Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Iulian Uta a demonstrat – O buna colaborare cu institutiile publice rezolva prompt problemele argesenilor

Publicat

in

noaptesIeri dupǎ amiazǎ, o conductǎ de apǎ spartǎ în cartierul Noapteş din Curtea de Argeş a pus pe jar locuitorii din zonǎ care s-au declarat nemulţumiţi de faptul cǎ asemenea lucruri se întâmplǎ foarte des.

Argeşenii au apelat la sprijinul lui Iulian Uţǎ, candidat independent la primǎria Curtea de Argeş. Acesta a luat legǎtura cu directorul Aqauterm care, în cel mai scurt timp a trimis o echipǎ la faţa locului iar situaţia a fost remediatǎ. «Cu o maximǎ şi eficientǎ colaborare între instiuţii se pot rezolva multe probleme, şi chiar foarte prompt » a declarat Iulian Uţǎ.

De asemenea, directorul Aquaterm, Ion Bolovan a apreciat faptul cǎ a fost anunţat de avarie şi cǎ, datoritǎ colaborǎrii, lucrurile s-au rezolvat rapid, în folosul locuitorilor cartierului Noapteş.

 

 

 

 

 

noaptes (2)

 

 

 

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Citeste mai mult
1 Comentariu

1 Comentariu

  Lasa un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  ACTUAL

  VIDEO | Gospodărie făcută scrum la Zigoneni

  Publicat

  in

  Un puternic incendiu a izbucnit într-o gospodărie din comuna Băiculesti, satul Zigoneni.

  Forțele de intervenție ajunse la locul solicitării au constatat că incendiul se manifestă cu flacară deschisă la acoperișul unei locuinte pe o suprafață de aproximativ 100 mp. Flăcările au cuprins și o anexă, pe o suprafață de aproximativ 50 mp. Este afectată și structura unui fânar, pe o suprafață de aproximativ 20 mp. La această anexă, incendiul este lichidat.

  Citeste mai mult

  ACTUAL

  Catalog online pentru câinii fără stăpân ce pot fi adoptați în București / Anunțul făcut de Nicușor Dan

  Publicat

  in

  ASPA a lansat joi un catalog online unde se află peste 1000 de câini, pentru a fi dați spre adopție. Anunțul a fost făcut de primarul Capitalei, Nicuşor Dan, pe pagina sa de Facebook. 

  Catalogul conţine fotografii cu căţeii disponibili pentru adopţie şi informaţii detaliate despre aceştia – vârstă, sex, culoare sau talie.

  „În catalog veţi găsi datele de contact, dar şi procedura şi actele necesare pentru adopţie. După ce aţi identificat un căţel care vă place, puteţi contacta ASPA pentru detalii şi finalizarea adopţiei”, menţionează Nicuşor Dan.

  Cel mai bătrân câine din adăpost, care așteaptă sa fie adoptat, are aproape 15 ani. 

  ASPA este o instituție din subordinea primăriei București, care se ocupă de câinii fără stăpân. ASPA deține trei adăposturi pentru câini: ASPA Pallady, ASPA Bragadiru și ASPA Mihăilești. În prezent, ASPA Pallady este închis pentru modernizări, iar în cele două centre funcționale se află aproximativ 2.000 de câini.

  Citeste mai mult
  Publicitate

  Curtea de Argeș

  Publicitate

  Câmpulung

  În Trend