Conecteaza-te cu noi

Campulung

Ziarul PROFIT cere public o anchetă penală la Câmpulung ! Scrisoare deschisă adresată prefectului judeţului Argeş

Avatar

Publicat

in

Stimate domnule prefect Mihai Oprescu,

Ceea ce se întîmplă zilele acestea la Campulung , acolo unde circa 40.000 de oameni au ramas fără apă potabilă mai bine de 36 ore, sfideaza bunul simţ dar si falsa percepţie ca trăim intr-o Românie membră a UE. Mai mult, avaria tehnică la conducta principala care alimenteaza un municipiu  si inca 5 comune, reprezintă  de fapt o avarie grava dar  inerenta a sistemului politic local construit pe un painejeniş de interese de grup. Un păienjeniş care, iată, zilele acestea ne-a arătat periculoasele capcane în care cad, nu cei care l-au ţesut, ci oameni simpli, platitori de taxe si impozite, votanti o dată la patru ani.

Publicitate

Ziarul nostru a relatat permanent situaţia fără precedent de la Campulung  încă de la primele ore ale avariei, atragînd în mod public atentia că avem de a face cu un un pericol major ce ar putea genera alte pericole. Este de necrezut cu cîtă superficialitate s-a tratat  faza incipienta a dezastrului de către managementul celor de la Edilul CGA dar si de catre Consiliul Local Campulung, in fapt  cel prin grija caruia o mâna de oameni pusi mari sefi la societatea de apa, se joaca cu soarta a zeci de mii de musceleni. Spunem asta deoarece mii de copii au folosit timp de aproape doua zile în alimentatie apă netestata din punct de vedere al calitatii, mii de oameni au consumat produse fabricate cu apa de provenienta dubioasa, in spitale, cabinete medicale private  si farmaciile din zona s-a folosit de asemena de aceeasi apă netestata din punct de vedere microbiologic. Mai mult de atat, mii de pensionari sau alti oameni cu venituri mici si care de-abia isi dramuiesc minusculele venituri, au fost fortati sa faca un efort financiar urias  pentru putea consuma o apa potabila verificata, mai exact au fost fortati sa cumpere pe bani apa necesara din magazine. Sa mai spunem ca au fost si cazuri de persoane singure si imobilizate in propriile locuinte care au făcut setea pret de ore intregi si nu au avut cu ce sa isi ia medicamentele.

Avand în vedere cele prezentate mai sus, structura actionariatului SC Edilul CGA din Câmpulung dar si calitatea dumneavoastra de reprezentant al Guvernului în teritoriu, va solicitam public domnule prefect Mihai Oprescu, urmatoarele:

– sa sesizati imediat institutiile abilitate ale statului  in vederea deschiderii unei anchete penale cu privire la modul in care viata a mii de musceleni a fost pusa in real pericol de catre actionariatul SC Edilul CGA Campulung prin magementul defectuos ce a dus la situatia grava din ultimele doua zile;

– sa faceti demersurile legale pentru ca miile de oameni cu venituri mici care au fost forţaţi sa cheltuie nemeritat bani pentru a procura necesara apa potabila din magazine  sa fie despagubiţi financiar;

– să dispuneti imediat un audit la SC Edilul CGA precum si demiterea intregului personal din conducerea acestei societati;

– sa faceti demersurile pentru intrunirea de urgenta a Consiliului Local Cîmpulung, actionar majoritar al SC Edilul CGA, in care sa se discute si sa se ia masurile necesare pentru ca pe viitor sa nu mai asistam la asemenea situatii fara precedent intr-un oras care se vrea european;

Cu aprecierile pentru implicarea dumneavoastra prompta in remedierea acestei situaţii grave si in speranţa ca veţi înţelege scopul demersului nostru, va multumim, domnule prefect !

 

Echipa ziarului PROFIT

 

 

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ȘOCANT! UN JANDARM S-A ÎMPUȘCAT CU ARMA DIN DOTARE, LA BARAJUL VIDRARU

Avatar

Publicat

in

De

Descoperire șocantă, în această dimineață, la Barajul Vidraru! Un jandarm a fost găsit mort după ce s-a împușcat cu arma din dotare.

Acesta era în vârstă de 45 de ani, angajat din anul 2005 și a lăsat în urma sa o fetiță. Plutonierul major Popa Claudiu, a fost găsit fără suflare în postul de paza, cu arma lângă el.

Publicitate

Potrivit informatiilor, bărbatul primise ieri o condamnare cu suspendare pentru o infracțiune la regimul rutier (pentru conducere sub influenta alcoolului), dar nu era o sentința definitiva.

Revenim cu detalii….

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO! Accident grav în Argeș, la Câmpulung

Avatar

Publicat

in

De

Un grav accident rutier a avut loc, in urma cu putin timp în Municipiul Câmpulung, cartier Grui. Vorbim despre o coliziune puternica dintre două autoturisme, care s-a soldat cu doua victim, ambii șoferi, unul dintre aceștia în vârstă de 53 de ani a fost găsit încarcerat, pompierii executând manevrele de descarcerare pentru extragerea victimei și ulterior a primit îngrijiri medicale.
Celălalt are 21 de ani, prezintă traumatisme minore și a refuzat transportul la spital.

La fata locului intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend