Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Ziua și scandalul în PSD. Cine a scris de fapt scrisoarea contra lui Dragnea

Avatar

Publicat

in

Mai mulți membrii ai filialei PSD Dâmbovița consideră că excluderile din partid ale lui Marius Neacșu și Adrian Țuțuianu au fost abuzive și au realizat o scrisoare în acest sens. Doar că se pare că această scrisoare a fost redactată chiar de Țuțuianu, care i-ar avea la mână pe mai mulți primari și i-ar șantaja, susțin surse Capital.

Adrian Țuţuianu s-ar folosi chiar şi de numele şefilor de servicii secrete, cu care susţine că ar avea o realaţie apropiată. De asemenea, proaspătul exclus din partid, le spune primarilor că îl vor apăra serviciile de informaţii, ceea ce este evident fals. “Mare parte din primari au mici scheleţi în dulap şi sunt înspăimântaţi că s-ar putea trezi cu dosare, dacă nu-şi arată susţinerea faţă de Țuţuianu. Asta este o aberaţie, dar unii îl cred”, au dezvăluit surse pentru Capital.
Membrii Biroului Permanent Judeţean al PSD Dâmboviţa, parlamentarii PSD din judeţ, primarii, consilierii judeţeni, municipali şi preşedinţii social-democraţi ai organizaţiilor locale au semnat o declaraţie comună prin care denunţă excluderile de luni din partid. În realitatate, însă în organizaţia PSD Dâmboviţa este sărbătoare şi toţi speră să reintre lucrurile în normal.

“Este bolnav de putere”, spunea şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, dat jos din funcţie pentru că l-a contrazis în trecut pe Adrian Țuţuianu. De altfel, în întreg judeţul funcţiile cheie sunt ocupate de oameni cu studii îndoielnice, iar nemulţumirea este una crescută printre cetăţeni.

Rovana Plumb este noul preşedinte interimar al PSD Dâmboviţa şi un om cu mare greutate în teritoriu. Țuţuianu a anunţat că va contesta deciziile luate în partid, dar şansele de reuşită sunt minime. Au existat speculaţii că ar putea merge la Pro România, dar Victor Ponta a ţinut şi el să precizeze că nu doreşte baroni în partid.

Fostul deputat Radu Popa l-a acuzat pe Adrian Țuţuianu în mai multe postări pe facebook că el a fost cel care l-a denunţat la DNA pe Ion Stan, fostul preşedinte al PSD Dâmboviţa şi că ar fi avut tehnică de înregistrare pe el şi astfel ar fi furnizat înregistrări procurorilor. În schimb, Țuţuianu ar fi primit toate funcţiile deţinute de Stan.

Acesta a fost chiar şi închis şi a decedat anul acesta, supărat şi neîmpăcat cu ideea că omul pe care l-a adus în partid şi l-a crescut l-a trădat în această manieră mizerabilă.

Conform unor surse din PSD, Liviu Dragnea nu va ceda şantajului şi va merge mai departe cu planurile sale. Mai mult decât atât, acesta este mai ambiţionat ca niciodată să-şi îndeplinească toate obiectivele fixate.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Restricții de 1 decembrie! Măsurile pe care trebuie să le respecte cei care vor merge la munte

Avatar

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Putin nu se joacă și are alte priorități: armata Rusiei, vaccinată împotriva Covid-19

Avatar

Publicat

in

De

Peste 400.000 membri ai armatei ruse vor fi vaccinaţi împotriva COVID-19, a anunţat vineri ministrul rus al apărării Serghei Şoigu, citat de agenţia de presă Interfax, transmite Reuters.

Citește și: Olanda se opune ca România să intre în Schengen, dar cere o ‘minizonă Schengen’, pentru că tot mai mulți migranți o preferă

Aproximativ 80.000 dintre cei 400.000 ar urma să fie vaccinaţi anti-COVID-19 până la finalul lunii decembrie, a spus Şoigu, care a precizat că până în prezent doar 2.500 militari au primit acest tratament.

Rusia a fost prima ţară care a introdus un vaccin contra noului coronavirus, înregistrând în luna august vaccinul Sputnik V.

În prezent vaccinul este în faza de testare pe un număr de aproximativ 20.000 de voluntari. Interfax a relatat că ministrul Serghei Şoigu a fost vaccinat anti-COVID-19 în luna septembrie.

De la începutul pandemiei, Rusia a înregistrat peste 2,2 milioane de cazuri de COVID-19 (ceea ce o plasează pe locul 5 în lume), dintre care 27.543 numai în ultima zi.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend