Conecteaza-te cu noi

DIVERSE

Vrei să lucrezi la DNA? Se caută procurori pentru instituţia din Piteşti

Avatar

Publicat

in

Majoritatea primarilor, politicienilor sau oamenilor de afaceri au palpitaţii când aud de DNA. Nu de aceeaşi părere sunt şi procurorii care vor să facă o carieră în domeniu şi care acum au această posibilitate pentru că se fac angajări în domeniu – DNA-ul scoate la bătaie 15 posturi pentru procurori. Candidaţii trebuie să trimită la DNA un CV care să conţină parcursul profesional, dar şi 3-5 lucrări reprezentative din activitatea acestora şi, în cazul în care vor fi chemaţi, să se pregătească temeinic pentru interviul din 3 septembrie, în care le vor fi verificate cunoştinţele despre legislaţia pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie. Cum pentru DNA Piteşti se caută un singur om, cu siguranţă că va fi o concurenţă acerbă.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Dezvaluiri

Lucian Bode își ia secretara după el! ‘Blonda lui Boc’ ajunge la Ministerul de Interne!

Avatar

Publicat

in

De

Dezvăluire Bugetul.ro. Ministrul Lucian Bode amână mult promisa reformare a Ministerului Afacerilor Interne.

Până una-alta, Bode are grijă să-și tragă secretara după el, la Ministerul de Interne. Astfel, din 22 ianuarie 2021, Ștefania Gabriella Ferencz, cunoscută drept „Blonda lui Boc”, va fi detașată, pentru o perioadă de 6 luni, în funcția de secretar general al MAI.

Vezi și SURSE Lucian Bode ar urma să dea startul la ‘execuții’! Bogdan Despescu ar avea zilele numărate în fruntea MAI!

La aceeași dată, detașarea lui Ferencz în funcția de secretar general la Ministerul Transporturilor –  portofoliu deținut de Lucian Bode în Guvernul Orban – va înceta.

Mare atenție! Mutarea Gabriellei Ferencz de la Ministerul Transporturilor la Ministerul de Interne se face la propunerea ministrului Lucian Bode.

La 12 ianuarie a.c., Bode a solicitat transferul lui Ferencz, aceasta urmând să-și intre în drepturi în data de 22 ianuarie 2021.

Ștefania Gabriella Ferencz, preferata lui Emil Boc

Cariera explozivă a Ștefaniei Ferencz a început în anul 2001, când, ieșită de pe băncile facultății, aceasta a fost consilier la cabinetul de deputat al lui Emil Boc.

Ulterior, tânăra originară din Târgu Lăpuș, județul Maramureș, a ajuns să fie director al cabinetului lui Boc și coordonator al activității de consiliere al grupului parlamentar PD.

Când Emil Boc a ajuns pentru prima dată primar al Clujului, Ștefania Gabriella Ferencz lucrat în cadrul Primăriei Cluj-Napoca.

Când Boc a fost premier al României, Ferencz a fost adusă Director de Cabinet al Prim-Ministrului.

După ce Emil Boc a revenit în fotoliul de primar al Clujului, și Gabriella Ferencz s-a întors în Primărie, pe post de director general al Direcției de Comunicare, Dezvoltare Locală și Management Proiecte.

Din 2019 și până în prezent, Ferencz ocupă funcția de secretar general al Ministerului Transporturilor, funcție la care va renunța în 22 ianuarie, pentru a trece la MAI.

Ce a anunțat Bode în decembrie 2020, la preluarea mandatului de ministru:

Îmi doresc ca în cel mai scurt timp să avem o echipă completă, funcţională la MAI, mă refer la secretari de stat, subsecretari de stat, şefi de structuri. Voi continua toate proiectele de reformă demarate de ministrul Marcel Vela şi aici mă refer, evident, la ocuparea prin concurs a posturilor care în acest moment sunt ocupate prin preluare de atribuţii sau delegaţi şi foarte important şi asta va comunica domnul preşedinte astăzi, suntem implicaţi în campania naţională de vaccinare şi în aceste condiţii le-am cerut colegilor să depună toate eforturile, să contribuie cu tot ce au la dispoziţie pentru reuşita acestei campanii”.

Vezi și

O nouă lovitură pentru Guvern! Polițiștii refuză să mai verifice persoanele izolate/carantinate la domiciliu

Informații utile pentru toți șoferii români! Câți bani veți scoate anul acesta din buzunar

SURSE Omul lui Marcel Vela ar putea ajunge la șefia unei instituții de forță!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Dezvaluiri

SURSE Omul lui Marcel Vela ar putea ajunge la șefia unei instituții de forță!

Avatar

Publicat

in

De

Zilele trecute, Bugetul.ro vă dezvăluia, în exclusivitate, că președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Eduardt Cozminschi, ar urma să fie înlocuit din funcție.

Pentru Cozminschi, s-ar fi găsit deja un înlocuitor. Potrivit informațiilor intrate în posesia Bugetul.ro, acesta ar proveni din zona Banatului”, scriam miercuri, 13 ianuarie, AICI.

Vezi și SURSE Șeful unei instituții de forță pe timp de pandemie ar putea fi zburat din funcție! Negocieri secrete cu noul ministru

Ei bine, conform unor surse politice, la șefia Protecției Consumatorilor ar urma să fie instalat, în locul lui Cozminschi, omul lui Marcel Vela, președinte al PNL Caraș-Severin.

Este vorba despre Claudiu Dolot, actual șef al BCR Caraș-Severin.

Dolot a fost membru PDL și a trecut în barca liberalilor, odată cu fuziunea dintre fostul partid al lui Traian Băsescu și PNL.

Vezi și EXCLUSIV Lovitură la început de 2021! Guvernul Cîțu a fixat un plan de amenzi! Directivă internă intrată în posesia Bugetul.ro

Eduardt Cozminschi, plan de amenzi la ANPC

La finalul săptămânii trecute, Cozminschi le-ar fi impus un plan de amenzi comisarilor ANPC.

Potrivit unei directive interne, intrate în posesia Bugetul.ro, comisarii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor vor avea de îndeplinit un plan  de amenzi. Practic, vor fi înăsprite controalele asupra agenților economici.

Comisarii ANPC din Capitală sunt revoltați de această măsură impusă chiar de șeful Protecției Consumatorilor, Eduardt Cozminschi, vineri, 15 ianuarie 2021.

După ce că sunt copleșiți de reclamații, acum ei vor avea de realizat și un plan de amenzi.

„Ordinul” lui Cozminschi este, pe de-o parte, surprinzător, având în vedere că, potrivit informațiilor intrate în posesia Bugetul.ro, acesta este în ultimele zile de mandat.

Vezi și SURSE Șeful unei instituții de forță pe timp de pandemie ar putea fi zburat din funcție! Negocieri secrete cu noul ministru

Căci, după cum am anunțat încă de zilele trecute, liberalul din Botoșani urmează să fie schimbat de la șefia instituției.

Lui Eduardt Cozminschi i s-ar fi găsit deja un înlocuitor, care, potrivit informațiilor intrate în posesia Bugetul.ro, provine din zona Banatului.

Alte surse ne-au informat că măsura ar fi fost impusă pe linie guvernamentală.

Bugetul.ro vă prezintă circulara internă prin care se stabilește PLANUL DE AMENZI pe care îl vor avea comisarii ANPC:

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend