Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Lovitură dură pentru proprietarii acestor mașini! Riscă amenzi usturătoare din partea autorităților

Publicat

in

Citeste mai mult
Click si comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NATIONAL

BREAKING – George Simion, primul lider care își anunță candidatura la prezidențiale

Publicat

in

Liderul AUR, George Simion, a transmis un mesaj către toți simpatizanții AUR să vină, sâmbătă, la Arenele Roman pentru a participa la ”lansarea candidaturii mele”.

”Aștept alături de mine orice tânăr care vrea să se înscrie ca voluntar toată această vară pentru a scrie istorie împreună în Corpul Voluntarilor: https://georgesimion.ro/voluntariat/

Iar în acest sfârșit de săptămână vă invit să mai deschidem o nouă filă. Sâmbăta, ora 19:00, la Arenele Romane din București – lansarea candidaturii.”, scrie George Simion.

Mesajul integral transmis de George Simion

”Duminică am reușit să obținem un scor istoric pentru mișcarea noastră! Vă trimit aceste rânduri pentru a vă mulțumi, pentru a vă dezvălui dedesubturile pe care le cunoaștem până acum despre acest rând de alegeri atât de contestat și pentru a vă anunța unde e masa și dansul.

Să o luăm în ordine: MULȚUMESC! Este fără precedent în istoria noastră recentă ca o mișcare patriotică pornită de la firul ierbii să ajungă la acest nivel. Am obținut, din ce știm oficial, 1,400,000 de voturi. Se putea și mai mult, atât ca număr cât și ca procente, dar e foarte bine având în vedere frauda comisă de comasați. Comparativ, adversarii noștri ideologici de la USRQ+ abia dacă au trecut pragul electoral, prăbușindu-se în irelevanță.

Când spun fraudă mă refer pentru început la decizia neconstituțională de a comasa alegerile europarlamentare cu locale, cu voie de la coana Europă/Ursula. O decizie de care Rareș RujRoz este foarte mândru, care a fost într-adevăr aducătoare de voturi, dar care nu poate fi catalogată altfel decât profund necinstită și nedemocratică.

Unii se pot întreba: dar ați avut la dispoziție patru ani să vă faceți structuri teritoriale, de ce dai vina pe acest lucru? Celor care întreabă asta le-aș cere să îmi dea un exemplu de partid anti-sistem, fără rețea moștenită de la partid/servicii/alte organizații, care a reușit să câștige tot din prima într-un proces electoral local. Structurile noastre s-au născut greu, activismul politic dar și cel civic/social este aproape egal cu zero în România, așa că prin devansarea calendarului electoral normal, comasații și-au atins scopul încă de acum trei luni iar noi urma să devenim irelevanți din punct de vedere politic.

Prin eforturi supraumane, am reușit totuși să avem 33.000 de candidați la alegerile locale (comparativ PSD a avut 52.000, USR 13.000). Fără acest număr, șansele care ni se înjumătățiseră prin comasare ar fi fost nule. Mulțumesc celor care au acceptat să candideze din partea AUR, știind foarte bine atacurile la care vor fi supuși.

Apoi a trebuit să strângem 19.000 de oameni în secțiile de vot (care să nu fie rude de gradul I sau II cu cei 33.000 de candidați). Din nou, un efort uriaș. Le mulțumesc pe această cale și membrilor și observatorilor din secțiile de vot care au stat de pază de la 20 până la 70 de ore. Fără voi puteam ajunge la un scor similar cu cel al USR. Datorită vouă am putut reduce dimensiunea furtului. Chiar și acum, când scriu aceste rânduri în această călduroasă zi de miercuri, tot mai există oameni care încă stau să numere/renumere voturi în circa 200 de secții. Ei sunt adevărații eroi!

Multe nereguli s-au făcut pe fond de oboseală. Sunt cele mai prost organizate alegeri din 1990 încoace iar Marcel Ciolacu nu schițează niciun gest, nu simte nicio remușcare. El deține puterea, el a convocat în complicitate cu Ciucă și Klaus Iohannis aceste alegeri despre care președintele țării a avut tupeul să spună că au fost organizate bine. Umilința față de oamenii din secții nu va fi uitată!

A candida pentru funcția de primar sau președinte de consiliu județean este o misiune aproape imposibilă având în vedere că există un singur tur de alegeri, și nu două cum este democratic. Acești primari și președinți de Consilii Județene au făcut vize de reședință fictive, au cumpărat voturi, au forțat aparatul administrativ să îi promoveze și au nominalizat conducerile secțiilor de votare. În multe locuri s-a folosit o tehnică relativ nouă: buletine dinainte ștampilate pe PSD, care erau oferite alegătorilor. Până nu se schimbă acest sistem cu un singur tur, mare parte din conducerile din administrația locală vor rămâne, din păcate, la mâna comasaților.

Cu o singură excepție – Harghita – am trecut pragul electoral în toate județele și avem oameni în consiliile din municipiile reședință de județ (minus Sfântu Gheorghe) și din județe. Îi voi mandata pe toți acești aleși să ocupe locuri în administrație de unde pot face bine românilor, cu raport săptămânal de activitate prezentat public. Lor nu le mulțumesc încă, ci îi pun la treabă și mă voi lupta să le dau o șansă egala la lupta politică din localitățile lor schimbând în viitorul Parlament legea alegerilor locale.

Diaspora, mai puțin Republica Moldova (care fie între noi vorba nu face parte din Diaspora, ci este o bucată ruptă din Țară), ne-a plasat pe locul 1 în preferințele sale și de aceea le mulțumesc din suflet și fraților și surorilor noastre care ne-au votat în afara țării. Deși este al naibii de greu, mă voi deplasa personal în următoarele luni în fiecare comunitate românească din Uniunea Europeană ca să le explic de ce noi, cu 10% în Parlament, nu putem face mai nimic pentru ei și pentru România. Le voi cere puterea și alegerea pentru funcția de PREȘEDINTE AL ROMÂNIEI, ei fiind singurii care pot înclina serios balanța în lupta noastră împotriva partidului corupt comasat.

Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată (oștile din Parlamentul European, primării și consilii) cu care atacăm bandiții Sistemului. Iar următoarea bătălie este pe 15 septembrie!

Aștept alături de mine orice tânăr care vrea să se înscrie ca voluntar toată această vară pentru a scrie istorie împreună în Corpul Voluntarilor: https://georgesimion.ro/voluntariat/

Iar în acest sfârșit de săptămână vă invit să mai deschidem o nouă filă. Sâmbăta, ora 19:00, la Arenele Romane din București – lansarea candidaturii.”, scrie George Simion.

Citeste mai mult

NATIONAL

United Right MEPs ask Brussels for an independent investigation into elections, OSCE notified too

Publicat

in

United Right Alliance (an electoral alliance made up of USR (Save Romania Union) – PMP (People’s Movement Party) and Forta Dreptei) MEPs have sent a letter to the president of the European Commission, Ursula von der Leyen, requesting that a mission be sent to Romania for an independent investigation into the electoral process.

The letter was also sent to the vice-president for Demography and Democracy, Dubravka Suica, and to the commissioner for Justice, Didier Reynders.

“In the letter, the United Right MEPs show that on the day of the elections, pre-stamped ballots for the PSD-PNL (Social Democratic Party – National Liberal Party) electoral and governing coalition were found in Bucharest, but also in other cities/towns, such as Ramnicu Sarat, Sacalaz or Bistra,” reads a press release sent by Save Romania Union (USR).

The letter was signed by MEPs Vlad Botos and Eugen Tomac, but also by the future MEPs of the United Right Alliance Dan Barna and Vlad Voiculescu.

The document invokes “countless suspicions of fraud” in two sectors of Bucharest, the appointment of a former parliamentarian as president of the Permanent Electoral Authority, the merging of local and European parliamentary elections “without an adequate infrastructure”, the refusal to recount the votes in the polling stations where observers reported errors in the minutes, the fact that the delegates waited for hours in the heat to hand over the bags with votes to the Electoral Bureaus, the suspension of the electoral process in 22 counties, over one million votes annulled, but not yet registered in the central electronic platform.

USR MP Iulian Bulai, leader of the ALDE group in the Parliamentary Assembly of the Council of Europe (PACE), has notified the Office for Democratic Institutions and Human Rights of the Organization for Security and Co-operation in Europe (OSCE) and the Congress of Local and Regional Authorities of the Council of Europe about the “poor organization of the June 9 elections and the suspicions of fraud” in several polling stations.

“USR has repeatedly requested the admission of the recount of votes in the polling stations with serious suspicions of fraud and wrong writings in the minutes. At the few polling stations where the recount was accepted, the result of the recount confirms USR’s accusations that PSD and PNL want to steal the votes of Romanians. In Bucharest’s Sector 2, from the recount of only two polling stations, 294 more votes resulted for the United Right candidate. In Bucharest’s Sector 1, there was a re-election in a single polling station and 187 votes resulted in favour of the United Right candidate, given that 80 requests for re-election were submitted,” the USR press release reads.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend