Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Lazaroiu pune banere electorale pe banii statului ! Masinile Hidroserv blocate in actiuni ale PDL !

Publicat

in

Nesimţirea şi tupeul găştii portocalii ating cote de neimaginat! Pentru că poporul s-a saturat de PD-L, cei de la putere au trecut la atacuri murdare, în timp ce oamenii se luptă cu frigul, cu troienele sau nu au alimente.

Cinismul şi risipa banului public sunt la ordinea zilei pentru cei doi portocalii, Ştefan Lăzăroiu şi Victor Suhan. Lipsiţi de educaţie şi de respect faţă de argeşeni s-au apucat să arunce banii publici de la Hidroserv (asociată Hidroelectrica, societate sută la sută de stat, care aparţine tuturor românilor) pe bannere şi fluturaşi, prin care să denigreze opoziţia. Vom face un calcul şi vă vom arăta cât a costat această campanie pe banii publici! Clar şi direct, utilizează banii statului în folosul personal, pentru a-şi face campanie electorală, deşi nu este nici momentul, nici cazul! Mai mult, au transformat drumurile naţionale şi judeţene în proprietate personală, montând afişe şi bannere, pline de minciuni la adresa PSD şi PNL, fără a fi eliberate avizele legale în acest sens!  Aşa înţeleg candidaţii Suhan şi Lăzăroiu că trebuie să procedeze: să ia banii statului, ai românilor şi să-i toace pe afişe cu mesaje insultătoare la adresa opoziţiei!

Cu siguranţă, maşinile de la Hidroserv ar fi fost mai nimerite în zonele sinistrate sau în programul normal de lucru decât pe post de plimbătoare de afişe ordinare comandate de PD-L! Din banii noştri, ai celor care ne facem datoria faţă de stat, pedeliştii îşi permit să facă circ şi miştouri ieftine! Statul este moşia portocaliilor! Culmea sfidării, firma autointitulatului candidat la Parlament este pe locul patru în topul datornicilor la bugetul de stat! Dacă o familie nevoiaşă nu-şi plăteşte impozitele, nu mai primeşte ajutor social, dacă un pedelist are datorii imense, se trece cu vederea! Dreptate portocalie!

Nu este campanie electorală, avem doar zăpadă şi durere, iar puterea sfidează orice normă morală şi denigrează cu neruşinare aleşii votaţi corect şi cinstit de argeşeni! Ruşine, nu vrem grosolănii, mafie şi nesimţiţi în Argeş!

Ne-am săturat de mojici care nu au muncit în viaţa lor, dar care au averi imense din contracte cu banul public şi care ne dau nouă, românilor, lecţii de austeritate şi de viaţă!

Opoziţia este în grevă parlamentară, nu mergem la plen, pentru că vrem legi votate corect, nu voturi furate de Roberta Anastase, dar muncim în Comisii, participăm la dezbateri şi ţinem audienţe în teritoriu! Sunt mereu la muncă, la datorie şi se poate demonstra fără probleme!

Mai mult, mi-am donat indemnizaţia de deputat pentru a cumpăra alimente, care au fost trimise în convoiul organizat de PSD Argeş. Nu am făcut public acest gest, pentru că spre deosebire de putere, noi avem bun simţ!

Nu mai consumaţi motorină degeaba ca să mă „cântaţi” pe mine sau pe alţi parlamentari, sunt oameni care au nevoie disperată de combustibilul de la stat, pe care voi îl risipiţi după bunul plac, ajunge cât aţi prostit poporul cu circ ieftin!

Românii plătesc facturi uriaşe la curent, iar pedeliştii folosesc echipamentele şi utilajele statului pentru campanii mârşave! Mai mult, voi cere să se constituie Comisie de anchetă parlamentară în cazul Hidroserv şi Hidroelectrica, pentru a vedea pe ce baze legale maşinile şi angajaţii instituţiei prestează pentru puterea portocalie!

Citeste mai mult
Click si comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUAL

Sancțiuni drastice pentru un șofer care a depășit pe trecerea de pietoni și era să lovească un copil

Publicat

in

Un șofer a fost filmat cu o cameră de vord în timp ce face o depăşire în apropierea unei treceri pentru pietoni din municipiul Suceava, fiind la un pas să lovească un copil care traversa regulamentar strada, scrie News.ro. El a fost identificat şi amendat de Poliţie după ce imaginile au apărut pe reţelele de socializare.

În imaginile postate vineri pe internet se vede cum, pe o stradă, cu o bandă pe sens o autoutilitară opreşte la trecerea pentru pietoni pentru a acorda prioritate, moment în care un autoturism intră în depăşire şi este la un pas să lovească un copil aflat în traversarea străzii, pe marcajul special pentru pietoni.

După ce au vizionat imaginile, poliţiştii au identificat locul unde s-a produs incidentul şi pe şofer.

„Poliţiştii Biroului Rutier – Poliţia Municipiului Suceava s-au autosesizat, iar din verificările efectuate de către poliţiştii rutieri s-a constatat faptul că la data de 21.06.2024, în jurul orei 09:20, un bărbat de 45 ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, a condus autoturismul pe str. Gheorghe Doja din direcţia Iţcani către Burdujeni, iar în proximitatea intersecţiei str. Gheorghe Doja cu str. Pictor Dumitru Dacian a efectuat manevra neregulamentară de depăşire, pe trecerea pentru pietoni, a unui autoturism care era oprit pentru a acorda prioritate de trecere unui pieton. De asemenea în timpul efectuării manevrei neregulamentare şoferul de 45 de ani nu a acordat prioritate de trecere pietonului minor angajat regulamentar în traversarea străzii prin loc permis semnalizat prin indicator si marcaj rutier, obligând pietonul să se oprească din traversare pentru a evita impactul”, a transmis sâmbătă IPJ Suceava.

Conform sursei citate, şoferul de 45 de ani a fost testat pentru consumul de alcool, rezultatul fiind negativ. El a fost sancţionat cu amendă în cuantum de 1.980 lei şi suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 120 zile.

Conform poliţiştilor, „gestul şoferului care a încălcat legislaţia rutieră a produs indignarea celorlalţi participanţi la trafic, generând totodată şi un risc rutier sporit”.

Nu este prima dată când poliţiştii suceveni identifică şi sancţionează şoferi care se abat grav de la regulile rutiere, sancţiunile fiind aplicate în urma publicării imaginilor în mediul online.

Citeste mai mult

ACTUAL

Crucea Roșie anunță că 22 de persoane au fost ucise într-un atac lângă sediul său din Gaza

Publicat

in

Cel puțin 22 de persoane care au căutat adăpost în jurul complexului Crucii Roșii din Gaza au fost uciși de un bombardament care a avariat și clădirea, a anunțat organizația umanitară citată de BBC.

„Proiectile de calibru greu au aterizat la câțiva metri de biroul și reședința Comitetului Internațional al Crucii Roșii vineri după-amiază”, se arată într-un comunicat al organizației.

Acesta a adăugat că toate părțile au obligația de a lua măsuri de precauție pentru a evita vătămările aduse civililor și facilităților umanitare.

Un purtător de cuvânt al Forțelor de Apărare Israelului a declarat pentru BBC că anchetele inițiale au sugerat că nu există „nicio indicație” că ar fi efectuat o lovitură în zonă, dar a adăugat că incidentul este „în curs de revizuire”.

„Atacul a deteriorat structura biroului CICR, care este înconjurat de sute de civili strămutați care trăiesc în corturi, inclusiv mulți dintre colegii noștri palestinieni”, a spus organizația.

„Acest incident a provocat un aflux masiv de victime la Spitalul de Campanie al Crucii Roșii din apropiere, spitalul primind 22 de morți și 45 de răniți, dar există relatări despre victime suplimentare”, precizează organizația.

Crucea Roșie a declarat că „gravul incident de securitate” a fost unul dintre câteva care s-au produs în ultimele zile.

„Condamnăm aceste incidente care pun în pericol viața lucrătorilor umanitari și a civililor”, se adaugă declarația.

Ministerul Sănătății din Gaza, condus de Hamas, a oferit cifre diferite, spunând că 25 de persoane au fost ucise și 50 au fost rănite în bombardamentele, pe care le-a pus pe seama Israelului.

Armata israeliană a lansat o campanie de distrugere a grupării armate palestiniene ca răspuns la un atac fără precedent asupra sudului Israelului în 7 octombrie, în timpul căruia aproximativ 1.200 de persoane – majoritatea civili – au fost ucise și alte 251 au fost luate ostatici.

Peste 37.390 de oameni au fost uciși în Gaza de atunci, potrivit Ministerului Sănătății din Gaza, subordonat Hamas. Cifrele sale nu fac diferența între civili și combatanți, dar bilanțul menționează 14.680 de copii, femei și persoane în vârstă printre morți până la sfârșitul lunii aprilie.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

ACTUALacum 22 de ore

VIDEO | “Nesimțitule, iar te plimbi pe banii noștri!” – Primarul Panțurescu și martalogul Moise, prinși la cumpărături cu mașina primăriei

Cetățenii din urbea regală nu mai suportă bătaia de joc a reprezenanților administrației PSD și îi penalizeaza de fiecare dată...

ACTUALacum 22 de ore

Rușine mare la târla regală! ISU a închis “Grădinița Groazei” din Curtea de Argeș și a amendat Primăria PSD cu 50.000 lei

Administrația PSD din orașul regal primește o nouă palmă care arată tupeul și incompetența târlei regale conduse de Panțurescu. Cea...

ACTUALacum 23 de ore

DE TOT RÂSUL! Bumperele din Curtea de Argeș, atracții turistice pe Google Maps – Istoricii Dumitrache și Moisescu elaborează deja monografia Hopului Hazardelor

Prostia naște… atracții turistice la Curtea de Argeș! Faimoasele bumpere din orașul basarabilor, intens discutate de turistii nervosi pe forumurile...

ACTUALacum 3 zile

Ziarul PROFIT a avut iar dreptate, Jandarmeria a intervenit: Dosar penal pentru amenajarea abuzivă a unui drum în golul aplin – Bărbatul este din Corbeni

În timp ce presa pupincuristă a fost ocupată să lustruiască pantofii granzilor partidelor, ziarul PROFIT a fost, ca de multe...

ACTUALacum 3 zile

EXPERIENȚĂ IOC, ȘCOALĂ PUȚINĂ – Noul Consiliu Local Curtea de Argeș, cel mai slab de la Revoluție încoace – Chioșcari, ciobani si traseiști politici, printre cei care vor decide soarta orașului regal

S-au oficializat rezultatele finale ale alegerilor locale la Curtea de Argeș iar, de azi dimineață, noii aleși locali au dat...

Publicitate

Câmpulung

În Trend