Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Klarwin aniversează 19 ani de activitate: peste 1000 proiecte pentru 15 industrii și peste 25 parteneriate cu producători de tehnologie, lideri mondiali în domeniu

Publicat

in

Klarwin, companie cu capital 100% românesc, a câștigat încrederea a peste 600 clienți din 15 industrii, de-a lungul celor 19 ani de activitate pe care compania îi celebrează în luna martie. În toată această perioadă au fost realizate peste 1000 proiecte inovatoare de inginerie și tehnologie aplicată în domeniul industrial al fluidelor. Aniversarea a aproape două decenii găsește compania într-o poziție de lider de încredere la nivel regional și european, capabil să transforme know-how-ul acumulat în capital de expertiză pentru dezvoltarea altor business-uri și a societății.

„Ne bucurăm să împărtășim realizările celor 19 ani. Schimbările și provocările cu care ne-am confruntat ne-au făcut mai puternici și mai determinați să aducem impact valoros în business-urile clienților. În aceeași măsură, rămânem la fel de hotărâți să schimbăm percepția publică despre ce înseamnă performanță în consultanță, cercetare, dezvoltare și producție de echipamente pentru aplicații industriale, într-un mod sustenabil. Profesionalismul inginerilor noștri și experiența în multiple industrii rămân garanția că putem să intervenim prompt, cu soluții complete, folosind tehnologia adecvată fiecărei situații în parte. În fapt, ingineria noastră își găsește cea mai directă aplicare în viețile oamenilor, iar felul în care arată amprenta aceasta este ceea ce ne determină să continuăm”, a declarat Adrian Dobre, fondator și CEO Klarwin.

Compania continuă să investească în pregătirea și profesionalizarea tinerilor care își doresc o carieră în domeniul instalațiilor industriale de filtrare și purificare. În acest sens, Klarwin organizează stagii de practică, oferind studenților oportunitatea de a înțelege felul în care funcționează tehnologii de ultimă oră care digitalizează, automatizează și simplifică activitatea din multiple sectoare și domenii.

„Logică și inteligență creativă – acestea sunt ingredientele din fiecare proiect condus de Klarwin. Nu facem lucrurile cu jumătăți de măsură, ne stăm standarde și le respectăm indiferent de context. Am făcut asta și-n pandemie, și-n criză economică, și-n recesiune. Livrăm la timp, implementăm cu rigoare, pasiune, excelență și integritate. Cei care ne împărtășesc valorile ne-au rămas parteneri pe termen lung. Toate eforturile noastre sunt îndreptate spre binele oamenilor, al orașelor și al mediului, iar partenerii noștri știu că suntem uniți de respectul și responsabilitatea pentru acestea trei”, a explicat Adrian Dobre.

Despre Klarwin

Klarwin este lider european în domeniul aplicațiilor industriale destinate filtrării, separării și purificării. În calitate de partener oficial și exclusiv al unor lideri mondiali, furnizori de tehnologie de vârf, precum Pall Corporation, Tecninox Group, Grimm&Wulff, AAF, Fedegari Group, Blueair, Antares Vision, Gutermann, Lenzing Filtration, Noyen, Perdomini IoC sau Absolent, Klarwin furnizează servicii și produse inovative principalelor companii din domeniul farmaceutic, al apelor potabile și industriale, energetic, al industriei alimentare și a băuturilor, al filtrării și purificării aerului și al industriei constructoare de mașini.

Citeste mai mult

ACTUAL

“Gospodarul” Ionuț Moșteanu, omul cu digitalizarea, face de râs USR Argeș – Site-ul partidului este neactualizat de 4 ani

Publicat

in

De

Deși peste tot pe unde se preumblă fără folos se laudă că militeaza să accelereze procesul de digitalizare a administrației publice, am descoperit zilele acestea site-ul USR Arges (https://arges.usr.ro) este neactualizat de 4 ani, mai exact din 6 decembrie 2020. Culmea este că nici măcar sigla partidului nu a fost modificată. Păi, și-atunci, îl întrebăm noi pe marele “gospodar” și promoter al digitalizării, cu ce tupeu vine să candideze la Pitești? Pentru o astfel de situație penibilă care face de râs nu doar pe turistul la Pitești Ionuț Moșteanu ci întreaga organizașie județeană, nu ar trebui, mai bine, să-și dea demisia?

CLICK AICI sa vezi hal de site al unui partid condus de deputat care promovează digitalizarea.

Citeste mai mult

ACTUAL

USR-istul Bogdan Marina face jocurile PSD!?! Abonat la contracte pe bani publici, aranjamente de culise, notorietate ioc

Publicat

in

De

Alianta Dreapta Unită formată din USR, Forța Dreptei și PMP nu functionează prea bine in multe localități din Argeș și asta datorită pretențiilor unor politicieni mărunți, străini de problemele cumnităților și apropiați de PSD. Unul dintre orașele unde Alianța nu este funcțională este și Curtea de Argeș. Liderii Forta Dreptei susțin că în orașul basarabilor lucrurile au stat prost înca de la inceputul negocierilor, de cand USR-istul Bogdan Marina nici măcar nu a vrut să audă de o alianță al cărei candidat să fie cel mai bine cotat dintre liderii celor trei partide, susținând că doar el va trebui să fie candidatul unic. “Cu așa pretenții de bucureștean de la periferie – căci domnul Marina, am aflat cu stupoare, nici macar nu avea domiciuliul in Curtea de Argeș, ci pe undeva pe la marginea capitalei- nu poți face o echipă care să se lupte împotriva PSD. Nu aveam cum sa facem să funcționeze o alianță cu un astfel de candidat care ne-ar fi tras inapoi pe noi, tocmai pe cei care trăim aici, ne cunoaște lumea si cunoastem cu adevarat problemele orasului. Si noi si PMP am refuzat categoric sa sustinem un candidat fără notorietate și realizari dar cu multe contracte cu statul prin intermediul unor primarii. Da, da, domnul Marina este unul dintre abonatii la contracte pe bani publici…. Ia si de la PSD în Argeș, ia si de la USR la Bucuresti din palma lui Nicușor Dan. Ar fi fost penibil sa iesim cu un candidat care acum 4 ani abia astrans aproape 1000 de voturi, care a stat după aceea pitit pe la București iar acum să vină cu pretenții de candidat. Sa rămână la USR că și așa înțelegem că nici măcar colegii lui de partid nu il mai sprijină.”, susțin liderii Forța Dreptei Argeș. Ziarul nostru scria inca din luna februarie ca Marina a avut contracte cu o primărie PSD dar și cu primăria Capitalei prin intermediul Teatrului Bulandra. Acesta din urma este in derulare iar asta spune multe despre candidatul Marina. Altfel spus, dacă e sa ne luam după cei de la Forta Dreptei, Marina e un pesedist mai marunt.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend