Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Wikipedia: Klaus Iohannis devine cel de-al 50-lea preşedinte al României

Publicat

in

Klaus Iohannis este noul preşedinte al României. Wikipedia a notat că acesta este un politician de centru-dreapta şi devine cel de-al 50-lea preşedinte al României.

Victoria sa este caracterizată drept surprinzătoare. Cei de la Wikipedia au mai notat că Iohannis a fost ales primar al Sibiului în anul 2000, pe când reprezenta Forul Democrat al Germanilor din România, după care a fost reales în 2004 şi 2008.

Cei de la Wikipedia nu au trecut cu vederea nici faptul că a transformat oraşul Sibiu în una din cele mai frumoase destinaţii turistice din ţară.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Viorica Dăncilă iese la atac: Liberalii urlau în opoziție, dar acum bat orice RECORD la împrumuturi

Publicat

in

De

Fostul premier Viorica Dăncilă susține că în perioada în care erau în opoziție, cei de la PNL acuzau PSD că se împrumută, dar acum, la guvernare, bat toate recordurile la împrumuturi.

Citește și: Cristian Tudor Popescu, după ce s-a aflat că Andreea Esca are coronavirus: 3 întrebări i-aș adresa

Advertisements

”Cei care strigau în 2018 și 2019 că România ia credite externe bat azi toate recordurile la împrumuturi!

Guvernul Ludovic Orban s-a împrumutat cu 5 miliarde de euro în primele cinci luni ale anului, ducând datoria externă la peste 110 miliarde de euro. Iar în condițiile proastei gestionări a economiei de către PNL și a previzibilei scăderi economice, ne vom trezi în curând că ponderea datoriei în produsul intern brut va sări de 40%!

Reamintesc că guvernarea PSD a reușit să reducă ponderea datoriei în PIB de la 37% la 35%, reușind deci să aducă ritmul de creștere economică peste ritmul de creștere a împrumuturilor, ceea ce guvernarea liberală nu e în stare să facă! Vorbe multe, rezultate zero la PNL!”, scire Viorica Dăncilă.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Julian Alaphilippe îşi va apăra titlul în Strade Bianche cu nr. 1 pe tricou

Publicat

in

De

Ciclistul francez Julian Alaphilippe (Deceuninck Quick-Step) va relua sezonul cu clasica Strade Bianche din 1 august, în care îşi va apăra titlul din 2019, fericit că va purta nr. 1 pe tricou, notează EFE potrivit Agerpres.

”Victoria de anul trecut a fost mi-a adus o senzaţie incredibilă, una din cele mai frumoase amintiri ale sezonului. Îmi place ambianţa şi atmosfera de la Strade Bianche, aşa că va fi interesant să reiau sezonul aici, mai ales că vine după o pregătire diferită faţă de cea de anul trecut, dar fericit că voi purta nr. 1 pe tricou”, a declarat Alaphilippe, locul 5 la Turul Franţei 2019.

Advertisements

Până la suspendarea sezonului din cauza pandemiei de coronavirus, francezul de 28 ani era unul dintre rutierii cu cele mai multe zile de competiţie. A participat în Turul San Juan, cu două victorii de etapă, şi la Turul Columbiei, în care a câştigat o etapă.

După Strade Bianche, Alaphilippe va lua startul în Criterium du Dauphine (12-16 august) şi în campionatul Franţei (23 august), înainte de a a treia participare consecutivă în Turul Franţei. La ediţia 2019, el a fost unul dintre protagonişti, purtând timp de 14 zile tricoul galben.

”Dauphine este cea mai bună pregătire pentru Turul Franţei. Va fi o ediţie specială, cu multe etape dificile, dar asta nu mă sperie şi m-ar încânta să câştig o etapă, la fel ca anul trecut”, a adăugat Alaphilippe.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend