Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

XTB dă bombă după bombă în predicțiile pe 2023 – Se încheie epoca cryptomonedelor

Publicat

in

2023 se anunţă un an al surprizelor pe burse, pieţe valutare şi criptoactive. Bursa americană se îndreaptă spre un an de scădere de două cifre şi se prevede o perioadă dezamăgitoare în sectorul cipurilor, arată o analiză a casei de brokeraj XTB România. Potrivit acesteia, lira sterlină şi yenul japonez pot aduce surprize în 2023, în timp ce revenirea Bitcoin ar putea să fie doar actul final al unei întregi epoci a criptoactivelor.

NATIONAL

Mărturia unui bărbat căruia i s-a oprit inima. Ce se află dincolo de moarte

Publicat

in

Un britanic de 55 de ani, care a intrat în moarte clinică, a povestit experiența prin care a trecut.

Kevin Hill, 55 de ani, scriitor din Anglia, suferă de o boală gravă și neobișnuită caracterizată de acumularea de calciu în vasele mici de sânge ale țesuturilor grase și ale pielii.

Citeste mai mult

NATIONAL

Liga a treia spaniolă: Dragisa Gudelj, jucătorul Cordobei, a suferit un stop cardiac în timpul meciului, dar s-a recuperat rapid şi a cerut să continue jocul

Publicat

in

Dragisa Gudelj a suferit sâmbătă un stop cardiac, într-un meci al echipei sale, Cordoba, din Liga a treia spaniolă. Resuscitat de paramedici, el s-a ridicat de pe targă şi a cerut să reintre în joc, informează news.ro.

Jucătorul Cordobei, Dragisa Gudelj (25 de ani) s-a prăbuşit pe teren în minutul 11 al meciului din a treia ligă spaniolă, dintre Cordoba şi Racing Club Ferrol, fiind victimă a unui stop cardiac. Sub privirile îngrozite ale celorlalţi jucători, medicii au intervenit imediat pentru a-l resuscita pe fotbalist, apoi l-au pus pe targă pentru a fi transportat la ambulanţă.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend