Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ziua Copilului la Curtea de Arges sărbătorită timp de 6 zile VEZI PROGRAMUL COMPLET

Publicat

in

Conform hotărârii Consiliului Local și a propunerilor Clubul Copiilor din Curtea de Argeș, anul acesta festivitățile prilejuite de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, se vor întinde pe perioadă a 5 zile. Din păcate, că și în anii trecuți, pentru că angajații primăriei, aleșii locali și alți șefi de instituții să profite de ziua liberă acordată de Guvern și de minivacanță, sunt mari şanse ca ziua de 1 Iunie va fi la fel de săracă în manifestări că și în anii precedenți, majoritatea acestora desfășurându-se în cu totul alte zile. Iată programul complet așa cum a fost stabilit și agreeat de Consilul Local urtea de Argeș la ultima ședința ordinară.

Sâmbătă, 26.05.2018
Concurs judeţean de Carting (pentru elevii înscrişi):
10: 00 – 12 00 proba de îndemânare
12: 00 – 14: 00 proba de legislaţie rutieră
Miercuri, 30.05.2018
16 :00 – 20: 00 Concurs „Copiii au talent”, ediţia a VII-a.
Acţiunea se va desfăşura la Centrul de Cultură şi Arte „George Topîrceanu” şi pot participa copii cu vârsta cuprinsă între 7 şi 19 ani.

Advertisements

Joi, 31.05.2018
Concurs de tenis câmp „Cupa 1 Iunie 2018” cu înscrieri libere. Concursul se va desfăşura la baza sportivă „Tenis Club Curtea de Argeş” de lângă Supermarket „Lidl” şi la baza de lângă Unitatea Militară.
17: 00 Festival folcloric de dansuri şi cântece populare.

31.05 – 01.06.2018
Concurs de tenis câmp „Cupa 1 Iunie 2018” cu înscrieri libere.
Concursul se va desfăşura la baza sportivă „Tenis Club Curtea de Argeş” de lângă Supermarket „Lidl” şi la baza de lângă Unitatea Militară.

Vineri, 01.06.2018
10: 00 – 10: 30 Deschidere festivă – program artistic
09: 00 – 10: 00 Desene pe asfalt
10: 30 „Copiii au talent” – gala laureaţilor şi premierea
11: 00 Tip – Top Mini – Top (concurs pentru preşcolari)
11: 00 Concurs de trotinete, triciclete, biciclete, role
12: 00 Festival folcloric de dansuri şi cântece populare.
12: 00 Cros fete şi băieţi
-Categoria 9 – 11 ani
-Categoria 12 – 14 ani
12: 15 Concurs de role
-Categoria 9 – 11 ani
-Categoria 12 – 14 ani
– Categoria 15 – 19 ani
12: 30 Concurs „KENDAMA”
Expoziţie, concurs internaţional de artă plastică „Curcubeu”.
Expoziţie, concurs naţional „Vacanţa mea europeană-imagini şi impresii”.
Concursuri surpriză.
Programe artistice.

Activităţile se vor desfăşura pe platoul de la Sala de sport şi la Centrul de Cultură şi Arte „George Topîrceanu”. Pentru înscriei si relaţii suplimentare ne puteţi contacta la Clubul Copiilor din Curtea de Argeş, Str. 1 Decembrie 1918

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Informație bombă: Se pregătește o fraudă electorală

Publicat

in

De

Un lider de partid atrage a făcut o declarație bombă! Potrivit acestuia, se pregătește o fraudă electorală.

Sorin Naș, președintele Forța Națională, a declarat, în interviul DCNews: ”Vom avea alegeri locale în luna septembrie, dar atragem atenția că se pregătește o fraudă electorală prin această perpetuare a stării de alertă. Nu aruncăm vorbe în vânt. Ne referim și la faptul că o serie de persoane din conducerea PNL ne atrag atenția că s-ar putea să urmeze o reîntoarcere la starea de urgență. Dacă vom avea alegeri locale în 27 septembrie, am observat că nu se dorește votul pe parcursul mai multor zile pentru a se evita aglomerarea și, până acum, la o secție de votare, cum este secția la care votez eu, de exemplu, sunt peste 1000 de persoane. Fizic, nu pot vota toate acele persoane într-o zi. Asta e strategia celor de la guvernarea, situația cu starea de alertă sau de urgență. Se vor găsi soluții cu privire la modalitatea de vot, lucru care va conduce la o fraudare masivă a alegerilor”.

Advertisements

 

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministerul Justiţiei, reacție după declarația lui Marcel Ciolacu: Proiectul de lege adoptat de Guvern a fost avizat favorabil

Publicat

in

De

„Având în vedere afirmaţiile false făcute în spaţiul public de către preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, preşedinte interimar al PSD, referitoare la presupusa absenţă a avizului Ministerului Justiţiei asupra proiectului de lege privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic, facem următoarele precizări:

Proiectul de lege adoptat de Guvern în şedinţa din 6 iulie a.c. a fost avizat favorabil de către Ministerul Justiţiei, observaţiile formulate fiind preluate în textul proiectului de act normativ.

Proiectul de lege a fost înaintat în aceeaşi zi Camerei Deputaţilor, în procedură de urgenţă, ca primă cameră sesizată, fiind adoptat în plen în data de 9 iulie a.c. fără a fi invocate aspectele menţionate astăzi de Marcel Ciolacu.

Pentru o corectă informare a opiniei publice, precum şi pentru a demonta pretextele folosite de lideri ai PSD pentru a tergiversa adoptarea unei legi esenţiale şi urgente în combaterea răspândirii virusului, punem la dispoziţie avizul emis de Ministerul Justiţiei”, arată Executivul luni, într-o precizare de presă.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, după şedinţa conducerii PSD, că senatorii social-democraţi vor vota legea privind carantina şi izolarea după ce premierul Ludovic Orban şi ministrul Sănătăţii vin în Parlament, pentru a explica prevederile proiectului legislativ şi de ce l-au înaintat atât de târziu.

Ciolacu a explicat din nou că legea nu are avizul Ministerului Justiţiei. De asemenea, el a afirmat că PSD a votat legea la Cameră, pentru a nu tergiversa dezbaterile şi pentru ca aceasta să ajungă la Senat, care este Cameră decizională.

Guvernul a transmis luni că premierul Ludovic Orban sau miniştrii nu au fost invitaţi la dezbaterile din Parlament în legătură cu legea privind carantina şi izolarea.

Comisia juridică a Senatului discută, la ora transmiterii acestei ştiri, proiectul de lege privind carantina, în vederea emiterii unui raport. Potrivit procedurii parlamentare, proiectul de act normativ va primi votul Senatului, în calitate de Cameră decizională.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend