Conecteaza-te cu noi

HOROSCOP

Zodiile care fac ce vor cu mintea ta

Publicat

in

Iti spunem care sunt zodiile care pot face ce vor ele din mintea ta. Intra in subconstientul tau cu un talent greu de descris si pot fi periculoase daca au interese ascunse ce iti pot leza afectivitatea. Afla secretele zodiilor care stiu cum sa se joace cu mintea ta.

Nu e vorba de manipulare aici, e mai mult de atat. Aceste zodii isi dau suficient timp pentru a convinge pe cineva de ceva, deci e mai mult decat un simplu act de persuadare deoarece el poate dura de la luni la ani de zile, ori in cazul manipulatorilor obisnuiti, vorbim despre o situatie determinata in timp.

Advertisements

Zodiile care fac ce vor cu mintea ta sunt:

SCORPION

Cunoscut pentru firea sa machiavelica, pentru carisma si autenticitatea cu care poate face lucruri mai putin placute la vedere, semnul de apa este de departe cel mai bun jongleur cu mintile oamenilor. Isi foloseste atat cuvintele bine alese, dar mai ales gestica. Scorpionul pune mare accent pe limbajul nonverbal si reuseste de fiecare data sa se impuna fara a transpira deloc.

CAPRICORN

Capricornul este rational, introvertit si extrem de pregatit pentru orice situatie. N-ai sa vezi niciodata un Capricorn care sa nu aiba un plan de rezerva. Atunci cand vrea sa cucereasca pe cineva ori vrea sa evite o despartire, are capacitatea de a baga mana in capul partenerului (evident, metaforic vorbind) pentru a-i schimba modul de gandire si a-l face sa creada ca ia o decizie proasta daca il paraseste.

Capricornul este un fel de vrajitor care isi foloseste la maximum punctele vulnerabile pentru a-i sensibiliza pe ceilalti, fara a face scene dramatice de un penibil absolut. Totul se construieste cu tact, cu multa intelepciune, uneori chiar diabolica.

GEMENI

Nici nativul Geaman nu este strain de tehnicile de manipulare. Acesta intra in mintea ta cu zambete si veselie, iar cand este acolo, o modifica substantial. Te poate face sa crezi ca gresesti cand, de fapt, ai facut lucrurile in mod corect, sau ca ai facut bine cand, de fapt, ai dat-o in bara. Geamanul strange informatii folosindu-si doar privirea si actioneaza in forta.

Top zodii cu care nu trebuie să te cerți niciodată

Zodiile cu care nu trebuie să te cerți niciodată. Se spune că totul este permis în dragoste și război. În timp ce zodia poate să vă avertizeze cu tărie împotriva anumitor relații, nimic nu poate face cosmosul pentru a vă împiedica să interacționați cu un semn zodiacal pe care nu ar trebui să-l aveți în preajmă.

Fiecare semn astrologic are ceva de învățat, dar nu fiecare este ideal pentru a intra într-o relație iubitoare și dedicată.

Mai jos vă vom prezenta zodiile cu care nu ar fi bine să te cerți niciodată, indiferent de ceea ce spune inima ta.

BERBEC: nu te certa cu LEU

Vor fi atât de multe scântei care se arborează între aceste două semne de foc, încât va dura câteva secunde pentru ca prima să explodeze.

Dacă ați ales să deveniți prieteni, Berbecul și Leul ar face un duo foarte dinamic, dar până la prima ceartă.

TAUR: nu te certa cu LEU

Taurul își vede partenerii ca premiu. Leul îi place să fie prețuit, dar strălucirea lor va scădea sub posesia Taurului. Leul va deveni lenjer și plictisit, dar se va simți prea rău pentru a părăsi un partener care este atât de devotat.

Mândria unui Leu îl va face să dea totul la o relație, chiar dacă ar fi mai sănătoși și mai fericiți dacă s-ar fi despărțit. Dacă căutați ceea ce trebuie să faceți în această situație, Taur, nu-l întrebați pe Leu. Va ieși cu scântei.

GEMENI: nu te certa cu SCORPION

Dacă vor într-adevăr Scorpionul să rămână în jur, atunci Gemenii vor trebui să practice o anumită discreție. Însă stresul Gemenilor, care încearcă să păstreze un secret, se va transforma în revoltă și apare cearta.

RAC: nu te certa cu BERBEC

Comunicarea este ceea ce sparge aceste două semne. Berbecul are tendința de a spune adevărul într-un mod direct, fără bariere.

În prietenie, Rac poate învăța inteligența emoțională a Berbecului, în timp ce Berbecul învață Racul pentru a fi mai tare. Când nu se mai ascultă unul pe celălalt apare cearta.

LEU: nu te certa cu VĂRSĂTOR

Leul cere multe în relații, mai ales de la acest semn de aer. Vor veni constant la Vărsător pentru sfaturi despre tot. Dar pentru că Leu este de asemenea mândru, ei vor nega faptul că Vărsătorul are vreo influență asupra lor și că nu au încredere în opinia cuiva mai mult decât a lor.

Vărsătorul va deveni nemulțumit și uite așa apare cearta, care ar trebui evitată.

FECIOARĂ: nu te certa cu CAPRICORN

Aceste două semne ale pământului vor împărtăși un interes în practică și vor construi fundații puternice, dar nu va fi chiar atât de multă chimie sexuală sau scânteie romantică. Singura situație ca cele două semne să nu se certe este să rămână prieteni.

BALANȚĂ: nu te certa cu RAC

Întotdeauna Balanțele vor să țină sentimentele Racului ridicate, iar atunci când nu pot, vor fi frustrați de relație. În același timp, Racul se va simți vinovat și fără intenție apare cearta.

SCORPION: nu te certa cu PEȘTI

Scorpionul se ridică din adâncurile oceanelor, în timp ce Peștii preferă să înoate cu curenții emoționali. Peștii vor simti ca Scorpionul este un prădător, tragându-i în adâncuri pentru a avea sărbătoarea lor.

Aceste două semnează au mai multe în comun decât diferențele, așa că nici o încredere nu se va forma vreodată între ele.

SĂGETĂTOR: nu te certa cu Fecioara

Această relație ar putea fi destul de distractivă, dar de obicei durează prea mult pentru ca Săgetatorul să-i facă pe nativii în Fecioară să se descopere. Săgetătorul își pierde răbdarea și așa se termină relația, fie că e amoroasă, de amiciție, de afaceri.

CAPRICON: nu te certa cu BALANȚĂ

Capricornul este dornic să planifice pentru viitor. Balanța este opusul. Capricornul va fi mult mai fericit dacă va găsi pe cineva care privește în viitor în măsura în care o fac. Compatibilitate scăzută între aceste două semne!

VĂRSĂTOR: nu te certa cu TAUR

Vărsătorul se va simți limitat de o relație cu Taurul și cu cât Vărsătorul încearcă să câștige distanța, cu atât Taurul va fi mai stresat. Relația se va sfârși când Vărsătorul va răbufni.

PEȘTI: nu te certa cu GEMENI

Peștii valorizeaza armonia, iar Gemenii la fel – până cand a doua personalitate își arată „capul” și înceapa haosul. Gemenii trebuie să fie cu un partener care să poată deține spațiu pentru dualitățile lor, iar Pestii trebuie să găsească pe cineva care prețuiește mesajul lor de pace veșnică.

Compromis la tot pasul între aceste două zodii, altfel nimic nu va funcționa.

Comenteaza cu profilul de FB

HOROSCOP

Horoscop 2 noiembrie 2019

Publicat

in

Şanse mari în dragoste, anunţă astrologii pentru această zi. Fiţi deschişi, sinceri şi comunicativi cu cei din jur, iar lucrurile bune vi se vor întoarce înzecit.

La serviciu, aveţi grijă dacă trebuie să semnaţi documente importante. Citiţi de mai multe ori pentru a fi siguri, nu vă asumaţi riscuri inconştiente.

Advertisements

Berbec

Distracţia fără măsură de aseară s-ar putea să fie resimţită în activitatea voastră de la serviciu, astăzi. Încercaţi să vă rezolvaţi sarcinile în mod exemplar, chiar dacă vor fi momente în care vă veţi simţi extenuaţi. Seara, o idee bună ar fi să mergeţi acasă şi să vă relaxaţi în compania unei persoane dragi sau, de ce nu, citind o carte, vizionând un film bun.

Taur

Lucrurile ar putea părea haotice pentru voi, astăzi, însă dacă luaţi o scurtă pauză, vă aşezaţi şi începeţi să vă stabiliţi o listă de priorităţi, s-ar putea să descoperiţi că activitatea voastră poate fi uşurată într-o clipă. Spre seară ar fi bine să luaţi o gură de aer, plimbaţi-vă într-un parc, mergeţi într-o zonă preferată şi aşezaţi-vă pe o bancă. Reflectaţi.

Gemeni

Dragi Gemeni, fiţi chibzuiţi în luarea deciziilor, mai ales în ceea ce priveşte dragostea. S-ar putea să întâlniţi o persoană specială, însă este necesară o perioadă de acomodare, de cunoaştere, pentru a înţelege dacă sufletele voastre se pot uni într-un tot. La serviciu, şefii vă vor face surpriza de a vă recompensa pentru munca exemplară depusă în ultima vreme.

Rac

Ar fi cazul să te fi odihnit puţin azinoapte, azi e ziua în care vei duce la bun sfârşit tot ce ai de făcut. Fie că e ceva în preajma casei, fie că mergi la magazinul alimentar şi faci cumpărături pentru întreaga săptămână viitoare, fie găteşti o cină uimitoare. Fă exact ceea ce iubeşti azi şi casa ta va fi plină de viaţă. Spre seară fă un duş fierbinte şi citeşte o carte bună. Până autunci, umple ziua cu pregătiri pentru săptămâna viitoare, vei fi extrem de productiv.

Leu

Azi ţi-ar plăcea să fii un leu leneş care stă şi se încălzeşte la soare. Dar dacă decizi să faci câteva lucruri astăzi, săptămâna viitoare va fi mult mai productivă. Nimic ieşit din comun, doar termină acel proiect început acum trei săptămâni. Sau încearcă să obţi ceva din starea creativă care te încearcă. Vei vedea că te imţi mai bine după aceea. Lasă aşadar lenea deoparte şi fii activ.

Fecioară

Ieri simţeai că lumea se prăbuşeşte în jurul tău, astăzi e o nouă zi şi e una care te cheamă din nou în natură. Trebuie să te reconectezi cu pământul şi să îţi reâncarci bateriile. Poţi să mergi la o lungă plimbare în pădure, sau doar să stai pe o bancă în parc şi să admiri norii care trec pe deasupra capului tău.

Balanţă

Seara aceasta este făcută pentru distracție, Balanță! Este timpul să uiți de toate problemele din viața personală și să te distrezi cu cineva nou. E timpul să-ţi dezlănţui farmecul și să flirtezi aşa cum ştii tu mai bine. Viața este prea scurtă pentru a planifica lucrurile, când vine vorba despre sentimente, sau chiar pentru a vă gândi la consecințe. Cine are nevoie de asta atunci când inima îţi spune că trebuie s-o faci?

Scorpion

Scorpionul s-ar putea simți puțin confuz sau amăgit. În timp ce căutaţi în mod constant adevărul, s-ar putea să vă pierdeți oarecum în detalii. Astăzi este o zi bună pentru a vă întoarce la planul iniţial și a face o listă pro și contra pentru cineva pe care încercați să-l descifrați … sau puteți discuta doar cu persoana respectivă și vă poate spune despre chiar ea ce doriţi să aflaţi.

Săgetător

Dacă sunteți un Săgetător și încă nu ați decis ce să faceţi în acestă zi, ideea de plimbare sau aventură pentru weekend, ar fi excelentă. Pentru cei care nu au posibilitatea s-o facă, o relaxare acasă, înconjurat de oameni plăcuţi, ar trebui să fie suficient. Totuşi, aveţi în vedere să petreceţi puţin timp şi în natură. E păcat, pentru că va fi timp frumos.

Capricorn

Capricornilor li se pare că lumea în jurul lor este mult prea serioasă şi că toţi caută sămânţă de scandal. De fapt, singurii vinovaţi sunteţi chiar voi, care nu mai aveţi răbdare cu nimeni. Spre sfârşitul zilei, veţi petrece câteva ore în compania unui om extrem de respectat, care pare dispus să împărtășească din imensa lui experiență de viață. Aveţi ocazia de a înainta în carieră, aşa că nu fiţi superficiali. Trebuie să ştiţi că succesul vine odată cu multă muncă şi responsabilitate. Norocul nu pică din cer.

Vărsător

Vărsătorii ar trebui să fie mai îngăduitori cu îi înşişi. Vreţi să vă petreceţi ziua în linişte, departe de zgomot şi de ochii lumii. Asta ar putea fi un lucru bun, o gură de aer proaspăt pentru voi. Plimbaţi-vă, citiţi o carte sau ieşiţi să luaţi masa în oraş, singuri. Trebuie să vă satisfaceţi pripriile plăceri, să vă iubiţi mai mult. Profitaţi de acest moment de respiro, pentru că de luni vă veţi întoarce la activităţile obişnuite.

Peşti

Astăzi, Peştii au planetele de partea lor şi se simt ca nişte magicieni. Profitaţi de asta şi distraţi-vă! Nu lăsaţi pe nimeni să vă strice buna dispoziţie. S-ar putea, însă, ca cineva foarte apropiat să aibă anumite probleme personale. Oferiţă-vă ajutorul, dar nu lăsaţi ca problemele acestei persoane să vă afecteze. Veţi încheia ziua în compania prietenilor. În plus, dacă sunteţi singuri, aveţi şansa să vă întâlniţi jumătatea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

HOROSCOP

Horoscop de weekend noiembrie 2019

Publicat

in

În această perioadă are loc ultimul tranzit al lui Mercur din acest an, iar acest lucru afectează toate zodiile. Urmează o perioadă cu schimbări pozitive pentru majoritatea nativilor din zodiac.

Este o perioadă bună pentru un nou început, pentru a cunoaște persoane noi sau pentru a vă muta în casă nouă. Avem o perspectivă nouă asupra lucrurilor și asta ne ajută să ne ducem planurile la îndeplinire.

Advertisements

Berbec

Trebuie să fii mai atent la tot ce ți se întâmplă, în special pe plan profesional. Nu toți cei care își propun parteneriate sunt serioși și își vor binele. E timpul să înveți să citești printre rânduri și să nu mai iei de bună tot ce ți se spune.

Este un moment potrivit să te gândești mai mult la pasiunile tale, să acorzi mai mult timp lucrurilor care își fac plăcere. Relaxează-te și lasă la o parte îngrijorările fără motiv.

 Taur

Este bine să te gândelti la tot ce s-a întâmplat în săptămâna care tocmai a trecut. Cântărește bine lucrurile și gândește-te la ce ar trebui să înveți din tot ce s-a petrecut.

Anumite persoane nu îți sunt loiale și trebuie să îți dai seama despre cine este vorba. Totodată, este momentul perfect să repari anumite greșeli din trecut.

Gemeni

Te simți extraordinar, ești în contact cu forțele tale interioare, își ies toate lucrurile bine și asta îți oferă multă putere pentru săptămâna care urmează.

Nu te lăsa răpus de cei spun ceilalți și fii în continuare stăpân pe tine, căci ești într-o perioadă extrem de înfloritoare.

Rac

Acest weekend trebuie să îl petreci în familie, să ai mai multă grijă de partenerul tău și de copii dacă vrei ca lucrurile să rămână pe un făgaș normal.

Te vor surprinde multe lucruri la cei de lângă tine, dar trebuie să faci tot posibilul să te pui în locul lor și să încerci să îi înțelegi. Doar așa vei păstra armonia în relațiile apropiate.

Leu

Este posibil să apară câteva probleme în familie, însă cu mult tact și rpbdare vei reuși să pui totul în ordine. Fii mai calm și nu mai răspunde atât de arogant celor din jur.

Ai face bine să te odihnești mai mult sătpămâna asta, pentru că nu ești în cea mai bună formă din punct de vedere fizic și ai nevoie de forțe proaspete pentru sătpămâna care urmează.

 Fecioară

Fecioarele stau excelent pe plan sentimental în acest weekend. Nu este exlcus să cunoști o persoană nouă, să te faci remarcat ăn ochii cuiva la care visezi de mult. Fii tu însuți, asta e cel mai important.

Vei avea zile pline de distracție alături de prieteni. Poate ieși în oraș sau chiar pleci într-o mică vacanță la munte. Nimic nu este exclus.

Balanță

Dacă săptămâna care tocmai a trecut ai avut parte de emoții puternice, acum te linitești și îți vei găsi în sfârșit locul.

Nu este exclus să ai parte de o surpriză majoră din partea familiei tale. Poate că e o petrecere surpriză, sau o excursie pe care ei o plănuiesc de mult. Fii pregătit!

 Scorpion

Este cazul să te protejezi de anumite persoane toxice care nu aduc binele în viața ta. Analizează-i mai mult pe cei din jur și dă-ți seama despre cine este vorba.

Te simși foarte obosit și asta se vede de la o poștă. Poate ar fi mai bine să petreci weekendul în casă, să te odihnești și să meditezi la tot ce și s-a întâmplat în ultimul timp.

Săgetător

Este timpul să își protejezi relația cu un prieten apropiat. Fă tot ce poți pentru a-l înțelege pe celălalt și pune-te și în postura lui. s-ar putea să nu îi fie ușor.

Mergi la un eveniment important, așa că trebuie să arăți senzațional. Ia-ți tot timpul de care ai nevoie pentru a te pregăti pentru că este timpul tău să strălucești!

Capricorn

Vei accpeta noi provocări și asta îți prinde foarte bine! Ești sigur pe tine, știi ce poți și nimic nu te mai poate opri din a-ți atinge scopurile.

Prietenii îți sunt alături mai mult ca niciodată și vă bucurați împreună de reușitele tale! Este un lucru extraordinar așa cp ar trebui să  le fii recunoscători.

Vărsător

Vrei să te reconectezi cu tine însuți, așa că ți-ar prinde bine să mergi undeva în natură și să îți aduni gândurile.

Este timpul să îți analizezi mai bine sentimentele și să decizi ce este cel mai bine pentru tine! Ai nevoie de o pauză bine meritată pentru a putea face asta!

Pești

Un weekend minunat te așteaptă! Vei participa la o mare petrecere alături de persoane apropiate care te iubesc foarte mult.

Fii mai vesel și mai optimist, pentru că ai o mulțime de motive de bucurie!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend