Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Zona de trafic pietonal transformată în parcare – proaspătul pavaj de granit este distrus de maşini

Avatar

Publicat

in

După ce a investit bani europeni pentru reabilitarea zonei adiacente fostului cinema Bucureşti, administraţia Primăriei Piteşti îşi bate joc de aceşti bani.
În această zonă a fost făcută o piaţetă cu destinaţie pietonală ce a fost acoperită cu un material care numai ieftin nu este. Terenul respectiv a fost pavat cu dale de granit care, conform aprecierilor făcute de consilierul judeţean Narcis Sofianu , ar costa în jur de 3 milioane lei pe metrul pătrat.
În urmă cu o săptămână -acuză Sofianu- această piaţetă pietonală a fost transformată în parcare pentru maşini. Sub greutatea autoturismelor, dalele de granit au început să se distrugă, multe dintre ele fiind acum crăpate sau chiar cu bucăţi desprinse din pavaj.
“Este categoric cea mai scumpă parcare făcută în municipiul Piteşti” a declarat Narcis Sofianu.
“Acest granit, după cum l-am văzut eu pe piaţă, e aproximativ 3 milioane de lei metrul pătrat. Cred că are 8-10 cm grosime. Gândiţi-vă cât a costat manopera, cât au costat adaosurile. Într-o săptămână au făcut zob cu maşinile tot acel granit” a spus consilierul judeţean.
Narcis Sofianu acuză administraţia Primăriei Piteşti de incompetenţă şi de cheltuirea fără cap a banului public.
Sofianu consideră că dacă s-a decis schimbarea destinaţiei acelei zone, ar fi trebuit măcar salvat materialul scump cu care este pavat acel loc … aşa cum s-au scos borduri, se puteau scoate şi dalele de granit şi pus covor asfaltic sau alt material rezistent  la greutatea maşinilor.
El va depune o sesizare la primarul Tudor Pendiuc pentru a afla cine răspunde pentru pagubele produse.
Narcis Sofianu, candidat la funcţia de primar al Piteştiului din partea PNL, s-a deplasat astăzi împreună cu jurnaliştii, în zona fostului cinema Bucureşti pentru a le arăta cum banii publici ai primăriei sunt cheltuiţi fără cap.

imageedit_3_8756405811

12992932_1029309657135561_1541972946_n

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Traian Băsescu: ‘Dacă eram în locul lui Klaus Iohannis îl demiteam pe Nelu Tătaru’

Avatar

Publicat

in

De

Europarlamentarul PMP, Traian Băsescu, a precizat, că ar fi luat o decizie extrem de dură dacă s-ar fi aflat în situația în care a fost Klaus Iohannis – aceea de a recunoaște că a dezinformat.

În cadrul emisiunii „Punctul Culminant”, prezentată de Victor Ciutacu, Traian Băsescu a precizat că, dacă ar fi fost în locul lui Klaus Iohannis, l-ar fi demis pe ministrul care l-a dezinformat, adică pe Nelu Tătaru.

Vezi și: Ultim moment: ‘Klaus Iohannis își cere scuze pentru o informație transmisă greșit de Ministerul Sănătății’

Publicitate

„Preşedintele nu a acoperit eroarea, ci a dat un comunicat, o corecţie, o explicaţie şi nu a dus lucrurile până la capăt – revocarea şefului instituţiei care l-a dezinformat.

Scriam decretul înainte să trimit comunicatul. Alături de erată, publicam și decretul de revocare a ministrului care m-a dezinformat”, a explicat Traian Băsescu la Româniatv.net.

Citește și:

Un cadru medical cerea șpăgi de mii de euro pentru falsificare de acte și angajări prin ‘pile’

Mare atenție! Amenda va fi majorată pentru această faptă

Dialog cu scântei între Marius Tucă și Raed Arafat: ‘De ce să nu-l cunoști, când le știi pe toate?’, ‘Nu ești omul implicat direct, ca și profesionist’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Gabriela Firea: ‘Suntem singura țară din lume care nu testăm, care îi internăm cu forța pe asimptomatici’

Avatar

Publicat

in

De

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că ministrul Sănătății ”ar trebui să plece din funcție sau să fie demis de către premier”.

„Dacă am trăi într-o societate normală, după gafele pe care le-a făcut în această perioadă ministrul Sănătății, acesta ar trebui să plece din funcție sau să fie demis de către premier. Într-o situație de criză sanitară, nu e suficient să fii prezent la serviciu, ci trebuie să iei și decizii foarte bune, foarte corecte și rapide și să elimini persoanele care sunt lipsite de profesionalism”.

Gabriela Firea a tras un semnal de alarmă asupra faptului că la Direcția de Sănătate Publică București nu se răspunde cu orele sau chiar zilele și că ministrul Sănătății face gafă după gafă.

„Oamenii au sesizat că la DSP București nu se răspunde cu orele, chiar cu zilele. Sunt medici care au semnalat acest lucru din spitalele din Capitală. Practic și doar pentru acest motiv, fără a mai adăuga gafa transmisă zilele acestea, uitându-se de mia de locuitori. Practic, s-a  raportat o cifră la toți locuitorii dintr-o comunitate și nu la mia de locuitori.

Publicitate

Nu există performanță pe domeniul sănătății în România

Greșeala e mai puțin gravă decât erorile care s-au făcut în perioada aceasta. Nu putem spune că există performanță la nivel de Guvern pe domeniul sănătății. Am văzut declarații de genul este un om muncitor. Da, dar poți să muncești mult și fără rezultate substanțiale sau fără rezultatele dorite”, a declarat Firea, conform  Antena 3ro.

Primarul general al Capitalei dă vina pe Ministerul Sănătății și pe Guvern pentru faptul că „suntem singura țară din lume care nu testăm, care îi internăm cu forța pe asimptomatici, suntem singurii care nu am avut o preocupare să aflăm care e gradul de imunizare pe cale naturală al populației. În toată lumea civilizată s-au făcut teste de anticorpi și se știe cam câte persoane s-au imunizat într-o comunitate”.

Citește și:

Un cadru medical cerea șpăgi de mii de euro pentru falsificare de acte și angajări prin ‘pile’

Mare atenție! Amenda va fi majorată pentru această faptă

Dialog cu scântei între Marius Tucă și Raed Arafat: ‘De ce să nu-l cunoști, când le știi pe toate?’, ‘Nu ești omul implicat direct, ca și profesionist’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend