Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Kremlinul reacționează la mesajul trimis de Zelenski lui Putin prin președintele Indoneziei: ‘Acesta este singurul lucru pe care pot să vi-l spun’

Publicat

in

NATIONAL

Cozi de maşini şi camioane la Vama Nădlac II pentru că nu sunt suficienţi poliţişti ungari

Publicat

in

Coloane de maşini şi camioane sunt formate, marţi, pe autostrada pan-europeană, înainte de Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, pentru că nu pot fi deschise mai multe artere de ieşire din România în condiţiile în care autorităţile ungare nu au alocat personal suficient.

În cazul traficului uşor şi turistic (autoturisme, microbuze şi autocare), se aşteaptă în coloane cel puţin 60 de minute pentru a se ieşi din România pe cele patru artere disponibile. „Trafic intens – număr mare de autoturisme prezente la verificările de frontieră pe sensul de ieşire din ţară. Recomandare: pentru evitarea aglomerărilor, puteţi folosi şi alte puncte de trecere a frontierei”, informează aplicaţia „Trafic online” de pe site-ul Poliţiei de Frontieră.

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Arad au declarat, pentru AGERPRES, că nu pot fi deschise mai multe artere de control pentru că nu sunt suficienţi poliţişti ungari la posturi, controlul fiind făcut în comun de cele două state. S-a solicitat deja autorităţilor ungare, de către partea română, suplimentarea personalului.

În cazul traficului greu, şoferii aşteaptă cel puţin 150 de minute pentru a trece graniţa în Ungaria, coloana de camioane depăşind lungimea de cinci kilometri pe autostradă. Tot din cauza lipsei de poliţişti ungari, doar două artere sunt deschise pentru ieşirea camioanelor din ţară.

La intrarea în România prin Nădlac II, şoferii de camioane aşteaptă cel puţin 100 de minute pe teritoriul Ugariei, informează aplicaţia „Trafic online”.

În cazul traficului greu, este aglomeraţie pe sensul de ieşire şi la Vărşand (120 de minute de aşteptare) şi Nădlac I (90 de minute).

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

TIR încărcat cu 20 de tone de deşeuri aduse din Cehia, blocat să intre în România

Publicat

in

Un TIR încărcat cu aproximativ 20 de tone de deşeuri aduse din Cehia a fost blocat, marţi, de autorităţile din Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, să intre în România, pentru că şoferul nu avea acte pentru import, potrivit Agerpres.

Şoferul este cetăţean ceh şi transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, „deşeuri de aluminiu” de la o societate comercială din Cehia pentru o firmă din România.

„Existând suspiciuni cu privire la legalitatea transporturilor în cauză, poliţiştii de frontieră au solicitat sprijin autorizat reprezentanţilor Comisariatului Judeţean din Arad din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că automarfarul era încărcate cu 19.520 de kg de deşeuri, pentru care şoferul nu a prezentat documentaţia necesară prevăzută de lege pentru importul acestor produse”, a informat Poliţia de Frontieră Arad.

Autorităţile au dispus ca deşeurile să fie returnate expeditorului din Cehia.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend