Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Irina Begu, Sorana Cîrstea şi Patricia Ţig vor evolua marţi, în primul tur la Australian Open

Publicat

in

Jucătoarele de tenis Irina Begu, Sorana Cîrstea şi Patricia Maria Ţig vor evolua, marţi, în primul tur la Australian Open, conform programului anunţat de organizatorii primului Grand Slam ala anului.

Irina Begu, locul 28 WTA, şi cap de serie numărul 27, va evolua cu sportiva chineză Saisai Zheng, în ultimul meci al zilei de pe terenul 14.

Înaintea meciului jucat de Begu, Patricia Maria Ţig o va întâlni, pe acelaşi teren, pe Shuai Zhang, din China, cap de serie 23.

Pe terenul 16, în penultimul meci al zilei, Sorana Cîrstea va evolua contra sportivei Iulia Putinţeva, din Kazahstan.

Jaqueline Cristina cu americanca Jessica Pegula, cap de serie 3, şi Ana Bogdan cu unguroaica Anna Bodnar vor evolua luni.

Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Piedone vine cu acuzații șocante: PNL îl finanțează pe Nicușor Dan

Publicat

in

De

Candidatul la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone susține că în spatele actualului edil general s-ar afla PNL care i-ar finanța campania electorală.

În stilu-i caracteristic, Piedone a scris pe Facebook un mesaj adresat „Brătienilor”, părinții Partidului Național Liberal.

Mult stimată familie Brătianu, respect nemărginit din partea primarului Cristian Victor Popescu Piedone!

Știu ce ați făcut pentru țară! Știu cât ați luptat pentru România liberă, independentă și întreagă! Știu câte ați vrut să faceți pentru țară, știu cât de mult ați iubit-o!

Ion C. Brătianu, Ion I.C. Brătianu, Constantin I.C. Brătianu, Dimitrie Brătianu, Constantin I. Brătianu, mult stimată familie Brătianu, acum, în anul 2024, eu, Cristian Victor Popescu Piedone, primar al Sectorului 5 al Municipiului București și candidat la funcția de Primar General al Municipiului București, vă scriu aceste rânduri, împăcat sufletește, să știți și Domniile Voastre CARE ESTE ADEVARUL CEL ADEVĂRAT DIN SFÂNTA NOASTRĂ ȚARĂ, ROMÂNIA!

Excelențele Voastre, traiul românilor salariați și traiul românilor pensionați, după trei-patru decenii de muncă, NU ESTE DECENT!

Excelențele Voastre, la doar câțiva ani trecuți după Centenar, vă anunț că Partidul Național Liberal uneltește împotriva oamenilor buni din București și din țara largă, deopotrivă!

Excelențele Voastre, partidul dumneavoastră a pus biruri grele pe popor, a scumpit creditele bancare, a mâhnit și a mințit oamenii de afaceri!

Excelențele Voastre, astăzi, pentru oamenii buni ai României, partidul național liberal nu mai are nici măcar litere mari în acronim!

Excelențele Voastre, Ion C. Brătianu, Ion I.C. Brătianu, mult stimată familie Brătianu, liberalii de astăzi au păcălit bucureștenii cu cel mai leneș primar din istoria Capitalei! Un primar ageamiu, mincinos, procesoman și arogant, care nu nu a realizat absolut nimic pentru oraș și pentru cetățeni!

Excelențele Voastre, liberalii de astăzi vor să păcălească oamenii buni din București, încă patru ani, tot cu Nicușor Dan!

De data aceasta, însă, au ales să-și sprijine leneșul prin cea mai mârșavă rețetă politică aplicată oamenilor buni din București și puținilor liberali autentici supraviețuitori în partid: simularea participării la alegerile locale din 9 iunie!

Au luat un profan de prin județul vecin și l-au scos la plimbare prin București, îmbrăcat în geacă roșie și tricou liberal.

I-au arătat metroul și Calea Victoriei, l-au pus să râdă în trei poze și să declare că e bun la polonic și are în sânge spirit de RATATouille.

Ei bine, acest profan candidat FALS la Primăria Capitalei este CADOUL LIBERALILOR PENTRU NICUȘOR DAN!

Excelențele Voastre, stimată familie Brătianu, VREMELNICII LIDERI LIBERALI SUNT CEI MAI IMPORTANȚI DONATORI AI CAMPANIEI DE CERȘETORIE PUBLICĂ INIȚIATĂ DE LENEȘUL ORAȘULUI, NICUȘOR DAN!

ÎI DONEAZĂ UN CANDIDAT FALS PE BULETINUL DE VOT ȘI ÎL AJUTĂ, ASTFEL, SĂ AIBĂ ȘANSE REALE PENTRU ÎNCĂ PATRU ANI LA CÂRMA BUCUREȘTIULUI!

Excelențele Voastre, stimată familie Brătianu, ACESTA ESTE PLANUL MÂRȘAV AL PARTIDULUI DUMNEAVOASTRĂ PENTRU OAMENII BUNI DIN BUCUREȘTI:

Nicușor Dan, susținut de liberali prin falsa candidatură a profanului din Mogoșoaia !!!

Excelențele Voastre, stimată familie Brătianu, cu respect, vă anunț că oamenii buni din București nu se mai lasă umiliți și păcăliți de către vremelnicii care v-au invadat partidul!

Excelențele Voastre, mult stimată familie Brătianu, eu, Cristian Victor Popescu Piedone, primar al Sectorului 5 al Municipiului București și candidat la funcția de Primar General al Municipiului București, împreună cu oamenii buni,

VOM AVEA GRIJĂ DE CAPITALA SFINTEI NOASTRE ȚĂRI ȘI DE POPORUL NOSTRU, DEOPOTRIVĂ!”, este mesajul lui Piedone.

Citeste mai mult

NATIONAL

Descinderi într-un dosar șocant la Mureș: Practici de Evul Mediu, câini puși să se lupte

Publicat

in

De

Poliţiştii şi procurorii din Mureş au făcut percheziţii, marţi, la mai multe adrese, într-un dosar privind organizarea de lupte între câini, fiind descoperite animale cu urechile cupate, dar şi câini despre care se suspectează că erau dresaţi pentru a se lupta cu alte animale.

În dosarul instrumentat de poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor din cadrul IPJ Mureş, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduş, anchetatorii au făcut, marţi, patru percheziţii.

”La activităţi au fost identificate mai multe exemplare canine din diferite rase, dintre care doi câini din rasa metis de Ciobănesc de Asia Centrală despre care există date că ar fi fost folosiţi la lupte între câini. Au fost emise ordine de plasare în adăpost a acestora, fiind totodată întocmit un dosar penal pentru deţinerea a patru exemplare canine care aveau urechile cupate. De asemenea, a mai fost identificat un exemplar canin ţinut în condiţii necorespunzătoare, fără apă, hrană şi adăpost, fiind emis ordin de plasare în adăpost, deţinătorul fiind sancţionat contravenţional cu amendă de 3.000 de lei”, informează reprezentanţii Poliţiei judeţene Mureş.

Poliția a dat și amenzi

Potrivit acestora, cazul vizează comiterea infracţiunii de organizare de lupte între câini. În urma percheziţiilor, poliţiştii şi procurorii au descoperit şi alte nereguli. Astfel, la descinderi au fost găsite animale fără microcip şi nesterilizate, motiv pentru care au aplicat alte 9 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 15.000 de lei.

De asemenea, la una dintre adresele la care au avut loc percheziţii, au fost descoperite 5.460 de fire de ţigarete deţinute în afara antrepozitului fiscal, care au fost ridicate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, pentru continuarea cercetărilor.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend