sau să joci dur atunci când ești umilit”, a conchis europarlamentarul român

Consiliul JAI care va avea loc, pe 4 şi 5 decembrie, nu va supune la vot aderarea României la Schengen, desi subiectul se află pe ordinea de zi a reuniunii.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend