Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Lazaroiu pune banere electorale pe banii statului ! Masinile Hidroserv blocate in actiuni ale PDL !

Publicat

in

Nesimţirea şi tupeul găştii portocalii ating cote de neimaginat! Pentru că poporul s-a saturat de PD-L, cei de la putere au trecut la atacuri murdare, în timp ce oamenii se luptă cu frigul, cu troienele sau nu au alimente.

Cinismul şi risipa banului public sunt la ordinea zilei pentru cei doi portocalii, Ştefan Lăzăroiu şi Victor Suhan. Lipsiţi de educaţie şi de respect faţă de argeşeni s-au apucat să arunce banii publici de la Hidroserv (asociată Hidroelectrica, societate sută la sută de stat, care aparţine tuturor românilor) pe bannere şi fluturaşi, prin care să denigreze opoziţia. Vom face un calcul şi vă vom arăta cât a costat această campanie pe banii publici! Clar şi direct, utilizează banii statului în folosul personal, pentru a-şi face campanie electorală, deşi nu este nici momentul, nici cazul! Mai mult, au transformat drumurile naţionale şi judeţene în proprietate personală, montând afişe şi bannere, pline de minciuni la adresa PSD şi PNL, fără a fi eliberate avizele legale în acest sens!  Aşa înţeleg candidaţii Suhan şi Lăzăroiu că trebuie să procedeze: să ia banii statului, ai românilor şi să-i toace pe afişe cu mesaje insultătoare la adresa opoziţiei!

Cu siguranţă, maşinile de la Hidroserv ar fi fost mai nimerite în zonele sinistrate sau în programul normal de lucru decât pe post de plimbătoare de afişe ordinare comandate de PD-L! Din banii noştri, ai celor care ne facem datoria faţă de stat, pedeliştii îşi permit să facă circ şi miştouri ieftine! Statul este moşia portocaliilor! Culmea sfidării, firma autointitulatului candidat la Parlament este pe locul patru în topul datornicilor la bugetul de stat! Dacă o familie nevoiaşă nu-şi plăteşte impozitele, nu mai primeşte ajutor social, dacă un pedelist are datorii imense, se trece cu vederea! Dreptate portocalie!

Nu este campanie electorală, avem doar zăpadă şi durere, iar puterea sfidează orice normă morală şi denigrează cu neruşinare aleşii votaţi corect şi cinstit de argeşeni! Ruşine, nu vrem grosolănii, mafie şi nesimţiţi în Argeş!

Ne-am săturat de mojici care nu au muncit în viaţa lor, dar care au averi imense din contracte cu banul public şi care ne dau nouă, românilor, lecţii de austeritate şi de viaţă!

Opoziţia este în grevă parlamentară, nu mergem la plen, pentru că vrem legi votate corect, nu voturi furate de Roberta Anastase, dar muncim în Comisii, participăm la dezbateri şi ţinem audienţe în teritoriu! Sunt mereu la muncă, la datorie şi se poate demonstra fără probleme!

Mai mult, mi-am donat indemnizaţia de deputat pentru a cumpăra alimente, care au fost trimise în convoiul organizat de PSD Argeş. Nu am făcut public acest gest, pentru că spre deosebire de putere, noi avem bun simţ!

Nu mai consumaţi motorină degeaba ca să mă „cântaţi” pe mine sau pe alţi parlamentari, sunt oameni care au nevoie disperată de combustibilul de la stat, pe care voi îl risipiţi după bunul plac, ajunge cât aţi prostit poporul cu circ ieftin!

Românii plătesc facturi uriaşe la curent, iar pedeliştii folosesc echipamentele şi utilajele statului pentru campanii mârşave! Mai mult, voi cere să se constituie Comisie de anchetă parlamentară în cazul Hidroserv şi Hidroelectrica, pentru a vedea pe ce baze legale maşinile şi angajaţii instituţiei prestează pentru puterea portocalie!

Citeste mai mult
Click si comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUAL

VIDEO Uneltirile de la Vatican iau o turnură machiavelică într-un nou film cu aspirații la Premiile Oscar

Publicat

in

Alegerea unui nou papă este mai mereu învăluită în mister și intrigi iar un nou film cu Ralph Fiennes, Stanley Tucci și John Lithgow vine cu o turnură machiavelică de la un regizor care a ridicat un Premiu Oscar chiar anul trecut, relatează IndieWire.

Regizorul germano-austriac Edward Berger s-a deplasat la Vatican pentru primul său film de după All Quiet on the Western Front („Nimic nou pe frontul de vest”), pentru care a ridicat la Gala Premiilor Oscar din 2023 premiul pentru cel mai bun film străin.

Lungmetrajul în limba germană a primit 9 nominalizări la Premiile Oscar de anul trecut, câștigând în cele din urmă 4: cel mai bun film străin, cea mai bună coloană sonoră, cea mai bună imagine și cel mai bun design de producție. La Premiile BAFTA decernate de Academia Britanică de Film lungmetrajul a câștigat 7 premii, inclusiv cel pentru cel mai bun regizor, acordat lui Berger.

Noul său film, The Conclave („Conclavul”) se bazează pe cartea omonimă publicată de autorul britanic Robert Harris în 2016, una care urmărește ce se întâmplă „în spatele ușilor închise ale Capelei Sixtine când 118 cardinali din întreaga lume își exprimă voturile în cele mai secrete alegeri din lume”.

În film, cardinalul Lawrence (jucat de Ralph Fiennes) este însărcinat cu organizarea conclavului după moartea neașteptată a unui papă îndrăgit. După ce cei mai puternici oameni din Biserica Catolică sunt încuiați împreună la Vatican, Lawrence se găsește prins în mijlocul unei conspirații și descoperă un secret care ar putea zgudui întreaga fundație a Bisericii. Trailerul lansat acum pentru film e edificator:

Actorul american Stanley Tucci îl joacă pe cardinalul progresist Bellini, care este prezentat în descrierea oficială a lungmetrajului drept un „candidat focos și nerușinat” la scaunul Sfântului Petr. John Lithgow îl interpretează pe cardinalul canadian Tremblay, cel mai puternic adversar al lui Bellini la șefia Bisericii Catolice.

Distribuția este completată de nume ca Isabella Rossellini, Lucian Msamati, Brían F. O’Byrne, Carlos Diehz, Merab Ninidze.

Coloana sonoră a filmului e compusă de Volker Bertelmann, compozitorul și pianistul german premiat cu Oscar anul trecut pentru colaborarea anterioară cu Berger la Nimic nou de pe frontul de Vest.

„The Conclave”, un film „machiavelic” de la un regizor aflat pe cai mari

Peter Kujawski, președintele studioului Focus Features care a produs filmul, l-a descris drept un „thriller machiavelic” în timpul convenției CinemaCon de anul trecut.

Într-un comunicat de presă separat remis la momentul respectiv, el a adăugat că „Edward Berger este un cineast diabolic de talentat care ne face inimile să trepideze prin ilustrarea a ceea ce se întâmplă îngerilor noștri mai buni în acele săli machiavelice ale puterii”.

„Abia așteptăm să aducem spectatorii pe muchie de cuțit alături de el”, a adăugat el cu privire la Conclavul.

Filmul va avea premiera internațională în data de 1 noiembrie, el urmând să apară tot atunci și în cinematografele din România, potrivit Cinemagia, site-ul de referință în ceea ce privește lansările cinematografice de la noi.

Ca întotdeauna, poți găsi mai multe noutăți din lumea filmelor și serialelor, dar și alte știri interesante, în rubrica Nerd Alert de weekendul acesta:

Citeste mai mult

ACTUAL

LIVE Război în Ucraina, ziua 877: Drone ucrainene au vizat Rusia în timpul nopții / Moscova îndeamnă la „realism” în privința promisiunilor lui Trump

Publicat

in

Rusia a anunțat vineri dimineață că a doborât 19 drone lansate de către Ucraina în timpul nopții. Un oficial rus din regiunea Kursk a declarat că două persoane au rănite de resturile unui vehicul aerian fără pilot.

Cele mai importante evenimente legate de războiul din Ucraina, ziua 877, LIVETEXT:

Resturi ale unei drone ucrainene doborâte au rănit vineri dimineață două persoane în orașul rus Kursk, a declarat guvernatorul regional interimar Alexei Smirnov pe aplicația de Telegram, informează Reuters.

Ministerul rus al Apărării a declarat că un total de 19 drone au fost distruse peste noapte, inclusiv 11 deasupra regiunii Kursk, a relatat agenția de știri Interfax.

Candidatul republicanilor la alegerile prezidențiale din SUA, Donald Trump, și președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, au programată, vineri, o discuţie telefonică, potrivit unor surse familiarizate cu aceste planuri, citate de CNN și Reuters, scriu News.ro și Agerpres.

Sinteza celor mai recente evenimente:

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend