Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Zeci de polițiști, trimiși la izolare! Vor fi înlocuiţi de alţi colegi din alte subunităţi

Avatar

Publicat

in

25 de polițiști de la Secția 19 din București vor intra în izolare, după ce trei dintrei ei au intrat în contact cu un coleg dintr-o altă structură a Ministerului de Interne, care a fost confirmat pozitiv cu coronavirus, anunță, miercuri, Poliția Capitalei.

Inițial, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB) a anunțat, marți, că doar cei trei polițiști care au intrat în contact cu angajatul MAI vor fi izolați.

Publicitate

„Urmare anchetei epidemiologice efectuate la nivelul Secției 19 Poliție, medicul unității a dispus ca 25 de polițiști să intre în izolare la domiciliu. Comanda Poliției Capitalei a dispus suplinirea acestor colegi, cu polițiști de la alte subunități, astfel încât să nu se înregistreze nicio disfuncționalitate în activitatea secției de poliție. Asigurăm întreaga comunitate că suntem în măsură să asigurăm un serviciu polițienesc prompt și să răspundem la solicitările cetățenilor”, transmite Poliția Capitalei, miercuri.

Vezi și:Proiect bombă! Interdicții majore pentru următorii doi ani

Vești pentru pensionari! Violeta Alexandru a făcut un anunț important

Lidl, mutare în plină epidemie de coronavirus! Se întâmplă din 30 martie, în magazinele din România

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate

ACTUAL

Scrisoare pentru Ludovic Orban: Cum se face că, în timpul mandatului tău, Poliția și Jandarmeria acționează la fel, ca pe timpul lui Liviu Dragnea?

Avatar

Publicat

in

De

Scrisoare deschisă pentru premierul Ludovic Orban! George Simion, președintele Alianței pentru Unire Românilor, îl întreabă pe premierul Ludovic Orban cum se face ca, în timpul său, Poliția și Jandarmeria acționează ca pe vremea lui Liviu Dragnea.

Iată scrisoarea lui George Simion:

Domnule Prim-ministru al României, Ludovic Orban

Publicitate

Ne-am cunoscut în 2015, în sediul Asociației „21 decembrie” din București. Este asociația celor care pe 21 decembrie 1989 au ieșit în stradă, în Piața Universității din București, împotriva comunismului și a dictaturii. Teodor Mărieș mi-a pus la dispoziție sediul acestei asociații pentru a organiza un eveniment pentru apropierea celor două maluri de Prut la care ai participat și tu.

Am discutat atunci despre strategiile pe care statul român trebuie să le aplice peste Prut. Miai lăsat impresia unui om onest, fidel principiilor și convingerilor sale, chiar dacă, pe alocuri, acestea erau diferite de ale mele.

Cu câțiva ani înainte, în noiembrie 2012 ai semnat „Pactul pentru Basarabia”, o inițiativă a Asociației „Acțiunea 2012” pe care o conduceam, prin care urmăream acțiuni și măsuri concrete prin care să strângem relațiile dintre cele două state românești. Noi căutam să promovăm agenda noastră unionistă, tu te aflai în plină campanie electorală.

Chiar ne-ai lăudat la conferința cu primarii de pe cele două maluri ale Prutului, din 2016, ai spus că facem cât un întreg minister. Imediat după aceea, ai fost săltat de procurori și nu ai mai putut candida.

Ludovic, ți se pot imputa multe, însă nu ți se poate reproșa că nu ai fi liberal. Prin PNL s-a vânturat multă lume, în funcție de cât de mult se apropia sau se îndepărta de guvernare partidul. Nu toți cei care au fost sau sunt încă în PNL au înțeles și au acționat ca adevărați liberali, adică susținători ai unei doctrine pentru care libertatea de exprimare, pluralismul politic, inițiativa privată, responsabilitatea individuală și domnia legii sunt valori esențiale.

Liberalismul este practic fundamentul pe care s-a clădit democrația modernă. Nu întâmplător acesta mai este denumită și democrație liberală.

Astăzi, amândoi ne aflăm în campanie electorală. Indiferent de opțiunile noastre politice, amândoi suntem adepți ai libertății, democrației și statului de drept.

Astăzi, tu ești președintele PNL și prim-ministrul României. Ești omul cu cea mai mare putere executivă din țară. Cum se face că în timpul mandatului tău, Poliția și Jandarmeria acționează la fel, dacă nu cumva chiar mai abuziv decât în perioada guvernelor-marionetă ale lui Dragnea, cu aceleași metode securiste de care nu mai scăpăm odată?

Pot înțelege că lista de revendicări pe care am comunicat-o în Piața Victoriei te incomodează, motiv pentru care ai prefera să o ignori. Dar îmi vine greu să cred că forțele de ordine acționează abuziv fără ca tu sau colegul tău Marcel Vela să aveți cunoștință de ceea ce se întâmplă.

Nu încerca să „cureți” strada, așa cum au încercat înaintea ta Dragnea, Băsescu, Iliescu sau Ceaușescu!

Dacă ești liberal, îți cer să te comporți în acord cu principiile și valorile pe care orice liberal ar trebui să le respecte! Respectă-ți competitorii și renunță la utilizarea aparatului de stat, inclusiv a forțelor de ordine, împotriva opoziției politice!

Vreau să cred că amândoi împărtășim în continuare valorile democratice autentice redate într-o celebră maximă a lui Voltaire, intrată în conștiința publică românească în frumoasa tălmăcire a lui Ion Rațiu: „Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine”.

Cu speranță și încredere,
George Simion
Co-președinte Alianța pentru Unirea Românilor (AUR)”.

Vezi și

Acuze fără precedent la adresa USR-PLUS, din partea comisarului care candidează la Primărie: Soția și mama, amenințate – tatăl, hărțuit!

EXCLUSIV Nicușor Dan, pe felie cu ‘Garda Veche’ a lui Ion Iliescu! A comandat 500.000 de broșuri de la firma unui fost deputat PDSR

Scandal de proporții! Marius Bodea, candidatul USR PLUS la șefia CJ Iași, acuzat că a hărțuit o angajată până a determinat-o să demisioneze

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult

ACTUAL

Lista rușinii a PNL-ului! ‘Analfabeți, mediocri, impostori, cartofori interlopi, foști ofițeri de informații’

Avatar

Publicat

in

De

Presa din România a întocmit o listă cu candidații PNL la Craiova – o adevărată listă cu care „Brătienii ar crăpa de rușine”.

Analfabeți, mediocri, impostori, cartofori interlopi, foști ofițeri de informații – cam așa arată lista de candidați a PNL pentru Consiliul Local Municipal Craiova! Personajele prezente pe listă îi fac pe Brătieni să se învârtă în mormânt, scrie flux24.ro.

Publicitate

Cap de listă este Nicolae Giugea, profesor universitar specializat în degustatul de vinuri, care a avut numai note de 4 și 5 în liceu, explicând că… s-a odihnit pentru facultate. Fost primar FSN între 1990 și 1992, când edilii-șefi erau numiți, nu aleși, Nicolae Giugea se laudă că este membru în Grupul Parlamentar de Prietenie cu… Federația Rusă. (Detalii aici: https://www.stiripesurse.ro/cristian-vasilcoiu-candidat-la-consiliul-local-craiova-pnl-a-trimis-sa-concureze-la-craiova-un-impostor-ajuns-profesor-universitar-parlamentar-prefect_1505403.html)

Locul 3 pe lista PNL, care poate deveni chiar 1, dată fiind previzibila retragere a celor doi parlamentari de pe locurile fruntașe, este ocupat de o altă doamnă certată iremediabil cu gramatica limbii române. O cheamă Adriana Ungureanu, dar este cunoscută drept „Vivien”, pe motiv că deține o cofetărie cu acest nume. Și-a numit fiul consilier al prefectului de Dolj, și-a angajat nora la CFR și deține monopol în Colegiul Carol I, unde are singurul magazin de la care pot cumpăra elevii. (Detalii aici: https://www.bugetul.ro/omul-olgutei-vasilescu-intra-la-rupere-nu-mai-votati-analfabeti-disfunctionali/?fbclid=IwAR2-6mzeysYQJafKADf_KwO5CXVb9vhawHVrry-kI1tvM-00BsBT4eFBXbU)

Următorul candidat de pe lista PNL Craiova este un șef de sală de păcănele pe nume Cosmin Ion Corâțu, care are șanse reale de a deveni consilier local municipal. (Detalii aici: https://flux24.ro/sef-de-sala-de-pacanele-candidat-pnl-la-craiova/)

Un alt candidat controversat de pe lista PNL Craiova este Mădălin Romeo Voicinovschi, a cărui soție a fost menționată în controversatul caz al cărților de identitate eliberate pe șpagă. (Detalii aici: https://www.dcnews.ro/candidat-pnl-legaturi-cu-spagi-de-sute-de-euro_771270.html)

O altă prezență pestriță pe lista de candidați PNL este Luciana Ionescu Avram, care a fost acuzată chiar de către soț că l-ar fi înșelat. (Detalii aici: https://www.cancan.ro/cazul-ciprian-marica-se-repeta-in-politica-consiliera-pnl-prinsa-de-sotul-ei-in-pat-cu-un-membru-psd-amanunte-incredibile-fotovideo-20275439)

Nu lipsește de pe lista PNL nici un fost șef de Poliție controversat, Georgel Enescu, de asemenea fost șef de serviciu de informații, care a fost demis din cauza legăturilor dintre el și clanurile interlope. (Detalii aici: https://adevarul.ro/news/eveniment/fost-sef-politie-demis-scandal-interlopii-craioveni-lista-pnl-1_5f5b69e25163ec4271e14e3e/index.html)

Vezi și

Acuze fără precedent la adresa USR-PLUS, din partea comisarului care candidează la Primărie: Soția și mama, amenințate – tatăl, hărțuit!

EXCLUSIV Nicușor Dan, pe felie cu ‘Garda Veche’ a lui Ion Iliescu! A comandat 500.000 de broșuri de la firma unui fost deputat PDSR

Scandal de proporții! Marius Bodea, candidatul USR PLUS la șefia CJ Iași, acuzat că a hărțuit o angajată până a determinat-o să demisioneze

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend